anladım canım neyseki köfte fazla değilmişCanım vallahi dışardaydım yoksa atlamazdım inanki. ama iyi spor yaptım daha da yapmak istiyorum. mercimek köftesinide çok yemedim 4-5 yaprak marul yemişimdir zaten her birinin içine misket kadar anca koydum. alakasız oldu biliyorum ama abartmadım hiçbiri inanki. annem evde başımın etini yiyor ameliyattan sonra çok kilo aldın diye. doktor kendi dedi duydu vücudun ödem dolu dedi. hala tartıya çık görcem diyor
benim menüm dünle tıpatıp aynı kızlar :) tekrar yazmama lüzum yok sanırım.
su ve sporumu yazayım:
su: 3 lt bitmek üzere
spor: 25 dk(2 mil leslie)+20 dk eliptik bisiklet+40 tane falan mekik ve kol hareketleri
yeşil çay: 2 kupa
:111::111:
kızlar yemeğimi yedim 1 saat felan oldu efeyide dışarı çıkardım sokakda oynadı çocuklarla biraz
eve çıktım şimdi ama ben çok açım yaaa niye böyle oldu dolabı açıp açıp kapatıyorum
canım şerbetli tatlı çekiyor(
bende 2 kayısı yedim ama kesmedii pööööööööööfffffffffff neyapsamkii
tarçınlı yoğurt falan ye canım tatlı isteğini keser. hem de mideni şişirir.
2gündür yeşil çayımın içine yarım çubuk tarçın atıyorum resmen dilim uyuşuyor
olmazsa yeşilçayımın içine atayımda içeyim keser belki
at canım mutlaka. tarçının şekeri düzenleme gibi bi özelliği var. baya kesiyo tatlı isteğini.
bugünki protein menüm
Sabah: dukan ekmeğim,light beyaz peynir
Ara: Filtre kahve
Öğlen: dukan ekmeğim beyaz peynir
Ara: beyaz peynir,Meyveli light yoğurt
Akşam: tavuk sote,2 bardak light ayran
Su: şuanlık 2 litre yarım litre daha garanti içerim
bugünki protein menüm
Sabah: dukan ekmeğim,light beyaz peynir
Ara: Filtre kahve
Öğlen: dukan ekmeğim beyaz peynir
Ara: beyaz peynir,Meyveli light yoğurt
Akşam: tavuk sote,2 bardak light ayran
Su: şuanlık 2 litre yarım litre daha garanti içerim
bugün evimle ve bahçemle uğraştım tazefasülye ekmiştik bugün ilk mahsüllerini topladım ve pişirdim okadar çabuk piştiki anlatamam tadıda mükemmel olmuştuu
bahçemde dolaşırken meyveleri görünce dayanamadım 5 kayısı 2 yenidünya 3 tanede erik yedim oha banaama ben böyle dalından koparıp koparıp yemeyi çok seviyorum
sonra nanelerimi biçtim kurunane yapmak için tek tek yaprakları saplarından ayırdım tam 3 saat uğraştım sonrada sporumu yaptım anca gelebildim
offff çok merak ediyorum cumaya kadar zayıflayabilecekmiyim:)
menümüde yazayım 6buçuk gibi yemeyimi yiyeceğim
sabah
patatesli omlet(1 patetesle yaptım yarım bile yememişimdir)
1 kk peynir
3 zeytin
domates salatalık çarliston
yarım dilim ekmek
5 kayısı 2 yenidünya 3 erik
1 tabak tazefasülye
1 kase cacık
yarım dilim ekmek(yarısını efe yürüttü)
2 kepekli grisini
1 tabak tazefasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek
ilerleyen saatlerdede ya meyve yada süt
15 dk plates 20 dk leslie
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay 3 olur
Benim menüm biraz az oldu ama idare etcem artık.
Sabah: Bildiğimiz kahvaltılıklar + sucuklu yımırta + 2 dl ekmek
Öğle: Yok. Spordaydım ve misafirimiz vardı.
Akşamı da az önce yedik.: Mercimek köftesi + marul + patlıcan yemeği + 2 dl ekmek + 1 küçük fincan diyet kola.
Kolayı bile bile içtim pişman değilim çok sıcak hararet bastı dışarda.
Su: şuan 2 lt bulmuşumdur daha da içicem.
Spor: 1 saatten fazla spor aletleri ( karışık bindim işte )
Akşamda bi 20 dk filan leslie yapmak istiyorum.
İşte bu kadar. Olmadı gibi sanki ama en azından tatlı adına hiçbişiy yok
allahım nasıl yaşıyosun sen bunlarla :) kendi menülerimden utanıyorum seni görünce :)
çok güzel bebişim. bir başladın pir başladın valla dukana.
allahım nasıl yaşıyosun sen bunlarla :) kendi menülerimden utanıyorum seni görünce :)
çok güzel bebişim. bir başladın pir başladın valla dukana.
Şunları yazınca sana öyle özeniyorum kiii bayılıyorum bahçeye doğaya o senin dediğin naneydi fasülyeydi burda büyük marketlerin kazıkçı reyonlarında satılıyo yani çok şanslısın millet onları yiyebilmek için bi dünya para verio
Canım menün güzel ama bence akşam meyve yeme süt falan içsene yeşilçay su spor hepside şahanee
wowww şekerim 58 görmüşsün valla süpersiniz hepiniz ayrı aayrı maşallah sizeeKız nerdesin sen özlettin kendini gel beraber eriyelim şuan burası tam senin istediğin gibi herkese bi gaz geldiki sorma :) biz iyiyiz seni sormak lazım sen nasılsın bakıyım?
:)))))) benim gibi bir şişkoyu nasıl unutursun bakıyımseni bir yerden gözüm ısırıyor amasen kimdin acaba
tanıyan varmı arkadaşlar
yavrum nerdesin sen tam dayaklık hatunsun
sende gel katıl bize senide çıtır yapalım
arada geliyom canım böyle işteamma bıdı bıdı etmişsiniz 1 gün girmedim 3 sayfa ilerlemişsiniz maşşallah vallahi hepsine yorum yapamıcam yazılanların bitek menülere yorum yapıyorum
lilycim menün şahanee uzun süredir böyle bir menü görmemiştim senden inşallah hep böyle devam ettirirsin canım benimm
pembem sende dukancı oldun maşşallah ben senin kadar azimli olamadım inşallah 56 olursun tatlım
ayrıca beyazbulut gelmişş kız nerdesin senn tamam diyet yapmıyorsun da gel azcık bizi sevindir
wowww şekerim 58 görmüşsün valla süpersiniz hepiniz ayrı aayrı maşallah sizee
ben iyiyim canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoz işte :)))))
:)))))) benim gibi bir şişkoyu nasıl unutursun bakıyım
valla şaka bi yana diyet yapıyorum aslında ama
aranıza katılamıyorum şekerler
menü filan yazamıyorum sıkılıyorum bir süre sonra yarıda kalıyor en iyisi böyle arada size ceee yapmak :))
arada geliyom canım böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?