- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar öyle olacak olmuyor yanlız
gnül bu aka konuyor başka bişeyede
Benim sevdiğim erkek en fazla 170 olcak. hafif türk erkeği göbeğide olcak obez değil ama 70-80 kg aralıklarında seviyorum ben. ay çok iğrencim haha
Buna katılıyorum işte benim ağlayıp zırladığım adamı görseniz bilmiyorum bana ne derdiniz
günaydin tatlimmmm. ac ac nasil duruyorsun öyleeeeee
hiiih bende sana katiliyorum sekerim igrenc kaslari olmayacak abartili bende hic sevmem
Bana göre en iğrenç erkek tipi parasıyla hava atan erkek tipi böle karizmayım kolumdaki saat çok pahalı dercesine gezinen arabasını bişey sanan gece klüplerine gidip çıplak kızlar ve içki şişeleriyle hava yapan erkeklere çok gıcık oluyorum.Ay bide cimri erkeklerede sinir oluyorum.Arabasına bindiğinde benzin parası istemicek senden böğğğğ
heh buldum geldim topağı
heh buldum geldim topağı
hoşgeldinnn nasılsın
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Bigün az yedim 58.800ü gördüm yaa nasıl havalardayım bu hafta özgüven patlaması yaşıorum bu hafta 58.500 olsam iyi olur bitmiş motivasyonum geri gelio yihhuuuuuuuu:)
kizlar suan cok mutluyum :)
az önce arjantin'de bi firmadan haber aldim, agustos'ta staja baslayabilirim
o kadar cok mutluyum ki anlatamam size, simdi sözlesmeyi felan hazirlayacakmis arjantinli patronumm heheheh :)
ahahah nediyim şimdi sanaa hafta içi kuş kadar yiyorsun hafta sonu götürüyorsunnDünün menüsü(Öğlen aslında yazmıştım ama netiimin yüzünden paylaşamadım)
Sabah: 2çk lor peynir,1dilim kepek ekmeği,2çk lor peynir,2dilim kaşar peynir
Öğlen: Döner dürüm,Ayran (Çok yağlıydı gece bile ağzımda o yağ tadı vardı öğğ)
Ara: Sahlep
Akşam:1bardak taze sıkılmış portakal suyu,4tane hoşbeş,1minik hindistancevizli çikolata,!minik paket kuruyemiş bir acunu sevdiceime verdim(tüm bunları öğlen akşam arası yedim)
Bugün
Sabah: 1dilim kepek ekmeği,1börek(milföy),2dilim kaşar,acıka,bikaç yeşilzeytin,az lor peynir
Ara: cappucino içtim
Akşam: sebzeli çorba,1 ısırık ıslak hamburger
hımmm akşamaa kadar güzelmiş canım ama ekmeği fazla yedim diyorsunn olmamış işte buuuneyse muhteşemmmm menümü yazayım sizeee
sabah 2 dilim ekmek bir tane yumurta ve biraz beyaz peyniri karıştırıp çok az yağda pişirdim
bir tane salatalık
ara yok kahvaltı malum pazar geç oldu
öğle 3 kaşık makarna haşlama karnıbahar yoğurt şekersiz kahve
sonra eşimimn müsterisine gittik hem ziyaret hem ticaret hesabııı
orda bir bir fincan şekersiz nescafe 2 bardak çay 2 tane inceciiik tarçınlı yuvarlak bisküvi bir tane taş gibi kurabiye yedim hazırdı küçüktüü
sonra eve geliş balık yaptık yanında salata ama ekmek yedim hemde çokkk tam buğdaydı ama ne olursa olsun yedim
ama sporumu yaptıım
sabah 3 mil leslie 48 dakika biraz öncede 25 dakika stepperde adımladım
2 litre su bir bardak yeşil çayyy
hürremi izliyorum ama hürremci değilim o dizi bana çok saçma geliyoo ozamanlar bikere örtünüyorlarmışş bunlar gögüslerrr fora geziyoo hürrem aslında çok çirkin nemrut bir karıymış burda dünyalar güzeliiBende hürremciyim bide unutma beni başka izlediğim birşey yok. bunlar yoksa tv bana sinir krizleri geçirtiyor.
Hele biscolata ve takı, parfüm reklamları full cinsel içerikli...
bencede erkek dediğin bikere 175in altına inmicekk
hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem
hem kasli hem uzun boylu olsunlar kisacasi ayni o reklamdaki gibi
katılıyorum sanaaaaaKatılıyorummmm:)kollar kalın omuzlar geniş olcak sıska olmuycak erkek dediğin:) ama öyle yarışlara hazırlanırcasınada iğrenç kasları olmycakk:)
hadi hayırlı olsun şekerim gönlünce olsun herşeykizlar suan cok mutluyum :)
az önce arjantin'de bi firmadan haber aldim, agustos'ta staja baslayabilirim
o kadar cok mutluyum ki anlatamam size, simdi sözlesmeyi felan hazirlayacakmis arjantinli patronumm heheheh :)
ahahah nediyim şimdi sanaa hafta içi kuş kadar yiyorsun hafta sonu götürüyorsunn
hımmm akşamaa kadar güzelmiş canım ama ekmeği fazla yedim diyorsunn olmamış işte buuu
akşam bizdede balık varrr kızartacaklarrr offff hiç istemiyormmm(( elimden geldiğince azz yicemm ekmeksizz
sporunda süpermiş hergün böyle yaparsannn harikaaa olur canımm
hürremi izliyorum ama hürremci değilim o dizi bana çok saçma geliyoo ozamanlar bikere örtünüyorlarmışş bunlar gögüslerrr fora geziyoo hürrem aslında çok çirkin nemrut bir karıymış burda dünyalar güzeliimahidevran daha güzel bir kadınmış elin yabancı karısı gelmiş resmen osmanlıyı çökertmişş ne entrikacı karıymışş
bende pek dizi izlemiyoorrm bazen denk gelirse izlerimm
cinsellikde hayatın içinde artıkk beni alsalar o piscolata reklamındaki adaya atsalar eheheheheh
bencede erkek dediğin bikere 175in altına inmicekkaslında hafif göbekli erkekler benimde çok hoşuma gider ama baklava gibi göbeği olan daha iyi olur bencee eheheheh
katılıyorum sanaaaaa
evet bu konudada sana katılıyorm
benim hayalimde hep simsiyah saç göz kaşı olan uzun boylu topsakalı olan erkeklerden hoşlanırdım amaa şuan eşimde saydıklarımdan sadece topsakalı uyuorsarışın erkeklerden nefret ederdim eşim tam bi sarışın bitek topsakalı uyuor
bide 2 gün önce komşularla toplandık demiştim yaa 2 tane ayrı ayrı bayan bana sana bişe söylicem ama kızma dediilerr bende kızmam dedim eşinle sen hiç uymuyorsunuz birbirinize hiç yakışmıyorsunuz nasıl olduda evlendin sen hem daha güzelsin hem daha kültürlüsün dedii dangk etti ne dicemi şaşırdım. Daha önce eşimle bir sohbetiniz olmadı nerden bilceksiniz kültürlü olmadığını siz dışardan öyle görüyor olabilirsiniz ama tanısanız öyle değil dedimm güzelliğe gelince evet ben daha güzelim ama gönül bu herşey olablir dedim sonra konuyu değiştirdim gelince eşime söyledimm ohhhhhh çok zoruna gittii ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?