inşallah canım diyorum yaaa hayırlı ise olsun:)
eger olursa senin için iyi olur ama spor aksar bu seferde
evet spor salonu işi yatıcak o zaman.
girersem hemen bi eliptik bisiklet alıcam eve.
başladığım işi yarım bırakmak istemiyorum.
ben geldimmm kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/495151-artik-dayanamiyorum-hayata.html#post22527778
konumu okuyun kızlar ben bikaç gün nete girmicem kafam öyle bozukki...
fıstıklarım hepinizi ekledim feysbuktan. mucuk!
bende face e eklemek istiyorum nasıl bulurum sizi daha rahat konuşuruz..paylaşacaklarımı var diğer ark.ları da bulmak isterim ama isimnleri yokkbende dışardan aramaya kapalıyım sizi ekleyeyim siim verin olmazsa kabul ederseniz..elif ben :) yeni üye oldum
Elif öncelikle merhaba...69 kilodan 50 e düştüm ama çabuk değil..2 yılda felan, yeni evliyim şu an, 3 aylık, evlenince insan almaya müsairt oluyo hayatı düzene girince.. ama koruyoum şükür, nasıl kilo verdiğimi payşlaşabilirim isteyenlere..
Elif öncelikle merhaba...
özelden mesaj gönderdim sana, buraya yazdığını bilmeden...
biz facebookta birbirimizi ekledik ama bu aşamaya bir anda gelmedik, en az 2-3 aylık bir kk arkadaşlığımız var
ve kendimizce bir sayfa kurduk, ama orada paylaşımda bulunmuyoruz sadece günlük muhabbetler oluyor arada ama genelde buraya yazıyoruz
facebook adresimi ben şahsım adına söyleyecek olursam sanal olarak tanıştığım kimseye vermedim bugune kadar ilk defa bu ortak topikteki arkadaşlarımı ekledim sanal olarak tanışıp da.. üstelik bnm de profilim gizli yani dışarıdan kimse beni ekleyemez ancak teklif gönderirsem o şekilde...
eğer zayıflama hikayeni paylaşmak istiyorsan, başarı öykülerine yazmanı tavsiye ederim hem biz okuruz hem de bu siteye girip zayıflamaya çalışan diğer kişiler de okurlar
paylaşım için teşekkürler,
sevgiler...
cnm yanlış anlama da burda sadece ilk sayfada ismi yazanlar paylaşım yapabiliranladım bayanlar, bende yeni üyeimde, anca öğreniorum zaten sanırım mesaj hakkım yok anlayamadım, buradan yazışırız, paylaşırız, memnun oldum :) bende 3 aylık evliyim diplomalı işsizlerdenatanamadım, ev hanımıyım :)
tatlım bana da mekik yapmak yasak ameliyatlı olduğum için dr mekik yok dedimerabalar ablalarım ve kardeşlerim :))
yahu katzi senin fotolarına baktım, hiç de tombik bi hatun diilsin :) bizi mi yiyosun sen bebeğim maşallah sanaa
bu arada spor programımı değiştirdim. işe girmezsem eğer bundan sonra 25 dk yürüyüş yerine eliptik bisiklet yapıcam. bugün 25+25 dk şeklinde eliptik bisiklet yaptım. nasıl terledim görmeniz lazım. sular seller gitti her yerimden.
allahım bi 3 kilo daha versem 60 ları görücem sanırım. spor yaparken kendi kendime konuşup duruyorum. dayan yapıcaksın çok az kaldı diyip duruyorum. psikolojim ii diil alsdjalsja :)) hayatımda ilk defa demiyim ama işte ortaokuldayken bi ara 60 kiloydum. onun dışında kendimi hiç 60lı sayılarda görmedim. o yüzden çok heyecanlanıyorum :))
bi de arkadaşlar belimde problem var genç yaşta:/ mekik çekemiyorum. göbeğim ericek mi benim yamekiksiz olmaz falan diyenler var. ideal kiloma geldiğimde o göbek orda durursa vururum kendimi
merabalar ablalarım ve kardeşlerim :))
yahu katzi senin fotolarına baktım, hiç de tombik bi hatun diilsin :) bizi mi yiyosun sen bebeğim maşallah sanaa
bu arada spor programımı değiştirdim. işe girmezsem eğer bundan sonra 25 dk yürüyüş yerine eliptik bisiklet yapıcam. bugün 25+25 dk şeklinde eliptik bisiklet yaptım. nasıl terledim görmeniz lazım. sular seller gitti her yerimden.
allahım bi 3 kilo daha versem 60 ları görücem sanırım. spor yaparken kendi kendime konuşup duruyorum. dayan yapıcaksın çok az kaldı diyip duruyorum. psikolojim ii diil alsdjalsja :)) hayatımda ilk defa demiyim ama işte ortaokuldayken bi ara 60 kiloydum. onun dışında kendimi hiç 60lı sayılarda görmedim. o yüzden çok heyecanlanıyorum :))
bi de arkadaşlar belimde problem var genç yaşta:/ mekik çekemiyorum. göbeğim ericek mi benim yamekiksiz olmaz falan diyenler var. ideal kiloma geldiğimde o göbek orda durursa vururum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?