Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menümüde yazayım takıma bakıcam sonraa
sabah 2 dilim ekmek ekmeklerine üzerine sürdüğüm az labne peynir bir haşlama yumurtaa bir parça helva

ara sade kahve

öğle bir tabak pırasa yemeği 2 dilim ekmek

ara bir parça bitter çikolata şekersiz kahve

akşam 2 tane küçücük dolma biber içlerinde en fazla 1 yk pirinç vardır çok küçüklerdi ve yoğurt

su henüz 1.5 litre bir bardak yeşil çay

spor 5milin 1 mili leslie 25 dakika stepperde adımlama gecede 3 mil leslie yapıcam

Son düzenleme:
tbrkler canım herşey gönlünce oluyo inşallah hayırlı olurr arjantinlere gitceksinn haaa bizi bırakmazsın sennn ozamana kadarda ideal kilona kavuşursunn..

tsk ederim sekerim :) evet heheheh arjantin'e gidecem insallah bu sefer aksilik cikmaz.
eylül'de basliyor stajim ama ben agustosda gitmeyi düsünüyorum gezmek tozmak icin
annem duyarsa arjantine gidecegmi öldürür beni heheheheheh daha söylemicem ama herseyi hazirlayip sonra söylerim :)

ooo sen ozaman kadar ideal kilona inersin çıtır çıtır gidersin arjantine artıkkkk

anam kıyamam ben ona ya :)) korkunç dermiş bebeğim benm:)

tatlım seni koskocaman tebrik ederim. o zamana kadar fıstık gibi olacaksın zaten bol bol fotoğraf çekip bizimle paylaşmayı unutma oldu mu

ben kaçar kızlar gece girebilirsem menülere bakarım giremezsemde yarına artık öpüldünüzzzz

zaten biraz çıkışınca sustular onlarıda kırmak istemedim çünkü mahallede başka kimseyle görüşmüyormm

süper süper süperrrr

katzi hanım hoşgeldiniz :))

ben bugun börek yedim ya kıymalı hem de :/
onun dışında menüm iyiydi aslında ama hep bu abimin pis boğazlığı yüzünden.
kendisi de olmuş 97 kilo, hala yiyo :))

spor da yapmadım, adetliyim.
menümü yazasım yok. pişmanım börekler için...

menümü yazayım belki tekrar giremem
sabah
1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık

1 portakal

5 yk kabak
1 kase çorba
azda turşu

1 anamur muzu

akşamda yemek yemedim canım sıkkındı sadece
1portakal ve 1 paket çıbık kraker yedimmm

spor şuan yok saat 11den 4e kadar ev temizledim spor olarak geçermi ama yapabildiğim kadar slim yapcm
bolbol su 1bardak yeşil çay brazdan gene içerimm

offf çok severim kıymalı böregiiii afiyet olsn pişmanmışsın bidaha olmazz artık sen buhafta kaçamak yapmazsınn

selam herkese
hele şükür 1.5 saatin ardından artık okuyabildim ve yorum yapabiliyorum oleyyyyyyyy
yorumlarımı da küçük not defterine aldım kısaca, devamını getircem artık yazarken

Katzi....
kız hoşgeldinnnnnnnnnn
gördüm faceteki yazını ayyyy çok onore oldum şekerim
bak bundan sonra hep burdasın ve menüleri paylaşıyorsun ok???
özledik seni

Kalbim...
cnm hayırlı olsun...felicitaciones mi guapa amiga!!!!!!!!!!

Denizeliklim...
cnm ben suyu oldum olası ölçerim bir böbrek nakilli olaraktan... malum bizim için suyun değeri çok önemli bi de manevi olarak suya karşı bi hassasiyetim var çünkü bir zamanlar yudumları bile saymak zorundaydık...
bi de evde büyük kola bardakları var, marka vermeyim reklam olmasın, ölçtüm tam 300ml alıyor onla içmeye çalışıyorum ya da plastik kupa var 250ml'lik onunla içiyorum.

Randomlife...
cnm üzülme bugun börek yemişsin bi hafta dikkat edersin ztn sen hep dikkatli besleniyorsun sporun da düzenli, bugun olmayıversin cok sorun olmaz sonucta devamlı yapıyorsun arada mola vermek olağan bişey

Beyazbulut...
cnm menün güzel beğendim, afiyet olsunsporunu da yapmışsın ztnbence gayet dengeli bir menü...

Pembepalto...
kız sen nasıl öğlene kadar aç durabildin???? olmaz bak

Karamelek...
cnm iyi yapmışsın oh ev mis gibi olmuştur epey efor sarfetmişsin onca işten sonra balık pişmez o evde... hadi fırında olsa neyse de kızartma cısssss

kızlar erkekler konusunda yazmışsınız
ben de uzun boylu erkeklerden hoşlanırım çok sarışınlardan hoşlandığımı söyleyemem şöyle kara kaşlı kara gözlü
ama sadişimin dediği gibi gönül bu... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, değer bilen, seven, sayan... gerisi boş gerçekten...

bu arada ben de fartmagulle unutma beniyi takip ediyorum ama tabii evdekiler müsaade ederse... aslında çok dizim vardı izlediğim ama işte...
neyse fıstıklar ben çıktım öpüldünüzzzzz sonra gelirim...

