Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben 3 gün yapıp sonra
1 gün sebze+protein 1 gün protein olarak devam etcem
şimdi demin dediğime cevap aldım sanırım ama yine de tam değil...
valla verdiğin çay tarifi harikaymış ama maalesef ben karışım kullanmıyorum ama yeşilçaya başlıcam inşallah bugun saldım çayıra oldum:26:

zayıflık konusunda dediğin doğru ben 60ken de zayıflamaya çalışıyordum ama ödem fazlaydı şimdi kilo fazlalığı var o zamanlar kendimi şişko bulurdum hatta 2 kg alsam hemen verirdim ama bi saldım pir saldım oldum böyle:26: kıymetini bilmek lazım aslında halimizin

menüne gelince...zaten dukan takılıyorsun güzel yani... bu arada benm de dukanı araştırıp öğrenmem lazım sanırım yoksa bilgim olmayan konuda doğru yorum yapamam dimi ama
oh hatun sporunu da yapmışsın maşallah
bu arada fal kapattım demişsin ya biliyorum faceten okudum koptum

DUKKAN

BURDA GERÇEKDEN ÇOK GÜZEL TARİFLER VAR KIZLAR HEM BASİT HEM MASRAFSIZ
bu dukaniche wordpressteydi sanki...:44:

cnm çok geçmiş olsun
kayınvalidenlerde hastalanman gerçekten senin açından kötü olmuş ama dediğin gibi aç kalınca diğerleri ağır gelmiştir
biraz dikkat edip atlatırsın inşallah tekrardan geçmiş olsun denizciğim
bu arada herkes aynı anda yazınca topik eğey hareketlendi

cnm takma sen topiği şimdilik... iyi olmaya bak... sağlık daha önemli...
valla benm de 1 mesjdı şimdi bilmiom yorumlamaktan kaç mesaj oldu
daha menü de yazmadım düşün yani

aynen... ztn biz genciz bi de delikanlı gençlerle uğraşmak zor... hakkında hayırlısı olsun cnm

kızlar ya ben bide sabah ishal olmuştum şimdi iyiyim ama
acaba üşüttümü ne
yoksa midem artık isyan mı ediyor
cnm havalardan olabilir benm de sorun var wcde...:26: yani ishal desem diilim ama garip bi hallerdeyim sanırım havalardan... bi de pasta yedin ya onlar da midene ağır geldiğinden katmerlenmiştir duurm

vayyyyyyyyy beeeeeeee 1002 sayfa devirmişiz dile kolay süperiz ya

aynen yaaa....
ben bi açtım kkyı... bi de ne göreyim
1001 olmuş en son bıraktığımda 996 idi...

bu arada beğen yaptıklarımı mutlaka alıntılıyorum zamanım olmasa da mutlaka kısaca beğen yaptıklarımı yorumluyorum bilginize...
oturduğum yerde gözlerim kapanıyor
ama hiç yatağa gidesim yok zaten saatlerdir yatıyorum
televizyon izleyesim de yok ne yapsam acep

eğer uykun geliyorsa yat uyu yatağa gitsen bile hemen dalarsın
hoşbuldum

yok valla aktar gibi değil bitti bütün çaylar otlar almıyom artık bi tek yeşil çay var onuda demlemeye üşeniyom
ben de üşeniyorum
dün suyu koymuştum cezveye taaa 1 saat sonra su içmeye girince mutfağa öyle gördüm su buhar olmuş ama Allahtan bişey olmamış ben de vazgeçtim bi daha koymadım

sen de aktarına uğra bari bi ara özlemişsindir

kızlar valla 3 mesaj hakkımı fazlasıyla doldurdum
beğen yaptıklarımı da yorumladım onun haricinde beğen tuşuna el atmıyorum
herkese yorumu da yaptım
kurallara uydum heral

gelelim bugunume...
bugun salladım ne yalan diyim:26: geç kalktım o zaten komple tüm hevesi alıp götürüyor
dün iyi gittim ama menümü unuttum:44:
bugunden devam ediyim dediğim gibi iğrenç ötesi tam dayaklık bir menü

sabah - 12:00
- 2 dl börek (tat olsun diye 1 t.k kadar salça sürdüm domates niyetine)

öğle - 15:00
- 1 gofret+1 minik top kek

ara - 18:00
- 2 patlıcan dolması+2sarma

akşam - 20:30
- 1-2 kepçe domates çorbası
- 3-4 yk kızartma (az patates 3-4 parmaktı diğerleri patlıcan)
- 3yk yoğurt
- 1 küçük dl tb ekmeği

su - 2lt
spor - yok

aslında annem taze fasulye de yapmış ama kızartmadan tabağıma koymuştum bile ondan geri dökemedim yarın çorba ve fasulye yicem

sabahki börekleri yakmışsındır onlardan bişey olmaz
ama aradaki abur cuburlar dışında bi de kızartma olmasaymış fena menü olmazmış aslında ama sağlık olsun
bgn ben de düzgün yemedim ve kaçamak yaptım ama toparlancaz inşalahhhhh

ya sabah hemen bişey yiyim dedim bi de börekler bozulcaktı ondan yedim zaten inceydi... hadi onu geçtim kaçamakları da üşengeçlikten yaptım yaaaaa akşam da fasulyeyi yeseydim olcaktı:26: neyse yarın için güzel yiyecekler var evdekaçamak şansım yok

bu arada mesajlarımı saydım bununla 10 olcak bi de sabah yazdıydım 11... bugun 1 sayfayı ben ilerlettim bu mantıkla gidersek heehehehe

