Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

normal sporla erimesini umut ediyorum ben de tatlım

süperiz vallah nazar degmesinnn

açıkçası sağlam bir tablooooo

çok iyi bir tablo değil begenmedim en güzel randomlıfe ve kalbimellerinde vermiş tebrikederim
bende 65.6 dum sanıyordm yarım kilo verdim diyordum megersee 300 grm vermişim olsun bu kilo veriyorum anlamına geliyoo durmasından iyidirrr

kızlar çok moralim bozuk yaaa ben ilk aydaki gibi değilim sürekli canım bişiler istiyo ve sürekli yeme durumundayım sanırım ben zayıflayamıycağım bu böyle devam edecek 65 e kadar düş düş geri al

1 haftada 1.6 vermişsin halen söyleniyorsun daha cumaya 6gün varr bir 2 kilo daha verirsin senn beni sinir etmmmmmmmeeeeeeeeeeeeee
ben napim 3 haftadır aynı kilodayım veee halen yeme durumundayımmm yaaa offf

sadiyemmmmm demek ki sen su anda duraklamadasinnn. yilmak yok pes etmek yok. devam et böyle. basari öykülerinde chocolate diye bi kiz var onun öyküsünü oku istiyorsan orda kendisi yazmisti diyetde bir süre belirli bi kiloda kalacaksiniz sakin pes etmeyin felan..
bak ne kadar zayifladin simdi geri alirsan yazik olmaz mi. kac aydir cabaliyorsun. gececek tatlimmmm gidecek bu kilolar

selam şekerler ben menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek bir aktivya yoğurt bir çay bardağı süt biraz tahin pekmez
ara şekersiz kahve
öğle 6 yk pırasa bir dilim ekmek bir mandalina
akşam bir kase salata bir dilim ekmek bir madalina şekersiz çay
spor yok bol bol temizlik yaptım :)))
su bir litre ama daha erken içerim

şimdi markete gitmem lazım
sadiş kız sen niye yeni üyelik alıyon noldu hayırdır birde eskisi iptal ettirdinmi yoksa 2. üyelik diye yeni açtğınızda iptal ediyorlar

tamam canım okurum ben diyetime devam etcem ama isteidğim kiloya şubat ayı içerisinde kavuşmak istiyordum ona ozaman ulaşamıcam ozaman
bide bu aralar iştahım çok açık
şimdi markete gitmem lazım
sadiş kız sen niye yeni üyelik alıyon noldu hayırdır birde eskisi iptal ettirdinmi yoksa 2. üyelik diye yeni açtğınızda iptal ediyorlar

bunu burda dile getirmesek facede açıkladım zaten

benim facedekiler de 80+ hallerim. hep geçen senin fotoları bebeğim. ama pek güzelsin maşşallah

bnm faceteki fotom 2009a ait orda da işte 75 falanım ama şimdi yapı olarak daha yağlı gibi vücudum, kullandığım ilaçlardanmış inşallah düzelecek...
normal sporla erimesini umut ediyorum ben de tatlım

inşallah cnm yaaa

süperiz vallah nazar degmesinnn

amin...

açıkçası sağlam bir tablooooo

bence de.. ilk hafta için fena değil...
offfffffff kizlar su 86,4'yi bi türlü kiramadim sinir oluyorum

tatlım 1 haftada 1,6kg verdin ve kıramadım diyorsun bunu demen için en az 2-3 hafta aynı kiloda kalmış olman lazım mesela ben bnm tartıya göre 75i kıramadım hastanede 73,8 çıktı ama evde 75in altına inemedim bi türlü yani kıramadım 75i... tatlım neden beğenmiyorsun ki???
normalde 1 haftada ideal olan 0,5-1kg vermektir ama bunun altında olmak da bir başarı, önemli olan vermiş olmak ve bence 100g bile başarıdır sonucta vücudunda bir eksilme varsa, bu iyi haber, sıkma canını
bana bak mesela, 2 ayı geçti verdiğim toplama bakıldıgında taş çatlasın 4 kg ama bnm için önemli olan az da olsa vermiş olmam ve bu kadar başarısızlığa karşı hala devam ediyor olmamdır, böyle düşün tmm tatlım???
ve ben herkesi tek başına değerlendiriyorum kıyaslama yapamayız herkesin bünyesi ve kilosu farklı, hayat tarzı farklı vs...

bu yeme işine gelince... bence havalardan... havalar kapalı olduğundan psikolojik olarak depresif bir hal alıyor insan, çünkü güneş insana enerji veriyor o olmayınca da enerjin azalıyor
psikolojik olarak çöküşte olunca da insanın yapcak bişeyi olmuyor yemeye saldırıyor
tabii devamlı evde olmanın etkisi de yadsınamaz bir durum
eğer yiyorsan da ye ama biyerde kendine dur demeye çalış
napalım az olsun kalıcı olsun, üzme kendini...
tmm fıstığım???

