Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sevginin paylaştığı hareketleri ben de yapıyorum spor yaptıktan sonra.
ama onları ısınmadan yapmak çok tehlikeli.
ben bi kere yapayım dedim resmen belime ağrılar SAPlandı.

bu hareketler çok güzel gerçekten evet. çok faydalılar. antrenörüm ilk hareketi elimde dumbelllarla yaptırıyordu bana.

bu arada.. sevgililer günümüz kutlu olsun muffinciklerim

günaydin fistiklar, son 2 gündür menü paylasmiyorum bilmiyorum farkindamisiniz
cunku son 2 gündür yiyorumda yiyorum. ne oldu bana bilmiyorum
dün güzel gidiyordum sonra icimdeki dinazor cikti yedim ne bulduysam sonra pisman olup sporumu yaptim
az önce tartildim ayni kilodayim hic almamisim hic vermemisim

böyle devam edersem verdigim kilolari geri alirim

arjantin icin tsk ederim bebislerim, avustralya olmadigi zamanda cok dua ediyordum hayirlisi olsun diye simdi arjantin cikti
vize sorunu yok, bide orasi pahali bi ülke degil avrupalilara göre cok ucuzmus hersey o yönden süper
pahali olan sadece ucak bileti ama zamaninda avustralya icin ucak bilet parasini biriktirmistim o yüzdem icim cooook rahat :)
hiiih simdiden cok heyecanlandim ya :) ispanyolcam süper olacak :)

kalbim hayırlı olsun
senin adına sevindim

tickırına gelince bence hiç değiştirme
orda 100 rakamını gördükçe daha bir hırslanırsın bence
vay be neydim ne oldum dersin
ben olsam hiç değiştirmezdim

tsk ederim denizim. öyle mi diyorsun haklisin aslinda ama 100'ü görünce kendimi kötü hissediyorum

beni motive edecek kimse yok kiiii
nerdesinizzzz? arjantine gidince citir olmak istiyorum yardim edinnn, 4 ayin patlamasini yasiyorum herhalde.

BeyazBulut: Ben menünü beğendim tatlım.Her öğün karbonhidratlı olmuş ama okadarda olur dimi insan sırf kendine göre yemek yapamıo...Çikolatada sefan olsun zaten bitter hiç bişiycik olmaz:)

karamelek01: Akşam keşkem o çıbık krakeri yiycene yemeeeni yeseymişsin:) Ama yinede güzel menü canım o temizlikte spor yerine çokktaaan geçmiştir bence

sevgi_melegi: Wuuuuuuuu sporlara bak ne güzellll:) menünüde beğendim çaklıtı yemedin umarım

lily86::Canım bence menün güzel yemeğin içindeki 3-5 patates havucuda ayıklıycaz değiliz ya hem o sebzelerede ihtiyaç vardır belki ama sen şu kestaneyi yedikçe ben burda kuduruyorum dehşet seviyorum kestaneyi 1kilo bilem yerim ama yanık yanıkkk olcak öyle haşlama falan olmucak buarada bence oda karbonhidrattır ve kabız yapıo yeme dicem ama kokusuna dayanamaz ki insan:) en azından yiyosan bile erken vakitte ye dicem ama kesin akşam yemekten sonra pişiyodur:) onun haricinde menün güzel bitek suyun az onuda üşüdüğün için az içmişsindir

Allah razı olsun kardeşşşşşş:) benim için en önemli hareket bu iç bacaktan nefret ediorum pişik yapıo yazın:)

Hoppppppp dur bakalım orda 2gün abartmışsın bugn artık normale dön zaten arjantine gitcen orda zayıf zayıf kızlar vardır seninde onların arasına karışman lazım:) Buarada dün markette gezeerken gouda peyniri gördüm aklıma sen geldin incecik bir dilimi 14 tl ohaa yani tabi orda ucuzdur ama o dilim benim dişimin kovuğuna yetmezdi almadım bende:) müslide vardı markette bol bol seni andım eheheheheh:) Arjantin içinde gözün aydın tatlışımmm

Bu KK ya nolmuş ya tam yorum yazıorum gönder diorum yetkiniz olmayan yere giriosunuz giriş yapın dio kaç gündür böyle oluyo bianda kendi kendine çıkış yapıo siteden soğudum resmen yaa çıldırtıo beni

beni motive edecek kimse yok kiiii
nerdesinizzzz? arjantine gidince citir olmak istiyorum yardim edinnn, 4 ayin patlamasini yasiyorum herhalde.

regl mi olucaksın acaba canım? ondan olabilir mi ki?
ben de öyleyim çünkü. sabah pekmez kaşıkladım resmen :)
kendimi tanıyamıyorum. :)
sabah tartıldım yine 68im ama spor da yapmıyorum kaç gündür. reglim diye izin verdim kendime ihihi :))

dünden kalan kıymalı börekler hala fırında sinsice bekliyo ama yemicem!!!!!

yağsız tavada köfte pişirip yicem ben, yanına da ayran yapcam oh miss :))

selam kızlar canım sıkılıyor yahuu
kızımla evde tıkıldık kaldık hava soğuk gerginim fenaaa sinirlerim havada bugünnn :18::18::18::18::18:

selam kızlar canım sıkılıyor yahuu
kızımla evde tıkıldık kaldık hava soğuk gerginim fenaaa sinirlerim havada bugünnn :18::18::18::18::18:

Sinirlerin havadan dolayımı gergin :26: havalar bir sıcaklaşsa ne güzel olacak.
Canımız sıkılmadan koşuya falan çıkarız.

havalar düzelsinnnnn
sporuma geri dönmek istiyorum ben
böyle diyetle kilo veremem ben sadece :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…