Merhaba kızlar nasılsınız,
Hemen menümü yazayım sizin yorumlarınızı yapayım.

Sabah:
Kepekli sandviç ekmeğine krem peynir sürdüm küçük boy domatesin yarısı dildim.
Öyle salam malam katmak istemedim içine.
Gramını bilmiyorum ekmeğin tam olarak boyutu şu şekilde:

Siyah çay içmedim, bir fincan yeşil çay.

Öğle:
Nesfit

Akşam:
4 kaşık pilav, 3 kaşık falan bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
Domates salatası
1 bardak limonata

Spor:
30 dk leslie
10 dk slim
(40 dk video diyelim)
50 mekik
50 makas hareketi
20 kalça kaldırma
20 " sıkılaştırma

Su: 5-6 bardak olmuştur sanırım.
Yeşilçay: Sabah içtim birazdan demleyeceğim suyum kaynıyor.
Kaçamak: Yok ama bir kare çaklıt yiyebilirim belki

Beyaz bulut; hem helva hem çaklıt mı yedin
Ama genel itibari ile göze batan birşey yok menünde spor da yapılmış oh miss..

Katzi, hoşgeldin bebem...

Random; olur arada takma, böyle arada kaçırmazsak ideal kiloya gelince kıtlıktan çıkmışa döneriz..

Karamelek;
akşam yemeden olur mu kuzum neye sıkıldın balık meselesine mi

Kalbim; gözün aydın umarım hakkında hayırlı olan olmuştur...

Kaçırdığım kimse kalmadı galiba, ben derse gidiyorum.
Ders çalışamadığım günler bunalıma giriyorum bir tuhaf depresif modda dolanıyorum

şu yaptığın haraketleri nerden yapıyorsun benim öyle bişeye ihtiyacım varr

hoşbuldum ballarıııııııııııııımm

bayılıyorum bu tip sandviçlere yaaa

Sadişimmm....
cnm menünü beğendim ama akşam çubuk kraker yerine sandviç falan yeseydn aynı kaloriyi alırdın ama daha sağlıklı bi alternatif olurdu neyse artık... afiyet olsun

Sevgiiimmm
kuzum menünü beğendim inşallah çikolata yemezsin ama yersen de 1 parçadan öteye gitmesin tamam mı fıstığım?

bu arada ben de kıymalı böreği çok severim özledim aslında uzun zmn olmuştur yemeyeli...kıymalı sac böreği yedim yakın zamanda ama ben tepsi böreğiniz özledimmmmm
neyse cuma günkü kaçamağımla ilgili planlarım var ztn böreği düşünmeyeyim en iyisi

sabah - 10:45
- 1 dl tam buğday ekmeği
- bol maydanozlu lor salatası
- domates
- çay

öğle - 14:15
- 6-7 yk güveç (küp küp et+patates+havuç)
- 1 bardak ayran
- haşlanmış brokoli

ara - 16:15
- 2 avuç yer fıstığı
- 1 fincan meyve çayı (300ml)

akşam - 18:30
- 3 kepçe tarhana çorbası
- 1 tabak salata

ara - 21:30
- 7-8 tane küçük kestane
- yarım kivi

su - 900ml oldu 1 bardak daha içerim 1200ml olur
spor - henüz yapmadım ama klasik 7dk slim in6+25dk leslie yaparım herhalde işte bi de kalça sıkılaştırma hareketi de yapabilirim

sabahki lor salatasına zeytinyağı gezdirdiğimiz için zeytin yemedim
öğlen de güveç yedim biliyorum patates-havuç var içinde ama akşam sıcakken reddettim yarın yerim dedim anneme hem sonuçta sebze ve her gün patates yemiyoruz değil mi??? brokoliyi de salata niyetine yağsız yedim
arada fıstık yedim annem meyve çayı yapmış yanına kek getirdi ben de fıstıkla idare ettim hem aramı da kaçırmayım dedim
demin de sobada kestane yapmışlar gece aram da o oldu ben dengelemeye çalıştım ama öğlen patates-gece kestane biraz k.hidrat oldu

kız bunlar dr.gürkan kubilayın verdiği hareketler, 5 hareketten 1 set için 12 tane yapın demişti ben de başlamıştım bi ara ama 1. hareket zorluyor bnm dizleri diğerleri de kalmıştı neyse yine başlıyım bari
1. hareket diz bükme
2. hareket pilatesteki köprü hareketi nefesle yapılırsa karnı çalıştırıyor ama daha çok kalçayı
3. hareket yandan bacak kaldırma hareketi ben ayakta yappıyorum yana doğru kaldırarak...
4. hareket bir bacak bükülü yerde, diğer bacak düz şekilde havaya
5. hareket de işte bükülü kaldırma
ay bildiğim şeylermiş kız
bu hareketleri devamlı yaparsanız süper bacaklara kavuşmak garanti gürkancım söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…