Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sanmıyorum kalacağını spor yaparak millet nasıl kilolar vermiş
bikere senin kilon öyle aşırı değildi canım hani 130 150 felan olursun verirsin kiloyu derin sarkar ama sen 80küsürle başlamadınmı

okadrcık ceee olurmu kızz
iyi bakalım
gel arada

sanmıyorum kalacağını spor yaparak millet nasıl kilolar vermiş
bikere senin kilon öyle aşırı değildi canım hani 130 150 felan olursun verirsin kiloyu derin sarkar ama sen 80küsürle başlamadınmı

89la başlamıştım canım. 4 kilo verdikten sonra da spora başlamıştım işte. 85 kiloydum o zamanlar vay beh :)

iyi akşamlar kızlar
pc donuyor ondan kısa kısa yazcam maalesef...
743.sayfadaki pembenin menü yorumlarına aynen katılıyorum
şu an 2 sekme açıp alıntılayamıyorum da...
pembiş yeterince güzel yorumlamış ztn...
bana gelince yapılan yorumlara teşekkür ediyorum pembem çok sağol valla spor yok diye üzülmüştüm, ama bugun yapcam inşallah az sonra...
ilk gün için böyle oldu, dün suyu az içtim, bugun 2 lt oldu işte..
sadişim, bnm de annem bahçede yetiştirdiklerimizden pişiriyor hatta buzluğa bi sürü bezelye attık hem taneli hem fasulye gibi olandan... naneleri de annem kurutmuş bugun biraz ayırdım saplarından, 1 saat kadar uğraştım ama 1 tabak anca çıktı daha epey işi var:18:
Pembişim dukanı iyi kıvırdın demiştim başkaları benden sonra dedi hehe maşallah diyelim hem de 41 kerekimseyi ayırmak yokhepiniz değerlisiniz benm için
bu arada inşallah hedefine az kalmış, bu azimle sen 3. dönemi de başaracaksın biliyorum
Denizim sen de bence az kaldın 57ye doğru gidiyorsun maşallah
Randomcum, senin menülerin hakkaten diyetisyen elinden çıkmış gibi aynen pembişin sölediği gibi maşallah sadişlern yarışıyorsunuz
Sadişim ztn sporun da yeşilçayın da harika maşallah
ay yazamadığım bi sürü şey vardır mutlaka, ama işte beğen yaptıklarımdan anlarsınız
bu arada ben de ne zaman girsem kimse olmuyor dün bi coştuk bütün kızlar toplanmıştık ama
bu arada Beyazbulutumuz gelmiş hoşgelmiş, kız sen de artık katıl bize özledik valla her sabah değişen avatarları değil mi hanımlarbak cumaya kadar geldin geldin karışmam ama
kızlar benden bu kadar az sonra menümü paylaşıp günü kapatıcam inşallah
hepinizi öptüm
sevgiler...

anam benm pc yavaşlamışken siz epey coşmuşsunuzzzzz
tüh kaçırdım muhabbeti

yok liycim ben size ayak uyduramıyorum canım sizin kadar azimli ve istikrarlı değilim malesef
böyle iyi

bakma bend e salmıştım kndimi daha yeni toparlanıyoruz topikçek, sen de katıl olduğu kadar biz seni motive ederiz

evettttt tüm diyetçiler itinayla motive edilir :)

valla geçen akşam hiç niyetim yokken kalktım gece gece spor yaptım ben sadişin gazıyla eheheh :))

evettttt tüm diyetçiler itinayla motive edilir :)

valla geçen akşam hiç niyetim yokken kalktım gece gece spor yaptım ben sadişin gazıyla eheheh :))
ben de paylaşmadığım halde menülerimi düzenlemek için itina gösterip okudukça gazladım kendimi veeeee işte geldim burdayım hehe
sen de katıl bize Beyazbulutum ama hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allahım bizde de ne azim sorma :) kız biz de bu hafta gaza geldik böyle, hepimiz dağılmıştık yoksa :)

şekerim sizin dağılmış haliniz buysa oh oh valla nediyim takvimler söylüyor neyin ne olduğunu
ben öyle böyle dağıtmıyorumki canım verdiğimide itinayla geri alıyorum yaniii :))))

şekerim sizin dağılmış haliniz buysa oh oh valla nediyim takvimler söylüyor neyin ne olduğunu
ben öyle böyle dağıtmıyorumki canım verdiğimide itinayla geri alıyorum yaniii :))))

cnm inan bu topiği random ya da deniz yeri geldi tek başına idare etti, düşün ben bile gelmiyordum o derece motivasyon sıfırdı...
şimdi maşallah tekrar başladık gidiyoruz
send e katıl birz daha şenlenelim
gel ne olursan ol gel demiş üstad
sen de aldıysan bile gel yine beraber zayıflarız
hedefe giden yolsa herşey mübah :)

he he gerçekten çok kısa olmuş

günaydın kızlar
dün öğleden sonra çocukları parka götürdüm epey geç geldik
akşam yemeği hazırlıyamadım veeee akşam kebepçıya gittik
anlıyacağınız akşam yemeğinde adana dürüm vardı
ama hiç pişman değilim,canım öyle çok çekiyorduku resmen kokusu burnumdaydı
bu hafta 57 yi görme hayalleri suya düştü olsun ne yapalım

Günaydınnn canım

Kız madem kebap yiycen şöyle lavaşsız tarafından bol salatayla proteinle yiyeydin yaaa dürümünü çocuklara yedirseydin bak şimdi yarın ki tartı hazzından mahrum kalcan neyse artık yaz tahtaya al haftaya:) haftaya görürsün anacımmm yaa bide sanki ilk tanıştığımız zamanlar 15 gündür hiç kaçamak yapmıyorum falan demiyomuydun sen? kilo gittikçe canının istekleri artıyo amann sana ne zaman böyle yorum yapsam o hafta çok yiyorum susuyim en iyisi ben:)

Son düzenleme:
Bu sabah 56.600 ü gördüm.Nasıl tırsıyorum yemek yesem 57 58lere çıkarım diye bugün sebze günüm yarın kesin 57 küsürler beni bekler Bu kadar inmişken 1 kilo bile alamam.Sevinmekten çok içimi korku kapladı manyak mıyım neyim
Buarada dünkü menümde suyu 2buçuğa tamamlarım diodum ama 3litre içtim hatta dahada içcektimde gece tuvalet molası vermek istemedim.Su içtikçe insan susuyo içmesem hiç umarumda olmaz aklıma gelmez bile

herkese gunaydıııııııııııın;

bırkac gundur yoktum aslında vardım da yoktum. ıcımden yazmak hhıc gelmedi.arada gırıp okuyup cıktım :)

hemen menu bıldırımı yapıym. aslında gırmememın sebebı 3 gundur ne yedıgım bell degıl, sacma sapan beslendım. evden yemek almadım işe gelırken, ıs yerınde bırgun tavuk yedım. bir gun patlıcan kızartma, ama aksamları sadece galeta yedım. yanı canım hıc bısey ıstemıyordu. bol bol tatlı cektı canım, azcık azcık yedım zaten tatlıda.veee dun gece regl oldum.

sabah: 1 galeta, 8 zeytin, yarım kk kaşar peyniri, açık çay

ara: erik, acık çay

ogle: 4 yk tas kebabı,

ara: erık, açık cay

akşam: hiiiç bir fıkrım yok. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…