Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kalbim o fotoğraf nerde kız ben niye göremedim

canimcimmm profilfotom facede :)

hosgeldin canim aramiza. tebrik ederim hedefine ulasmissin darisi bizim basimiza cok güzel bi duygudur kesin ideal kiloya ulasmak dimiii. tabi yaz menülerini yorum yapariz, sende bizimkilere yorum yaparsin

denizim aslinda o kadar kötü bulmadim menüyü.
sonucta adana sis yemissin izgara yani biseycik olmaz, ekmegi az yemissin yaniiii ne aglayip zirliyorsun sen anacimmm

kızlar süper bir fikrim var
yarın ve hafta sonu lili yok ya
bizde kilo bildirimi yapmayalım nasıl ama
he he bugün çok yedim böylesi işime geliyor

heheheheh ne cok yemesi yahuu az yemissin bugün vallah ben yarin kilomu bildirecem bananee bananeee bananeeeeeee

moralim çok bozuk benim siz tam gaz devam ediyosunuz okuyorum ama yazamıyorum bile

diyeti bıraktım
spor zaten yok
kaç gündür deli gibi abur cubur yiyorum
kilom hala 66 ama çıkışı yakındır

çok kötüyüm yaaa

moralim çok bozuk benim siz tam gaz devam ediyosunuz okuyorum ama yazamıyorum bile

diyeti bıraktım
spor zaten yok

çok kötüyüm yaaa

diyeti bıraktım
spor zaten yok

çok kötüyüm yaaa

diyeti bıraktım
spor zaten yok

çok kötüyüm yaaa

kizim sen zaten sona dogru yaklastin 11 kilon kalmis ne güzellll. biraz tadini cikar ye canin ne cekiyorsa ama tabi abartmadan. annen iyilesnce zaten yine devam edersin sen biliorum seni :)

Son düzenleme:

kız anladık moralin bozuk 4 kez yazmana ne gerek varr
canım moralini bozma dikkat etmeye çalışşş
sona yaklaşmışken geri alma kiloları

ne meraklısınız ya kilo bildirimi yapmaya
tabi kilo verince hemen yazmak istiyorsunuz
ben malesef 400 gr cık fazla çıktım
ama tyuvalete çıkabilseydim o 400 gr da gidecekti
neyse ilk kilo bildirimi benden olsun

kilom 60,5 maleeeeeeesef

ama bana ne,bana ne ben yarın tekrar bildirim yapacam
bugün çok şişim yarına hafiflerim heralde.

slm yavrular karga pokunu yemeden geldim grupa erkenden bildiriyim yapıyozz

tartıldım yavrıçelerrr regl olmama ragmeeenn 63.7 geldim artık şu çizelgeyi değişsem iyi olcak eheheheh

Dünkü menüm

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği,1çk reçel,1 çk hatta daha azdır tereyağı,domates salatalık(üstüne zeytin yağı gezdirmişti annem),1kk beyaz peynir,1kaşıkta lor peynir
Ara: Life form çayım
Öğle:4 yk patates yemeği,1ayran(doymadım ama patates olduğu için az yemek istedim)
Ara: 1 ortaboy armut,10 badem (bunları iki saat araryla falan yedim)
Akşam: 4yk patates yemeği,3 yk pilav,salçalı soslu brokoli (aslında patates pilav yemicektim ama çok güzel göründüler gözüme)
Ara: 5 badem

Su : 2 litre
10 dakka eve kadr hızlı hızlı yürüdüm azcık terledim ondan bunu spor niyetine sayıyorum:)

günaydin kizlar, bugün malesef tartilamadim cunku sabah erkenden ciktim evden doktor randevularim vardi. daha simdi geldim eve.
o yüzden kilomu yarin bildiririm artik kusura bakmayin fistiklarrr

bu arada dogum kontrol haplarini simdilik kullanmicakmisim doktorum dedi yuppyyyyyy
regl olmazsam yine gidecem oraya, eger regl olursam 3 ay sonra yine gelip kanimi aldirmaliyim. cunku haplardaki hormanlar anca 3 ay sonra cikiyormus vücuttan öyle dedi kadin.

