Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

inşallah canım diyorum yaaa hayırlı ise olsun:)
eger olursa senin için iyi olur ama spor aksar bu seferde

evet spor salonu işi yatıcak o zaman.
girersem hemen bi eliptik bisiklet alıcam eve.
başladığım işi yarım bırakmak istemiyorum.

selam güzellerimmmm
kızlar ben dün akşam giremedim maalesef elektrikler kesildi, acayip yağmur, gök gürültüsü vardı şimdi de aynı, sağanak yağış var resmen
bu nedenle dünkü spor yattı maalesef
menü bildirimi sonra yapıcam yazcagım seyler vardı sizle paylaşmak istediğim...ama sonra inşallah
kötü değil ama sadece diyet ve beslenmeye dairdi...
geçmişe söyle bi göz attım kızlar kilo bildirimlerini yayınlıcam
beyazbulut, cyy ve kalbimin bildirimleri eksik bi de sevgimin tabiii....
neyse artık, beyazbulutu aynı kabul ediyorum yazmış
sevginin konusuna da bakcam
şimdilik hoşçakalın, sağlıkla kalın öpüyorum hepinizi canlarımmmmmm.....

slm fıstıklarrr
ilk olarak face ortak sayfamızdaki paylaşımımı okursanız sevinirim
ikinci olarakda dün yaptığım uyku sersemi sporumu anlatayım dün efemi uyuturken uyumuşum 11buçuk gibi uyandım ve zorla yarım saat leslie yaptım görseniz çok komiktii
yapmadan geçmiyim dedim
herşey böle yanii sevgim senin paylaşımını okudum cep tlfdan çok üzüldüm sayfanı ziyaret etcem birazdan ama ilk olarak oğlumu uyutayım

fıstıklarım hepinizi ekledim feysbuktan. mucuk!

bende face e eklemek istiyorum nasıl bulurum sizi daha rahat konuşuruz..paylaşacaklarımı var diğer ark.ları da bulmak isterim ama isimnleri yokk bende dışardan aramaya kapalıyım sizi ekleyeyim siim verin olmazsa kabul ederseniz..elif ben :) yeni üye oldum

69 kilodan 50 e düştüm ama çabuk değil..2 yılda felan, yeni evliyim şu an, 3 aylık, evlenince insan almaya müsairt oluyo hayatı düzene girince.. ama koruyoum şükür, nasıl kilo verdiğimi payşlaşabilirim isteyenlere..

Elif öncelikle merhaba...
özelden mesaj gönderdim sana, buraya yazdığını bilmeden...
biz facebookta birbirimizi ekledik ama bu aşamaya bir anda gelmedik, en az 2-3 aylık bir kk arkadaşlığımız var
ve kendimizce bir sayfa kurduk, ama orada paylaşımda bulunmuyoruz sadece günlük muhabbetler oluyor arada ama genelde buraya yazıyoruz
facebook adresimi ben şahsım adına söyleyecek olursam sanal olarak tanıştığım kimseye vermedim bugune kadar ilk defa bu ortak topikteki arkadaşlarımı ekledim sanal olarak tanışıp da.. üstelik bnm de profilim gizli yani dışarıdan kimse beni ekleyemez ancak teklif gönderirsem o şekilde...
eğer zayıflama hikayeni paylaşmak istiyorsan, başarı öykülerine yazmanı tavsiye ederim hem biz okuruz hem de bu siteye girip zayıflamaya çalışan diğer kişiler de okurlar
paylaşım için teşekkürler,
sevgiler...

merabalar ablalarım ve kardeşlerim :))

yahu katzi senin fotolarına baktım, hiç de tombik bi hatun diilsin :) bizi mi yiyosun sen bebeğim maşallah sanaa

bu arada spor programımı değiştirdim. işe girmezsem eğer bundan sonra 25 dk yürüyüş yerine eliptik bisiklet yapıcam. bugün 25+25 dk şeklinde eliptik bisiklet yaptım. nasıl terledim görmeniz lazım. sular seller gitti her yerimden.

allahım bi 3 kilo daha versem 60 ları görücem sanırım. spor yaparken kendi kendime konuşup duruyorum. dayan yapıcaksın çok az kaldı diyip duruyorum. psikolojim ii diil alsdjalsja :)) hayatımda ilk defa demiyim ama işte ortaokuldayken bi ara 60 kiloydum. onun dışında kendimi hiç 60lı sayılarda görmedim. o yüzden çok heyecanlanıyorum :))

bi de arkadaşlar belimde problem var genç yaşta:/ mekik çekemiyorum. göbeğim ericek mi benim ya mekiksiz olmaz falan diyenler var. ideal kiloma geldiğimde o göbek orda durursa vururum kendimi

anladım bayanlar, bende yeni üyeimde, anca öğreniorum zaten sanırım mesaj hakkım yok anlayamadım, buradan yazışırız, paylaşırız, memnun oldum :) bende 3 aylık evliyim diplomalı işsizlerden atanamadım, ev hanımıyım :)

[TABLE="width: 309"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: right"]30.12.2011[/TD]
[TD="align: right"]07.01.2012[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD="align: right"]76,5[/TD]
[TD="align: right"]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevgi_meleği[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD="align: right"]74,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]-2,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sadiyem[/TD]
[TD="align: right"]65,4[/TD]
[TD="align: right"]65,1[/TD]
[TD="align: right"]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD="align: right"]61,9[/TD]
[TD="align: right"]-0,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KalbimEllerinde[/TD]
[TD="align: right"]88,0[/TD]
[TD="align: right"]86,4[/TD]
[TD="align: right"]-1,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD="align: right"]59,6[/TD]
[TD="align: right"]59,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazBulut[/TD]
[TD="align: right"]67,8[/TD]
[TD="align: right"]67,8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD="align: right"]83,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katzi [/TD]
[TD] 66,0[/TD]
[TD="align: right"]67,0[/TD]
[TD="align: right"]1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esincan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze21[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 309"]
[/TABLE]

cnm yanlış anlama da burda sadece ilk sayfada ismi yazanlar paylaşım yapabilir
biz bu topiği ne zamandır birbirini takip eden, belli bir arkadaşlık seviyesine gelen diyet günlüğü sahipleri olarak kurduk
ortak kararımız, ilk sayfada yazanlar haricinde kimseyi aramıza almıyoruz kusura bakma...
ama diyet günlüklerinde bir günlük açarsan geliriz, ziyaret edip yorumlar yaparız
mesaj hakkına gelince... 100mesajı doldurunca özel mesaj hakkın da olacaktır merak etme...
sevgiler...

tatlım bana da mekik yapmak yasak ameliyatlı olduğum için dr mekik yok dedi
ama işte yaptığımız egzersizlerin sonucu göbek nasıl erir bilmiyorum ben artık eskisi gibi değilim, zayıfladıkça belimin inceleceğine inanıyorum
hele bi o zmn gelsin başka çözümler ararız...

hiç son halim yok ki orda bebişim.. max 58lik oldugum fotolar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…