ahahahaha köşelimi jeton kızz
yorumlama zaten kötü şeyler duymak istemiyomm
ben bu diyet işini devam ettiremicem böle gidersee
menün süper büyük demişsin balığa olsun okadar sonuçda ızgara yemişsin canım benim
50 dk leslie
100 mekik
100 makas hareketi
50 göbek hareketi
30 kalça kaldırma
30 basen
50 şu sopayla yapılan göbek hareketi
daha 100 bacak hareketimi yapmadım yatarken yaparım
şimdi de yeşilçayımı içiyorum
basenlerim nasıl atıyor şuan anlatamam
yavrum be
kim tutar seni
birazda benim için yap
gerçi hepimimizin yerine yapmışsın sen
yaa bu arada ben şadiye kimse beni sallamıyo yahuu
o öküzü bende izledim canım mal bişeye bensese kendi içim yanmıcak
gelen kız gayet güzeldii
işte böyle erkekler çooookkk dışına bakıp içine bakmıyolar
sana da günaydın fıstıkgünaydın çıtırlar
sağol fıstık, okurum inşallah da önce uzun zamandır bakmadığım email adresim vardı cok eskiden almıştım kullanmıyordum kk için onu kullanmışım burada yazdığım her topiğe yorum yapılınca mesaj geliyormuş yeni farkettim on binli rakamlara ulaşmışalın size motivasyon dolu bir hikaye
bir neden yapamayalımhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/495337-52-bedenden-36-bedenee.html
sağol fıstık, okurum inşallah da önce uzun zamandır bakmadığım email adresim vardı cok eskiden almıştım kullanmıyordum kk için onu kullanmışım burada yazdığım her topiğe yorum yapılınca mesaj geliyormuş yeni farkettim on binli rakamlara ulaşmış
konulara abone olduysan gelir canım
bende yapmıştım onu daha önce sürekli email geliyor du sonra abone olduğum konulardan çıktım artık gelmiyor
benimde boşaltmam lazım aslında seninki kadar olmasada dolmuştur
ben de siteye girer girmez onu hallettimabone nasıl olunuyo ben bitürlü çözemedim o olayı:)
ben de siteye girer girmez onu hallettim
kontrol panelinden, sol tarafta email-şifre yazıo ya onun altında seçenkeleri düzenle var biraz aşagı gidince göreceksin anlık eposta bildirimini abone olmak istemiyorum olarak değiştirdim inşallah gelmez ya 10000in üstünde sil sil bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?