oo tam gaz devamsınız vallahi. süper süper!
ben de bildirim yapmaya gelmiştim baktım bi sürü yorum yapılmış onları alıntıladım sonra sıra kendimi anlatmaya gelmişti ki babam kalk ben bakcam dedi, kaldı maalesefbu sabah mal gibi su içtim tartılmayı unutup :))
ama 65 çıktım yine de..
sonuç olarak kilom 65 kızlar. bildirimimi yapmış olayım ben.
şekerim sözde bildirimler özelden bana atılıyordu ama... neyse...helloooooo
hadi ama gelsin kilo bildirimleriiiiii
kızıcam ama artık
cnm çok geçmiş olsun, eminim sıkıntıdan oluyordur cnm yaaaaaaaaa....dün akşam tartılmıştım 58.300 geldim buyüzden sabahki kilomu saymıyorum sizede söylemiyorum=) sabahki kiloyu çoktan kanalizasyona yolladım bile ahahahahahahgüldüğüme bakmayın buaralar depresyon stayla takılıyorum.işten çıkma dururmum var hastaneye gitmek için bikaç kere üstüste izin almak durumunda kaldım patronumda böyle devam edicekse yollarımızı ayırmamız gerekir dedi doktorla konuş haber ver dedi salı doktora gitcem bakalım ne diyo zaten evdekilerde rejim yapmama izin vermiyo annem ben sana para vercmk hem yüzmeye yollicam hem diyetisyene dedi yememezlik yapmıcaksın dedi bende buaralar umursamıyorum yiyorum ama miğdem bişey almıyo bide ne yesem ayıptır söylemesi motor bozuk olduğu için gidiyooo buarada bu miğdenin bozulmasınıda sinir strese bağlıyorm benim en uzun cırcırım bisaat sürer geçerdi çünkü
bak bak... kaçaklar geri dönmeye başlamışşşşoo tam gaz devamsınız vallahi. süper süper!
aynen:)sen de bi uğrasan keşke arada :/
şekerim sözde bildirimler özelden bana atılıyordu ama... neyse...[/COLOR]
kız valla ben her gönderidğim mesajı kaydetmesin diye ayarları düzenledim ne zaman oldu kimbilir...cırcırcır konuş mesaj kutunu doldur sonra gel laf söyle yehhhhhhhhhhh yeaaaaaaaaaaaaaaa
cnm evet onun farklı bir aroması var, zaten besleyici değeri çok yüksek..
bir iç bakla var bir de fasulye gibi yeşil olanı var, ben iç baklayı daha çok severim ama çok tercih ettiğim bir besin değildir bakla, her şekilde... annem bahçeden toplamış tazecik ondan tadı lezzetli geldi dün bana...
bol dereotlu çok lezzetli oluyor bi de üstüne yoğurt oh mis
afiyet olsun tatlımmm iç baklayı hiç denemedim onun tadıda aynı mı...meraklıyımdır ben pazarda görürsem alırım.
evet cnm biraz düzensiz oldu maalesef... ama olası en iyi şekil buydu işte...
cnm aslında menün kötü değil, sabah da gözleme yemişsin ama işte ekmek yememen iyi olmuşafiyet olsun
bir de arada pek fazla yiyecek karıştırma derim, oğlunun kalanıymış da, akşam çorba ekleyebilirmişsin menüne...
dikkatimi çekti menün çok az yiyeceklerden oluşuyor, çoğu da yağsız, beslenmede yağı tamamen kesmemek gerekir aklında bulunsun
bir de içtiğin su ve sporu da eklersen daha güzel olur
cnm tekrardan aramıza hoşgeldin
canım uzun süredir yoktun malum o nedenle listeye yazabilmek adına, geçen hafta kaçtın, ilk başlangıcın kaç, hedefin??? bi de boy ve beden ölçülerin de olursa süper olucakhani listeye o şekilde yazıyorum o nedenle yani
tatlım bir de biz menüleri akşamları toplu yazıyoruz tabii su+spor da dahil olmak üzere...
yani yedikçe değil de, günlüktekiler gibi, akşam toplu... tabii böyle yazıp akşam tekrar toplayabilirsin deama genelde akşam ayrıntılı yazıyoruz liste şeklinde, tamam tatlım bnm?
kızlar menüler akşam yazıyomuşuz...
bayadır girmedim için bilmiyodum
sabah
haşlanmış yumrta
4 5 zeytin
1 domato
2 dilim ekmek
çay
ara yeşil elma
2 fındık :)
öğlen
1 tabak ezogelin çorba
1 tabak yağsız az tuzlu salata
3 yemek k. melemen
1 dilim ekmek
akşam 8:30 öğlen yemeği geç olunca akşamda bayaaa geç oldu.
1 kase çorba
1 kase yogurt
menemen
1 dilim ekmek
şimdide çay içiyorum şekersiz
merhaba fıstıklar menümü bildiriyorumm
sabah
patatesli yumurta
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
sayısız erik (erik toplamıştık ozaman yedim nekadar yediğimi bilmiyorum)
4 yk kabak
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
domates salatalık
1 azşekerli türkkahvesi
ızgara kanat (fazla yedim)
salata
şimdide çay içiyorum halen misafirim var mutfakda cigara tüttürüyorlar
spor yok ama erik topladık kolçalıştım bayağıyeşil çay yok
su 3 lt yakın içmişimdir canlarım halen içmekdeyimm
senin menüde güzelmiş,ızgarayı ekmeksiz yemekle iyi yapmışsın.
çay şekersiz demi tatlımm...
spor falan yok bende,hiç içimden gelmiyo
3 yaşında oğlum var, baya hareketliyim
bu arada sen nerde oturuyon canım,ben ist.dayım erik falan göremedim pazarda...
manavlarda vardır ama uçuktur fiyatlar...
o kadar parayı eriğe versem valla mideme oturur
evet canım ben 4 aydır hiç şeker kullanmıyorum çayımada kahvemedee
benimde 2 yaşında oğlum var bende hareketliyim ama genede sporumu yapıyorum en azından yarım saat leslie
erikde bizim bahçede tatlım 30 tane ağacımız var
mersinde oturuyorum tatlım ben
istanbulda herşey ateş pahası zaten
biz topladığımız erikleri hale gönderiyoruz orada marketlere pazarlara gidiyor hal 7.5 tlye satmış
yani marketlerde kilosu en az 10 tl dir tabi istanbula gelene kadar bu fiyat 15 yada 20 tl olur
yanii biz cennet gibi bir şehirde yaşıyoruzz
ilk başlardaıgım günlerde yapıyodum ama şimdi acayip üşeniyorum
benim mekik,karın hareketleri yapmam lazım aslında ama...
çok sanlısın senden oğlunda,ne güzel ağaçların içinde koşup oynuyodur...
benim oğluşumu sadece parka falan götürüyorum...yaz iyce gelsede piknik alanlarına gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?