Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Dünkü menümü yazıyım Sebze+Protein günüm

Sabah: Dukan ekmeğim,Light beyaz peynir,Light krem peynir
Ara: Filtre kahve,Yeşilçay
Öğlen: Et sote
Ara: Bozuk yoğurt,Yeşilçay
Akşam: Koca tabak fırında balık yedim,söğüş domates biber,dukan ekmeğim ohhh missssssss

Su: 2,5 Litre

Kızlarrrr resmen dukanda 3.evreye geçmeme sadece 7 gün kaldı.İlk defa bukadar azimli oldum.29unda 56ları göremezsem bikaç gün daha devam edicem 3. aşamada ödül yemeği var nişastalı yemekler varr 2 dilim ekmek var en önemlisi meyve var yaaaa çok mutluyum yakında sizin sağlıklı beslenmeniz gibi beslencem yani çok az kaldı yihhuuuuuuuuu

doğru tahmin suyumu yazmayı onutmuşum ama öyle abartılı içmedim
2 litreye yakın içtim,naneyide sınıf yardımcımız bahçedeki naneleri hasat etmişler
koca bir poşet getirdi öğretmenlere dağıttı bende hazır sınıfta varken nane çayı demledim
dün ballı yeşil çay almıştım onu denedim allahım nasıl bişe o öyle iğrençti bardağı olduğu gibi döktüm
bidaha tövbe ballı mallı içmem en iyisi elmalı yeşil çay süper şaşmam artık

evet şekerim maaşları protesto ediyoruz
5 aydır bekleyen zammımız vardı onuda yüzde 3 arttırmışlar
dalga geçiyorlar bizimle 5 ay yüzde 3 için bekledik
bugün evdeyim ama birton iş var evi pislik götürüyor
totomu kaldırabilirsem kalkıp yapacam

süpersin hayatım iradene hayranım 7 gün de çabuk geçer gider
sen kıvırdın bu işi

kızlar sabah tartıldım yine ve tam tamına 58.1 çıktım
çok ama çooook sevindim ama kahvaltıdan ve bolca su içtikten sonra tekrar 59 küsürlü bişe oldum
olsun birseferliğine bile olsa tartıda 57 ye yaklaştığımı görmek çok güzel

süper hayatım tam bir dukancı oldun sen
offff o fırında balıktan benimde canım çekti

kızlar zaten kimse yok ben temizlik yapmaya gidiyorum
şu evi adam ediyim dönerim
çocuklarla nasıl bir iç çıkaracağımı çok merak ediyorum
bana sabır ve kaloylık dileyin
öpüldünüz şekerler

.

Son düzenleme:

ooo bağ bahçe nanesi çok güzel olur miss miss ayrıca bende ne zaman pakedine aldanıp abuk sabuk çaylar alsam hep kötü çıkıo bitane alıyorum gerisi duruyo çay ocağında bile bukadar değişik bitki çayları yoktur.Aaa sizde amma zamcı oldunuz %3 neyinize yetmiyo size fazla yaparlar vekillerin maaşını nasıl öderler sonra ahahahah

süpersin hayatım iradene hayranım 7 gün de çabuk geçer gider
sen kıvırdın bu işi

seni bir yerden gözüm ısırıyor ama sen kimdin acaba
tanıyan varmı arkadaşlar

yavrum nerdesin sen tam dayaklık hatunsun
sende gel katıl bize senide çıtır yapalım

Ahahahahahah yorumaa bak çok güldüm yaa

Çok güzel ne demek harika bi duygu bende bu sabah 57.200 çıktım giyinikken tartıldım ve kabızlık vardı yani 300 gr onlar tutsa 59 lara inicem çok sevindirik oluyorum yaa çok güzel bişey

süper hayatım tam bir dukancı oldun sen
offff o fırında balıktan benimde canım çekti

Ben pek balık sevmem ama bu balık turuncu balıktı çok lezzetliydi hadi akşam herkes fırında balık yapsın hemide kalori düşük olur:)

Kolay gelsin çok yorma kendini arada buraya gel dinlenmiş olursun eheh

offf canım çıktı ya
şu temizlik ne zor işmiş yaa
evin kaba temizliği bitti sayılır telefon bekliyorum
arkadaşala dışarı çıkma ihtimali var
gidemezsek camlara ve mutfak dolaplarına girişecem
al sana spor bundan iyi spormu olur

çalışan bayan ve aynı zamanda anne olmak çok zor Allah yardımcın olsun ben şimdiden evlenirsem naparım diye düşünüyorum.Bayanların işi çok zor erkekler bi iş yapıo eve para getirmek gibi kadınlar hem ev işi hem annelik hem maddi destek çokk zor çokkk bide erkekler eve gelip kurulup hizmet bekliyo deliriyorum ozaman

Pembem; Allah nasip ettiği sürece kılıyorum canım. Sadece hastalığımdan ötürü kılamamıştım :)
Denizcim; Çok güzel ilerliyorsun ama merak ettim 57 ye yaklaşmam sevindirdi demişsin hedefin 58 değil mi? :44:

Bu arada kızlar fena gazlandım ben ya şimdi spora gidiyorum. Bu arada buradan devam etmeye karar verdik

canım ben bir süredir 58,5 - 59 arasında gidip geliyorum
çizelgemde hedefim 58 yazıyor ama ben verebildiğm kadar vermek istiyorum
zaten şimdi 58 e yarım kilo kaldı onuda verince 56-57 kiloya kadar sınırı zorlıyacam
halen kendimden memnun değilim

canım 58 benim yakın hedefim
uzak hedeflmi 56-57 civarı düşünüyorum
58 e yarım kilo kaldı sonra gelsin 57

maşallah kızlar ne güzel zayıflamışsınız bende zayıflamak istiyorum işyerimde hep yağlı yemekler çıkıyor ne yapsam siz neler yapıyorsunuz?

maşallah kızlar ne güzel zayıflamışsınız bende zayıflamak istiyorum işyerimde hep yağlı yemekler çıkıyor ne yapsam siz neler yapıyorsunuz?

Ben evden getiriyorum.Böylelikle ogün çantama ne koyduysam onu yemek durumunda kalıyorum.İmkanın varsa evden diyete uygun yemekler hazırla ve işyerine onları götür.

Gidebildiğin kadar gitmek istiyorsun yani. 55den aşağı inmeyin kızlar ya azcık Türk kadını olduğumuzda belli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…