menüye ek olarak:
21:30 - 1 yeşil elma
su - 1650ml
spor - 14dk zumba+12dk leslie (1 mil)+7,5dk slim in6 ve 25er yana bacak hareketi
işte yaklaşık 40dk falan oldu
günü bu şekilde kapatıyorum elmadan sanırım mide kısmım taş gibi spor yaparken de zorladı
Dünün menüsü(Öğlen aslında yazmıştım ama netiimin yüzünden paylaşamadım)
Sabah: 2çk lor peynir,1dilim kepek ekmeği,2çk lor peynir,2dilim kaşar peynir
Öğlen: Döner dürüm,Ayran (Çok yağlıydı gece bile ağzımda o yağ tadı vardı öğğ)
Ara: Sahlep
Akşam:1bardak taze sıkılmış portakal suyu,4tane hoşbeş,1minik hindistancevizli çikolata,!minik paket kuruyemiş bir acunu sevdiceime verdim(tüm bunları öğlen akşam arası yedim)
Bugün
Sabah: 1dilim kepek ekmeği,1börek(milföy),2dilim kaşar,acıka,bikaç yeşilzeytin,az lor peynir
Ara: cappucino içtim
Akşam: sebzeli çorba,1 ısırık ıslak hamburger
nerdesiniz sizzzzz?
az önce kuzey güney'in yeni fragmanini izledim, güney banudan ayriliyor, banuda sinir krizi gecirip annesine saldiriyor
Ne kadar çok seviyon şu diziyi
heheheh simdi izleyebiliyorum ama yakinda okula baslayinca zamanin olmayacak. o yüzden simdi tadini cikartiyorum
Bende hürremciyim bide unutma beni başka izlediğim birşey yok. bunlar yoksa tv bana sinir krizleri geçirtiyor.
Hele biscolata ve takı, parfüm reklamları full cinsel içerikli...
bende kuzeyi izliyorum bide yalan dünya'yi. ferihaya gicik oluyrum artik onu izlemiyorum hahah
biskolata reklami avrupa kanallarinda cikmiyor nedenseeee bende ilk sizden duydum ve ne diyim cok begendim
Uuu beybi dedirten reklammış bizcolataıyy hiç sevmem öyle kaslı uzun boylu erkekleri...
Ferihayı geçen cuma izledim aylardır izlemiyordum. bıraktığımda da yüzü turşu satıyordu şimdide...
Elimde kalır emirin yerinde olsam surat 5 karış geziyor. Şimdi babası da mefta tamamdır bilmem ne sene gülmez yüzü
Uuu beybi dedirten reklammış bizcolataıyy hiç sevmem öyle kaslı uzun boylu erkekleri...
Ferihayı geçen cuma izledim aylardır izlemiyordum. bıraktığımda da yüzü turşu satıyordu şimdide...
Elimde kalır emirin yerinde olsam surat 5 karış geziyor. Şimdi babası da mefta tamamdır bilmem ne sene gülmez yüzü
hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem
hem kasli hem uzun boylu olsunlar kisacasi ayni o reklamdaki gibi
Katılıyorummmm:)kollar kalın omuzlar geniş olcak sıska olmuycak erkek dediğin:) ama öyle yarışlara hazırlanırcasınada iğrenç kasları olmycakk:)
Günaydınnn kızlaarr
Busaat oldu hala hiçbişey yemedim akşam kızcaksınız bana ama tam sipariş vercktm genel müdr geldi o gelince yiyemedim açımmmm ama öğlen güzel bişeyler yiycem en hafifinden:)
hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem
hem kasli hem uzun boylu olsunlar kisacasi ayni o reklamdaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?