Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydınnnnn
akşam okadar çok yemişim hala kandimi tok hissediyorum
spor yapıcam şimdi kızım uyanık yatak keyfi yapıyor hanımefendi yapabildiğim kadar artıkk

1650 ml çok güldüm ya
milim milim ölçüyon demek
ben hep ortalama yazıyorum
oh oh sporda gayet güzelmiş

oh oh dönerler,bisküviler,kuruyemişler,börekler ve çikolata
afiyet olsun ne diyim
bende çok abarttım haftasonu
desene ikimizde haftasonu mağduruyuz

yapamadım sporumu tam başladım anne kalkçam dedi
erken kalmam lazım yaa çok geç saate kalıyorum neyse öğle uykusuna yatırabilirsem ozaman yaparım

nerdesiniz sizzzzz?
az önce kuzey güney'in yeni fragmanini izledim, güney banudan ayriliyor, banuda sinir krizi gecirip annesine saldiriyor

fistiklarim yakinda 79 kilo olunca o zaman cizelgemi degistirecem. 79 kilodan baslayacam cizelgemde. 100'ü görünce kendimi hayvan gibi hissediyorum cunku

heheheh simdi izleyebiliyorum ama yakinda okula baslayinca zamanin olmayacak. o yüzden simdi tadini cikartiyorum

Bende hürremciyim bide unutma beni başka izlediğim birşey yok. bunlar yoksa tv bana sinir krizleri geçirtiyor.
Hele biscolata ve takı, parfüm reklamları full cinsel içerikli...

Bende hürremciyim bide unutma beni başka izlediğim birşey yok. bunlar yoksa tv bana sinir krizleri geçirtiyor.
Hele biscolata ve takı, parfüm reklamları full cinsel içerikli...

bende kuzeyi izliyorum bide yalan dünya'yi. ferihaya gicik oluyrum artik onu izlemiyorum hahah
biskolata reklami avrupa kanallarinda cikmiyor nedenseeee bende ilk sizden duydum ve ne diyim cok begendim

bende kuzeyi izliyorum bide yalan dünya'yi. ferihaya gicik oluyrum artik onu izlemiyorum hahah
biskolata reklami avrupa kanallarinda cikmiyor nedenseeee bende ilk sizden duydum ve ne diyim cok begendim

Uuu beybi dedirten reklammış bizcolata ıyy hiç sevmem öyle kaslı uzun boylu erkekleri...
Ferihayı geçen cuma izledim aylardır izlemiyordum. bıraktığımda da yüzü turşu satıyordu şimdide...
Elimde kalır emirin yerinde olsam surat 5 karış geziyor. Şimdi babası da mefta tamamdır bilmem ne sene gülmez yüzü

Son düzenleme:

aynen ya iç sıkıcı diziler bende komedi tarzı olan diizleri seviyoorum pek dizi izlemem sevdiğim bir iki tane var onlarıda unutuyorum izlemeyi sabah bir gülbeni izlerim sonra kapanır tv akşamda eşim gelince discovery channel açılıyor yatana kadar o haber bile izlemiyorum gazete okursam okuyorum okadar
sıkıldım artık iç karatıcı deprsyon dizilerden porgramlardann

hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem
hem kasli hem uzun boylu olsunlar kisacasi ayni o reklamdaki gibi

hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem

Katılıyorummmm:) kollar kalın omuzlar geniş olcak sıska olmuycak erkek dediğin:) ama öyle yarışlara hazırlanırcasınada iğrenç kasları olmycakk:)

Günaydınnn kızlaarr

Busaat oldu hala hiçbişey yemedim akşam kızcaksınız bana ama tam sipariş vercktm genel müdr geldi o gelince yiyemedim açımmmm ama öğlen güzel bişeyler yiycem en hafifinden:)

Katılıyorummmm:) kollar kalın omuzlar geniş olcak sıska olmuycak erkek dediğin:) ama öyle yarışlara hazırlanırcasınada iğrenç kasları olmycakk:)

Günaydınnn kızlaarr

Busaat oldu hala hiçbişey yemedim akşam kızcaksınız bana ama tam sipariş vercktm genel müdr geldi o gelince yiyemedim açımmmm ama öğlen güzel bişeyler yiycem en hafifinden:)

günaydin tatlimmmm. ac ac nasil duruyorsun öyleeeeee
hiiih bende sana katiliyorum sekerim igrenc kaslari olmayacak abartili bende hic sevmem

Benim sevdiğim erkek en fazla 170 olcak. hafif türk erkeği göbeğide olcak obez değil ama 70-80 kg aralıklarında seviyorum ben. ay çok iğrencim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…