Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ay çok yazdım ama
bunlar çok güzel bilgiler bence sizde bilin istedim diyetle alakaları yok ama kusura bakmayın
ama biz sağlıklı yaşamak için uğraşıyoruz değilmi ilk önce sağlık diyorum huzurlarınızdan ayrılıyorum

kızlar facebook sayfamızda bir soru sordum bakın lütfen sırf bunu yazmak için girdim şu siteye

kız olur mu oyle şey???
tabii ki bu topiği sadece diyet için değil farklı paylaşımlarda da bulunmak, dertleşmek için açtık
bu dediklerini not edeyim annem pek bu tarz şeyleri kullanmaz, çamaşır suyunu bulaşıklara azıcık kullanırdım ama annem çok kullanır, bu aralar ben kullandırmıyorum çünkü kokusu ağır gelmeye başladı bana, alerji mi gelişti bende ne:44: sigaraya karşı hassastım da bu aralar çamaşır suyu, parfüm, oda spreyleri falan ağır geliyor tıkıyor beni
mutfağı da ben topluyorum ne zamandır o yuzden çamaşır suyunu kullanmıyoruz artık bulaşıklarda
annem diyor bardaklar sapsarı diye, bari sirkeyi deneyim daha önce de duydum ama annem parlatıcı yerine geçiyor ben parlatıcı koydum ztn falan demişti
bu arada sabun, ztn antibakteriyel bir madde ve üzerinde mikrop barınmazmış, laboratuvarda mikrobiyolog bir hocam vardı o demişti

kız bende seni merak ediyordum vallahi 1 2 gün girmeseniz bile yokluğunuz anlaşılıyoo
kilo almamana sevindim tatlımm dikkat et bitanem
canım ben kendim istemiştim iptalini sağolsunlar kapatmışlar
çok şükür 73 kende selülitim yoktu şimdide yok
inşallah olmazdaa eger olursa denerm ama yatak kirlenmezmi yahuu

ayyy onu bende ekmiştim bahçeye ama olmadı kurudu(

kz maşallah sanabnm selülitler ergenlikten beri var ki kilom da 50lerdeydi yani...
kilo aldıkça arttı maalesef((
ama kilo verdikçe azalıyor onu da farkettim

kızlar buhafta kendime çok büyük sözverdim demiştim diyetime kaçamaksız devam etcem diye ama yazmayı unutmuşum bugün eşimin kuzenin doğum günü varr ince bir dilim yaşpasta yerim eger oğlumuda pastama ortak edersem azcık yemiş olurum böylece daha az yemiş olurum. cola pasta börek çörek kek cart curt ne yaparlarsada yemem artık sanmıyorum ekstra bişe yapcaklarını ama bakalım görceezzz şimdiden söyliyim dedmm

kz maşallah sanabnm selülitler ergenlikten beri var ki kilom da 50lerdeydi yani...
kilo aldıkça arttı maalesef((
ama kilo verdikçe azalıyor onu da farkettim

çok şükür aileden gelen bişe canım ablam 88 kilo ondada yok annemdede yok bizde doğum çatlağıda yok çok şükür

akşam doğumgünü kutlamasına gideceğimiz için geç geliriz spor yapamam onun için şimdi çıkayımda yarım saat leslie ve 10 dkda sıkılaşma hareketi yapayım
öğleden öncede 15 dk oryantal yapmıştım oğluşumla ahahahah
kudurdum resmen bi oynadım bi oynadım deli gibi

topiğimizin adı değişmiş yeni mi değişti yoksa ben yenimi görüyorum

bu aradaaa 3 mil leslienin 2 milini yaptım 30 dk yanii
15 dkda oryantal yapmıştım bugünlük yeter

herkese sevgilerr

kizlar ben iyi göbek atiyorum su an, shakiranin loca sarkisini dinleyin sizde atin hadii hadiiii

işyerinde hoparlörm yok ah bi ses olsa hersese oynardım bende demin içimden oryantal müzikleri yapıp 10 dakka göbek attım:) akşam spor yapamıcam iş çıkışı sevdiceğimle görüşcezde:)

