Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba sevgili günlük kardeşlerim
bakıyorum da sayfayı en son ben kapamışım kalbim de uzaklardan bir selam vermiş o kadar...:44:
nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de dedim bugun epey bıdı bıdı etmişlerdir ben de geç kaldım yine de olsun gündemi yakalarım demiştim
ne gelen var ne giden:44:
yoksa diyetler güm mü oldu ki
ben bugun de güzel gittim
sadece suyum tam 2lt oldu arttıramadım maalesef gunduz uyuyakalmışım ondan yoksa 2,5 yapardım
bir de bugun spor yapamadım dünden dolayı özellikle ameliyat yerim ağrıdı ondan yapmadım sadece biraz müzik dinlerken tepindim ama onu saymadım
neyse birazdan menümü yazayım benden havadis bunlar...
yarın mutlaka kilo bildirimlerini bekliyorum
şimdilik hoşçakalın,
sevgiler...

aslında dünle hemen hemen aynı evde yemek çok olduğu için yeni bişey yapmadım sabah da geç kalktığımdan kardeşime börek ısıtmıştım ben de ondan yedim:26:

sabah - 11:00
- 2 küçük dl lorlu börek

öğle - 15:00
- 6 yk patlıcan yemeği
- 4 yk y.ylı yoğurt
- 2 dl tb. ekmeği

akşam - 19:00
- 1,5 kepçe etli bezelye yemeği

ara - 22:00
- meyveli yoğurt (4 yk y.y.lı yoğurt+1 şeftali+tarçın serptim)

su - 2lt
spor - yok

mrb lily cok güzel gidiyorsun 6 kilo vermişsin sanırım tebrik ederim

ben dün akşama kadar evede değildim bu sebeple giremedim

dün çok dengeli beslendiğimi düşünüyorum ama akşam tartıda 61 rakamını görünce beynim döndü
bu sabahta 60,5 çıktı 59 dan sonra bana çok koydu
ama az önce sebebi anlaşıldı regli oldum oh be rahatladım
daha bir gün önce 59 kiloydum bu nebiçim şişkinlikmiş
göğüslerim patlamak üzere suratım bile şiş
inşallah yarına geçer çünkü düyün var şiş bir göbekle gitmek istemiyorum

Günaydınn kıtırlıktan çıtırlığa varan arkadaşlarım Benim gelemeyişimin sebebi dün resmi tatil oluşu Bütün gün gezdim kendime ciciler aldım ayyy sadece 3 liraya badiler aldımm uzun zaman önce içimdeki alışveriş canavarı ölmüştü şimdi hortladı hiç bişey beğenmiodum eskaza bişey beğenirsemde o mağazanın en pahalı ürününü beğeniyodum:) şimdi heryerde indirim var bide boynerde çalışan arkadaşım sayesinde parfümleri yüzdeelli indirimli alıyorum çokkkkkk mutluyum ehehehehe neyse şimdidün yediklerime gelelim

Sabah: 2tk tahin pekmez,2 dilim kepek ekmeği,1kk beyaz peynir,10 yeşil zeytin,çay
Öğlen: yoğurtlu kuzu kulağı,yoğurtlu patlıcan kızartması,közleşnmiş patlıcan salatası,Şakşuka(bunların hepsi minik bi tabakta yan yanaydı ve ablamla ortak yedik ve arttı bile),sebzeli ve püreli bi yemek (bunuda ortak yedik ve arttı),Bikaç yudum koca zero ve bikaç lokma kepek ekmeği
Akşam: Hala toktum bu yüzden hafif bişey yiyim dedim bikaç dilim kavun ve 5-6 tane sarı erik

Su: 1 bardak ahahahahahah

Öğlen yemeğindeki püreli yemek buna benziyodu sadece içindeki sebzeler mantar patates bezelyeden oluşuodu

Pempe su bir bardak mı?
Kızım uçtun mu sen?
Vücudunun 1 bardaktan daha çok suya ihtiyacı var.
Susuz bıraktığın yetmemiş birde kola dayamışsın
Yazık ya yapma bebem osteoporoz olacaksın yoksa

