Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menü az bile hani aralarda meyve felan yok
çayla kahve ile ara olurmu hiç
pilavdada sorun yok canım biyerde okudum ekmek yemem derseniz 6 yk pilav yiyebilirsiniz yazıyorduu
pilav ne pilavı ama pirinçde 4 ykda bıraktığın iyi olmuş canım
:44::44::44:
:44::44::44:
senin tuşlar çalışmaya başlamış herhalde
vallahi canım kısırı resmen salatay çevirdim çok güzel değildi ama yedim iştee
eski düzenimize döndüğüme okadar mutluyum kii
önceden kaçamakda yapıyordum ama şimdi onlarıda en aza indirdim hatta 2 gündür 0
ayyyy pek bi mütevazi gördüm seni

hehehe herzamanki halimm

Bende menümü yazayım :)

Sabah: Bildiğimiz kahvaltılıklar + 1 yımırta
Öğle: 1 kepçe çorba + salata + 1 bardak ayran
Ara: 1-2 tane çıbık kraker
Akşam: 2 dl ekmek + patlıcan yimee + salata
Çay

Su: 2 lt olmuşmudur tam emin değilim ama baya içtim. Dahada içerim çok susadım.
Spor: Yapabilirsem leslie yapacağım.
Namaz bile hareket oluyor insana

Nasılım? Abarttığım yada olmamış dediğiniz ne var dikkat edeyim bir dahakine:26:

gayet güzelmiş canım afiyet olsun. eksik bile var, fazlası yok :)

offf bugün spor da yaptığım halde hala 3 lt suyu tamamlayamadım ya. fenalık geldi su içmekten :/

gayet güzel bir menü tatlım
eksik bile
aralara meyve felan eklesen bebeğim
öğlen yediğin 1 kepçe ile nasıl doydun 1 kase bile yapmıyor 1 kepçe
bence çok az arttır
offf bugün spor da yaptığım halde hala 3 lt suyu tamamlayamadım ya. fenalık geldi su içmekten :/

nasıl içemiyorsunuz yaa bende azaltmaya çalışıyorum
içsem 5 lt içerim vallahi

yatmadan önce süt içecektim amaa
az önce eşim leblebi ve kuruüzüm yiyordu 1 avuçiçi aldım ondan dolayı sütü içmicemm

ama şuan okadar açımki anlatamam kızlarr midem kazınıyor resmenn pööööööööfffff

şu an zar zor bitirmeye çalışıyorum valla 3 lt yi. kız o kadar da içme. su zehirlenmesi yaşarsın valla.

bu gece ben de doymadım ya neler neler geçiyo aklımdan

kızlar annemlere gitmiştik azönce geldik

menüme ek olarak birkaç tanede kiraz ve kara dut yedim
sadişim uyarını dkkate aldım ve menüme meyve ekledim
ben çok söz dinleyen bir hatunum yaa

ne o uleeeeeeeeeeen
ben geldim herkes uyumaya gitmiş
sabahta en erken ben girerim kesin
bu ne lan en geç ben yatıyom en erken ben kalkıyorum
şükür yarın grev var evdeyim yuppi

bencede

tşkler tatlım kaynatmam artık diyeti tatlımmm
kızz saydım tam 41 tane nazar boncugu koymuşsunn
sayarakmı kattın yoksa tesadüfmü

saydım tabii ki de anacım
işimi şansa bırakamam
anam bi de saymışşşşş
kıyamammmmmm
canım 5 lt sumu içilir böbrek iflas eder

ben en fazla 3 içiyorum bazen 3.5 oluyor

ama okadar su içesim geliyorki içsem 5 lt içerim yanii
cnm su zehirlenmesi olması için birden suyu 5-6 ltye çıkarmak gerekir böbrek iflas etmez ama böbrekler 75kg su süzme kapasitelidir
yazın misal ben 3,5lt içtiğimi bilirim ki ben tek böbrekliyim

menümü paylaşayım
çok istediğim gibi süper olmadı spor yok ve suyum da az
ama kaçamağım yok hatta canım istediyse de gerek yok olanla yetin dedim kendime...

