wooww harika menünde sporunda canım nasıl ara yapmıyonuz yaa ben araları zor ediyom ara saatim gelsede yesem diee ahahhamenümüde yazayım çıkıcam kızım rahat vermiyor
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir aktivya yoğurt şekersiz çay
ara yarım dilim kek şekersiz türk kahvesi
öğle bbir tane havuçla ve maydonozla yaptığım salata
6 yk nohut yemeği 2 yk pilav
ara yok
akşamı daha yemedim ama birazdan yiyeceğim
buharda haşlama karnıbahar bir dilim ekmek yoğurt belki birazda nohut yerim
spor 25 dakika 5 milin 2 mili leslie
1.5 litre su yatana kadar daha içerim
spor da kızım uyuduktan sonra 30 dakka stepper yapıcam inşallah
hepnize hafif akşamlar öpüldünüz
süper süper süperr gene isvece dönmüşüzz canımmmSelam Kızlar,
Yeni bir haftaya merhaba,
Menümü yazıyorum
Sabah 1 fincan Türk kahvesi (tek şekerli)
Ara 2 fincan biberiye çayı
Öğle 1,5 kepçe tarhana çorbası
Ara 1 fincan nescafe + 1 yeşil elma
Akşam 200 gram ızgara tavuk eti + 3-4 kaşık yoğurt + yeşil salata
Gün boyunca henüz yarım litre su içtim
2 litreye tamamlayacağım inşallah
Okuldan daha yeni geldim
Biraz daha dinlenip sporumu yapacağım
Sporumu yapınca yazarım
merhaba fistiklarim
yeni bi hafta basladi, hepinize kacamaksiz, hafif bir hafta ve haftalar dilerim
ben söz veriyorum hepinize: artik baya bi kacamak yapmicam.
bugün iyi gitti diyetim insallah hep böyle devam eder..
Kahvalti
1 tost (2 dilim kepek ekmek + yarim dilimden kücük gouda peynir)
3 zeytin, domates, salatalik
yesil cay (sekersiz)
Ara: 1 kücük kase nesfit (yagsiz sütle yaptim, yarim bardak kadardi)
Aksam yemegi
1 kase yogurt corba (2 kepce)
2 tane kücük kuru patlican dolma
3-4 kasik yogurt
Spor: 30- 35 dk yürüyüs (kardesimi okula götürdüm ve aldim)
sporum daha bitmedi, birazdan 30dk crosstrainer ve 30dk stepaerobic yapacam, ayrintilari sonra yazarim buraya.
Su: simdiye kadar 1 litre icmisimdir, yatana kadar 2,5 litre olur
Yesil cay: 2 kupa
9 ocak menüsünü bildiriyorum.
sabah uyanınca:
-2 kuru incir
-1 tatlı kaşığı keten tohumu
kahvaltı:
-peynir
-1 haşlanmış yumurta
-4 ya da 5 yeşil zeytin
-biraz kahvaltılık salça
-2 fincan yeşil çay
-2 dl çavdar ekmeği
ara:
-3 hurma
-bol su
öğlen:
-1 tabak annemin bitmek bilmeyen lahana yemeği.
-yoğurt(1 kaseden az)
ara:
-1 kivi
-1 portakal
-ayran
-çeyrekten daha az simit (burda alkışlar anneme gidiyor, almışlar, zorla bana tat diye tutturdular)
-bi kaç yudum çay
akşam:
-1.5 kepçe sebze çorbası
-1 tabak taze fasülye yemeği
-3 yemek kaşığı yoğurt üzerine bol pulbiber.
*sabah sporum tamamdır. 25+25=50 dk eliptik bisiklet, 20 dk normal bisiklet, kol sıkılaştırma egzersizleri.
*2.5 lt su içtim.
*gece yeşil çay var.
---->kızlar bu arada bugun tv de gördüm buraya da yazayım. yeşil çayı için mutlaka. karın yağlarını eritmede etkiliymiş. ben her gün içiyorum zaten de, hani tadını sevmeyen etmeyen varsa ilaç niyetine de olsa içsin, çok faydalı.