saclarima gelince, doktor güldü hatta bana dedi ki diyet yaparken normal sac dökülmesi, et, yogurt, yumurta felan yiyormusun ve spor yapiyormusun diye sordu.
demir eksikligi olabilir büyük ihtimal dedi, kanimi aldilar yine ve sali günü telefon acip sonuclari ögrenicem artik. kölnde oldugmu söyledim o yüzden telefon acman yeterli dedi.
yani sac analizi gerekli degilmis. günde 70-90 tane sac dökülmesi normalmis.
ay cok rahatladim kizlar..

günde 90 tane saçım dökülse bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesini boylarım heralde:) ben bugn anneme dedim unutturma aktara gdip badem yağı alalım diye annemde dedi gerek yok onlar saç için karışım yapıp satıyolar kaç kere aldıö ben dedi artk belki öyle yaptırrım.Ya ben aslında saçımı boyatmak istiyorum erkek arkadaşım hayır hayır böyle düzek deyip duruyo yaklaşık ortaokuldan beri saçımı boyatmak istiyorum ama hep insanların böyle güzel doğal güzel lafları yüzünden boyatamadm bu yaşta şekilden şekle girmiceksem ne zaman gircemkii pofff o haplarıda bırakmana sevndm daha güzel zayıflarsn onlar kilo aldırıo diye duymuştm face fotonuda beğendim okula gidince arkadaşların şok olcak süper zayıfladın minnoşum

kızzz bu tuvalet sorunu bizim tartıda hep fazla çıkmamızı sağlıyo hee tabi bunların sorunu yok ondan tuvalete çıkıp koşa koşa buraya gelip yazıolar pislerrr halbuki bizim iki günlük yemekler miğdede duruyo hala :):):) Buarda dnkü menün protein diyetine uygun bikerem şişten nolcak öyle şeyler sınırsızdı unuttunmu:) zaten karbonhidrat konusundada coşmuyosun hiç bişeycikler olmaz korkma güzel menü

slm yavrular karga pokunu yemeden geldim grupa erkenden bildiriyim yapıyozz

tartıldım yavrıçelerrr regl olmama ragmeeenn 63.7 geldim artık şu çizelgeyi değişsem iyi olcak eheheheh

hhhhhhhopppppp kerebiç mereviç sen ne güzel şeylr yiyosun öyle bayiliiiyorummm canımı çektirdiin he üstündeki beyaz şey yerine kremşanti koycan ona off süper olur.Bak yılların B.k boğazıyım hiç bu tatlıdan görmedim istanbulda

Kız Kalbim o yediğin simite benzettiğin şey bildiğin çatal yani çatalın şekil değitirmişi

Random üzülme bebeem bikaç gn yemektn bişy olmz ama kendini toplamaya çalış okadr emek verdin abur cubur yerken o yediklerinin sporla kaç saatte yakılcağını dşün ve bırak

Esincan hoşgediiiiiiiiinn sefalar getirdinnn zaten burda taze kana ihtiyaç vardı bunların içi geçti hepsi depresyon stayla(bende dahil) hee bide ne güzel zayıflamışsın sen öyle yaaa minikte yazdıklarını hatırlıyorm eşin zorla ağzına çikolata tıkıyodu haayallerimdeki kilodasn spor yapmışmıydın sen

kızlar spordan geldim gene canım çıktı ama bugün daha rahat yaptım sanki
artık ağrılarımda geçti veeee bugün hoca beni çok mutlu eden bişe söyledi
hocaya dedimki ben bu hafta yemeğimi hiç abartmadım üstelik sporda yaptım
ama tartıda yarım kiloya yakın fazla çıktım
meğer bu çok normal bir durummuş ilk defa spora başlıyanlarda böyle oluyormuş
kaslar spordan dolayı şişiyormuş ve ilk bir iki hafta ağır çıkmak normalmiş geçici bir durum yanı
vallahi çok moralim bozulmuştu ileriki haftalarda bize diyetle ilgili bir seminer verecekmiş
bizim çatlak hocadan nasıl bir seminer çıkar bilimiyorum ama
adamı görseniz çok komik bir adam karikatür gibi bişe

cnm ben bunu biliodum ama sen tuvalete cıkmadım deyince ondan sandım mesela bazılarıda incelio ama tartıda sonuç aynı falan bunlar hep kasların aldatmacası haftaya fıstık gibi zayıflarsın sana güveniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…