Bu sabah 56.600 ü gördüm.Nasıl tırsıyorum yemek yesem 57 58lere çıkarım diye bugün sebze günüm yarın kesin 57 küsürler beni beklerBu kadar inmişken 1 kilo bile alamam.Sevinmekten çok içimi korku kapladı manyak mıyım neyim
Buarada dünkü menümde suyu 2buçuğa tamamlarım diodum ama 3litre içtim hatta dahada içcektimde gece tuvalet molası vermek istemedim.Su içtikçe insan susuyo içmesem hiç umarumda olmaz aklıma gelmez bile
aaaa ole korkumıycaksın. arada kendıne ızın verceksın. valla sonra oooh ıstedıgım kg ya geldım dıyıp bı salıyosun. bakıyosun kılolar gerı gelmıs. korkma yanı yemek yemekten. ayrıca sebze kılomu aldırıyor sana?
Bu sabah 56.600 ü gördüm.Nasıl tırsıyorum yemek yesem 57 58lere çıkarım diye bugün sebze günüm yarın kesin 57 küsürler beni beklerBu kadar inmişken 1 kilo bile alamam.Sevinmekten çok içimi korku kapladı manyak mıyım neyim
Buarada dünkü menümde suyu 2buçuğa tamamlarım diodum ama 3litre içtim hatta dahada içcektimde gece tuvalet molası vermek istemedim.Su içtikçe insan susuyo içmesem hiç umarumda olmaz aklıma gelmez bile
herkese gunaydıııııııııııın;
bırkac gundur yoktum aslında vardım da yoktum. ıcımden yazmak hhıc gelmedi.arada gırıp okuyup cıktım :)
hemen menu bıldırımı yapıym. aslında gırmememın sebebı 3 gundur ne yedıgım bell degıl, sacma sapan beslendım. evden yemek almadım işe gelırken, ıs yerınde bırgun tavuk yedım. bir gun patlıcan kızartma, ama aksamları sadece galeta yedım. yanı canım hıc bısey ıstemıyordu. bol bol tatlı cektı canım, azcık azcık yedım zaten tatlıda.veee dun gece regl oldum.
sabah: 1 galeta, 8 zeytin, yarım kk kaşar peyniri, açık çay
ara: erik, acık çay
ogle: 4 yk tas kebabı,
ara: erık, açık cay
akşam: hiiiç bir fıkrım yok. :44:
herkese günaydın kızlar :)
regl olmuşum. vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun
olsun olmasına da yarın tartıda ne çıkıcak belli değil bu durumda :/ ben reglken fazla çıkıyorum :/
ayyyy bu su meselesi çok fena :) dışarı çıkarken tedirgin oluyorum artık. çünkü saçma sapan wc nin olmadığı bi yerde çişim geliveriyo :)
ben dün 3.5 lt su içtim. ama faydasını da görücem sanırım. sanki bi hafiflik böyle bi rahatlık var üstümde bilmiyorum :) üstelik regl oldum bu sabah :)
pembe kız senin hedef 55'e mi indi? 56 görüyodum sanki ben orda?
bi de şeyi sorcam. dukan yapınca vücut çok şekile giriyomuş falan diyolardı forumlarda. sende de öyle oldu mu? katzi göbeğim küçüldü falan diyodu... sende durumlar ne merak ettim :)
herkese günaydın kızlar :)
olsun olmasına da yarın tartıda ne çıkıcak belli değil bu durumda :/ ben reglken fazla çıkıyorum :/
dünkü muhteşem menüm :18::18:
sabah
1 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltım
öğlen
küçük bir tabak yoğurtlu,biberli,yağsız makarna
akşam
acılı adana dürüm,ayran
aralarda çay ve yeşil çay vs
su 1,5 lt
hatırladığım bukadar
ooooo minikk hanımlar gözlerimiz yollardaydı valla :)
böyle okuyup okuyup kaçmak da moda oldu. döverim valla siziben ne yesem çatır çatır anlatıyorum valla. yarım öküz de yesek gelicez yazcaz buraya ehehehe :))
öğle yemeği çok az bebişim. yanına yoğurt ya da salata koy. hem güzelcene doyarsın o zaman.
bu yorumuna koptumVucut proporsiyonunuza makarnayla dürümü aynı anda yemek yakışmamış Bizımla degılsın
Vucut proporsiyonunuza makarnayla dürümü aynı anda yemek yakışmamış Bizımla degılsın
itinayla gaz verilirevettttt tüm diyetçiler itinayla motive edilir :)
valla geçen akşam hiç niyetim yokken kalktım gece gece spor yaptım ben sadişin gazıyla eheheh :))
ohh negüzel senin yerine olsam bugünde sadece protein yapardımBu sabah 56.600 ü gördüm.Nasıl tırsıyorum yemek yesem 57 58lere çıkarım diye bugün sebze günüm yarın kesin 57 küsürler beni beklerBu kadar inmişken 1 kilo bile alamam.Sevinmekten çok içimi korku kapladı manyak mıyım neyim
pöööff bende belirtileri başladı bugün ama benim belirtiler 3gün sürüyor o 3 gün daha çok çıkıyorm tartıda ama tam reglm başlayınca daha az çıkıyorumherkese günaydın kızlar :)
offf o dürümü okadar özledimki anlatamamdünkü muhteşem menüm :18::18:
sabah
1 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltım
öğlen
küçük bir tabak yoğurtlu,biberli,yağsız makarna
akşam
acılı adana dürüm,ayran
aralarda çay ve yeşil çay vs
su 1,5 lt
hatırladığım bukadar
offf ya hiç rahat yok ya
eve geldim,çok yorgundum ve uymak için can atıyordum
ama kızım bugün sabah uyanır uyanmaz halasına ben tuvalette çiş yapacam demiş
halasıda bezini çıkarıp tuvalete götürmüş,sonrada bezini bağlatmamış
eeee şimdi dakka başı tuvalete taşınıyoruz.yaramazın nasılda hoşuna gidiyor tuvaletten çıkmak istemiyor
arada da ortalığa işiyor işin yoksa temizle
kız rüyasında tuvaleti görmüş heralde ben tatile girince alıştırmayı düşünüyordum
ama sanırım daha erken başlamış bulunduk bana kolay gele
itinayla gaz verilir
ohh negüzel senin yerine olsam bugünde sadece protein yapardım
en azından yarın fazla çıkmazdım
pöööff bende belirtileri başladı bugün ama benim belirtiler 3gün sürüyor o 3 gün daha çok çıkıyorm tartıda ama tam reglm başlayınca daha az çıkıyorum
yani yarın fazla çıkarmıyım bilmiyorum
offf o dürümü okadar özledimki anlatamam
p.tesi adanaya gideceğim belki yerim
kaç yaşındaki kızın efe 27 aylık şuan
kaka diyor ama yaptıkdan sonra söylüyor bende havalar tam ısınsn öyle öğreteceğim
negüzel işte millet çişi öğrensinde bezden kurtulayım diye sevinir sen kızıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?