menün çok güzel canım lahane yemeği iyidir olsun yee sağlıklı enazından sadece şu öğle ve akşam aran fazla olmuşsimitde fazla değil çeyrek yemişsin onuda insan bi ısırık alınca hepsini bitirmek içn canı gidiyoo
sporunda çok iyii maşşallahhh vallahi sevgimeleğimden senden ve kalbim ellerinden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm kaçgündürryapmaya devam etcem bu cuma sabahı 64.9 da olsa 64lü rakamları görmek istiyorm
bence keten tohumu, en azından daha doğal bir madde, her ne kadar ben ilaç kullandığımdan dolayı kullanmaya çekinsem de, içinde hem omega3 yağ asitleri varmış yani balık gibi, hem de lifli oldugu için bağırsak sağlıgı için de faydalıymış, balık haplarında ne kadar da olsa kimyasallar vardır, hap yapabilmek için...kızlar keten tohumu hakkında ne düşünüyorsunuz omega 3 için
balık hapımı yoksa keten tohumumu dersiniz
aktara gidicem almam gerekn şeyler var olmazsa onuda alayım
sabahtan beri elimde deki borşürleri karıştırıyorum
benim eşim çok yoğun çalışıyor pazarları dahil bende onun için arı sütü bal polen karışımı alıcam vücut direnci için
hem bağısıklık sisteminide güçlendiriyor kızıma kullanıyorum bir senedir çok faydasını gördüm eşimede alıcam
kendim içinde keten tohumu düşünüyorum pek balık tüketen aile değiliz balık hapını araştırdım iştah açıyor kilo aldırıyor diyen de çok kararsz kaldım
sabah gülben ergende gül kaynak vardı
karbonatlı ve limonlu su için diyor zayıflamaya yardımcıymış bikaç gün denedim hasta olunca kaldı
elma sirkesi içinde güvendiğiniz bildiğiniz elma sirkesinin hiçbir zararı olmaz içebilirsiniz dedi
ben şahsen karışım çaylara karşı biraz temkinliyimkızlar az önce tv de bi diyetisyen çay tarifi verdi. bakın;
yeşil çay
mate
kabuk tarçın
yaban mersini yaprağı
yaban mersini meyvesi
bunları çay gibi demlicekmişiz ve sabah akşam yemeklerden sonra içicekmişiz.
ayrıca yeşil çay karın yağlarını eritiyomuş, demedi demeyin :)
selam şekerlerimmmm
dün yazamadım
akşam 1 mil leslie+25dk zumba+200 bacak hareketi+20 kalça hareketi yaptım
su - 1,5 lt oldu
bi de ara yaptım 21:45te - 1 anamur muzu+1 küçük armut+yarım kase yer fıstığı (biliyorum fazla oldu ama napayım lezzetli geldi)
şimdi de 1 mil leslie yaptım aç karnına, artık kahvaltımı edebilirim
bunlar sabah günlüğüme yazdıklarımselam günlüğüm ve bnm güzel çıtır arkadaşlarım
sabahtan şimdiye kadar menüm şu şekilde...
sabah - 08:45 - aç karnına
- 14dk (1mil) leslie
kahvaltı - 09:00
- 1.5 etimek büyüklüğünde tost (normalde 1dl anca eder ama beyaz ekmekti, tahıllı kalmadı evde)
- 4 yeşil zeytin
ara - 11:00
- 1 kivi
öğle - 13:15
- 4 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye+patates+havuç)
- 4 yk pilav (annem kardeşime ısıtmış ama öğlen eve gelmedi bana kaldı)
- yarım kase yogurt
- 1 tabak domates
şimdiye kadar 1lt içtim birazdan bi daha içecem, akşama kadar hedef en az 2,5lt...
sabah senin suntalarla güne başlamışsın, eh idare eder diyelim bak onun yanında üçgen peynir de yersen karnın da doyar kahvaltı niyetine olur ama tabii 1 pkt yemen lazım doymak içinAra: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim)
Ara:1 avuç leblebi öğlen yemeğimi erken yediğim için erken acıktım iş çıkışına yakın bir ara daha yaptım 1minik activia yedim
Akşam: Yarım kase düğün çorbası,Salata,1fırında tavuk but(kemikleri cıkınca iki parça et kaldı zaten),1tane biber dolması(boyutu 1 yumurta kadar)
Su:1,5 litre su içtim bunu 2 yapcam
Yeşilçay 1bardak içcem
Spor:Yapabilirmiyim bilmiyorum hala miğdem kötü yaparsam yazarım.
Kızlar eksiklerimi söyleyin lütfen yemekten cok kısmak kiloda duraklama dönemine yol açıomuş bende biraz çeşit yedim
yok kız ağlama kıyamam sana bebeğim ben
menü o kadar kötümü ya aglicam simdi
bişe olmaz yarın eski düzen devam tatlımmmyedik artık :) haftaya adam gibi başlayamadım yine poff:/
Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim)
Ara:1 avuç leblebi öğlen yemeğimi erken yediğim için erken acıktım iş çıkışına yakın bir ara daha yaptım 1minik activia yedim
Akşam: Yarım kase düğün çorbası,Salata,1fırında tavuk but(kemikleri cıkınca iki parça et kaldı zaten),1tane biber dolması(boyutu 1 yumurta kadar)
Su:1,5 litre su içtim bunu 2 yapcam
Yeşilçay 1bardak içcem
Spor:Yapabilirmiyim bilmiyorum hala miğdem kötü yaparsam yazarım.
