Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba fistiklarim
yeni bi hafta basladi, hepinize kacamaksiz, hafif bir hafta ve haftalar dilerim
ben söz veriyorum hepinize: artik baya bi kacamak yapmicam.
bugün iyi gitti diyetim insallah hep böyle devam eder..

Kahvalti

1 tost (2 dilim kepek ekmek + yarim dilimden kücük gouda peynir)
3 zeytin, domates, salatalik
yesil cay (sekersiz)

Ara: 1 kücük kase nesfit (yagsiz sütle yaptim, yarim bardak kadardi)

Aksam yemegi

1 kase yogurt corba (2 kepce)
2 tane kücük kuru patlican dolma
3-4 kasik yogurt

Spor: 30- 35 dk yürüyüs (kardesimi okula götürdüm ve aldim)
sporum daha bitmedi, birazdan 30dk crosstrainer ve 30dk stepaerobic yapacam, ayrintilari sonra yazarim buraya.

Su: simdiye kadar 1 litre icmisimdir, yatana kadar 2,5 litre olur

Yesil cay: 2 kupa

wooww harika menünde sporunda canım nasıl ara yapmıyonuz yaa ben araları zor ediyom ara saatim gelsede yesem diee ahahha

süper süper süperr gene isvece dönmüşüzz canımmm
sporunuda yaparsan herşey güzel bitek suuu azzz canımmm

canım yoğurt çorbası pirinçli değilmiii
dolmada prinçli tabiii ikisi birarada fazla olmuş başka bi çorba yapsaydı anneciğin keşke ama sanırım dünden kalan onun haricinde menün süper
suyunu arttır sporunda herzamanki süper yapmadığn sporu yaparsın buna eminim bebeğimm

9 ocak menüsünü bildiriyorum.

sabah uyanınca:

-2 kuru incir
-1 tatlı kaşığı keten tohumu

kahvaltı:

-peynir
-1 haşlanmış yumurta
-4 ya da 5 yeşil zeytin
-biraz kahvaltılık salça
-2 fincan yeşil çay
-2 dl çavdar ekmeği

ara:

-3 hurma
-bol su

öğlen:

-1 tabak annemin bitmek bilmeyen lahana yemeği.
-yoğurt(1 kaseden az)

ara:

-1 kivi
-1 portakal
-ayran
-çeyrekten daha az simit (burda alkışlar anneme gidiyor, almışlar, zorla bana tat diye tutturdular)
-bi kaç yudum çay

akşam:

-1.5 kepçe sebze çorbası
-1 tabak taze fasülye yemeği
-3 yemek kaşığı yoğurt üzerine bol pulbiber.

*sabah sporum tamamdır. 25+25=50 dk eliptik bisiklet, 20 dk normal bisiklet, kol sıkılaştırma egzersizleri.
*2.5 lt su içtim.
*gece yeşil çay var.

---->kızlar bu arada bugun tv de gördüm buraya da yazayım. yeşil çayı için mutlaka. karın yağlarını eritmede etkiliymiş. ben her gün içiyorum zaten de, hani tadını sevmeyen etmeyen varsa ilaç niyetine de olsa içsin, çok faydalı.

menün çok güzel canım lahane yemeği iyidir olsun yee sağlıklı enazından sadece şu öğle ve akşam aran fazla olmuş simitde fazla değil çeyrek yemişsin onuda insan bi ısırık alınca hepsini bitirmek içn canı gidiyoo
sporunda çok iyii maşşallahhh vallahi sevgimeleğimden senden ve kalbim ellerinden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm kaçgündürr yapmaya devam etcem bu cuma sabahı 64.9 da olsa 64lü rakamları görmek istiyorm

yedik artık :) haftaya adam gibi başlayamadım yine poff:/

Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim)
Ara:1 avuç leblebi öğlen yemeğimi erken yediğim için erken acıktım iş çıkışına yakın bir ara daha yaptım 1minik activia yedim
Akşam: Yarım kase düğün çorbası,Salata,1fırında tavuk but(kemikleri cıkınca iki parça et kaldı zaten),1tane biber dolması(boyutu 1 yumurta kadar)

Su:1,5 litre su içtim bunu 2 yapcam
Yeşilçay 1bardak içcem
Spor:Yapabilirmiyim bilmiyorum hala miğdem kötü yaparsam yazarım.

Kızlar eksiklerimi söyleyin lütfen yemekten cok kısmak kiloda duraklama dönemine yol açıomuş bende biraz çeşit yedim

Son düzenleme:
bence keten tohumu, en azından daha doğal bir madde, her ne kadar ben ilaç kullandığımdan dolayı kullanmaya çekinsem de, içinde hem omega3 yağ asitleri varmış yani balık gibi, hem de lifli oldugu için bağırsak sağlıgı için de faydalıymış, balık haplarında ne kadar da olsa kimyasallar vardır, hap yapabilmek için...
hem keten tohumu bildiğim kadarıyla iştah falan da açmıyor

gül kaynak kim??? diyetisyen falan mı?:44:
karbonatlı su midedeki asidik yapıyı dengelemek için yararlıymış onu okudum geçenlerde, elma sirkesiyse tam tersi, asit yani bildiğiniz
ben salatalara kullanıyorum ama kendi yediğim salatada annem sevmiyor sirke... ama ölçüsü önemli bir de bnm midem hassas oldugundan bu aralar elma sirkesini de kullanmıyorum pek...
böyle şeylerden medet ummak bence yanlış...

