Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tam dayaklık karısın ha
ne demek devam etmicem falan duymuyım bidaha

yavrum be
kim tutar seni
birazda benim için yap
gerçi hepimimizin yerine yapmışsın sen

o öküzü bende izledim canım mal bişeye bensese kendi içim yanmıcak
gelen kız gayet güzeldii
işte böyle erkekler çooookkk dışına bakıp içine bakmıyolar

ay gördün dimi tip kendisi de yarma gibi oysa
girmiş belediyeye bişiy oldum sanıyor ya görmemiş!
yahu gerçekten yakısıklı bişey olsa gam yemicem kendisi de kilolu tik olmus orasını burasını kapatmaya çalışıyor şalıyla krooo

bu arada ben pek giremiyorum
ancak kablolu bağlanabiliyorum
modem televizyonun arkasında ve kablosu çok kısa
bağlanacağım zaman televizyona yapışmak zorunda kalıyorum
bu sebeple çok kısa süreliğine bağlanıp çıkıyorum
yarın bilgisayar tamire gidiyor
inşallah düzelir.

sevgi meleği seni taktir ettim süpersin harikasın valla benide gaza getirdin

spor yapayım dedim ev buzzzz gibi odun kömür klamamış eşimde geç geldi dün kaldık böle yaaa

selam şekerlerimmmm
dün yazamadım
akşam 1 mil leslie+25dk zumba+200 bacak hareketi+20 kalça hareketi yaptım
su - 1,5 lt oldu
bi de ara yaptım 21:45te - 1 anamur muzu+1 küçük armut+yarım kase yer fıstığı (biliyorum fazla oldu ama napayım lezzetli geldi)

şimdi de 1 mil leslie yaptım aç karnına, artık kahvaltımı edebilirim

bende 5 milin 2milini yaptım 25 dakika abowww hamlamışım hemen bir haftada bee

konulara abone olduysan gelir canım
bende yapmıştım onu daha önce sürekli email geliyor du sonra abone olduğum konulardan çıktım artık gelmiyor
benimde boşaltmam lazım aslında seninki kadar olmasada dolmuştur

Günaydın minnoşlarrr

Haftasonu misafirlerimiz vardı buraya pek giremedim ve tahmin edersiniz ki yedim yedim şiştim.Ama yinede sporumu yaptım.Yani cuma yürüyüş ve sokaktaki komik aletlerle spor,Cumartesi temizlik ve buzpateni(dehşet ter attırıyo),Pazar yapmadım ama tam gazz yedim su da içmedim ama napim misafir gelince en sevdiğim yemekler pastalar flan tutamıyorum kendimi.Bugün dehşet miğdem bulanıo hiç bişey yiyesim yok gibi temiz bi hafta geçircem sporlu ve hafif..Kocaman bi söz size:):):) Sizi özlemişimm valla ve çokkk seviyorummm..

abone nasıl olunuyo ben bitürlü çözemedim o olayı:)

abone nasıl olunuyo ben bitürlü çözemedim o olayı:)
ben de siteye girer girmez onu hallettim
kontrol panelinden, sol tarafta email-şifre yazıo ya onun altında seçenkeleri düzenle var biraz aşagı gidince göreceksin anlık eposta bildirimini abone olmak istemiyorum olarak değiştirdim inşallah gelmez ya 10000in üstünde sil sil bitmiyor

heee siz başka bişeyden konuşuomuşsunuz ben onu demiyorum geçen baktım mailime üye oldum olalı daha 4 tane mail gelmiş bana:) ben konulara abone olunuyomu onu soruyorum mesela bi konuya yorum yapıorum sonra o konuyu bulmam cok zor oluyo e biri bişey yazmışmı yazmamış mı bilemiyorum sinir oluyorum ama heralde öle bi abonelik yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…