Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

inşallah sadece pms dir
ben daha vahim şeylerden korkuyorum bebiş falan mesala

3-4 gün öncesi normalde benim daha 10 günüm var
10 gün boyunca böyle olursam verdiğim tüm kiloları geri alırım

olabilir

inşallah sadece pms dir
ben daha vahim şeylerden korkuyorum bebiş falan mesala
cnm bebiş olması için geçen ay adet görmemiş olman gerekmez miydi???
sen daha iyi bilirsin evli olaraktan da bebiş olması için iki adet arasında hamiş kalman gerekir ki sen daha 10 gun var demşsin, hani hamilelik çok kısa sürede kendini belli eden bişey değil sanırım, en az 2-3 hafta sonra belli olmaz mı???:44:

kızlar bildiğim kadarıyla pms yani pre-menstrual syndrome yani adet öncesi sendromu adetten 2 hafta bile önce olabiliyor
genelde 1 hafta-10 gun once başlar diye biliyorum seninki belki bikaç gün erken de gelcek olabilir
bende adetten 1-2 gun once oluyor pek olmuyor ama normalde
yani herkesin farklı

Ben bugün menü yazmasam daha çok makbule geçer.
Çünkü gündüz birşey yemedim.
kahvaltımda yok öğlenimde
Akşam da 3 kepçe tarhana çorbası, 3 tk yoğurt, 1 çay tabağı kadar da bakla yedim.
kestaneye benziyor tadı güzeldi...
sonra da annem çay demlemiş 1 dl ekmek yedim.
başka da birşey yok kızlar

okurken yoruldum resmen

menülerin geneli güzel sevgimde canı sıkkın oldugu için öyle geçiştirmişşş neyseki düzelmiş sanırım

lilycim sen bana menün karbon hidrat dolu demişsin vallahi bakınca gerçekdende ölee sen diyince fark ettim muzdamı karbonhidrat olarak geçiyoo bak ben menüm kızartma hariç iyi diyordum hiç fark etmedim neyse bundan sonra daha çok dikkat etcemm en azından yediğimiz şeylerin içerigini bilelim yanee

menü süperr tatlımmmm sporuda yapmışsındır umarımmm

canım bir yudum patates nasıl olluyoo bir lokmamı oooo
menün güzelmiş zaten bişede yememişsin artık salona gidemiyorsun sporuda evde yap bariiii
leslie teyzenle buluş herakşam

Dünün menüsü(Öğlen aslında yazmıştım ama netiimin yüzünden paylaşamadım)

Sabah: 2çk lor peynir,1dilim kepek ekmeği,2çk lor peynir,2dilim kaşar peynir
Öğlen: Döner dürüm,Ayran (Çok yağlıydı gece bile ağzımda o yağ tadı vardı öğğ)
Ara: Sahlep
Akşam:1bardak taze sıkılmış portakal suyu,4tane hoşbeş,1minik hindistancevizli çikolata,!minik paket kuruyemiş bir acunu sevdiceime verdim(tüm bunları öğlen akşam arası yedim)

Bugün

Sabah: 1dilim kepek ekmeği,1börek(milföy),2dilim kaşar,acıka,bikaç yeşilzeytin,az lor peynir
Ara: cappucino içtim
Akşam: sebzeli çorba,1 ısırık ıslak hamburger

neyse muhteşemmmm menümü yazayım sizeee
sabah 2 dilim ekmek bir tane yumurta ve biraz beyaz peyniri karıştırıp çok az yağda pişirdim
bir tane salatalık
ara yok kahvaltı malum pazar geç oldu
öğle 3 kaşık makarna haşlama karnıbahar yoğurt şekersiz kahve
sonra eşimimn müsterisine gittik hem ziyaret hem ticaret hesabııı
orda bir bir fincan şekersiz nescafe 2 bardak çay 2 tane inceciiik tarçınlı yuvarlak bisküvi bir tane taş gibi kurabiye yedim hazırdı küçüktüü
sonra eve geliş balık yaptık yanında salata ama ekmek yedim hemde çokkk tam buğdaydı ama ne olursa olsun yedim
ama sporumu yaptıım
sabah 3 mil leslie 48 dakika biraz öncede 25 dakika stepperde adımladım
2 litre su bir bardak yeşil çayyy

ne sadıksın kız sporuna
vallahi bravo
grubumuzda spor yapmayan bi ben varım heralde
en iyisi bende kalkıp ev işi yapayım
biraz hareket olur
boğazıma dur diyemiyorum bari sporumu yapayım diyorum napıyımmm
ayyy sen 60 görcen ben hala 66 yımmmm :18::18::18::18:
plates yapıyordur belki onun boy uzattığını duymuştum

oh oh kaçamaklar havada uçuşmuş tabii hafta sonu olunca...
ama hep accık yemişsin ordan kurtarıosun

cnm bnm o moral bozukluğuyla normal topikçek idare ettik seni
ama kalk silkelen tamam mı fıstığım???
yarın yeni bir gün çok güzel geçecek inan...

cnm muzda elbette k.hidrat var ama her meyvede var yani, muzun dezavantajı şu ki glisemik indeksi yüksek yani kan şekerini hızla yükseltip hızla düşmesine sebep olur bu da seni çabuk acıktırır yoksa muz da yicez elbette, mesela ben yedim bugun
ama sütle robottan geçirdim yani sütle glisemik indeksten dolayı oluşabilecek zararı minimuma indirmeye çalıştım

cnm menün fena değil o akşamki ekmekleri ve ziyarette yediğin minicik kurabiyeleri saymazsak
ztn sporunu da yapmışsın

menüye ek olarak:
21:30 - 1 yeşil elma
su - 1650ml
spor - 14dk zumba+12dk leslie (1 mil)+7,5dk slim in6 ve 25er yana bacak hareketi
işte yaklaşık 40dk falan oldu
günü bu şekilde kapatıyorum elmadan sanırım mide kısmım taş gibi spor yaparken de zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…