Ben öyle çok uçuk beslenmiyorum ama diyet de yapmıyorum
Aldım mı verdim mi haberim yok
sınav stresi yedi zaten beni
Ama bugün süperim pozitifim

20lik dişim çıkıyor çok acıyor yaw
Bide bütün damağa vurması yokmu

Son düzenleme:

Canım dışardaydım ondan pek içmedim aklıma geldi susadım ama biyere giripte su almaya üşendim:) ahahah koprumunda kopardı beni osteoporoz olcan dioo yaa Allah iyiliğini versin Kendini sıkmamaya çalış sen yapıcanı yaptın bi güzel çalıştın gerisi Allah'a kalmış.İnşallah kazanırsın canım.Şimdilik derslere odaklan sonra zaten memurken bol bol diyet yapmaya vaktin olur spor salonunada yazılabilirsin.20lik dişe gelicek olursamda benimki tam bi baş belası çıkcak gibi yapıo duruo bidaha ağrıyo ağrıyo duruyo.Valla en iyisi çektirmek o dişin zaten bi yararı olmadığı gibi zararıda varmış dier dişleri çürütüyomuş.Bide röntgen çektirmek lazım çenende o dişin çıkacağı yer olmayabilio bu seferde çıkmaya çalıştığı için diğer dişleri yamultuyo

En son dişimi aldırmaya gittiğimde çekmişti dr röntgeni.
O demişti gömük 20lik diş var almamız lazım demişti
o zmana kadar farketmemiştim psikolojik mi nedir o günden beri acıyordu
bugün baktım üzerinde ki deri yırtılmış diş görünüyor tamamen
yani biraz daha zamanı var büyümesi için
baktım olmuyo aldırırım zaten yoktu olmayıversin bi diş

selam kızlar

benim kilo tam 60
oynama yok
bi kaç gün önce 59 çıkmıştım ama geri 60 oldu
ama adetim geldi gelecek
eee sporun da 4 günde faydası olacak hali yok
diyete devam bu arada kaçamak yapmıyorum
dün cafede kahvenin yanında kaşık çikolata getirmişler onu bile yemedim

annem o kaşığı kahvenin içinde eritipte yiyo (ya da içio:)) bide bu salıverme iyi geldi hepimize farkındamısın ramazzandan bayrama bi salıverdik şimdi maşşallah kaçamak falan yapmıoruz.Hem vucutta yemeğe odaklandı şimdi biraz azaltınca pıt pıt pıt eriycez:) bu ay sonunda 54 olcammmm çok eminim secret yapıorum hatta sende 57 olcan:)

şu yirmiliğini bikerede doğru düzgün çıkaran görmedim.Diş eti patlatmaya başlamışsa naneyi yediğin zamanlar yaklaşıo demektir.Benim yaklaşık 3 yıldır öyle bazen çıkar gibi yapıo acıo acıo sonra pıt diye duruyo hep yerinde sayıyo ama en uyuzuda arasıına yemek artığı kaçması ne yesem orda kanalizasyon çukuru gibi:)

selam kızlar ben diyete başlayamadım p.tesiye kadarda başlayamam büyük ihtimal
annemler yarın gitcekler pazarda işlerim var p.tesi hem diyete hem çok hareketli hayata geçiş yapıyorum:)

bu arada sabah tartıldım 66 kiloyum çoook utanç verici

evet cnm en azından benim psikolojim düzeldi yani
delirmiştim çünkü baya
bi kere gördüm 59u
inşallah bu ayın sonunda dediğin gibi olur bebişim :)

selam sevgili günlük bacılarımmm
bakıyorum da herkes gelmediği günün hesabını vermiş

pembem cnm iyi yapmışsın felekten bir gün çalıp bi de üstüne ucuz ciciler almak süper moral depolatmıştır sana menün de şahane ama o bir bardak suyu görünce oldum ben 2ltyi az bulurken 1 bardak mı? şaşırdım doğrusu... insan susasa da susamasa da su içmeliymiş
tabii senin o kadar yemeyip kıtlığa girdiğini bildiğimden ablanla yemiş olmana şaşırmadım afiyet olsun cnm

denizcim sen de üzme kendini bak regldendir o şişlik tamamen ödem yani, kilo değil...

