Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

uleyyynnnn ne protein diyeti yapiyonuzzz
hazir burdayim bende bugün menümü yaziyim höhöhöhö

sabah
3 dilim kepek ekmek ve normal kahvaltiliklar

ara
1 seftali

aksam
1 kase corba ve 1,5 biber dolmasi
1 kase yogurt

arkasindan güzelce yesil cayimi ictimmm

yemegi saat 6dan önce yedim her zamanki gibi. su an cok acim yaaaaa
1 saat spor yaptim: 45dk cross ve 15dk bikini fatburner workout
suyum 2 litre oldu ve 2 kupa yesil cay ictim

bu arada kizlar okulum bitti yani bu dönem bitti, tatilim var suan ama bos durmuyorum is buldum calisiyorum evde bos kalmiyim diye.
agustos sonu arjantine gidiyorum zaten bi dönemi orda gecircem. heee bu arada oraya gidene kadar 5 kilo versem süper olacak

Kuzucuklarim iyi geceler malesef internetimi yapamadi gerikalilar resmen zaman gecmio ofiste aklim burda kalio telden okuyorm ama pek alinti yapamiyorum sadisim bende seni ve butun gunluk kardeslerimi ozledim afferin dogru yolu bulmussunuz protein agirlikli besleniosunuz menuler gayet guzel randomcum bide sporla desteklesen tam super olucak nasil hizli eridigine inanamicaksin dukan ekmegi yapin yiyin hem tadi guzel hem protein orani baya yuksek hepp birlikte eriyelim yawrularim:) ayyyy denizim sporuna kurban olam kiz ne guzel yuzmeye baslamissin hem zayifliycan hem eglencen superrrr bu hafta dikkat et nasil gidio yaglar gorceksin ben 4 gun yuruyus yaptim die sanki bacaklarim daha guzel oldu gbii gelio belki psikolojiktir ama motive oluryorm isyerinde tuvalete girip bacaklarima bakiorm iyice sapittim eheheh sadis gbi bende cilbiri hic begenmem goruntu migdemi bulandirmaya yetio hic agiz tadima uygun deil ehehehe bide kizlar bugun hic doymak bilmedim resmen yaaa menumu yaziyimde gorun

Cevizli suyum
Sabah: filtre kahve ve 1 salatalik ayi gbiydi :)
Oglen: salata,begendili 2 kofte,ezogelin corba,1dilim kepek ekmegi
Aksam: 1kase yogurt,bikac parca tavuk cevirme,1dilim kepek ekmegi,1light ucgen peynir,bikac dilim karpuz,domates sayinca ammada cok gorunuo heee

Su: 2bucuk litre
Spor: 1 saat tempolu yuruyus azda kosu ve hareketler ama toplam bir saat

ne soklamasi bu kiz banada anlatttt hala 73 kiloyum cildircammm

canım ben de bayadır debeleniyorum. protein şoklaması bu :)

gün boyunca sadece protein alıyosun istediğin kadar yiyosun, doyana kadar yani sınır yok... ama ekmek ve şekerli şeyler kesinlikle yemiyosun. yani mantığı şu karbonhidrat sokmuyosun hiçbi şekilde midene. ben 3 gün yaptım. bugün 3. günümdü ve 2 günde 1 kilo düştü. tabii bu düşen ödem elbette ama öteki türlü ödem bile atamıyodum. sen de dene bence kesinlikle işe yarıyo. bende işe yaramaz diyodum ama yaradı gerçekten.

yaaa sadece protein almayı gözümde büyütmüşüm ama öyle sabah bi anda karar verdim ve uyguladım hem de 3 gün. ekmeksiz duramam aç kalırım diyodum ama meğer duruyomuşum. öyle deli gibi de acıkmadım ya çok güzel oldu. dukan ekmeğini iyi hatırlattın canım yarın ondan yapayım ben de. ben zaten dukan tarzı beslenmeye karar verdim. benim eski düzen para etmiyo artık bende. protein ağırlıklı ama içinde sebze de bulunduran menüler yapıcam. karbonhidratı bir süre neredeyse sıfıra düşürmeyi düşünüyorum. böyle kilo vermelerim duraklayınca da bascam protein şoklamasını, buldum yolunu ehehe inşallah son kilolalarımı da böylece veririm. spor yapmam lazım evet pembecim haklısın. yarından itibaren sevgili eliptik bisikletim beni bekler :)

Dedim dedim inanmadiniz ama Allahtan dogru yolu buldunuz.proteinle beslenince insan inanilmaz zayiflio tam duraklayanlara gore aylarca 59da kaldim bprotein yaptimm hoppp duususe basladim tecrubeyle sabit yani:) ama uzun vadede cok zor oluyo gidebildigin yere kadr git bebeem

pembişim seni topikte görmek çok güzel
şu netin düzelsinde sende düzenli katıl bize
dediğin gibi yüzme çok eğlenceli ve süper vücut çalıştırıyor
ama ben çok iyi yüzemiyorum
şu an sadece kursa gidiyorum
hocam bir haftada süper ilerleme gösterdiğimi söylüyor
ama ben kendimi pek iyi bulmuyorum
gerçi dün havuzun kısı kenarını tek başıma en derin yerinden kesebildim
ama dinlenmek için durunca havuzun dibini boyluyorum
neyse inşallah bu sene boğulmadan öğrenirim

pembecim dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmek çok işe yarıyor
bende 59 da takılı kaldım
belki önümüzdeki hafta bende bir protein şoklaması yaparım

senin bu menünle doymamış olman çok normal
ne kız öyle sabah sadece 1 kahve ve salatalıkla karın mı doyarmış
kız sen yoksa isveç diyeti falan mı ypapıyorsun

