Kızz o araba camları insanı dana gibi gösteriyo hem şişmen hem kısa gösteriyo bakma onlara dicem ama bende bakıoyrum yürürken totom ata demirernki gibi zıplıyomu diye bakıyorum vallahada zıplıyo ehehehehe bazı aynalar iğrenç ya mesela bizim holdeki aynada şişkoyum salonda fitim oyüzden salonda aynalara bakmaya doyamıyorum:)
sen bu ara bi kaçamak yap bence bebişim
seninki duraklama dönemine girmiş olabilir
1 öğün de olsa canın ne istiyosa ye vücudunu şaşırt
yediklerini de iyice azalttıysan vucut savunmaya geçmiştir
valla pembişim benimki paso manyaklık işte. insanlar tanımıyo artık beni ama ben hala zayıfladığıma inanmıyorum.
geçen gün inanmazsınız abimle yengem tanımadı beni
gözümde güneş gözlüğü de vardı. hızlı hızlı geçiyolardı yanımdan. heyyyy dedim de öyle farkettiler beniaaaa tanımadık ya falan dediler
durum böyleyken ben hala kuduruyorum. neyse iyiyim ama bugün.
duraklama dönemini istemiyorum ben gitsin hemen kilolar biktim resmen
sevgimm bunu okuyunca yine kizma ama cok bunaldim artik gitsin fazlaliklar
sorma bende aynen öyleyim, millet taniyamiyor beni ben kendimi hala eskisi gibi hissediyorum.
gecen komsum bana seni tanimak icin sana 5 kere bakmak lazim dedi. bide 38 bedenmi giyiyorsun artik dedi
38 nerde ben nerde
randommm bugün sen iyisin ben kötüyümmm
evet benim de 40 giydiğime inanmıyo kimse. bu kadar zayıfsın 40 mı giyiyosun diyolar ama işte beynim hala şişman
bebeğim çok iyi anlıyorum valla seni. nasıl bi bıkkınlık içinde olduğunu da benden iyi kimse anlayamaz sanırım.
ben de 1-2 gün önce çok kötüydüm. ağladım zırladım. bi de o gün üstüne 1 kilo fazla da çıktım şişkinlikten. iyicene delirdim.
ama ertesi gün geri düştü.
senin de düşücektir. spor da hemen göstermez zaten etkisini.
sen beni dinle 1 kerecik kaçamak yapıver bugun. hem moral bulursun.
evet benim de 40 giydiğime inanmıyo kimse. bu kadar zayıfsın 40 mı giyiyosun diyolar ama işte beynim hala şişman
bebeğim çok iyi anlıyorum valla seni. nasıl bi bıkkınlık içinde olduğunu da benden iyi kimse anlayamaz sanırım.
ben de 1-2 gün önce çok kötüydüm. ağladım zırladım. bi de o gün üstüne 1 kilo fazla da çıktım şişkinlikten. iyicene delirdim.
ama ertesi gün geri düştü.
senin de düşücektir. spor da hemen göstermez zaten etkisini.
sen beni dinle 1 kerecik kaçamak yapıver bugun. hem moral bulursun.
Günaydın canm ben erkenden uyandım geldimde cırcır konuşmuşsunuz onları okumakla mesguldümm menün güzel görünüyo ama şöyle bişey diyim bence menüne bir dilimde olsa ekmek skştır hiç ekmek yemedende olmaz kii kabız olursun mazallah
aaaa ekmek kabızlıgımı önlüyormuş? ama ben ekmek yıyınce vıcdan azabı cekıyorum. onun yerine 2 tane grissini yıyorum. çıtır çıtır çok hosuma gıdıyor bu ara. biraz grissini ve galeta hevesımı alıym. ekmege donıym ozaman.
tahıllı ekmeklerin sindirim sistemine dolayısıyla kabızlıga iyi geldiğini biliyorum.tabi fazlası zaararda adıda yarar yani:)
tam piskopat olmusuz biz böbegim
evde arkadaslarim dalga geciyor benimle, dün aksam 1 bardak light süt ictim diyorlar ki bana: neeee sütmü ictin ama o cok kalorili kilo alirsin
kötü niyetle degil saka olarak diyorlar onu biliyorum, yinede bazen öyle diyince kendimi tam piskopat gibi hissediyorum cokmu abartiyorum acaba diyorum kendi kendime..
o zaman bugün dedigin gibi 1 kerecik kacamak yapiyim bari
takmayın kafayı kımseye. benımlede dalga gecıyolar. yedıgın grıssınılerın hepsı aynı boy olmazsa napıyosun dıyorlar. ben bırkeresınde 2 tane grissini kac kcal dıye hesap yapıyordum.insanlar çok düşüncesizler.
bi de başlatma diyetinden gel şunu yiyelim işte yapan insanlar var. Ben yemiyorum diyosun anlamıyolar
moral bozmak gibi olmasında açıköğretim açıklanmış:)
selam hatunlar 2 gündür yoktum
ama kimsecikler şu deniz nerde dememiş
bilgisayarım bozuktu bu sebeple giremedim
okuldaki pc de allahlık bozulup duruyor
bugün nasıl olduysa evdeki pc çalışmaya paşladı kendi kendini tamir ettmiş heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?