Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Benim sevdiğim erkek en fazla 170 olcak. hafif türk erkeği göbeğide olcak obez değil ama 70-80 kg aralıklarında seviyorum ben. ay çok iğrencim haha

heheheheh zevkler ve renkler tartisilmaz sekerim. benimkinde 180-185 boyu olsun. kasli ve esmer bayiliyorum böyle tiplere

kızlar öyle olacak olmuyor yanlız
gnül bu aka konuyor başka bişeyede

evet ahahaha

Buna katılıyorum işte benim ağlayıp zırladığım adamı görseniz bilmiyorum bana ne derdiniz

bana göre güzellik yakışıklılık göreceli kavramlardır bana itici gelen sana çekici gelir
tabiki ilk görüşşte insanı çeken bir tarafı olması lazım karşı tarafın ama bu herkese göre değişir

Bana göre en iğrenç erkek tipi parasıyla hava atan erkek tipi böle karizmayım kolumdaki saat çok pahalı dercesine gezinen arabasını bişey sanan gece klüplerine gidip çıplak kızlar ve içki şişeleriyle hava yapan erkeklere çok gıcık oluyorum.Ay bide cimri erkeklerede sinir oluyorum.Arabasına bindiğinde benzin parası istemicek senden böğğğğ

katiliyorum sana pembisim bende öyle tiplerden nefret ederim

Maşallah kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz, cetvellerinize bakıyorum da. Ya ben bişi duymuştum, zayıf kadın eşini kendine bağlar diye bu doğru mu sizce?

Bigün az yedim 58.800ü gördüm yaa nasıl havalardayım bu hafta özgüven patlaması yaşıorum bu hafta 58.500 olsam iyi olur bitmiş motivasyonum geri gelio yihhuuuuuuuu:)

kizlar suan cok mutluyum :)
az önce arjantin'de bi firmadan haber aldim, agustos'ta staja baslayabilirim
o kadar cok mutluyum ki anlatamam size, simdi sözlesmeyi felan hazirlayacakmis arjantinli patronumm heheheh :)

o kadar cok mutluyum ki anlatamam size, simdi sözlesmeyi felan hazirlayacakmis arjantinli patronumm heheheh :)

tbrkler canım herşey gönlünce oluyo inşallah hayırlı olurr arjantinlere gitceksinn haaa bizi bırakmazsın sennn ozamana kadarda ideal kilona kavuşursunn..

offf kızlar okadr çok yoruldumki anlatamm sizee bütün evi dipbucak temizledimm daha yeni totomun üstüne oturdumm ve kayınpederim balık almış getirip eşime vermiş oda getirdi kapıda bana verdi bi baktım balıkk kafayı yicektimm ben ev temizlemişim evim misss gibi deterjan kokuyoo şimdi üstüne balıkmı kızartacamm genelde ben salağım yaa kendi evimde kızartırım yukarı çıkmaz balıkk hadi görümcemin evi kokarsaaaa bende dedim ben ev temizledim evde kızarttırmam nerde kızartırsan kızart dedim eşime kocaman teras var gitsin piknik tüpü ile kızartsın umrumda değill isterlersee yemesinleerr bananeee

ahahah nediyim şimdi sanaa hafta içi kuş kadar yiyorsun hafta sonu götürüyorsunn

hımmm akşamaa kadar güzelmiş canım ama ekmeği fazla yedim diyorsunn olmamış işte buuu
akşam bizdede balık varrr kızartacaklarrr offff hiç istemiyormmm(( elimden geldiğince azz yicemm ekmeksizz
sporunda süpermiş hergün böyle yaparsannn harikaaa olur canımm
Bende hürremciyim bide unutma beni başka izlediğim birşey yok. bunlar yoksa tv bana sinir krizleri geçirtiyor.
Hele biscolata ve takı, parfüm reklamları full cinsel içerikli...
hürremi izliyorum ama hürremci değilim o dizi bana çok saçma geliyoo ozamanlar bikere örtünüyorlarmışş bunlar gögüslerrr fora geziyoo hürrem aslında çok çirkin nemrut bir karıymış burda dünyalar güzelii mahidevran daha güzel bir kadınmış elin yabancı karısı gelmiş resmen osmanlıyı çökertmişş ne entrikacı karıymışş
bende pek dizi izlemiyoorrm bazen denk gelirse izlerimm
cinsellikde hayatın içinde artıkk beni alsalar o piscolata reklamındaki adaya atsalar eheheheheh

hahahha niye sevgimm kasli olsunlar erkekler öyle kiz gibi ince ince kollarimi olsun ögg bende öyle hic sevmem
hem kasli hem uzun boylu olsunlar kisacasi ayni o reklamdaki gibi
bencede erkek dediğin bikere 175in altına inmicekk aslında hafif göbekli erkekler benimde çok hoşuma gider ama baklava gibi göbeği olan daha iyi olur bencee eheheheh

Katılıyorummmm:) kollar kalın omuzlar geniş olcak sıska olmuycak erkek dediğin:) ama öyle yarışlara hazırlanırcasınada iğrenç kasları olmycakk:)
katılıyorum sanaaaaa
kızlar öyle olacak olmuyor yanlız
gnül bu aka konuyor başka bişeyede

evet bu konudada sana katılıyorm
benim hayalimde hep simsiyah saç göz kaşı olan uzun boylu topsakalı olan erkeklerden hoşlanırdım amaa şuan eşimde saydıklarımdan sadece topsakalı uyuor sarışın erkeklerden nefret ederdim eşim tam bi sarışın bitek topsakalı uyuor
bide 2 gün önce komşularla toplandık demiştim yaa 2 tane ayrı ayrı bayan bana sana bişe söylicem ama kızma dediilerr bende kızmam dedim eşinle sen hiç uymuyorsunuz birbirinize hiç yakışmıyorsunuz nasıl olduda evlendin sen hem daha güzelsin hem daha kültürlüsün dedii dangk etti ne dicemi şaşırdım. Daha önce eşimle bir sohbetiniz olmadı nerden bilceksiniz kültürlü olmadığını siz dışardan öyle görüyor olabilirsiniz ama tanısanız öyle değil dedimm güzelliğe gelince evet ben daha güzelim ama gönül bu herşey olablir dedim sonra konuyu değiştirdim gelince eşime söyledimm ohhhhhh çok zoruna gittii ahahahahah

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun şekerim gönlünce olsun herşey

ben eşime böyle bişeyi söylesemmm
depresyona girerr hem ben çok kızarım öyle şeye ben beğenip evlenmişim sanane be kadın benim kocam çirkin yada yakışıklı
kültür meselesine hiç girmiyorum çook ayıpya cesarete bakk

kuzum ya kızım yanıma geldi çizgi film izliyordu anne bu çok korkunç değiştir diyor
ben şiddet içeren çizgi filmler izletmiyorum genelde bir keresinde tutturmuştu izliyeceğim diye bende korkunç bunlar demiştim
şimdi ne zaman o tarz çizgi film görse anne değiştir kokunççç diyor :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…