Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hehehe demek beni andin :) 14tl 7-8 euro oluyor gercektende yuhh. burda bir paketi icinde 10 dilim felan vardir 1-2 euro.
vallah evet dur demem lazim bugün iyi gittim sanki 1 kacamagim oldu ama

yok tatlim daha var regl olmama. sanirim 4 ayin patlamasini yasiyorum yada nazar degdi bana gecen kuzenlerime gitmistim onlarda baya görmemislerdi beni yani iyice sasirdilar sok oldum felan dediler, nasil yaptin diye sordular falan felan.
nazarmi degdi acabaaaa

bugün menümü paylasmak istiyorum heheheh

kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilim kadar light gouda
1 cay kasigi kadar pekmez
1 haslanmis yumurta
yesil cay

1 kücük kase nesfit

1-2 tane ceviz+ 6 tane kuru üzüm

spor 45 dk bikini fatburner workout

azicik ceviz daha yedim sanirim 3 tane

aksam yemegi

1 tavuk but
2-3 yemek kasigi bulgur pilav + yogurt

su: 2 litre yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa birazdan 1 kupa daha icecem

kacamak: saat 12 gibi birtane cok kücük parca milka yedim

Menümü paylaşayım sizlerlen...
Sabah :
Normal kahvaltılıklar + salçalı yumurta

Öğle:
Nesfit

Akşam:
Bezelye yemeği ve sade makarna
Domates salatası
3 fincan çay ama fincanlar küçük kızlar
1 kupa oluyor ortalama...

Spor. Birazdan yapıcam
Su. yalan yok çok içmedim...
Kaçamak: 20 gr çaklıt

Selam Kızlar,

Birkaç dakika fırsat buldum ve hemen yazayım dedim.

Hafta sonu yoğun geçti, eşim olmadığı için kayınvalidemler geldi yanıma kalmaya, sonra annemi de çağırdık bu hafta bayanlar bende. Anlayacağınız ev kalabalık. Bu da demek oluyor ki spor yapamıyorum. Ama diyete devam.

Şubat tatilinde 2 kilo almışım 83,4 gibi geliyorum. Ama azimliyim 79 u göreceğim inşallah.

Bugünkü listeme gelince

Sabah 2 tane burçak bisküvi

Öğle haşlanmış ıspanağın içine ısırgan otu doğradım 2 kaşık yoğurt ve baharatla yedim

Akşam 1 kase patates çorbası + 1 tabak ıspanak yemeği

Gün boyunca 1 litre su içtim daha da içerim

Ama birazdan 1 küçük dilim pasta yiyebilirim haberiniz olsun :) regl olmak üzereyim ve tatlı istiyor canım.

Umarım haftaya kadar 81 i görürüm yine

Bu arada misafir de olsa yatak odamda mekik falan çekebilirim ama düştüm ve sanırım sağ ayağımdaki baş parmağım çıktı. Şiş ve mor. O yüzden o geçinceye kadar birkaç gün yapmasam iyi olacak.

Görüşmek üzere.

sabah kahvaltın çok onun haricinde menün güzel bence geçmiş olsun buarada

bence menün güzel canım dengeli olmuş o küçük kaçamağıda çok takma kafana yarından itibaren toparlarsın yine

senin menüde iyi ama susuz olmaz iştee

menüm
sabah bir kuru incir şekersiz türk kahvesi
ara bir elma 4 fındık
öğle bir kase yayla çorbası salata
ara yarım ayva
akşam 2 kase yayla çorbası bir aktivya
su bir buçuk litre
spor henüz yok

eveeeet bir sevgililer gününü de sap sap atlattım. neyseki osman var. minik öpücükler ve mırıltılarla uyandırdı beni. menüme gelince.

sabah: dukancanların krebinden yaptım- 1yumurta- biraz peynir- çay
öğle: 10 kuüçük sarma- yoğurt
akşam: yok

ara: kefir
spor yapmadım. ben bu işengeçlikle ohooooo:2::2::2::2::2::2: bazen kafama beyzbol sopasıyla vurasım geliyor :2::2::2::2:

yasmincim canim gecmis olsun bas parmagin sismis. hemen iyilesirsin insallah ondan sonra spora devam heeh :)
menüyü begendim ama kahvalti etmemissin kahvalti cok önemli ihmal etme bence.
ama menü gayet basarili, bu azimle 79 olursun kesin :) bu arada senin evin hep dolu masallahh