sabah - 10:15
- 2 dl tam b. ekmeği
- 1 dl peynir
- 5 zeytin
- domates-salatalık-biber
- çay

öğle - 13:45
- 6 yk tavuk etli kabak yemeği
- 6 yk ev yoğurdu
- 1 dl ekmek

ara - 16:00
- 8 tane çilek

akşam - 19:00
- 5 yk tavuklu kabak yemeği
- 4-5 yk ev yoğurdu
- 7 tane yaprak sarma

ara - 21:00
- 8-10 tane badem

ara - 23:00
- 150ml tarçınlı süt

su - 1,5lt
spor - yok

Son düzenleme:

Tatlım harika bi menüyle sahalara atmışsın kendini çok beğendim.Sporcu bi arkadaşımın bana söylediğini sizlede paylaşıyım.Patates yiyeceğine ekmek ye diyet açısından daha iyi bişey yapmış olursun dedi.Hangi mantığa dayandırdı bilemiyorum ama glisemik indeksle alakalı olabilir.Gerçi sen ölçülü yemişsindir canım afiyet olsun gıdım gıdım eritsin o yeşilçaylar bizi emii Sporada başlamışsın hayırlı uğurlu olsun siz şahane menüler çıkarcaksınız diye bende dün 2 bardak yeşilçay içtim.Hep böyle güzel şeyleri birbirimizden örnek alalım.

allahım saymış ya öldürcek bu bağyanlar beni :)

Bende saydımm:):):) hatta okurken 41 tanemi yapmış diye aklımdan geçirdim.Karı milleti değilmiyiz meraklıyız işte ahahahha

Ohaaa menüye bak tamm diyetisyen kaleminden çıkmış gibi HARİKA olmuş tatlım dönüşünüz muhteşem olduu ciğeri suda haşlaman güzel olmuş öğünlerin birinde bolca protein olmuş istersen iki tabak ye zararı dokunmaz zaten onun haricinde spor yeşilçay su herşeymi tam olur afferinn valla.Dur dur ben sizi yormiyim 41 ahahhaha

Bebeem aşkolsun 4 kaşık pilavın lafı mı olur.Zaten haftada bikaç gün tahıl yemek lazım sanırsam.Yarın yemezsin dengelersin nolcak.Ama menün eksikk su nerde? En önemlisi su bence hadi senle ben spor sevmeyen hatunlarız ama suyla talafi etmemiz lazım.Gerçi içmişsindirde yazmayı unutmussundur kesin.Bide nane çayı ne işe yarıyo ki yeşilçay içsene sende en azında metblizman hızlansın ben dün bi içtim nerdeyse kanatlanıp uçucaktım fazla geldi iki bardak

Bakk Bakkk bide açım diyo bugün doymadım diyo heraldeki doymıcaksın ne yemişsin kii Lily doğru tespit yapmış aralarda yememişsin ondan acıkmışsın demekki zaten salata falan çok acıktırır bianda tıkar sonra miğdeyi kazındırır.Ama ilk güne göre çok iyi iş çıkarmışsın sadece eksik var okadar oda tamamlanır tatlım.Buarada namaza mı başladın senn ne güzell bende kılıyodum öküz gibi tembelliğimden bıraktım.

ne o uleeeeeeeeeeen
ben geldim herkes uyumaya gitmiş
sabahta en erken ben girerim kesin
bu ne lan en geç ben yatıyom en erken ben kalkıyorum
şükür yarın grev var evdeyim yuppi

Kız ne grevi bu maaşları mı beğenmiyosunuz

Wauuuuuuuw uzun zamandır senden böyle güzel bi menü görmedim ölçülerin tam kararında olmuş ne az ne fazla tek eksiiğin su ama en azından 1,5litre içmişsin seninde ilk gününe göre süper canım baya gazlanmışsınız hadi bu gaz devam etsin seninde 69u görmeni istiyorummm zaten bi haftabile dikkat etsen meyvelerini alıcana inanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…