Son düzenleme:
selam
dünün raporunu vereyim hemen
sabah 9da kalktım herkes uyuyordu sadece babam tv seyrediyordu
aç karnına tartıya çıktım
babam tartının hemen yanındaki kanepede "vermiş misin?""sanki eksilme olmuş, vücudundan belli" tarzı olumlu cümleler kurdu ama ben başımda biri varken iş yapamam bu ders olsun, ev işi olsun ya da başka bişey...
o yüzden tartıdan bişey anlamadım ztn yanlış ölçtü önce 78 gösterdi sinirlerimi bozdu sonra çıktm 76 gösterdi
77 ortalaması ama bnm vermiş olmam lazım geçen haftaya bakarak...
karnımda hafif şişlik de hissediyordum bu arada, o yüzden belden pek kaybım olmamış gibi görünüyor ama ben de belden incelmiş hissediyorum kendimi işte 1 cm kadar fark etmiş
işte menüm...

sabah - 09:30
- 1 etimek büyüklüğünde peynirli börek (yufkasının birini ben açtım hehe)
- 1 bütün bir tane de yarıma yakın haşhaşlı çörek (1.5'a yakın)
- 1 bardak çay
- 300ml su (kahvaltı öncesinde içtim)

öğle - 13:00
- 1 köfte
- 4-5 minik lahana sarma
- 2 yk yogurtlu havuç salatası
sarmanın biri ile köftenin yarısı kaldığında baya doymuştum ama bitirdim acıkmayayım sonra diye...

ara - 16:00
- 3 kuru incir
- 2 ceviz

akşam - 18:30
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 2 tane lahana sarma
- 1 köfte
- 2 yk havuçlu yogurt salatası
- 3 yk az yağlı brokoli salatası
akşam çok gibi aslında ama köfteyi annem zorla yedirdi, sarmayı da ısrar etti ztn dayanamam

ara - 20:30
- çayla yarım pkt petibör bisküvi
pişman değilim inanılmaz keyif alarak yedim, normalde o pkt biterdi daha atıştırcak şey arardım ama bu yarım paketi bile büyük bir keyifle yedim gerisini istemedi cnm...

ara - 22:00
- 4 tane kestane kebap (sobada)
- yarım kivi

spor - elektrikler kesildi yapamadım
su - 1,5 lt su+500ml yeşil çay+2-3 bardak çay

Son düzenleme:
bu arada, kilomu 76.5 olarak aldım çünkü kahvaltıdan sonra 77-78 gibi bişey gösterdi bnm de 76 olmam gerek buna bakarak ama ben 76.5 olarak aldım...

akşam kaçamak yaptım gibi ama değil, dün çayın yanında cnm petibör çekti çaya banarak yiyesim geldi
bu arada ne zamandır okumaya başlayıp da elime alamadığım kitaba tekrar devam etmeye başladım"fransız kadınları niçin kilo almaz?
orada dediği şeyleri aslında kısmen ben yapıyorum ama okudukça yapmadığımı fark ettiğim şeyler de var
dediği basit aslında...
1.önce düşmanlarını bulcaksın, yani kilo almanda veya verememende ne etkili olabilir?
mesela bnm yaptığım şey az yemek ama aralarda bisküvi, kek, kraker tarzı şeyler atıştırmaktı
dün cnm cekti yedim ama yarım pakette bıraktım kontrol de önemli çünkü
2. belirlediğin düşmanları ne kadar azaltabilirsin, ya da hayatından çıkartabilirsen çıkart...
3. yediğin zaman yemeğe konsantre ol yani tv, gazete vs şeylerle ilgilenme, yediğin her lokmanın tadına var
ben mesela dün öğlen tıkabasa doydum yavaş yedim tadına vara vara
4. arada kaçamaklara elbette izin var kontrolü elden bırakmamak gerek ama
mesela bnm petibör yemem gibi

işte ufak değişiklikler ne kadar fark ediyor bilemezsiniz
ben biraz daha kontrollü olarak herşeyden yediğimi fark ettim dün
ve zevk alarak yedim pişmanlık duyarak değil...
sevgiler...

Son düzenleme:
7 ocak olmuş bile ya bu ne? menümü yazıyorum.

sabah uyanınca: 2 kuru incir, 1 bardak su.

kahvaltı: az kahvaltılık salça, 5 zeytin, peynir, peynirli omlet, 4 dilim çavdar ekmeği(dilimler küçücük çok yemişsin demeyin:), yeşil çay, 1 tatlı kaşığı kadar bal.

ara: 1 kivi, 1 portakal, az şekerli türk kahvesi.

öğlen: 1 tabak lahana yemeği, yoğurt(üstüne pulbiber)

ara: 1 kupa nane limon.

akşam: 5 köfte, yarım haşlanmış baharatlı patates, 1 kepçe sebze çorbası.

*2 lt'ye yakın su.
*sabah sporu yapıldı.
*gece de yeşil çay var.

haydi hayırlı işler!!!

Son düzenleme:
bol iştahlı birgünden merhaba:)
menümü bildiriyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım yumurta(1 tane yaptım oğlumla yedik)
1 kk peynir
1 çay kaşığı ballıkaymak
6 yeşil zeytin
yarımşar domates salatalık

1 çaybardağı salep
1 muz (anamur)

4 yk pırasa
1 kase tarhana
bolbol salata
yarım dilim kadarda tahıllıekmek

yarımdan azfazla simit
1 elma

3 parça brokoli ile yaptığım üstü sarımsaklı yoğurtlu brokoli mükemmeldi
üstüne 1 tatlıkaşığı yağ ile salçalı sos yaptım mükemmel oldu tavsiye ederim

ilerleyen saatlerde türkkahvesi içmeyi düşünüyorm belki yanında 2 küçük dilim bitter yerim

simit fazla olmuş sanki. onun dışında bi iştah göremedim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…