beyaz bulutum hani nerde kahvaltiyi sendede göremiyorum
corbayla gecirmissin bugünü hehe ama begendim tatlim afiyet olsun :)
basarili bi menü :)

sevgimm menüyü begendim sekerim :) suyu begenmedim sadece gerisi okay :) bosver sekerim bende yedim bugün azicik ciko

katzim osman coook sekerrrr, bende öyle bi kedi istiyorumm ama annemin alerjisi var o yüzden alamiyorum
bide ne güzel hayal etmistim, siyah bi kedi istiyorum adinida zeytin koyacaktim, onunla beraber yatip kalkacaktim
hayallerim suya düstü

menüne gelince gayet basarili sekerim, spor olsaydi daha iyi olurdu ama hehe :) spora yavas yavas basla bence

kız bu nee öğrenci menüsü :))
hiçbir şey yememişsin

Sabah:Light süt,nesfit
Ara:Yeşil Çay,Filtre kahve
Öğle:6yk Bamya yemeği
Ara:3 tane eti formun çubuk krakeri,Ayran 2 saat sonra 4çatal falan çilekli pasta(bu hesapta yoktu ama gittiğimiz cafede sevgililere kalpli pasta dağıttılar yarısını ben yarısnı aşkitom yedi)
Akşam:1 fırında tavuk but,salata,3 kaşık yoğurt

2litre su

Son düzenleme:
su dukancilarin krepi nasil oluyor bende istiyorummmm :)
pembisim menüyü begendim tatlim afiyet olsun
pastada olsun artik nede olsa bugün sevgililer günü :)

bu arada ben ne zaman sevgililer gününde sevdigim biriyle gecirecem, her sene ayni ot ot oturuyorum evdeeee
bunun acisini arjantinde cikaracam ahahahahaha

anlamadımki valla bir gerginim bugün

Bende baya gergindim bugn biara böyle acaip bi üzüntü ağlamak geldi içimden ama sonra o ağlama gülme oldu yinede burukluk kaldı içimde deişikim bugün

saol canım hehehe koparttın beni arjantin hee hihhuuuuuuu:) benim sevgilim vardı bgn ama sizden bi farkım yoktur heralde buluşup tavla oynadık iki saat oturduk byerde evimize daıldık çok bi fark olmuyo yani hiç öyle romantik aşk şiirleri yazmadı bana:)

kız bu nee öğrenci menüsü :))
hiçbir şey yememişsin

puhahaha ya iştahım yok nedense canım istemiyor hiçbir şey :S zorla yiyorum vallahi. ay böyle söyleyince günlere gidip tabaktaki bütün her şeyi silip süpürüp bir de yüzünü buruşturarak konuşan kadınlar gibi hissettim kendimi onlar da derler ya ''zorla yedim zorla vallahi'' diye keh keh

ya çok iğrenç birşey vallahi deneme ben zamanında dukan diyetine heveslendiğim için yulaf kepeği almıştım. onlar bitsin diye yapıyorum yiyorum mecbur.

ayrıca evet haklısın spora alışmalıyım ki evimde eliptik-twist-dambıl- vs bir kaç alet daha var. benim imkanlarım başkasında olsa ne biçim kullanır da.. ah işte.. üşengeçliğime tüküreyim yarın yapıcam kesin spor. SÖZ

selam kızlar 3 5 gün yatılı misafirim var annem geldi yarında ablacım ve küçük yiğenim gelecekk düzenli giremeyebilirim sadece girip menümü paylaşırım artıkkk
bu arada katzi hoşgeldin tatlımmm
menümü paylaşayımm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.
4 yeşil zeytin
domates salatalık

arayok

2 dolma minikdii
birazda sarma
yoğurt

3 4 tane hazır kurabiye

10 15 tane minicik hamsi
salata

1 minik greyfurt

hepsi bukadar kızlar 1buçuk litre suu yeşil çay yokk sporda yokkk sanırım 3 5 gün yapamam
bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun bebişleriiiiiiiiiimmmmmmmmm

Topik ölmüş arkasından ağlayanı bile yokkk Sanırsam buaralar herkes biparça bunalım takılıyo buranın müslüm babalara ihtiyacı var konuşmadan bunalım gitmez hadi gelin bakiyiiim:)

herkese günaydın yavrular :)

bugün hava yine soğuk ama sporuma geri dönüyorum.

leslie'yi çağırdım bugun.

artık 1 saat kadar muhabbet sohbet geçer zaman eheheh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…