günaydın bebişlerim
tatlım ben kontrol paneline tıkladığımda abone oldugunuz konular diye görünüyor ayarları nasıl bilmiyorum ama...heee siz başka bişeyden konuşuomuşsunuz ben onu demiyorum geçen baktım mailime üye oldum olalı daha 4 tane mail gelmiş bana:) ben konulara abone olunuyomu onu soruyorum mesela bi konuya yorum yapıorum sonra o konuyu bulmam cok zor oluyo e biri bişey yazmışmı yazmamış mı bilemiyorum sinir oluyorum ama heralde öle bi abonelik yok:)
şekerim sağ üst köşede şeçenekler varya tıkla oraya bu konuya abone ol diyo ordan yapıyorsun
takip etmek istediğin konuya abone olabilirsin istersen mail gelir istemezsen gelmez mesela ben bu konuya abone oldum
ama mail istemedim mail gelmeyecek ama kontrol panelimiz varya oraya tıkladığımda direk konuyu görebiliyorum
tatlım ben kontrol paneline tıkladığımda abone oldugunuz konular diye görünüyor ayarları nasıl bilmiyorum ama...
tüm konular gibi bişey de yazıyor altında ona tıklarsan sanırım daha önce girdiğin tüm topikler görünür
bir de bnm daha önce anlattığımda bende anlık email ile bildirim işaretliydi onu kaldırdım sen de onu tıklayabilirsin, o zmn gelir email adresine...
yaa bu arada ben şadiye kimse beni sallamıyo yahuu
selam şekerlerimmmm
dün yazamadım
akşam 1 mil leslie+25dk zumba+200 bacak hareketi+20 kalça hareketi yaptım
su - 1,5 lt oldu
bi de ara yaptım 21:45te - 1 anamur muzu+1 küçük armut+yarım kase yer fıstığı (biliyorum fazla oldu ama napayım lezzetli geldi)
şimdi de 1 mil leslie yaptım aç karnına, artık kahvaltımı edebilirim
alın size motivasyon dolu bir hikaye
bir neden yapamayalımhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/495337-52-bedenden-36-bedenee.html
Günaydın minnoşlarrr
Haftasonu misafirlerimiz vardı buraya pek giremedim ve tahmin edersiniz ki yedim yedim şiştim.Ama yinede sporumu yaptım.Yani cuma yürüyüş ve sokaktaki komik aletlerle spor,Cumartesi temizlik ve buzpateni(dehşet ter attırıyo),Pazar yapmadım ama tam gazz yedim su da içmedim ama napim misafir gelince en sevdiğim yemekler pastalar flan tutamıyorum kendimi.Bugün dehşet miğdem bulanıo hiç bişey yiyesim yok gibi temiz bi hafta geçircem sporlu ve hafif..Kocaman bi söz size:):):) Sizi özlemişimm valla ve çokkk seviyorummm..
kiz sen oldugnu biliyoruz bebisimmm
woooow sporun süper bebegim süper gidiyorsun bu aralarrr
abowwwwwwww okudum simdi, gercekten cok güzel kilo vermis
insallah bizde yazariz bi gün öykümüzü ve zayiflamak isteyenlerde bizim öykümüzü okuya okuya motive olurlar ayyyy düsünsenize süper olurrr
günaydin tatlim
haftasonlari zaten hep öyle oluyor, ama önemli olan devam etmek dimi
bende söz veriyorum hepinize..artik uzun bi zaman kacamak yapmicam
kızlar keten tohumu hakkında ne düşünüyorsunuz omega 3 için
balık hapımı yoksa keten tohumumu dersiniz
aktara gidicem almam gerekn şeyler var olmazsa onuda alayım
sabahtan beri elimde deki borşürleri karıştırıyorum
benim eşim çok yoğun çalışıyor pazarları dahil bende onun için arı sütü bal polen karışımı alıcam vücut direnci için
hem bağısıklık sisteminide güçlendiriyor kızıma kullanıyorum bir senedir çok faydasını gördüm eşimede alıcam
kendim içinde keten tohumu düşünüyorum pek balık tüketen aile değiliz balık hapını araştırdım iştah açıyor kilo aldırıyor diyen de çok kararsz kaldım
sabah gülben ergende gül kaynak vardı
karbonatlı ve limonlu su için diyor zayıflamaya yardımcıymış bikaç gün denedim hasta olunca kaldı
elma sirkesi içinde güvendiğiniz bildiğiniz elma sirkesinin hiçbir zararı olmaz içebilirsiniz dedi
kızlar az önce tv de bi diyetisyen çay tarifi verdi. bakın;
yeşil çay
mate
kabuk tarçın
yaban mersini yaprağı
yaban mersini meyvesi
bunları çay gibi demlicekmişiz ve sabah akşam yemeklerden sonra içicekmişiz.
ayrıca yeşil çay karın yağlarını eritiyomuş, demedi demeyin :)
kızlar az önce tv de bi diyetisyen çay tarifi verdi. bakın;
yeşil çay
mate
kabuk tarçın
yaban mersini yaprağı
yaban mersini meyvesi
bunları çay gibi demlicekmişiz ve sabah akşam yemeklerden sonra içicekmişiz.
ayrıca yeşil çay karın yağlarını eritiyomuş, demedi demeyin :)
bu karbonatlı su olayını denemek istiyorum ama nasıl yapıcaz onu?
keten tohumu al bence. ne iştah açıyor ne bi şey. kullanımı da kolay. ben gün aşırı içiyorum sabah uyandığımda.
nasıl içiyorsun suyamı koyuyorsun yoksa bir kaşık yiyip üzerine sumu içiyorsun
alıcam kafaya koydum zayıflamayada etkisi vardır diyor elimdeki borşürde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?