Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

benim menüm dünle tıpatıp aynı kızlar :) tekrar yazmama lüzum yok sanırım.

su ve sporumu yazayım:

su: 3 lt bitmek üzere
spor: 25 dk(2 mil leslie)+20 dk eliptik bisiklet+40 tane falan mekik ve kol hareketleri
yeşil çay: 2 kupa

:111::111:

Son düzenleme:
anladım canım neyseki köfte fazla değilmiş
tabikide ödem vardır vücudunda annen tekrar verdiğin kiloları alma diye öyle söylüyordur tatlımm
yoksa annen senin kötülüğünü istermi hiç...

ozaman menün mükemmel
spor suda şahane

kızlar yemeğimi yedim 1 saat felan oldu efeyide dışarı çıkardım sokakda oynadı çocuklarla biraz
eve çıktım şimdi ama ben çok açım yaaa niye böyle oldu dolabı açıp açıp kapatıyorum
canım şerbetli tatlı çekiyor(
bende 2 kayısı yedim ama kesmedii pööööööööööfffffffffff neyapsamkii

tarçınlı yoğurt falan ye canım tatlı isteğini keser. hem de mideni şişirir.

bugünki protein menüm

Sabah: dukan ekmeğim,light beyaz peynir
Ara: Filtre kahve
Öğlen: dukan ekmeğim beyaz peynir
Ara: beyaz peynir,Meyveli light yoğurt
Akşam: tavuk sote,2 bardak light ayran

Su: şuanlık 2 litre yarım litre daha garanti içerim

allahım nasıl yaşıyosun sen bunlarla :) kendi menülerimden utanıyorum seni görünce :)

çok güzel bebişim. bir başladın pir başladın valla dukana.

menü tam dukana uygun hiç kaçamak yok tatlım tbrkler
menün şahanee

Şunları yazınca sana öyle özeniyorum kiii bayılıyorum bahçeye doğaya o senin dediğin naneydi fasülyeydi burda büyük marketlerin kazıkçı reyonlarında satılıyo yani çok şanslısın millet onları yiyebilmek için bi dünya para verio

Canım menün güzel ama bence akşam meyve yeme süt falan içsene yeşilçay su spor hepside şahanee

Sen zaten biliyosun az yediğini:) Ama düzelicek bu bi süreç sonuçta vucudununda buna alışması lazım epeydir iki öğün falan yiyosun düzelcek düzelcek panik yok aynen devam et canım 1 hafta sonra herşey rayına oturmuş olur bide bakcaksın aa kilo bile vermişsin:)

allahım nasıl yaşıyosun sen bunlarla :) kendi menülerimden utanıyorum seni görünce :)

Kız valla bu sefer mecburiyetten az yedim sodeksomu ay bitmeden bitirdim dışarda iki gram tavuğada 13TL vermiyim dedim ee sabah yemeklerimi hazırlarken bide baktım dukan ürünlerim bitmiş yani mecburen az yedim:) yarın sebze günüm marketede uğramaya üşenmez dukan ürünlerimi alırsam bol bol yicemmm:)

ayrıca senin menüm olması gerektiği gibi benimki doğru bi stil değil aslında ama az kaldı 3.evreye geçince bende sizin gibi meyve ekmek normal yemekler yiyebilcem:):):)

canım yemekden hemen sonra 2 tane kayısı yemiştim tarçınlı yeşilçay iyi geldi tatlı isteğimi kesti
artık süt içmem
bahçeyle uğraşmayı bende severim ama bizimki kocaman bir bahçe tam 6 dönüm pek düzeni yok ağaçlar hep karman karışık dikilmiş
ama işte herşeyimizi ekip sonrada meyvesini alıyoruz
şimdi domatesler yeşil yeşil çıkmış 10 15 güne kadar kızarmaya başlarlar biberler kabaklar salatalıklar fasülyeler patlıcanlar domatesler aklına gelecek herşey var tatlımm
biara çilekde ekmiştik çilek olmadı neyazıkki

yaaa soru/cevap kısmına bi konu açtım göbek eritmeyle ilgili moralim bozuldu valla.

baya yüksek kilolara çıkıp da normal kiloya inenler kolay kolay göbek eritemez, o göbek gibi görünen şey deri fazlası falan dediler. moralim bozuldu:/ hep böyle göbekli mi kalcam ki ben...

Kız nerdesin sen özlettin kendini gel beraber eriyelim şuan burası tam senin istediğin gibi herkese bi gaz geldiki sorma :) biz iyiyiz seni sormak lazım sen nasılsın bakıyım?
wowww şekerim 58 görmüşsün valla süpersiniz hepiniz ayrı aayrı maşallah sizee
ben iyiyim canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte :)))))
seni bir yerden gözüm ısırıyor ama sen kimdin acaba
tanıyan varmı arkadaşlar

yavrum nerdesin sen tam dayaklık hatunsun
sende gel katıl bize senide çıtır yapalım
:)))))) benim gibi bir şişkoyu nasıl unutursun bakıyım
valla şaka bi yana diyet yapıyorum aslında ama
aranıza katılamıyorum şekerler
menü filan yazamıyorum sıkılıyorum bir süre sonra yarıda kalıyor en iyisi böyle arada size ceee yapmak :))
arada geliyom canım böyle işte

kaç kilosun bakiyim? arada bildirim yap bari kız, merak ediyoruz burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…