ozaman benden size bi bilgi daha gerçi belki biliosunuzdur ben yeni öğrendim.Evde kızaran balığın kokusu 3 gün evden çıkmıyomu bu kokudan nefret mi ediyosunuz.Evet dediğinizi duyar gibiyim.Kötü balık kokularına son tek yapmanız gereken balık pişerken aynı anda bitencereye su koyup içinede sürke döküp kaynatmak.(bu evde koku olmamasını sağlıyo) Bide yumurtalı bulaşıkları hep çamaşırsuyuyla çıkarım çünkü normal yıkayınca yumurta kokusu kalıyo ve bundan nefret ediyorum.(balıklı bulaşıkta olabilir) bunları deterjan aynı zamanda bi parça sirkeyle yıkarsanız hem koku kalmaz hemde tabağınız çanağınız parlar:) Sevgilerr

manümü yazayım hatuncuklar
sabah 2 dilim ekmek bir yağda yumurta beyaz peynir şekersiz çay
ara şekersiz türk kahvesi
öğle buharda haşlama karnıbahar yoğurt maydonozlu havyç salatası bir dilim ekmek
ara yarım meyvalı yoğurt
akşam nohut yemeyi yaklaşık 4.5 kaşık pilav fazla oldu biliyorum
yoğurt henüz 1.5 litre su bir bardak yeşil çay yatana kadar bunlar fazlalaşır
spor 40 dakka 5 mil leslienin 3 mili 20 dakka setepperde adımladım şimdilik bukadar

Merhaba Kızlar,

Bugünkü menümü veriyorum

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi

Ara 1 fincan yeşil çay (1. dersimde içtim) + 2 fincan biberiye çayı (2. dersim boştu o zaman içtim)

Öğle 1,5 dilim kepek ekmeği + 2 dilim peynir + 5 yeşil zeytin + salatalık (6-7 dilim) + domates (1 küçük chery domates) + 1 kaşık patates kavurması (okulda öğle yemeği sırası kahvaltı günüydü de kahvaltımı öğlen yapmış gibi oldum)

Ara 1 fincan yeşil çay + 1 fincan beşi bir yerde çayı (bugün bitki çayı bu kadar yeter :) kızacaksınız yine :))
1 tane dankek meyveli kek (marketten alışveriş yaparken aldım dayanamadım ve yedim ama başka bişey almadım :))

Akşam 150 gram ızgara tavuk + 3-4 kaşık yoğurt

Sporumu biraz daha dinlendikten sonra yapacağım inşallah

Bir de belki gecenin ilerleyen saatlerinde nescafe içerim o kadar

Menüm nasıl

Bence bugün beğeneceksiniz

bence gayet güzel bir menü

sporda yapılmış

tebrik ediyorum

yaaaaaaaaaaaaaa

ben biberiye çayı içiyorum diye bana kızıyordunuz bir de :)

ben her akşam spor yaparken lahana yapı ve marankinin biberiyeli selülit karışımını sürüyorum

farka inanamazsınız

babam ve ben tam bir maranki hastasıyız

kitaplarını da aldım

adam alanında çok iyi

formülleri basit

selülit yağı karışımını da o kitaptan aldım

ölçüleri belli olan 3-4 çeşit yağı karıştırdım sürüyorum

süper iyi geldi

ay valla bende bugün hastası oldum :)))) kitablarını bende almak istiyorum çok faydalı şeyler anlatıyor eminim kitaplarıda muhteşemdir
birde aktarlar başkanı geliyor arada adını hatırlamıyorum oda çok güzel bilgiler veriyor biberiye çayını herkes çok söylüyor tadı nasıl onun rahat içimi varmı

hem çayını hemde yağını almayı düşünüyorum biberiye yakıcı bir yağmış göbeğime ve can simitlerime sürüp streçle sarım leslie yapsam
süper olur değilmi

biberiyeyi babam köydeki evimizin bahçesine dikti

taze taze toplayıp getiriyorum eve

sofra bezinin üzerinde kurutuyorum mis gibi oh

bardağa 1 tatlı kaşığının tepeleme dolusu biberiye atıyorum

üzerine kaynar su döküp ağzına çay tabağı kapatıp 3-5 dakika bekliyorum

inan bana içimi yeşil çaydan çooooooooooooooook daha güzel

dene inan çok beğeneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…