Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

İnternetim oldu yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmm telefondan gire gire kör olacaktım vallaaaaaaaaaa
oleyy beeeeee
aaaaaaaaaa süpermiş artık sık sık bekleriz seni
biraz şenlensin burası anacım
neydi öyle topik sizlere ömür vaziyetteydi

he ya, ben bile gelmez olmuştum adam gibi. ki buranın resepsiyonisti benim haha

ben burdayım asla ayrılmam heraldee ahaha cokmutluyum valla netim oldu size kavuşştum zaten şuaralar diyette fena gazlıyım hepbirlikte gazlanalım inşallah

bende hafiften gaza geliyorum ama hadi hayırlısı bakalım
zaten havuzda gördüğüm o taş hatundan sonra bende iştah falan kalmadı
kadının fotoğrafını çekip yatak odama asmam lazım ama o zamanda bizim herif elden gider sanırsam
neyse bende havuzdaki beylerle idare ederi,m artık anaaaaammm spıtıyorum heralde

offffffffff benim gene çok kötü midem bulanıyor
bana ne oluyor böyle yaaa
sıcakta durduğum falanda yok evimde serin niye böyle oluyor ki

ben burdayım asla ayrılmam heraldee ahaha cokmutluyum valla netim oldu size kavuşştum zaten şuaralar diyette fena gazlıyım hepbirlikte gazlanalım inşallah

oooo süper hoşgeldin tekrar aramıza canm
bende gazdayım şuan gazın sürekliliği için desteğe ihtiyacım var biliyorsunuz benim gaz ya 1 ya 2 gün sürüyo

benim canım neskafe çekiyor yaaaa
ama evde yok
biriniz yapında beni davet edin
benimde canım türkkahvesi ve bitter istiyor evdede var ama dukana uydurmaya çalışıyorm dün bitter yedim bugün ayran içmeyi planlıyorum onun yerine

amaniiiiiiiiiiiiiiiiii tamda kocişin gidecekken
çok kötü bir zamanlama

amaan benim kocişin gideceği belli değil daha gemi yurtdışındaymış gelmesini bekliyor bakalım

pembe sen maximum kaça düşmek istiyosun bebem

52 :) hadi seni kırmıyım 54te anlaşalım:) ben nurgül yeşilçay fiizikli olmak istiyorm bacakları ince ya çok hoşuma gidio ama mesela beran saat gibi çiroz olmakta istemem onun bacaklarıda cokk ince:)

offffffffff benim gene çok kötü midem bulanıyor
bana ne oluyor böyle yaaa
sıcakta durduğum falanda yok evimde serin niye böyle oluyor ki

3.gelmesin sakın:)

amaniiiiiiiiiiiiiiiiii tamda kocişin gidecekken
çok kötü bir zamanlama

kızım bombasın yaa koptum resmen ahahahahhaah

oooo süper hoşgeldin tekrar aramıza canm
bende gazdayım şuan gazın sürekliliği için desteğe ihtiyacım var biliyorsunuz benim gaz ya 1 ya 2 gün sürüyo

en birinci sporcu sensin bari spor yap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…