randomcum, sen de iyisin maşallah cnm eskisi gibi birer kilo gitmez gram gram gider malum çok verdin vücut alışıyor hala... 59u da göreceğine eminim pembe gibi bence de secret yapalım kendimize

sevgim meleğim hoşgelmişsin sefalar getirmişsinnnnn sen boşver şimdi diyeti falan dersler daha önemli zaten çalışnca spor salonları elinin altında olur (ah ah bi de ben iş bulsaydım)

bu arada kızlar benim yirmilik diş taaa 10 yıl önce çıkmıştı dişçi o kalcak öyle küçük olarak demişti büyümez demişti ama ben onun 20lik olduğunu o zaman tam bilmiyordum neyse işte... şimdi çürümeye durdu arada derinden sızlıyor bi ara gidip baktırayım bari, şu an gerçi iyi ama baktırmak lazım...

sadişim cnm sen de üzme kendini misafirler gidince eski düzenine dönersin

bana gelince şekerler.... sabah aç karnına 75,4 çıktım eski kiloma göre yarım kg kadar fazla ama o da gider çabucak diye umut ediyorum. bir de ben aç karnına 76,9ları görünce bu mucize gibi... demek ki 2-3 gunluk dikkat etmek bile işe yaramış

hu hu millet ne habersiniz bakalım
benim bugün canım çıktı
akşama misafirim var ve sabahtan beri temizlik ve pasta yapiyorum
kek,poaça ve revani yaptım ama ayakta duracak halim kalmadı
revani halen fırında akşama bunlardan nekadar yerim bilemem
ama akşam yemeği yapmıyacam bu pastalarla beslenecez ailecek

kiloya gelince ya benim bünye fıttırmış yada tartım kafayı yemiş bilemedim
dün akşam 61.1 bu sabah 60,5 az öncede 59,5 adet olduğum içinmi böyle oldu bilemedim
ama tekrar 59 a düştüğüme sevindim bu akşam diyete ara verecem ve yaptığım pastalardan iyecem
çünkü yemek yapacak gücüm kalmadı,yarın tam gaz devam,yarın akşam bide düğün var ordada bol bol döktürürüm
sporumu yapmış sayılırım demi ama

Son düzenleme:
selam hanımlar
benden sonra bir Deniz uğramış o da cıslardan yiyeceğini haber vermiş sağolsun o kadar...
nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bugun güzel gittim sadece spora gitcektim ama olmadı annemle pazara gittik çok gezinmesek de yorucuydu çok gürültülü ve sıkıcı oluyor pazar alışverişi çok sevdiğim söylenemez neyse bugunluk o spor sayılsın ama

sabah - 11:00
- 2 dl tb ekmeği
- domatesli salçalı sos (1 yk yağ ile...)
- 2-3 yk lor peyniri
- 5-6 yeşil zeytin
- 3 çay k. tahin pekmez

öğle - 14:30
- tost ( 2 dl tb ekmeği+1 kk kadar kaşar peyniri+1 çk tuzsuz biber salçası)

ara - 17:45
- 1 bardak ayran
- 2 tuzsuz etimek

akşam - 20:00
- 4 yk taze börülce yemeği
- 4 yk yoğurt
- salata
- 1 dl tb ekmeği

su - 2lt kadar
spor - yok

yaaaaaaaaaaaaaa nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
akşam ben kapatmışım bugun de bu saat oldu yine ben açtım topiği...
böyle olmuyor ama
gelin gaza artık
topik yalnız kaldı

kızlarrrr:18:
kardeşim eti karam almış ama %54 kakaolu olandan şimdi geldi bana 3 kare parça tutuşturdu dedim bir parça yok al hepsini ye işte dedi
4 gunluk diyetim bozuldu
ama yılmak yok bu ekstra bir motivasyon desteği oldu en azından kaçamak yapmamak için bir bahanem daha var, kaçamağımı yaptım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…