sanmıyorum kalacağını spor yaparak millet nasıl kilolar vermişyaaa soru/cevap kısmına bi konu açtım göbek eritmeyle ilgili moralim bozuldu valla.
baya yüksek kilolara çıkıp da normal kiloya inenler kolay kolay göbek eritemez, o göbek gibi görünen şey deri fazlası falan dediler. moralim bozuldu:/ hep böyle göbekli mi kalcam ki ben...
wowww şekerim 58 görmüşsün valla süpersiniz hepiniz ayrı aayrı maşallah sizee
ben iyiyim canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte :)))))
:)))))) benim gibi bir şişkoyu nasıl unutursun bakıyım
valla şaka bi yana diyet yapıyorum aslında ama
aranıza katılamıyorum şekerler
menü filan yazamıyorum sıkılıyorum bir süre sonra yarıda kalıyor en iyisi böyle arada size ceee yapmak :))
arada geliyom canım böyle işte
sanmıyorum kalacağını spor yaparak millet nasıl kilolar vermiş
bikere senin kilon öyle aşırı değildi canım hani 130 150 felan olursun verirsin kiloyu derin sarkar ama sen 80küsürle başlamadınmı
89la başlamıştım canım. 4 kilo verdikten sonra da spora başlamıştım işte. 85 kiloydum o zamanlar vay beh :)
kkızzzz 26 kilodan sonra o göbecik nazar boncuğu olur sana
gider gider hiç merak etme allah başka dert vermesin
anam çıkmamıştım hep açıktım kaç saattir de açığım ama...pc nedeniyle arıza oldu heralde:44:lily burdaydı bi ara. bi şey yazmadan çıkmış, hayret :)
yok liycim ben size ayak uyduramıyorum canım sizin kadar azimli ve istikrarlı değilim malesef
böyle iyi
bakma bend e salmıştım kndimi daha yeni toparlanıyoruz topikçek, sen de katıl olduğu kadar biz seni motive ederizyok liycim ben size ayak uyduramıyorum canım sizin kadar azimli ve istikrarlı değilim malesef
böyle iyi
bakma bend e salmıştım kndimi daha yeni toparlanıyoruz topikçek, sen de katıl olduğu kadar biz seni motive ederiz
ben de paylaşmadığım halde menülerimi düzenlemek için itina gösterip okudukça gazladım kendimi veeeee işte geldim burdayım heheevettttt tüm diyetçiler itinayla motive edilir :)
valla geçen akşam hiç niyetim yokken kalktım gece gece spor yaptım ben sadişin gazıyla eheheh :))
allahım bizde de ne azim sorma :) kız biz de bu hafta gaza geldik böyle, hepimiz dağılmıştık yoksa :)
şekerim sizin dağılmış haliniz buysa oh oh valla nediyim takvimler söylüyor neyin ne olduğunu
ben öyle böyle dağıtmıyorumki canım verdiğimide itinayla geri alıyorum yaniii :))))
iyi akşamlar kızlar
pc donuyor ondan kısa kısa yazcam maalesef...
743.sayfadaki pembenin menü yorumlarına aynen katılıyorum
şu an 2 sekme açıp alıntılayamıyorum da...
pembiş yeterince güzel yorumlamış ztn...
bana gelince yapılan yorumlara teşekkür ediyorum pembem çok sağol valla spor yok diye üzülmüştüm, ama bugun yapcam inşallah az sonra...
ilk gün için böyle oldu, dün suyu az içtim, bugun 2 lt oldu işte..
sadişim, bnm de annem bahçede yetiştirdiklerimizden pişiriyor hatta buzluğa bi sürü bezelye attık hem taneli hem fasulye gibi olandan... naneleri de annem kurutmuş bugun biraz ayırdım saplarından, 1 saat kadar uğraştım ama 1 tabak anca çıktı daha epey işi var:18:
Pembişim dukanı iyi kıvırdın demiştim başkaları benden sonra dedi hehemaşallah diyelim hem de 41 kere kimseyi ayırmak yok hepiniz değerlisiniz benm için
bu arada inşallah hedefine az kalmış, bu azimle sen 3. dönemi de başaracaksın biliyorum
Denizim sen de bence az kaldın 57ye doğru gidiyorsun maşallah
Randomcum, senin menülerin hakkaten diyetisyen elinden çıkmış gibi aynen pembişin sölediği gibi maşallah sadişlern yarışıyorsunuz
Sadişim ztn sporun da yeşilçayın da harika maşallah
ay yazamadığım bi sürü şey vardır mutlaka, ama işte beğen yaptıklarımdan anlarsınız
bu arada ben de ne zaman girsem kimse olmuyor dün bi coştuk bütün kızlar toplanmıştık ama
bu arada Beyazbulutumuz gelmiş hoşgelmiş, kız sen de artık katıl bize özledik valla her sabah değişen avatarları değil mi hanımlar bak cumaya kadar geldin geldin karışmam ama
kızlar benden bu kadar az sonra menümü paylaşıp günü kapatıcam inşallah
hepinizi öptüm
sevgiler...
he he gerçekten çok kısa olmuş
günaydın kızlar
dün öğleden sonra çocukları parka götürdüm epey geç geldik
akşam yemeği hazırlıyamadım veeee akşam kebepçıya gittik
anlıyacağınız akşam yemeğinde adana dürüm vardı
ama hiç pişman değilim,canım öyle çok çekiyorduku resmen kokusu burnumdaydı
bu hafta 57 yi görme hayalleri suya düştü olsun ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?