kız tırlattık derkene, pozitif anlamdaaynen öylee yavruuuuuummmm:113::113::113::113::113::113::113:
kız tırlatmaayın toplaması zor oluyor sonraaa ben bugün çok iyiyim ama yemeklerle aram süper iyi yedim bugün püfffff
kız menüyü beğendimneredesiniz keleeeebizim oranın şivelerinden hehehe kele demek neredesiniz kız gibi eheheh
akşam akşam çenemmi düşük neee menümü yazayımda ders çalışcam efeyi babasına sattım bugün arabayla biyere gittiler fırsatı değerlendireyim
sabah
yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım kk peynir
1 çk nutella
limonlu maydanoz
1portakal
2 kerebiç tatlısı(öğle yemeğimin yerine)
1 elma
4 yk tavuklu patates yemeği(patatesi azdı anca yarım patates)
salata
2 yk yoğurt
spor şimdilik yok ama bugün çok hareketliydim saat 10dan sonra bisiklet binerim
su 1buçuk lt felan ama 2 yaparım yeşilçayda 2 bardak
kız tırlattık derkene, pozitif anlamda
gece gece gülme krizlerine girdikkkkk karşılıklı
bu gece de devam inşallah kız seni de katarız muhabbete
kız anneciğin düşünüp tartı almış valla senin bu diyet işi süpermiş...sadisim o kerebic tatlisi olmasaydi daha iyi bi menü olacakti, ama begendim yinede afiyet olsun, o tatlidan benmde canim cekti aksam aksamsporunu yap sakin unutmaaaa!
pembisimmm patates kizartma günümüydü sizde dünyemeseydin keske, o zaman haftasonu dikkat edeceksin ona göre, eger yine cok yersen sakin buraya gelme sakinnnnn heheheheheh abindemi zayiflamak istiyor erkekler kulubü diyebisey olsaydi keske haha komik olurdu
aboww hani nerde sizin menüleriniz bakiyimyoksa bozdunuzmu diyeti unutmayin yarin cuma büyük günnnn
ay esinim hoşgeldin cnm bnm nasılsın???bende varım muhabbete benide alın sohbete
cnm menün güzel brezel ne diye linke bakmadım ama biliyorum sanırım,menümü paylasiyorum ondan sonra hemen dusa ter icinde kaldim vallahiiiii, bu arada facede yeni foto koydum kizlarrr yorum yapinn hadi hadii
sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, 1 ince dilim salam
3 zeytin
salatalik, yesil cay
1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)
1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.
aksam (saat 4)
10 tane felan tam saymadim yaprak sarmasi + pulbiberli yogurt
1 tane dünden kalma tavuk kanadi (mangalda yapmistik)
yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk tempolu crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout
yesil cay: 2 kupa, birazdan 1 kupa daha icerim
uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana
ay esinim hoşgeldin cnm bnm nasılsın???
ulen o resimden sonra ye gitsin sarmaları sen ne olmuşsun ölee afet afetttt maşşallahh hehehemenümü paylasiyorum ondan sonra hemen dusa ter icinde kaldim vallahiiiii, bu arada facede yeni foto koydum kizlarrr yorum yapinn hadi hadii
sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, 1 ince dilim salam
3 zeytin
salatalik, yesil cay
1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)
1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.
aksam (saat 4)
10 tane felan tam saymadim yaprak sarmasi + pulbiberli yogurt
1 tane dünden kalma tavuk kanadi (mangalda yapmistik)
yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk tempolu crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout
yesil cay: 2 kupa, birazdan 1 kupa daha icerim
uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana
yok kızzz dün gece ders çalışcaktım sohbete daldım kaldıı bugünde dizi izliyormm yeni başladı yorum yapıp çıkcammkız tırlattık derkene, pozitif anlamda
gece gece gülme krizlerine girdikkkkk karşılıklı
bu gece de devam inşallah kız seni de katarız muhabbete
canııııııııımmmmm aslında şerbetli değil ama o üstündeki köpüğe şeker koyuyorlarmışşşkız menüyü beğendim
tatlı da çok kalorili gibi gözükmüo sankim
afiyet olsun
merhaba esin hoşgeldin aramıza umarım tekrar ayrılmazsın:)selammm bacılarımmm ben geldim lilymmmm özledim sizi valla ama burdayım yaaa çok koşuşturmalı zamanlar geçirdim ailemde bazı sağlık sorunları vardı kardeşim rahatsızdı annemlerde kaldım bir süre hiç vaktim yoktu eve döndüm artık sizinle görüşücem artık çok şükür kardeşim iyileşti ayyy çok özlemişim yazmayı
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun
harikasın yaaaselam kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
bugün kadınlar günü nedeniyle sevkli eylem yaptık
okula gitmedik ama gitsem daha iyiydi evde çok yoruldum
oğlumun öğretmenide eyleme katılmış o da okula gitmedi
çocuklarla kafayı yedim bugün
he bide kadınlar günü şerefine bide gidip ağda yaptırdım
yolunmuş pilice döndüm
bende bugün çokkkk yedim yaaakızlar yarın tartılma günü
amaaaa ben bugün kebapları götürdüm
yarın tartıda çooook çıkacam kesinböyle olacam
adana şiş yedinn offfff hemde 1 kaç şişşş haa neyse ekmek yememişsin sonuçda adanada ızgara tatlım üzme kendiniimenümü yazıyımda üstümden şu yükü atıyım
sabah
sirkeli su
herzamanki klasik kahvaltıma ek olarak azıcık kızarmış yumurta
öğlen ağdacı, sağlık ocağı derken yemek iyemedim
sadece bir fincan sade türk kahvesi içtim
saat 5 gibi küçük bir parça tandır ekmeği ve birkaç çatal kuru biber salatası
ve 2-3 çatal süs biberi salçası ile yapılmış makarna (acıdan zıpladım resmen)
akşam
birkaç şiş adana,soğan-biber salatası,küçük bir dilim ekmek
evet bugün menü fiyasko biliyorum ama akşam yemeğinde yine kaynanamlardaydım
sonuç herzamanki gibi berbat bir akşam menüsü
tek teselli fazla ekmek yemedim
bugün spor yok yarın salona gidecem of ya gene heryerim ağrıyacak.