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım
azcıkda olsa bişeler yemeye çalışda daha kötü olma barii

kabızlık yok şimdilik ama kabızlığı çözecek şeylerimde var
o yumurta banada çok geldi
napim araögün olarak geçiştirdim

senin menü olmamış vallahi
börek kek gofret kızartma dolmaa ooo ooo
bikaçını çıkarsaydın olacadıda
busefer olmadıı
sporda yapsaydın keşke

nazar değmesin aman
maşallah bize

senin menü olmamış vallahi
börek kek gofret kızartma dolmaa ooo ooo
bikaçını çıkarsaydın olacadıda
busefer olmadıı
sporda yapsaydın keşke

spor mu o da ne:44: artık spor yapmak hayal oldu benm için...
tam dışarı çıkılcak zamanda yemek hazırlığı yapıyorum pcden desen leslienin videolar çalışmıo yenilerini yükledim yine çalışmıyor
slim in 6 yukledim o da açılmıyor ztn sıcaktan mahvoluyorum şu an bile ter basıyor beni

oralar hala sıcak di mi? burası oldukça serinledi artık. ev içinde çorap giymeye başladım ben

lilyy canım abur cuburlar fazla akşam içinde kızartma ağır olmuş
ama yarın yeni birgün hepimiz için
kaçamaksız başlayalım bitirelim bu kilo işini

bende başlamadım henüz spora reglim bitsin
artık başlayacam spor aleti paslanmadan yapıyım baride
verdiğim paraya değsin ya

kızlar ya ben bide sabah ishal olmuştum şimdi iyiyim ama
acaba üşüttümü ne
yoksa midem artık isyan mı ediyor

üşüttün bence de=/ ben de öyle oluyorum çok hassas bünyem. geçmiş olsun canım.

yok yok menüsü güzel onun sınırsız yiyebiliyorsun proteinlerden. kabızlık protein diyetlerinin en büyük sorunlarından birisi. tatlandırıcıyı fazla kaçırırsanız isal oluyorsunuz ama bilginize
böbrekleri bozmamak için de bol boll su içmek gerekiyor. ona dikkat etmek lazım tabi. çok önemli aman diyeyim..

sırf fal kapatmak için kahve içer oldum töbe töbe

ayy lily seni tutup silkelemek istiyorum ballı lokmam ya baya bi fazla olmuş bu bence. ama önemli değil. önemli olan karar verip bundan sonrası için ipin ucunu kaçırmamak... ben sana güveniyorum.
hazır grup bir araya gelmişken, önümüz kış ve havalar serinlemişken... bunu başaracaksın. hepimiz başarıcaz eminim. :kalp:

sporumu yapmış bulunuyorum
30 dk bisiklet 50 mekik

dünde sürmüştüm bisikleti

aslanım benim ya! süper! ben de akşamüstü annemle çıkıp yürümek istiyorum yine. sevdim yürümeyi.

keşke bi çıkıp yarım saat yürüyebilsen ya sabah mesela herkes uyurken uyanıp kalkıp yürüsen? saat 6 gibi filan. hem hava serin olur hem de tertemiz hava.

oralar hala sıcak di mi? burası oldukça serinledi artık. ev içinde çorap giymeye başladım ben

yaa şuan ben burdurdayım. inan burası da cehennem gibi. oysa eskişehir ne güzeldi serin serin. hele akşamları ne biçim esiyodu. hırka giyiyoduk. hırka giymeye bayılıyorum.
eskişehiri özledim ayın 24ünde filan gideceğim eskişehire... sabır..

günaydın kızlar

geçen p.tesi kilom 66 (p.tesi başlamıştım diyete)

bugün 64.6

1 gündede 600 grm gitmiş

süper tebrik ederim.

günaydın kızlar
moralim çok bozuldu
61 çıktım ya offffff bıktım artık

ya böyle durumlarda insanın canı çok sıkılıyor. ama bana hep bi gün uyanıcam ve 60.1 görücem diye hissederdim hep. birden bire gidiverirdi de zaten

ben sanırım diyete çok sakat bi zamanda başladım herkes ptesi baslamış cuma bildirim yapmıs... ben 6 eylül perşembe başladım yani bugün ikinci günüm ve kilom 66 hala doğal olarak 1 günde ne gidecek zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…