Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kolay gelsinnnnnn
geleceğin çıtırlarıııııııı

benim ev çok kalabalık valla,memleketen kayınvalidem falan geldi,ev misafir kaynıyo sürekli.
yakında aranıza döncem inş.
öpüyorum hepiniziiiiii

bu arada diyet yapamıyorum ama kg koruyorum...
57 kg yim halaa, bi ara 56 bıçık çıkmıştım ama
özledim vallaa siziii

günaydın kızlar
öncelikle dünki yediğim kekten bahsedeyim yarım dilimcik küçücük bir kek çok masum göründü gözüme
ben onu kaçamak olarak algılamadım
sonra sevgi meleğine nolmuş neden engellemişki

baktım şimdi sanırım konunun birinde sorun yaşanmış tartışme gibi
ama üyeliği iptal değil sadece ceza almış cezası bitince geri gelebilir
sadiyemin üyeliği iptal ama nedeni açık zaten 2.üyelik

sakın kilo alma arada yanımıza uğra ama
ah ah bende görsem 57 kiloyu

günüydün azimli gençlik!
sınavlarım var yogunum cok
kahvaltı: beyaz peynir- 2dilim kepek ekmeği-1yumurta
bu kadar

çok yoruldum lesli yaptım ayak bilkelerim ağrıdı nedense bu zıplamalı haraketler baya yoruyor durunca beynim sallanıyor sanki

hepinize günaydınnnnn
bugun ben biraz geç kalktım ama gece geç yattım havalardan herhalde başım kazan gibi
kalkalı yarım saat kadar oluyor henüz kahvaltı yapmadım şimdi leslie yapcam biraz ne kadar dayanabilirsem işte...

aaa neden kimse yok, nerdesinizzz
ben simdi kardesimi okuldan almaya gidecem bebislerimmm yürürüm hem azcik

aaa neden kimse yok, nerdesinizzz
ben simdi kardesimi okuldan almaya gidecem bebislerimmm yürürüm hem azcik
tatlım ben burdayım ne zamandır ama başka topik okuyordum
hadi gel de iki sohbet edelim

bu arada tam mesajı gönderdim elektrikler kesildi bi de ev kalabalık olunca mecbur kahvaltı hazırladım sporla başlayamadım güne maalesef

kızlar sabah gülben ergenin porgramını izledim porf doktor ahmet marangi vardı
çok güzel bilgiler verdi sağlıklı yaşamak için ama en son bişey söyledi hemen buaraya yazmak için pc yi açtım :))
biberiye yağını selülitli bölgeye sürüp streçle sarıp yatarsanız bir ayda selülitleriniz yok olur dediii

sonra erkan şamcı vardı ziraat mühendisi of of neler söyledi zayıflamakla alakası yok ama
çok güzel bilgiler elde ve bulaşık makinasında yıkamak için deterjan yaptı yüzde yüz zararsız ve çevre dostu
oda karbonatın faydalarından bahsetti için yiyin temizliğinizi yapın dedi karbonatı baş tacı yapın dedi
ayrıca yine ahmet marangiden üzüm çekirdeği bin derde deva çok güzel bir antidoksan mış keklere ekmeklere yemeklere koyun yiyin diyor
valla ağzım açık izledim porgramı sizde izleyin valla süper porgram trt 1 de sabah 10:30 başlıyor her gün evde olanlar izlesin derim
lilycim buarada gül kaynak beslenme ve detoks uzmanı sormuştun unuttum ben oda geliyor hemen hemen her hafta süper bilgiler veiryor

sabah sabah bir sürü not aldım defterime aktara baya para dökücem ben bu ay eşim isyan edicek

tatlım biberiyenin yağ yakımına yardımcı oldugunu biliyordum hatta bahçeye hususi biberiye ektirdim komşudan dal alıp ama onlar büyüdü biz taşındık
diyorum buraya da ekelim diye annemlere
bunu denemek lazım fıstığım, paylaşım için teşekkürler

