Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

valla pembişim benimki paso manyaklık işte. insanlar tanımıyo artık beni ama ben hala zayıfladığıma inanmıyorum.
geçen gün inanmazsınız abimle yengem tanımadı beni
gözümde güneş gözlüğü de vardı. hızlı hızlı geçiyolardı yanımdan. heyyyy dedim de öyle farkettiler beni aaaa tanımadık ya falan dediler
durum böyleyken ben hala kuduruyorum. neyse iyiyim ama bugün.

sen bu ara bi kaçamak yap bence bebişim
seninki duraklama dönemine girmiş olabilir
1 öğün de olsa canın ne istiyosa ye vücudunu şaşırt
yediklerini de iyice azalttıysan vucut savunmaya geçmiştir

duraklama dönemini istemiyorum ben gitsin hemen kilolar biktim resmen
sevgimm bunu okuyunca yine kizma ama cok bunaldim artik gitsin fazlaliklar

sorma bende aynen öyleyim, millet taniyamiyor beni ben kendimi hala eskisi gibi hissediyorum.
gecen komsum bana seni tanimak icin sana 5 kere bakmak lazim dedi. bide 38 bedenmi giyiyorsun artik dedi

38 nerde ben nerde
randommm bugün sen iyisin ben kötüyümmm

günaydın arkadaşlar
çok işim var öğleden sonra misafirim var hemen menü bildirimi yapıp çıkıcam
sabah 1 dilim ekmek 1kk kaşar peynir 2 zeytin 1 bardak süt ayak üstü yedim
öğlen misafirlerimle yaptığım şeylerden azar azar yerim diyetin ilk gününden kaçamak yapmış gibi olcam ama mecbur biraz yemeliyim yarım kase patates salatası 1 dilim kek 1 dilimde ıspanaklı börek 1 kupada yeşil çay
akşam 4 kaşık taze fasulye salata biraz yoğurtlu makarna yemekten sonra yine yeşil çay
aralarda genelde fındık ceviz yada form büsküvi
hepinizi öptümakşam görüşürüzzz

evet benim de 40 giydiğime inanmıyo kimse. bu kadar zayıfsın 40 mı giyiyosun diyolar ama işte beynim hala şişman
bebeğim çok iyi anlıyorum valla seni. nasıl bi bıkkınlık içinde olduğunu da benden iyi kimse anlayamaz sanırım.
ben de 1-2 gün önce çok kötüydüm. ağladım zırladım. bi de o gün üstüne 1 kilo fazla da çıktım şişkinlikten. iyicene delirdim.
ama ertesi gün geri düştü.
senin de düşücektir. spor da hemen göstermez zaten etkisini.
sen beni dinle 1 kerecik kaçamak yapıver bugun. hem moral bulursun.

Son düzenleme:

randomlife haklı canım, duraksama donemıne gırmıssın. bencede sasırt bıraz vucudunu. biz kıstıkça o savunmaya geçiyor çünkü..

tam piskopat olmusuz biz böbegim
evde arkadaslarim dalga geciyor benimle, dün aksam 1 bardak light süt ictim diyorlar ki bana: neeee sütmü ictin ama o cok kalorili kilo alirsin

kötü niyetle degil saka olarak diyorlar onu biliyorum, yinede bazen öyle diyince kendimi tam piskopat gibi hissediyorum cokmu abartiyorum acaba diyorum kendi kendime..
o zaman bugün dedigin gibi 1 kerecik kacamak yapiyim bari

aaaa ekmek kabızlıgımı önlüyormuş? ama ben ekmek yıyınce vıcdan azabı cekıyorum. onun yerine 2 tane grissini yıyorum. çıtır çıtır çok hosuma gıdıyor bu ara. biraz grissini ve galeta hevesımı alıym. ekmege donıym ozaman.

tahıllı ekmeklerin sindirim sistemine dolayısıyla kabızlıga iyi geldiğini biliyorum.Tabi fazlası zaararda adıda yarar yani:)

tahıllı ekmeklerin sindirim sistemine dolayısıyla kabızlıga iyi geldiğini biliyorum.tabi fazlası zaararda adıda yarar yani:)

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.. Dediğim gibi galetadan hevesımı alıym. Ekmege başlarım yine. :)

nıye bugun kimse yok yaaa. Hafta başı dıyemı? Benımde hiç işim yok şuan boş boş oturuyorum.

takmayın kafayı kımseye. benımlede dalga gecıyolar. yedıgın grıssınılerın hepsı aynı boy olmazsa napıyosun dıyorlar. ben bırkeresınde 2 tane grissini kac kcal dıye hesap yapıyordum. insanlar çok düşüncesizler.

bi de başlatma diyetinden gel şunu yiyelim işte yapan insanlar var. ben yemiyorum diyosun anlamıyolar

bi de başlatma diyetinden gel şunu yiyelim işte yapan insanlar var. Ben yemiyorum diyosun anlamıyolar

aaa onlar cok akıllılar. Aman burda yapma gıt evınde yap derler hep. Amaaan yarın başlarsıın da diğer lafları olur. :) bugun ye canım bişey olmaz. Okadar yapmışsın zaten ıkı dilim borek yesen nolur. Hem bak bu yaptıgım kekın içinde fazla un yokkı. Vs vs vs :))

bide bu kadar zayıflamak yeter falan diyenler var aile haricindekiler genelde boş konuşuyo bence komşular falan tamamen kıskançlık yani ayrıca sanane bee benim vucudum neyin yetip yetmicene ben karar verrim sana noluyo:):):) çok dolmuşuz

Son düzenleme:
Kızlar karnım biraz ufaldı :) ama tamamen yok olmuyor lanet olası şey spor yapmak şart ama hiiiç yoramam kendimiii :))

bilgisayarım bozuktu bu sebeple giremedim
okuldaki pc de allahlık bozulup duruyor
bugün nasıl olduysa evdeki pc çalışmaya paşladı kendi kendini tamir ettmiş heralde

bilgisayarım bozuktu bu sebeple giremedim
okuldaki pc de allahlık bozulup duruyor
bugün nasıl olduysa evdeki pc çalışmaya paşladı kendi kendini tamir ettmiş heralde

akıllı pc nın hali başka olurmuş :)) haftasonu kımse gırmıyor yavrum ya. Haftasonu kaçıyor herkes.

Eee menu ne alemde ondan haber ver sen :)

KIZLAR BU ARADA AKŞAM YEMEĞİMİ YEDİM. ENGİNAR. AMA KILCIKLI CIKTI YA. YARISINI YIYEMEDİM YANİ. BENDE 1 TANE GRİSSİNİ YEDİM. ENGİNARDAMI VAR BİŞEY, ANAMDAMI? AYIKLAYAN ADAMDAMI BİLEMEDİM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…