BeyazBulut: Ben menünü beğendim tatlım.Her öğün karbonhidratlı olmuş ama okadarda olur dimi insan sırf kendine göre yemek yapamıo...Çikolatada sefan olsun zaten bitter hiç bişiycik olmaz:)
karamelek01: Akşam keşkem o çıbık krakeri yiycene yemeeeni yeseymişsin:) Ama yinede güzel menü canım o temizlikte spor yerine çokktaaan geçmiştir bence
sevgi_melegi: Wuuuuuuuu sporlara bak ne güzellll:) menünüde beğendim çaklıtı yemedin umarım
lily86::Canım bence menün güzel yemeğin içindeki 3-5 patates havucuda ayıklıycaz değiliz ya hem o sebzelerede ihtiyaç vardır belki ama sen şu kestaneyi yedikçe ben burda kuduruyorum dehşet seviyorum kestaneyi 1kilo bilem yerim ama yanık yanıkkk olcak öyle haşlama falan olmucak buarada bence oda karbonhidrattır ve kabız yapıo yeme dicem ama kokusuna dayanamaz ki insan:) en azından yiyosan bile erken vakitte ye dicem ama kesin akşam yemekten sonra pişiyodur:) onun haricinde menün güzel bitek suyun az onuda üşüdüğün için az içmişsindir
Allah razı olsun kardeşşşşşş:) benim için en önemli hareket bu iç bacaktan nefret ediorum pişik yapıo yazın:)
Hoppppppp dur bakalım orda 2gün abartmışsın bugn artık normale dön zaten arjantine gitcen orda zayıf zayıf kızlar vardır seninde onların arasına karışman lazım:) Buarada dün markette gezeerken gouda peyniri gördüm aklıma sen geldin incecik bir dilimi 14 tl ohaa yani tabi orda ucuzdur ama o dilim benim dişimin kovuğuna yetmezdi almadım bende:) müslide vardı markette bol bol seni andım eheheheheh:) Arjantin içinde gözün aydın tatlışımmm
Bu KK ya nolmuş ya tam yorum yazıorum gönder diorum yetkiniz olmayan yere giriosunuz giriş yapın dio kaç gündür böyle oluyo bianda kendi kendine çıkış yapıo siteden soğudum resmen yaa çıldırtıo beni
regl mi olucaksın acaba canım? ondan olabilir mi ki?
ben de öyleyim çünkü. sabah pekmez kaşıkladım resmen :)
kendimi tanıyamıyorum. :)
sabah tartıldım yine 68im ama spor da yapmıyorum kaç gündür. reglim diye izin verdim kendime ihihi :))
kızzz sevgi editor mu oldun sen?
nasıl olunuyo o :)
Evet canım editör oldum
Yağmurluk ilgileniyor tatlım...
Selam Kızlar,
Birkaç dakika fırsat buldum ve hemen yazayım dedim.
Hafta sonu yoğun geçti, eşim olmadığı için kayınvalidemler geldi yanıma kalmaya, sonra annemi de çağırdık bu hafta bayanlar bende. Anlayacağınız ev kalabalık. Bu da demek oluyor ki spor yapamıyorum. Ama diyete devam.
Şubat tatilinde 2 kilo almışım 83,4 gibi geliyorum. Ama azimliyim 79 u göreceğim inşallah.
Bugünkü listeme gelince
Sabah 2 tane burçak bisküvi
Öğle haşlanmış ıspanağın içine ısırgan otu doğradım 2 kaşık yoğurt ve baharatla yedim
Akşam 1 kase patates çorbası + 1 tabak ıspanak yemeği
Gün boyunca 1 litre su içtim daha da içerim
Ama birazdan 1 küçük dilim pasta yiyebilirim haberiniz olsun :) regl olmak üzereyim ve tatlı istiyor canım.
Umarım haftaya kadar 81 i görürüm yine
Bu arada misafir de olsa yatak odamda mekik falan çekebilirim ama düştüm ve sanırım sağ ayağımdaki baş parmağım çıktı. Şiş ve mor. O yüzden o geçinceye kadar birkaç gün yapmasam iyi olacak.
Görüşmek üzere.
bence menün güzel canım dengeli olmuş o küçük kaçamağıda çok takma kafana yarından itibaren toparlarsın yinebugün menümü paylasmak istiyorum heheheh
kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilim kadar light gouda
1 cay kasigi kadar pekmez
1 haslanmis yumurta
yesil cay
1 kücük kase nesfit
1-2 tane ceviz+ 6 tane kuru üzüm
spor 45 dk bikini fatburner workout
azicik ceviz daha yedim sanirim 3 tane
aksam yemegi
1 tavuk but
2-3 yemek kasigi bulgur pilav + yogurt
su: 2 litre yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa birazdan 1 kupa daha icecem
kacamak: saat 12 gibi birtane cok kücük parca milka yedim
Menümü paylaşayım sizlerlen...
Sabah :
Normal kahvaltılıklar + salçalı yumurta
Öğle:
Nesfit
Akşam:
Bezelye yemeği ve sade makarna
Domates salatası
3 fincan çay ama fincanlar küçük kızlar
1 kupa oluyor ortalama...
Spor. Birazdan yapıcam
Su. yalan yok çok içmedim...
Kaçamak: 20 gr çaklıt
eveeeet bir sevgililer gününü de sap sap atlattım. neyseki osman var. minik öpücükler ve mırıltılarla uyandırdı beni. menüme gelince.
sabah: dukancanların krebinden yaptım- 1yumurta- biraz peynir- çay
öğle: 10 kuüçük sarma- yoğurt
akşam: yok
ara: kefir
spor yapmadım. ben bu işengeçlikle ohooooo:2::2::2::2::2::2: bazen kafama beyzbol sopasıyla vurasım geliyor :2::2::2::2:
anlamadımki valla bir gerginim bugün
su dukancilarin krepi nasil oluyor bende istiyorummmm :)
pembisim menüyü begendim tatlim afiyet olsun
pastada olsun artik nede olsa bugün sevgililer günü :)
bu arada ben ne zaman sevgililer gününde sevdigim biriyle gecirecem, her sene ayni ot ot oturuyorum evdeeee
bunun acisini arjantinde cikaracam ahahahahaha
kız bu nee öğrenci menüsü :))
hiçbir şey yememişsin
su dukancilarin krepi nasil oluyor bende istiyorummmm :)
pembisim menüyü begendim tatlim afiyet olsun
pastada olsun artik nede olsa bugün sevgililer günü :)
bu arada ben ne zaman sevgililer gününde sevdigim biriyle gecirecem, her sene ayni ot ot oturuyorum evdeeee
bunun acisini arjantinde cikaracam ahahahahaha
Topik ölmüş arkasından ağlayanı bile yokkkSanırsam buaralar herkes biparça bunalım takılıyo buranın müslüm babalara ihtiyacı var konuşmadan bunalım gitmez hadi gelin bakiyiiim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?