Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aaaa ole korkumıycaksın. arada kendıne ızın verceksın. valla sonra oooh ıstedıgım kg ya geldım dıyıp bı salıyosun. bakıyosun kılolar gerı gelmıs. korkma yanı yemek yemekten. ayrıca sebze kılomu aldırıyor sana?

yok canım sebze kilo aldırmıyoda dukan diyetinin sebze gününde sebze yiyince ertesi gün fazla çıkıosun çünkü sebze su vutuyomuş bende dukancılardan öğrendim:) Sende tatlı yedin kızcaz diye gelmedim dimi zaten hap kadarsın kızmayız menü yazmasanda gel özletme kendini

ayyyy bu su meselesi çok fena :) dışarı çıkarken tedirgin oluyorum artık. çünkü saçma sapan wc nin olmadığı bi yerde çişim geliveriyo :)

ben dün 3.5 lt su içtim. ama faydasını da görücem sanırım. sanki bi hafiflik böyle bi rahatlık var üstümde bilmiyorum :) üstelik regl oldum bu sabah :)

pembe kız senin hedef 55'e mi indi? 56 görüyodum sanki ben orda?

bi de şeyi sorcam. dukan yapınca vücut çok şekile giriyomuş falan diyolardı forumlarda. sende de öyle oldu mu? katzi göbeğim küçüldü falan diyodu... sende durumlar ne merak ettim :)

herkese günaydın kızlar :)

regl olmuşum. vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun

olsun olmasına da yarın tartıda ne çıkıcak belli değil bu durumda :/ ben reglken fazla çıkıyorum :/

ooooo minikk hanımlar gözlerimiz yollardaydı valla :)

böyle okuyup okuyup kaçmak da moda oldu. döverim valla sizi ben ne yesem çatır çatır anlatıyorum valla. yarım öküz de yesek gelicez yazcaz buraya ehehehe :))

öğle yemeği çok az bebişim. yanına yoğurt ya da salata koy. hem güzelcene doyarsın o zaman.

neyse kızlar herkes kaçtı gene, ben de gidiyorum :)

sporumu yapıp duşumu alıcam. sonra da arkadaşımla buluşcaz.

dışarda yemek yeriz sanırım. ızgara köfte yemeyi düşünüyorum. yanında da ayran ohhh:111::111::111:

akşam görüşürüz öpüldünüz......

olsun olmasına da yarın tartıda ne çıkıcak belli değil bu durumda :/ ben reglken fazla çıkıyorum :/

boşver şekerim yarın bende fazla çıkacam
dün kebapları ve makarnayı götürdüm
bugünde sabah sabah 1 poaça,öğrencilerden kurabiye,çizi vs yedim
normalde bunları görünce canım çekmezdi ama busefer çok çekti
bende hiç kısıtlamadım kendimi yedim vallahi ama öyle çokta yemedim
sadece uçlarından bir parçacık koparıp yedim tatlarına baktım anlıyacağın
fekat sabahki poaçanın tümünü kahvaltı niyetine yedim
yarın 59 çıkarsam hiç şaşırmayın olsun beeee benim canım sağolsun vermiyimde almıyayımda
bundan sonra böyle

dünkü muhteşem menüm :18::18:

sabah
1 dilim kepek ekmeği ile normal kahvaltım

öğlen
küçük bir tabak yoğurtlu,biberli,yağsız makarna

akşam
acılı adana dürüm,ayran

aralarda çay ve yeşil çay vs
su 1,5 lt

hatırladığım bukadar

Ya benimde dışarda gelir ama tutarım hatta unuturum geldiğini eve gelince aa benim 2 saattr tuvaletm var dedim falan ama işyerindeyken aklım hep çişimdeki 10 dakkada bi gelio altıma yapcakmışm gibi skıştırıyo namussuz:) Ama varyaa resmen su insanı eritiyo özellikle aç karnına bolca su içind kabızlık mabızlık kalmıo süper bişey ve kesinlikle 2 litre su yetersiz 3 şart

OOOO bayadır hedefim 55te benim ilk çizelgede 56ydı :) 55 e iniiyim hedefi 54 yapcam ahahah ayrıca ciddi anlamda göbeğim küçüldü normalde benim bacaklarım incelir göbeim kalırdı bu sefer tam tersi oldu.Bide spor hocası bi arkadaşım proteinin göbek yağlarını erittiğini söylemişti bende netten aratırmıştım light yoğurt light süt göbek yağlarına birebirmiş

Günaydın canım aman sende bikilo eksik olarak düşün geçici bi artış olcak okadar

Vucut proporsiyonunuza makarnayla dürümü aynı anda yemek yakışmamış Bizımla degılsın

valla canım canım hıc yemek yemek ıstemıyor. suan açım mesela.ama hemen doyuyorum hoop sonra yıne acıkıyorum :) dun oglen 2 kase yoguty yedim.parlıcan kızartması yanında. ama kızartmada 2 yk yedım yani. yanı tatlı yedım dıye gelmedım degıl, boyle yazıcak dermanım yoktu. suanda oyleyım mesela. sanırımregl yuzunden parmagımı kıpırdatcak halım yok. senede 1 yada 2 kere bole yapıyor benı :) mutsuuuuz, huysuuuz, AÇ. :) KAN ŞEKERİM DÜŞÜYOR. BELKİ OGLEN TATLI BİŞEY YERİM BİLMİYORUM Kİ VALLA.

selam güzellerim
ya ne çok bıdı bıdı ediyorsunuz valla alıntılamak zor geliyor yaaaaaaa...aman maşallah maşallah maşallah hem de 41 kez

öncelikle hepinizin mübarek Regaip kandilini kutlarım canlarımRabbim bu mübarek gecenin hürmetine gönlünüzdeki tüm hayırlı olacak güzellikleri versin inşallah

gelelim yorumlara...

