kolay gelsinnnnnn
geleceğin çıtırlarıııııııı
benim ev çok kalabalık valla,memleketen kayınvalidem falan geldi,ev misafir kaynıyo sürekli.
yakında aranıza döncem inş.
öpüyorum hepiniziiiiii
bu arada diyet yapamıyorum ama kg koruyorum...
57 kg yim halaa, bi ara 56 bıçık çıkmıştım ama
özledim vallaa siziii
tatlım ben burdayım ne zamandır ama başka topik okuyordumaaa neden kimse yok, nerdesinizzz
ben simdi kardesimi okuldan almaya gidecem bebislerimmm yürürüm hem azcik
tatlım biberiyenin yağ yakımına yardımcı oldugunu biliyordum hatta bahçeye hususi biberiye ektirdim komşudan dal alıp ama onlar büyüdü biz taşındıkkızlar sabah gülben ergenin porgramını izledim porf doktor ahmet marangi vardı
çok güzel bilgiler verdi sağlıklı yaşamak için ama en son bişey söyledi hemen buaraya yazmak için pc yi açtım :))
biberiye yağını selülitli bölgeye sürüp streçle sarıp yatarsanız bir ayda selülitleriniz yok olur dediii
tatlım çok sağol bu gül kaynak kimmiş arastıracam inşallahsonra erkan şamcı vardı ziraat mühendisi of of neler söyledi zayıflamakla alakası yok ama
çok güzel bilgiler elde ve bulaşık makinasında yıkamak için deterjan yaptı yüzde yüz zararsız ve çevre dostu
oda karbonatın faydalarından bahsetti için yiyin temizliğinizi yapın dedi karbonatı baş tacı yapın dedi
ayrıca yine ahmet marangiden üzüm çekirdeği bin derde deva çok güzel bir antidoksan mış keklere ekmeklere yemeklere koyun yiyin diyor
valla ağzım açık izledim porgramı sizde izleyin valla süper porgram trt 1 de sabah 10:30 başlıyor her gün evde olanlar izlesin derim
lilycim buarada gül kaynak beslenme ve detoks uzmanı sormuştun unuttum ben oda geliyor hemen hemen her hafta süper bilgiler veiryor
tatlım çok sağol bu gül kaynak kimmiş arastıracam inşallah
ben tek bir kişiyi değil birçok kişiyi dinleyip mantığıma yatan kısımlarını alıp sentezliyorum tatlım, çünkü bi kişiyi dinleyince kafa karışıypr o da doğru bu da doğru ama ikisi zıt şeyler soyleuyor neye inancam diye şaşırabiliyorsun
bu deterjanı nasıl yaptı kız anlat, ben artık bulaşık makinesine tableti ikiye bölüp öyle koyuyorum çünkü bütün olunca bardaklarda deterjan kalıntısı oluyor zararlı malum...
üzüm çekirdeği ztn uluslar arası bilinen bişey ama üzümü abartmamak lazım şekeri yükseltiyor o da yağ depolamayı hızlandırıyor bilginize şekerlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?