bu arada cnm sabah paylaştıgın başarı öyküsünü okudum yorum bile yaptım
zayıflama grubu gibi oldu karman çorman bişey
kadının kendince sundugu çözümler fena değil ama herşey her bünyede aynı tesiri vermez
bnm yaptıklarım ona çok yakın ama gel gör ki kilo aldım hem de aç yaşıyordum...

ben şahsen karışım çaylara karşı biraz temkinliyim
yeşilçayı da imkan buldukça içmeye çalışıyorum bakalım yarından itibaren düzenli deneyeyim bakalım nolcak:44:

gelelim menü yorumlarına...

Beyazbulutummm
sabah peynirle yogurt aynı tür biraz fazla gibi mi sanki???
arada kek yemişsin yeni haftaya kaçamaksız başlıcaktık hani???
öğlen iyi
akşam menünle spor da güzel... afiyet olsun

cyy... yasmincim...
kız tek başına kahveyle kahvaltı mı olur???:44::44::44:
bu bitki çayları çok fazla olmuş bi de toplamda akşam 6ya kadar yarım lt su içmişsin bu saatten sonra 2ltye tamamlamaya çalışmak vücudunu cok yorar bu cok yanlış bi hareket
öğlen hadi kabul edilebilir akşam da güzel aran da...
ama çok az beslenmişsin bu diyet değil resmen ölçüm orucu, yediklerini arttırmanı öneririm....

Karamelek...
kız sana da aleykum hello
oh oh dün iyice aşmışız kendimizi valla ben de çok yaptım spor

kız yemin etme, yemin etmek doğru bir davranış değil her ne için olursa olsun yemin etmeyin lütfen...
kahvaltın cok fazla olmuş sanki, hem peynir hem tulum peyniri hem yumurta, kız protein yüklemesi yapmışsın resmen kendine, bi de hem ekmek hem pide...
menünün geri kalanı güzel, afiyet olsun

ya bi de sana karamelek yazmak garibime gidiyor yaaa....
dün senin menüne güzel güzel yorum yapmıştım tam göndercem çat elektrikler gitti eee bugun de dun geçti diye menüne yorum yapmadım önümüzdeki maçlara bakıyorum ben

KalbimEllerinde...
ben de sana ve tüm arkadaşlara güzel kaçamaksız bir hafta diliyorum
bugunum güzel geçti bnm de bakalım Cumaya kadar napcaz???

menün güzel, akşam hem çorba hem dolma olmuş ama hadi bugunluk olsun sonucta evde ne pişerse ondan yeniyor...
menün genel olarak iyi, spor da yapıyorsun
yasmine yaptığım uyarıyı sana da yapayım
bu saate kadar 1 lt içip gece yatana kadar 2ltye tamamlarsın belki ama 2.5 cok fazla
ortalama olarak 3 saatte 500ml dersek, 15 saatte 2,5lt eder ki bu normal tmm tatlım aklında bulunsun

Randomlife...
cnm menün güzel spor da maşallah...
sadece 2. ara biraz fazla olmuş hem meyve hem ayran hem simit
bak ayran-simit de yapabilirsin aranı sadece meyve de ama hepsi çok olmuş

kızlar aralarda simiti en fazla çeyrekle sınırlı tutup 1 bardak ayranla destekleyebilirsiniz, diyetisyen bana 1 uzun galeta veya 4 küçük grisini ile 1 bardak ayran veriyordu ama bunun üstüne çıkmamak kaydıyla...

bunlar sabah günlüğüme yazdıklarım
bundan sonra yediklerime gelince...

ara - 15:30
- 5 tane minik kuru incir (kendimiz kurutmuştuk)- üstüne tarçın ekerek yedim
- 3 tane ceviz

akşam - 18:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 5-6 yk kıymalı ıspanak yemeği (2 tahta kaşığıyla koydu annem ondan ortala 5-6 yazıyorum)
- 5 yk yogurt
- 2-3 yk brokoli salatası (geçen günden kalmış ben yedim)

su - 1,9lt oldu yatana kadar 2.5 lt olur
spor - sabah 1 mil yaptım şimdi de 2 mil yapasım var +200 bacak hareketi+30kalça hareketi