Pembişim, süt ve süt ürünleri içindeki kalsiyumun göbek çevresi yağlarını erittiği ile ilgili bir tercüme paylaşmıştım sizinle aylar önce, daha doğrusu yabancı bir kaynaktan tercüme edip yazmıştım... tabii bu ürünlerin light olması, göbek ve çevresindeki yağların yakımını hızlandırdığı da bir gerçek...
senin de hızla zayıflamana ve istediğin kilolara geliyor olmana çok seviniyorum canım
bu arada sebze vücutta su tutmaz zaten su oranı yüksek besindir ama şu var proteinli beslenip bol su içtiğinde vücut yağı daha çabuk yakar, sebzede bu daha da zorlaşır sanırım ama yeşilçayla o tutulan suyu da atabilirsin, tuzu da azaltırsan ztn vücut fazla su tutmaz

Denizim sen de kaçamak yapmışsın artık napalım az da olsa verirsin inşallah...bu arada kısa yazcaktım ama o kadar şey var ki kısa hali o kadar oldu anacım

Randomcum haklısın deli gibi de yesek bırakmamalıyız ben en iyi kendimden biliyorum bırakmadığım zaman az da olsa veriyorum motivasyon da süper oluyor

kızlar ben de dün spor yapamadığım için paylaşmamıştım menümü birazdan inşallah yazayım
öğlen patates yedim ama bol yeşillikle ve yoğurtla
akşam da sarma yedim yani k.hidratı birazcık fazla ama dengelemeye çalıştım işte suyumu da arttırdım
bugun de tepindim sporumu yaptım yani, hem de öyle tempolu yapmışım ki ter içind ekaldım
neyse şimdilik bikaç işim var birazdan menümü yazcam
hepinize sevgiler.........

offf ya hiç rahat yok ya
eve geldim,çok yorgundum ve uymak için can atıyordum
ama kızım bugün sabah uyanır uyanmaz halasına ben tuvalette çiş yapacam demiş
halasıda bezini çıkarıp tuvalete götürmüş,sonrada bezini bağlatmamış
eeee şimdi dakka başı tuvalete taşınıyoruz.yaramazın nasılda hoşuna gidiyor tuvaletten çıkmak istemiyor
arada da ortalığa işiyor işin yoksa temizle
kız rüyasında tuvaleti görmüş heralde ben tatile girince alıştırmayı düşünüyordum
ama sanırım daha erken başlamış bulunduk bana kolay gele

evettttt tüm diyetçiler itinayla motive edilir :)

valla geçen akşam hiç niyetim yokken kalktım gece gece spor yaptım ben sadişin gazıyla eheheh :))
itinayla gaz verilir
ohh negüzel senin yerine olsam bugünde sadece protein yapardım
en azından yarın fazla çıkmazdım

pöööff bende belirtileri başladı bugün ama benim belirtiler 3gün sürüyor o 3 gün daha çok çıkıyorm tartıda ama tam reglm başlayınca daha az çıkıyorum
yani yarın fazla çıkarmıyım bilmiyorum
offf o dürümü okadar özledimki anlatamam
p.tesi adanaya gideceğim belki yerim

kaç yaşındaki kızın efe 27 aylık şuan
kaka diyor ama yaptıkdan sonra söylüyor bende havalar tam ısınsn öyle öğreteceğim
negüzel işte millet çişi öğrensinde bezden kurtulayım diye sevinir sen kızıyorsun

bugün çarşıya pazara felan gittik geldik eşimle sonra pazardan buzluğa atmak için bezelye almıştım onu temizledim off yarısını bitirdim belim koptu resmen diğer yarısınıda akşam yapacağımm
bugün canım sıkkın düşündümde ben bu aralar hiç ders çalışmıyorum ve içimden hiç gelmiyor
elimde okadar şans varken neden bu şansı geri tepiyorum
dersaneye gideyim diyorum hızlandırılmış kurslar başlamış onlara gitsem en azından mecburi çalışırım oda hem pahalı hem efeye bakacak kimse yok
bişeler yapın bana gaz verin lütfeenn

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayımda yemek yapmaya gitcem
sabah
2 dilim tahıllıekmek arası 1 kk peynirli tost
domates salatalık çarliston biber
5 zeytin

3 çilek yarım anamur muz

1 porsiyon kızarmış piliç
salata
1buçuk dilim tahıllıekmek

2yk yoğurdun içine 2 çilek ve 1 tk keten tohumu kattım

1 büyük kase yoğurtlu buğday çorbası soğuk olandan
(akşam yemeğimi yemedim daha ama bunu planlıyorum)

2 lt su 3 olur yatana kadar
1 bardak yeşil çay 2 olur
25 dk bisiklet+10 dk plates (sabah erken kalktım yaptım bunları)

benimkide 29 ayın içinde canım yaşıt sayılırlar
üzüldüğüm yok canım ama şu an enerjim yok
okuldan gelince tek isteğim uzanıp dinlenmek oluyor
bende yaz tatilinde öğretmeyi düşünüyordum o zaman evde olacam
ve bütün enerjimi onlara harcıyabilecem
zaten benim kızınkı geçici bir heves sanırsam şimdide tuvalete gitmek istemiyor
yaza beklemek en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…