hayatınızdan beyaz un beyaz ekmek şeker tuz bunları çıkarın diyor
beyaz un yerine tam buğday unu rafine sofrada kullandığımız tuz çok zararlıymış himalaya tuzu kullanın diyor ( oda gerçeği olucak tabi güvenilir yerleden alınıcak ama pahalı ya )
pirinç yemeyin bulgur yiyin obez oluyoruz farkında değilsiniz diyor sebze yiyin bol bol diyor tabi bulabilirseniz gerçek sebze hormonsuz bu pazarlad satılan koca koca pırasalar görüyorum onlar pırasa değil
pırasa küçücük olur diyor çok üzüldüm vall izledikçe resmen suni besleniyoruz 30 yaşındadada tansiyon şeker bir sürü hastalığımız çıkıyor

bisküviler hazır kekler çikolatalar bunları çocukarınıza ve kendinizd eyemeyin diyor emügülatör varmış içlerinde vebu madde gibi birçok zararlı madde
ve şöyle birşey söyledi bütün bu maddeler avrupada almanyada yasakmış bizim çocuklarımızın alman çocuklarından eksiği ne peki anlamıyorum bizde neden yasak değil

tatlım çok sağol bu gül kaynak kimmiş arastıracam inşallah
ben tek bir kişiyi değil birçok kişiyi dinleyip mantığıma yatan kısımlarını alıp sentezliyorum tatlım, çünkü bi kişiyi dinleyince kafa karışıypr o da doğru bu da doğru ama ikisi zıt şeyler soyleuyor neye inancam diye şaşırabiliyorsun
bu deterjanı nasıl yaptı kız anlat, ben artık bulaşık makinesine tableti ikiye bölüp öyle koyuyorum çünkü bütün olunca bardaklarda deterjan kalıntısı oluyor zararlı malum...
üzüm çekirdeği ztn uluslar arası bilinen bişey ama üzümü abartmamak lazım şekeri yükseltiyor o da yağ depolamayı hızlandırıyor bilginize şekerlerim...

canım öncelikle makinanın parlatıcı gözüne elma sirkesi koy ben artık öyle yapıyorum çünki sirke deterjan kalıntılarını temizliyormuş
üzüm konusuda üzümün kendisi değil sadece çekirdeği öğütülmüş satılıyor zaten alıcam bende

deterjaniçin bikaç malzeme var ben hepsini not aldım alıp yapıcam inşallah deniyeceğim
öncelikle birdiğimiz sofra tuzundan bir bardağın dörte biri kadar bir kapa koyuyoruz
sonra madalina yağı kapağın yarısı kadar koyup karıştırıyoruz
sonra 1 bardak borax maddesi ekleniyor karıştırılıyor1 bardak karbonat her malzeme sonrası karıştırılıyor
limon tuzu 2 tatlı kaşığı ve hardal tozu bir bardak malzemeler aynen yazdığım sırayla konuluyor hepsini karıştırıp bir kavonaza koyu her yıkama için makinanın deterjan gözüne
bir dolu yemek kaşığı konuyor çözülme sorunu yaşarsanız bir bardak sıcak suyun içine yine bir yemek kaşığı ekleyin kirli bulaşıkların üzerine serpin makinayı çalıştırın dedi

elde yıkamak içinse
tencere biraz su koyun kaynatın içine bildiğimiz beyaz sabun
ama kokulu yok lavantalı bilmem neli olmayacak bildiğimiz beyaz sabun olucak rendeledi
sonra karıştırırak pişirdi sonra içine bir kaşık borax ve bir kaşık karbonat koyup karştırdı altını kapadı
ve gülben ergen kirli bir tabağı bu deterjanla yıkada ekranda hem köpürdü hemde pıırıl pırıl oldu kızlar
bu karışımı cam kapalı bir kaseye koyun süngeri batırın kullanın diyor

ve son birşey çamaşır suyunu evinize sokmayın hem kendinizi hem çevreyi zehirliyorsunuz diyor özellikle mutfakta kesinlikle kullanmayın dedi
ben zaten saece çamaşır suyuyla banyoyu tuvaleti temizliyordum artık onuda yapmıyorum çünki arap sabununu tanıdım aslında hep vardı ama unutuk erkan şamcı sayesinde aldım kullandım
mutfak fanyaslarını ocağı banyoyu tuvaleti tezgahı camları halıları hep arap sabunuyla siliyorum pırıl pırıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…