Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaaa bende öyleyim hiç beğenmiyorum kendimi eskiden 3-4 kilo versem taş olurum diodum dahada fazla verdim ama hala kalas gibiyim bide eskiden zayıflayınca ilk bacaklarım erirrdi şimdi dana gibi kaldı bacaklarım dar kot giysem daraltıyo tavuk butu gibi duruyo bol kot gysemde kotun bollugu kadar şişman gözüküyorum napıcamı bilmiorm deminden beri spor salonu araştırıyorum böyle otura otura erimicek butlarım bişeyler yapmam lazım kemiklerim sayılsın istiyorum

ben de depresyondayım valla
spora başlayınca hızlı hızlı gider gene diyodum ama 1 hafta oldu o lanet 60 sayısında bi değişim yokkkkk
özellikle belirli sayıların altına inmiyo sanki yaaa
70te de böyle deli gibi beklemiştim hatırlıyorum
kemiklerim sayılmasa da şu göbeğimden kurtulmak istiyorum nefret ediyorum yaaaaaa

bugun de salonda yanımdaki bisiklette bi kadın vardı. başka bi kadınla konuşuyolardı. ayy gencecik kızlarda bile göbek var bende olur artık dedi. nedense bana laf söylemiş gibi geldi. ya da ben gereksiz alınganlık yaptım bilmiyorum. o kadar takıntı haline getirdim ki göbeğimi. zaten bol eşofmanla oturunca belli olmuyo göbeğim. bana demedi heralde ama dar giyince lökkk diye sarkıveriyo ya .

yok yokkk
cumaya kadar 64ü bari göreyim
millet azim etmiş 14 kilo vermiş biz niye veremiyoruz

evdeki lokuma benzer fıstıklı şeyi görseydn nie veremediğimi çokkk yakından anlar duygularıma ortak olurdun eheheheh yiyoz anam yiyoz sonra biz niye kilo veremiyoz diyoz ahahahahah boğazımız durmadığı gibi kı.ımızıda yayıyoz ehehhehe

şimdi sen 70 kiloyken dedin ya cok garipsedim sanki sen 60 tın gbi gelio:) beni düşünsene 6 ay 59da kaldım:)

Kadınınkide züğürt tesellisiymiş takma canım sana dememiştir diosa bile sen zaten oraya o göbei eritmeye gidiosun takıcak hiç bişey yok

kızlar topiğin hali ortada sayımız iyice azaldı topik sessiz olunca bizimde motivasyonumuz düşüyor
bence topiğin taze kana ihtiyacı var aramıza katılmak isteyenleri alırsak en azından sayfamız daha canlı olur
biliyorum önceden kabul etmediklerimeze haksızlık olur diceksiniz ama topiğimiz artık eskisi gibi değil
ben buruyı sezsiz gördükçe giresim gelmiyor zamanla başka topiklere kaymalar olacak
beni yanlış anlamayın ama bence yeni kana-cana ihtiyacımız var en azından üç beş kişi daha
bizde başlarda birbirimizi tanımıyorduk zamanla alıştık yeni arkadaşlara da alışırız
ne dersiniz.

Son düzenleme:

zaten lokum gibi adamı kapmış diye uyuz oluyrm o kadına:)

az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte

az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte

taze kan olayına bende katılıyorm
kimse girmiyor topiğimize bende gaza gelmek için başka gruplara dadandım
ne yapayım gaza gelmek için elimden geleni yapıyorum
ben başka gruplara girsemdem topiğimizi asla bırakmam

aynen canın bende sürekli başka sayfalara girmeye başladım
hergün ilk burayı açıyorum ama kimse olmayınca başka sayfalara kayıyarum
bence burayı kapalı kutu olmaktan kurtarmak lazım
yoksa sayfamızın sonu vahim

taze kan olayın katılıyorum
ben de yeni insanların katılması taraftarıyım
yeni diyete başlamış birileri olursa aramızda biz de utanır yemeyiz belki
birbirimizi tolere ediyoruz
uzun zamandır da diyet yaptığımız için hepimiz sıkıldık
başlardaki gibi olsak tamam da artık öldük bittik yani sessizlikten
günlerce kimse bşy yazmıyo
yani ben tamam diyorum

ben sayfamızın canlanmasını istiyorum
herkesin mativesi bitti
topiğe ihanet olmasın diye başka sayfalarada tam olarak giremiyoruz

aynen düşüncene katılıyorm
yeni birileri olursa onlardan gaza gelip bizde kaldığımız yerden devam ederiz
bence grubumuzdaki kişilerde giriyorsa tamamen girsinler artıkk
zayıflayınca girmiyorlar 2 3 kilo aldılarmı geri geliyorlar
burda kalanlara haksızlık yapıyorlar

evet demek istediğim buydu yeni gelecek arkadaşların heycanı belki bizide gazlar
çünkü bizde heyecan falan kalmadı hepimizde bir bıkkınlık var
burada herşeyimizi paylaşıyor olabiliriz ama zaten isteyen herkes girip okuyor
özel kapalı bir sayfa değil diğer insanlarında bize katılmasında bir sakınca olmaz bence

valla topik canlansa kimseler de başka sayfalara kaymaz
ilk bu başlığı açtığımızda yetişemiyodum ben yazılanlara
menülere yorumlar yapılıyodu

ha bi de şu haftalık bildirim ve tablo olayına da çözüm getirmeliyiz bence
lily evin durumundan dolayı sık sık giremiyo ve haliyle de tablo olayı aksıyo
kilo durumumuzu tablolar halinde görürsek bence çok da iyi motive olucaz

evet ozaman digerleride onaylarsa bugün aranıza girebilirmiyim diyen kişiyi aramıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…