şimdilik bu kadar şekerlerimmmmm

sabah senin suntalarla güne başlamışsın, eh idare eder diyelim bak onun yanında üçgen peynir de yersen karnın da doyar kahvaltı niyetine olur ama tabii 1 pkt yemen lazım doymak için
sanırım işin vardı ve dışaırdaydın ki çorba içtin kahvaltı yerine... olsun afiyet olsun
öğlen menün aynı kalbim gibi
aralarını beğendim akşam da güzel
ama sanki biraz karbonhidrat yoğun bir menü olmuş ama kötü değil güzel kombinlemişsin afiyet olsun tatlım
bu arada midende ne var tatlım hayırdır???:44:

yedik artık :) haftaya adam gibi başlayamadım yine poff:/
bişe olmaz yarın eski düzen devam tatlımmm

canım benim ben arttırmıştım ama kilomda bi oynama olmadı şimdi 65 ile 65.4 arası gidip gidip geliyorum bugünden itibaren kendime büyük söz verdim artık daha dikkat etcem yicem ama sağlıklı şeyler ben biraz saçmalamıştımmm düzensiz yiyordum ama şimdi düzeltcem kız ikimiz takıldık kaldık bitürlü inemedik yaaaa

bu arada haftasonu yokluğunu fark ettim seni özledim kızzzz

kızlar...
sevginin profili engellenmiş site yöneticileri tarafından bu nedenle artık topiğimize yazamıcak, sadiyemin de profili aynı şekilde
artık ben sevginin menülerini özelden alırım ya da faceten yazar, bilginize...

bir de bu 52 bedenden 36 bedene olan topik baya bi karışık geldi bana
güzel vermiş kadın hayran kaldım ama diyet topiğine dönmüş ben başarı öyküsü olarak algılamıştım
neyse onun verdiği öneriler de yabana atılır cinsten değil sadece hergün tartılın yazmış buna kesinlikle karşıyım sizleri frenlemek için epey bir sözlü uğraş gösterdim sanırım
gerçi karamelek arkadaşımız çözümü kocasına vermekte buldu pilleri ki süper oldu

evet yaa 2 gündür 5 mil leslie yapyorum kısmetse oğlum uyuyunca bugünde yapcamm
yaa yumurta vazgeçilmezim ama peynirde olmayınca olmuyo tulum peynirinden yicem diee beyazpeyniri yarım kk yemiştim genemi çok olmuş neyse azaltırım eheheh
normalda 2 dilim ekmek yiyiorum az bişe pide yiğince tahıllı ekmeğimi 1buçuk dilim yedim odamı fazla olmuş dengeleyememişim demekki neyse artık pide yemem
yaa bizim kayın peder 35 senenin sonunda bakkalını kapattı onun için ekmeği evin yakınında fırın var eşim sabah gidip sıcak pide alıyoo offf kokusu mest ediyoo beni dayanmıyorm 1 ısırıkda olsa yiyesim geliooo
bugün menün dünkü gibi güzel canımmm
sporunda 2 mil daha yaparsan dahada süper olurrr

menü o kadar kötümü ya aglicam simdi
kız nee alıyonn ikisindede pirinç var diye öle dedim yoksaa sen herzmaanki gibi süpersin
canım beeeennnnnnniiiiiiiiiiiiimmmmmmmm

Haftaya pazartesi günü isvec diyetine baslicam

cyy de isveç yapıyoo vallahi ben böle listelere uyamıyorm

şu öyküyü bide ben okuyayımm
ben kendim istemiştim şadiyem33 hesabımda günlüğümde kapatılsın diee ama kendileri yok kapatılamaz demişlerdi iyi sağlık olsun demiştim ama kapatmışlarr sağolsunlar
sevgimeleğime bende dedim facede kendi sayfamızda bildirimini yaparsın menünü takip ederiz dedim geri dönmek istemiyo
evet yaaa eşime verdim gene sakladı ama her akşam pili nereye koyduğunu unutma sakın die uyarıyorum çünkü ben neyi nereye koyduğumu çok unutuyorm

Son düzenleme:

Sabah patronum işyerindeydi ondan geçiştirdim kahvaltıyı biri olunca rahat edemiyrum.Ben o dolmaları ekmek yerine düşündüm gün içerisinde %57karbonhidrat almalıyız diye biliyorum.Ama çorbada karbonhidrata giriyo sanırım ozaman çok olabiliir lilyşim miğdemde üşütmekten kaynayklı(sanırım) bulantımsı bişiyler var içimde filler tepişio:)

dikkat ediyoruz ediyoruz bişey olmuyo bgn bunları araştırdım plato dönemi oluyomuş duraklıyomuş kilo verme kıstıkça savunmaya geçiyomş vct bi tane başarı öyküsünde okudum 2 ay duraklama döneminde kalmış sonra yavaş yavaş kırılıomuş kilo sinir oluoyrum ama azimli olmamız lazım

şu öyküyü bide ben okuyayımm

evet yaaa eşime verdim gene sakladı ama her akşam pili nereye koyduğunu unutma sakın die uyarıyorum çünkü ben neyi nereye koyduğumu çok unutuyorm
hahahahah
bu arada ekmek çok olmamış aslında, ama ne bileyim herşeyi liste şeklinde gördüğümden heralde... ama iyi cnm 1,5dl ekmek+azıcık pideyi kabul ediyorum

cnm çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
dikkat et kendine...

bu kilo vermede takılma dönemi yaşandığında okuduğum kitapta detoks yapın diyor, bu metabolizmayı şaşırtırmış ama en fazla 1-2 gün
ben denicektim de biraz bekleyim 75e geri döneyim 75te duraklamıştım bu sefer de aynı olursa yapıcam bir günlüğüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…