Kızlar eksiklerimi söyleyin lütfen yemekten cok kısmak kiloda duraklama dönemine yol açıomuş bende biraz çeşit yedim
yok kız ağlama kıyamam sana bebeğim ben
sadece suyun az, 2ltnin üstüne tamamlamaya çalışma zorlanır vücudun tmm tatlım?
evet yaa 2 gündür 5 mil leslie yapyorum kısmetse oğlum uyuyunca bugünde yapcamm
Karamelek...
kız sana da aleykum hello
oh oh dün iyice aşmışız kendimizi valla ben de çok yaptım spor
kız yemin etme, yemin etmek doğru bir davranış değil her ne için olursa olsun yemin etmeyin lütfen...
kahvaltın cok fazla olmuş sanki, hem peynir hem tulum peyniri hem yumurta, kız protein yüklemesi yapmışsın resmen kendine, bi de hem ekmek hem pide...
menünün geri kalanı güzel, afiyet olsun
ya bi de sana karamelek yazmak garibime gidiyor yaaa....
dün senin menüne güzel güzel yorum yapmıştım tam göndercem çat elektrikler gitti eee bugun de dun geçti diye menüne yorum yapmadım önümüzdeki maçlara bakıyorum ben
bugün menün dünkü gibi güzel canımmm
bunlar sabah günlüğüme yazdıklarım
bundan sonra yediklerime gelince...
ara - 15:30
- 5 tane minik kuru incir (kendimiz kurutmuştuk)- üstüne tarçın ekerek yedim
- 3 tane ceviz
akşam - 18:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 5-6 yk kıymalı ıspanak yemeği (2 tahta kaşığıyla koydu annem ondan ortala 5-6 yazıyorum)
- 5 yk yogurt
- 2-3 yk brokoli salatası (geçen günden kalmış ben yedim)
su - 1,9lt oldu yatana kadar 2.5 lt olur
spor - sabah 1 mil yaptım şimdi de 2 mil yapasım var +200 bacak hareketi+30kalça hareketi
şimdilik bu kadar şekerlerimmmmm
kız nee alıyonn ikisindede pirinç var diye öle dedim yoksaa sen herzmaanki gibi süpersin
menü o kadar kötümü ya aglicam simdi
Haftaya pazartesi günü isvec diyetine baslicam
kızlar...
sevginin profili engellenmiş site yöneticileri tarafından bu nedenle artık topiğimize yazamıcak, sadiyemin de profili aynı şekilde
artık ben sevginin menülerini özelden alırım ya da faceten yazar, bilginize...
bir de bu 52 bedenden 36 bedene olan topik baya bi karışık geldi bana
güzel vermiş kadın hayran kaldım ama diyet topiğine dönmüş ben başarı öyküsü olarak algılamıştım
neyse onun verdiği öneriler de yabana atılır cinsten değil sadece hergün tartılın yazmış buna kesinlikle karşıyım sizleri frenlemek için epey bir sözlü uğraş gösterdim sanırım
gerçi karamelek arkadaşımız çözümü kocasına vermekte buldu pilleri ki süper oldu
sabah senin suntalarla güne başlamışsın, eh idare eder diyelim bak onun yanında üçgen peynir de yersen karnın da doyar kahvaltı niyetine olur ama tabii 1 pkt yemen lazım doymak için
sanırım işin vardı ve dışaırdaydın ki çorba içtin kahvaltı yerine... olsun afiyet olsun
öğlen menün aynı kalbim gibi
aralarını beğendimakşam da güzel
ama sanki biraz karbonhidrat yoğun bir menü olmuş ama kötü değil güzel kombinlemişsin afiyet olsun tatlım
bu arada midende ne var tatlım hayırdır???:44:
bişe olmaz yarın eski düzen devam tatlımmm
canım benim ben arttırmıştım ama kilomda bi oynama olmadı şimdi 65 ile 65.4 arası gidip gidip geliyorum bugünden itibaren kendime büyük söz verdim artık daha dikkat etcem yicem ama sağlıklı şeyler ben biraz saçmalamıştımmm düzensiz yiyordum ama şimdi düzeltcem kız ikimiz takıldık kaldık bitürlü inemedik yaaaa
bu arada haftasonu yokluğunu fark ettim seni özledim kızzzz
hahahahahşu öyküyü bide ben okuyayımm
evet yaaa eşime verdim gene sakladı ama her akşam pili nereye koyduğunu unutma sakın die uyarıyorum çünkü ben neyi nereye koyduğumu çok unutuyorm
cnm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnSabah patronum işyerindeydi ondan geçiştirdim kahvaltıyı biri olunca rahat edemiyrum.Ben o dolmaları ekmek yerine düşündüm gün içerisinde Wkarbonhidrat almalıyız diye biliyorum.Ama çorbada karbonhidrata giriyo sanırım ozaman çok olabiliir lilyşim miğdemde üşütmekten kaynayklı(sanırım) bulantımsı bişiyler var içimde filler tepişio:)
dikkat ediyoruz ediyoruz bişey olmuyo bgn bunları araştırdım plato dönemi oluyomuş duraklıyomuş kilo verme kıstıkça savunmaya geçiyomş vct bi tane başarı öyküsünde okudum 2 ay duraklama döneminde kalmış sonra yavaş yavaş kırılıomuş kilo sinir oluoyrum ama azimli olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?