kız anneciğin düşünüp tartı almış valla senin bu diyet işi süpermiş...
bizde daha yeni alındı o da yani dijital olması için o kadar dil döküp aylarca bekledikten sonra...
yemek konusunda da rahatsın maşallah
valla bizde az yağlı yiyen de yok, etsiz sebze yiyen de....
bu arada bnm için cumalar hiç de büyük gelmiyor artık
sıradan bi gün sanki....
tabii senin kadar hevesli gitmiyor bnm diyet serüvenim belki ondandır
bana gelince ztn 1 haftadır diyet miyet kalmadı
neyse haftaya kadar düzelirim
cnm menün güzel brezel ne diye linke bakmadım ama biliyorum sanırım,
pudingden bikaç kaşık yemişsin, makarnan da azmış ztn sporunu da yapıyorsun
bu kadar kasma, inan dün o kadar çok okudum ki beslenme ile ilgili, dedim ben aç yaşıyoırummmmm
yetersiz besleniyorm hissine kapıldım ztn diyetisyenin verdikleri bni yemekten bıktırıordu eski aç kalma moduna geri döndüm ondan veremiyorum sanırım:44:
selam kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
bugün kadınlar günü nedeniyle sevkli eylem yaptık
okula gitmedik ama gitsem daha iyiydi evde çok yoruldum
oğlumun öğretmenide eyleme katılmış o da okula gitmedi
çocuklarla kafayı yedim bugün
he bide kadınlar günü şerefine bide gidip ağda yaptırdım
yolunmuş pilice döndüm
ulen o resimden sonra ye gitsin sarmaları sen ne olmuşsun ölee afet afetttt maşşallahh hehehe
menü güzel spor hele harika gaza geldim bisikletimi getireyimde yarımsaat 40 dk bineyimdizi izlerken
hehehe ben kilo verdim regl olduğum haldee yarın bilidirim yaparım ahahahahahahkızlar süper bir fikrim var
yarın ve hafta sonu lili yok ya
bizde kilo bildirimi yapmayalım nasıl ama
he he bugün çok yedim böylesi işime geliyor
kız kendi facesindeeekalbim o fotoğraf nerde kız ben niye göremedim
çok güzelll yaaa bende 72 ile başladım 1 ayda 6 kilo verdim ama ozamandan beri halen aynı kilodayımmerhaba melekçim lilyle başlayanlardan biride bendim sağolsun canım liymmm vee minikkim çok yardımcı ve destek oldular bana
65 kiloyla başlamıştım diyete hedefim 55 ti yaklaşık 3 ayda hedefime indim şu an 52 kiloyum istediğimdende fazlası gitti ama ben memnunum gerçi eşim ve kayınvalidem pek memnun değil bu durumdan ama ben çok memnunum onlar tombiş seviyorlarmış kilo al diyorlar ama istemiyorum ben bu kiloları vermek için çok çabaladım çok çalıştım allaha çok şükürde başardım tabiiki koruyorum kilomu dikkat ediyorum bende yediklerimi yazarım yorum yaparsınız bende sizin yediklerinize yorum yaparım tabii isterseniz
canıımmmmm utanma kızzz bence 3 5 resim daha ekle lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnannem zamaninda az ugrasmadi beni zayiflatmak icin simdi kilolar gidince öyle bi seviniyorki
bizim evde yemekler genelde az yagli olur o yönden sansliyim galiba. annem yagli yemekleri yiyemiyor, bizde öyle yani. anneannem bile yemeklerine cok az yag koyar, mesela salatayi yagsiz yapar hep
sebzeyi bizde hep etli yeriz ama. diyetim iyi gidiyor evet allaha sükürama iste bazende börek cörek, kekler, tatlilar felan yapyor annem o zaman bende tutamiyorum kendimi
haftaya düzelirsin sen kuzum merak etme seni gaza getiririm ben
brezele tuzlu simit diyelimevet bugün herseyden azar azar yedim, hele sarmadan 10 tane felan yedim normalde daha cok yerdim yani diyet yapmadan önce offf ne kadar pis bogazmisim ben yaa.
abowww agda nasil yaptirdin yaa okurken bile hertarafim agridi birdenseninde kadinlar günün kutlu olsun sekerim
sadisimm cok tsk ederimmm coook utandim simdi höhöhöhö. aman deme öyle yaa zaten kendimi suan zor tutuyorum sarmalari yememek icin, hele soguk olunca tadi daha güzel oluyor
gaza getirecem hepiniziiiiikiz getir bisikletini dizi izlerken yap iste ne güzel..
hiiih bu söylediklerine gercekten cooook mutlu oldum sadisimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?