Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugün dünkü menümün aynısını yedim şimdiye kadar. akşam da değişiklik olmıycak sanırım :) tanrım ne istikrarlıyım

bugün dünkü menümün aynısını yedim şimdiye kadar. akşam da değişiklik olmıycak sanırım :) tanrım ne istikrarlıyım

amma bıdı bıdı etmişsiniz 1 gün girmedim 3 sayfa ilerlemişsiniz maşşallah vallahi hepsine yorum yapamıcam yazılanların bitek menülere yorum yapıyorum

lilycim menün şahanee uzun süredir böyle bir menü görmemiştim senden inşallah hep böyle devam ettirirsin canım benimm

pembem sende dukancı oldun maşşallah ben senin kadar azimli olamadım inşallah 56 olursun tatlım

ayrıca beyazbulut gelmişş kız nerdesin senn tamam diyet yapmıyorsun da gel azcık bizi sevindir

bugün evimle ve bahçemle uğraştım tazefasülye ekmiştik bugün ilk mahsüllerini topladım ve pişirdim okadar çabuk piştiki anlatamam tadıda mükemmel olmuştuu
bahçemde dolaşırken meyveleri görünce dayanamadım 5 kayısı 2 yenidünya 3 tanede erik yedim oha bana ama ben böyle dalından koparıp koparıp yemeyi çok seviyorum
sonra nanelerimi biçtim kurunane yapmak için tek tek yaprakları saplarından ayırdım tam 3 saat uğraştım sonrada sporumu yaptım anca gelebildim
offff çok merak ediyorum cumaya kadar zayıflayabilecekmiyim:)

Son düzenleme:

canım yediğin meyve olsun nolcak :) sporunu da yapmışsın. daha ne olsun valla ohhh :))

bende adet şişkinliği var. cuma sanırım tartıda istediğim rakamı göremiycem. ama moral bozmak yok :)

menümüde yazayım 6buçuk gibi yemeyimi yiyeceğim
sabah
patatesli omlet(1 patetesle yaptım yarım bile yememişimdir)
1 kk peynir
3 zeytin
domates salatalık çarliston
yarım dilim ekmek

5 kayısı 2 yenidünya 3 erik

1 tabak tazefasülye
1 kase cacık
yarım dilim ekmek(yarısını efe yürüttü)

2 kepekli grisini

1 tabak tazefasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

ilerleyen saatlerdede ya meyve yada süt
15 dk plates 20 dk leslie
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay 3 olur

canım yediğin meyve olsun nolcak :) sporunu da yapmışsın. daha ne olsun valla ohhh :))

bende adet şişkinliği var. cuma sanırım tartıda istediğim rakamı göremiycem. ama moral bozmak yok :)

bende de belirtiler başladı reglden önce kilolu ama reglken zayıf çıkıyorum bende

istediğin rakamı göremezsende yılmak yok yola devamm

ya ben şu göbeğimden çok rahatsızım. dar bi şey giyince pörtlüyo resmen :/ 3 gündür mekik çekmeye başladım ama karın kaslarımı koparsalar ancak o kadar acır sanırım :) daha fazla mı çekmem lazım bilmiyorum ama çok rahatsızım ben bu göbekten offf (

Benim menüm biraz az oldu ama idare etcem artık.

Sabah: Bildiğimiz kahvaltılıklar + sucuklu yımırta + 2 dl ekmek
Öğle: Yok. Spordaydım ve misafirimiz vardı.
Akşamı da az önce yedik.: Mercimek köftesi + marul + patlıcan yemeği + 2 dl ekmek + 1 küçük fincan diyet kola.
Kolayı bile bile içtim pişman değilim çok sıcak hararet bastı dışarda.

Su: şuan 2 lt bulmuşumdur daha da içicem.
Spor: 1 saatten fazla spor aletleri ( karışık bindim işte )
Akşamda bi 20 dk filan leslie yapmak istiyorum.
İşte bu kadar. Olmadı gibi sanki ama en azından tatlı adına hiçbişiy yok

canım sen mekike devam et zamanla fark etceksin
pilatesde yapabilrsin sadece karın için ben bugün yaptım mahvetti ebru karısı beni

öğlen bişe yememişsin dışardaydım demişsin
akşamda mercimekli köfte azmı çokmu söyle bakalım çoksa 2 dilimde ekmek yemişsinn
kolaya bişe demiyorum ama bugün dengesiz olmuş tatlım
aslında görünürde sorun yok ama öğün atlamışsın neyse artık bugünlük affedildin

mekik çok güzel bir şey inan bak. ben bir ay boyunca hiç bırakmamıştım hatırlarsınız şu kadar yaptım ettim diyordum göbeğim hiç kalmamıştı tekrar başlayacağım

Canım vallahi dışardaydım yoksa atlamazdım inanki. ama iyi spor yaptım daha da yapmak istiyorum. mercimek köftesinide çok yemedim 4-5 yaprak marul yemişimdir zaten her birinin içine misket kadar anca koydum. alakasız oldu biliyorum ama abartmadım hiçbiri inanki. annem evde başımın etini yiyor ameliyattan sonra çok kilo aldın diye. doktor kendi dedi duydu vücudun ödem dolu dedi. hala tartıya çık görcem diyor

günde kaç tane çekiyodun canım?

Tatlım ben ilk 20 ile başladım. Yani şöyle bir kere düz bildiğimiz mekik 20, birer bacak çapraz mekik 20+20 günde 60 oluyordu 50 olduğu da oluyordu hatta son zamanlarda 100 olmuştu. ama artık karnımın içi acıyordu yaparken. öyleki gıdım bile dümdüz olmuştu

çok güzel tatlım. az önce de dediğim gibi meyveler de çok olmamış. zaten hareket etmişsin, spor da var. erimiş gitmiştir onlar :)
öğlen yemeğini atlaman iyi olmamış canım. bir de akşamki mercimek köfteleri fazla gibi geldi bana. ama öğlen bi şey yememişsin acıkmışsındır doğal olarak..
sporun çok güzel canım. sakın bırakma yapmaya devam et.

anladım tatlım. ben de 40 tane falan çekmeye çalışıyorum spordan sonra ama resmen kopuyo ya kaslarım :) artırmaya çalışayım ben de o zaman. bi de akşamları da mı yapsam diyorum. 50+50 günde 100 tane çekmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…