çok da uzun uzun yapılmaz bu protein işi ya. kalbe zararı varmış. kolestrolü falan yükseltiyomuş. o yüzden ben bugün akşam yemeğinde kabak yemeği yiycem. yani öğlen protein akşam da sebze, aralarda yoğurt ayran takılcam. gene protein ağırlıklı ama sebze içeren bi menü olucak. 3 gün sırf protein yaptım zaten, şoklamak için yeterli bence. kafamda da bi beslenme düzeni oturtucam artık. haftanın 5 günü falan protein ağırlıklı ve sebzeyle beslenip, 2 gün şoklama yapıcam. bunun işe yarıycanı düşünüyorum. tatlı için kudurana kadar da ağzıma karbonhidrat içeren bişey sokmıycam ekmek dışında. ekmeği de sabahları 1 dl kabız olmamak için yerim. üzerinize afiyet bu protein olayı biraz sindirim sistemimi etkiledi :)

randomcum bencede doğru olanı yapıyorsun
bende kafamı toparlıyabilirsem seninki gibi protein ağırlıklı az sebze barındıran bir diyet uygulamayı düşünüyorum
ama şu an havamda değilim bakalım şu hava nezaman esecek

sıkma kendini yaparsın. 2 günde sonuç veriyo zaten gaza geliyosun.
benim de hiç havam yoktu, bekledim bekledim bi sabah pat diye başladım ve gerisi geldi. ama kendime geldim çok iyi oldu. acayip motive olmuş durumdayım.

kızlar iki gündür adam gibi bişe iyemiyorum
hiç iştahım yok birazda rahatsızım havuzda üşütüyoruz heralde
kulaklarım çok kötü durumda iki gündür kulak ve boğaz ağrısı yaşıyorum
sanırım bugün doktora gidecem böyle devam ederse havuz işi yalan olur

neyse dün bişe yemeyince tartıdada hemen düşüş göründü tabiki
bu sabah 59,5 kiloydum ama daha tuvalete çıkmadan tartılmıştım belkide daha az çıkardı

neyse dün ne yediğimi yazıyım

sabah
2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,azıcık karpuz

öğlen
aklıma bile gelmedi bişe yemedim

ara
1 ince dilim kavun,azıcıkta karpuz

havuz dönüşü 1 elma

akşam
kulak ağrımdan pek bişe iyemedim
kaynanamların zoruyla 2 minnacık patatesli köfte (mercimekli köftenin patatesle yapılmış şekli)
2-3 çatal kıyma

su nekadar olmuştur bilmiyorum

spor
2 saat yüzme

randommm bende yapacam sanirim protein diyetini aslinda dukan yapmayi düsünüyordum, kitabini almaliyim daha.
offff gitsin bu kalan kilolar yaaa biktim artikkk.

kız ben ne anlarım isveçten salatalıklı kahvaltının sebebi sabah geç kalıo olmam:) hiç yememktense dolapta en kolayıma gelen şeyi attım çantaya:) çantada domatesmi ararsınız pilavmı ne ararsan var ıssız biyerde yolda kalsam aç kalmam vallaaa eheheh buarada sen yüzme biliodunda artistik mi yüzme öğrenmeye çalışıosun.Mesela ben yüzüyorum ama banu alkan stylee:) çok apaçi görünüyorum.Tekniğini falan öğrenmek istiyorm ama bitürlü gitmedim kursa aama hep heveslenmişimdir.Yüzme vucuduna çok iyi gelicek çok doğru bi spora başlamışsın tebrik ederim canım.O havuz başında gördüüğün taş karıda emin ol habire spor yapmıştır.Bizim gibiler ona hayran hayran baksın diye:)

doğru yoldasın tamda diyetisyenlerin verdiği listeler gibi olcak protein ağırlıklı ve sebzeli:) ayrıca cok protein kabız yapıo sebzeyi hayatına sokmakta fayda var.Kaç kilo çıktın peki bugun merakla bekliorum:)

anowwwww hiç bişey yememişin yaa sen anca meyve günü olmuş bide bana diosun hıyarla kahvaltımı olur diye:) belkide yemediğin için güçtn kuvvetten düşüosun bide üstüne 2 saat yüzme iyileşemezsin vallaaa

İnternetim oldu yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmm telefondan gire gire kör olacaktım vallaaaaaaaaaa

pembişim yüzmeyi az çok biliyordum ama öyle çok iyi değil
hoca yinede sıfırdan başlattı diğer kursiyerlerle birlik olsun diye
ama dün beni gruptan ayırdı hep serbest yüzdürdü
önümüzdeki haftalarda grupları bölüp bizim gruba teknik kurs vermeye başlıyacakmış
yani yüzme stillerine başlıcaz ama şu anda grupta teknik gruba geçebilecek birtek ben varım
bu sebeple birazdaha beklicez yada özel kursa geçiş yapacaz o da biraz tuzlu olur sanırsam
neyse böylede güzel hem kilo veriyorum hemde suda kendimce turluyorum

randommm bende yapacam sanirim protein diyetini aslinda dukan yapmayi düsünüyordum, kitabini almaliyim daha.
offff gitsin bu kalan kilolar yaaa biktim artikkk.
yavrum zaten bu protein diyeti dukan gibi. yani ben dukanın atak evresinden yola çıkarak yaptım bu protein diyetini. orda neler serbestse onları yedim. sonra seyir evresini inceledim. baktım orda da sebze+protein günleri yapılıyomuş. tam benim düşündüğüm gibi :)

yavrum benim tartı dijital değil biliyosun. gramı gramına bilmiyorum ama tam 60ın üstündeydi ibre bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…