Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

wooww bugün proteine başlayamadım diye ağlıyordun sabah
yapamamışsın ama gayet güzel bir menü çıkarmışsın kaçamak yok
sporda süper maşallah
tebrikler bebeğim. protein ağırlıklı harika bir menü çıkarmışsın
tşkler canım

wooww bugün proteine başlayamadım diye ağlıyordun sabah
yapamamışsın ama gayet güzel bir menü çıkarmışsın kaçamak yok
sporda süper maşallah

tşkler canım

bugun başlayamadım evet çok fenaydım sabah. ama gene kalktım butun evi temizledim. yarın başlarım artık kısmetse. gene belli olmaz. oram buram ağırır başlayamam belki

ya random ben de anlamıyorum ilk basta saka sanıyodum ama bu adamlar ciddi ciddi söylüyor bunları ya... anlatıyorlar evi var iyi maaşı var arabası var oglumun filan diye... bir de burdurda tanınan bi ailemiz var. ondan mıdır nedir anlamadım artık..

bu tatlandırıcı olayı benim de ciddi ciddi kafamı karıstırıyo aslında... hele hele meyvenin tamamen yasak olup da diyet kola olması daha da sacma geliyor ama neyse...:S kafam karısık.

ben de zor beğenen bir insanımdır beni alan yandı

ya o kişi de sana kulp takarsa nolcak

güzel menü beybi.. zaten artık sizin menülere yorum yapamıyorum cunku hep çok güzeller...

gene yavaştan sessizleşmeye başladık gibi...

canım balım ben dün giremedim bugün de çok zor girdim. teyzem rahim kanseriymiş.. 12 cmlik kitle varmış. apar topar ona hazırlanıyoruz nazillide yaşıyorlar oraya gideceğiz... endişeliyiz hepimiz açıkcası. çocuğu filan da var. umarım bişey olmaz. valla evlenir kocası yeniden. cocuk sefil olur. adamları biliyoruz malum gözleri kör oluyor. hele şu şeytan kadınlardan birine denk gelirse öf yani...
zaten teyzem adamın 2.eşiydi.

yarın spora gitmem lazım artık. yarın başlayalı tam 2 hafta olucak. 3. haftaya giricem yani. ama işte geçen hafta daha perşembe günü bıraktım gitmeyi. bi gün bile bıraksam cnm istemio ertesi gün yaa..

ya ben de baslamak istiyrum da eskisehirde 145 tl spor salonu ya cok pahalı.. bi de uzak. sogugu yerim hasta olurum diye korkuyorum. bu sene hiç hastalanmamam lazım tam okul bitecekken aman diyim bi de hasta olup başıma iş açmıyım. aslında erkek arkadaşım sporcu benim. bana koçluk yapabilir de ben utanıyorum lömbür lömbür koşamam onun yanında utanırım

kızlar sizden bişey rica edicem... ayın 24ünden itibaren yapmaya baslasam bildirimlerimi sıkıntı olur mu sizin için? malum ailemin evindeydim zaten dogru dürüst yapamıyordum diyet. şimdi bir de teyzemin durumu çıktı ameliyat olucak vırt zırt bir sürü şey var. nazilliye gideceğiz. evimde olmadıgım için sıkıntı olacak çok ve internete girmekte de sıkıntı çekeceğim...
o yüzden 24ünden itibaren başlamak istiyorum sizin için sıkıntı olmazsa.

rahat ol bebişim sen. teyzene çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir. sen işlerini hallet ama bizi unutmak yok tamam mı

bu arada son sene çok acayip oluyo ya. böyle sevinç, huzun her şey bir arada. dur şunu da yapalım edelim, içelim gezelim tozalım derken sene geçiveriyo valla kıymetini bil derim. ben en çok okulun son senesinde eğlenmiştim :) eskişehiri de çok özledim ya of

ya kızlar ben napsam bana bi yol gösterin

klasik diyet modu bende işe yaramıyo artık, sadece kilomu koruyorum böyle
3 gün protein yaptıktan sonra akşamları yemek yerine salata yemeyi mi denesem bi süre...? en azından 3 gün de onu mu yapsam. ya çok sıkıldım ben 60 kilo olmaktan 57-58leri görmek istiyorum ya banane

çok geçmiş olsun canım
böyle sorunlarımızda tabikide ara veririz neden sıkıntı olsun tatlım
sen işlerini hallet rahat ol

menüler süper kızlar afiyet şeker olsun yağ olmasın :)))

random akşamları salata fikri güzel aslında bide en son yemeği kaçta yiyorsun
mesela 6dan sonra yemek yemesen ağzına hiçbişey sürmesen farketmezmi acaba
ama bence bukadar dert etme canım ya 60 süper bir kilo bence
sen işe filan girsen diyet modunda değilde hani yaşam tarzın haline geldi artık zaten bu tarz beslenme
en azından kafan meşgul olur inan fark etmezsin bile bir bakmışsın gitmiş kilolar

ben doğumdan sonra okadar kolay kilo verdimki kendim bile şaşırdım valla :)
68 le hamile kalmıştım doğumdan sonra kızım 8 aylkken işe başladım
71 kiloydum aynı zamanda diyete de başladım giyecek kıyafet olmayınca :)
61 kiloya indim nasıl oldu bende anlamadım yediklerime dikkat ediyordum ama
bu kadar kasmıyordum kendimi işe git eve gel çocuk ev derken tartılmayı bile unutuyordum
ekimde başlamıştım yaza 61 dim yavaş verdim ama kalıcıda olmuştu taki işten çıkıpta
evde kalınca sıkıntıdan poğaçaya böreğe saldırana kadar

ben biraz geç yiyorum galiba canım ya
yani akşam 8i falan buluyo bazen yemek yememiz
babamın işten gelmesini falan bekliyoruz
akşamları salata yemeyi deniycem mutlaka
bi de senin dediğin akşam 6da son verme olayını deniyim bakalım nasıl sonuçlar vericek
ya 60 çok iyi bi rakam benim için
60 kilo olmak hayaldi yani 89-90 kilodan düştüğüm düşünülürse :)
işte ben de aksine işe girersem alırım diye korkuyorum
yeni bi ortam falan kasılırım kendimi yemeğe veririm gibi geliyo
o yüzden artık şu kalan 5 kilodan da kurtulup öyle işe girmeyi istiyorum aslında
benim vucudum kilo almaya elverişli baya
kaldı ki daha yeni kilo verdim
kiloyu korumak için en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyomuş
çünkü yağ hücreleri çabuk ölmezmiş

pusuda bekliyo şerefsizler geri gelmek için yaaaaa

vaaaay bee bravo canım güzel iş çıkarmışsın heleki akşam yemeğine bayıdım hem kabak az kalorili yanınada proteini koyunca on numara olmuş hem doyurucu hem sağlıklı

teşekkür ederim cnm işte normalde etli kabak yememeye çalışıyorum sebze ve eti ayrı yemeye çalışıyorum ama bizim evde böyle pişince ayrı yapmak olmuyor elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum ben de...
çikolatalı bar mı iyi yapmışsın cnm zaten çok kalorili değil
oh oh hem temizlik yapılmış hem ödem gitmiş daha ne olsun
gayet dengeli bir menü hatta az bile olmuş afiyet olsun cnm

akşam avm ye gitcez eşim artık senin telefonsuzluğuna bir son verelim dedii
şubatdan beri telefonuma elkoydu ve bende telefonsuzum
o kendine alacak benim tlfnumu geri vercek oohhh sonunda

aslında madem senin telefonsuzluğuna bir dur demek istiyor sana yeni telefon alsaydı beyefendi

evet ona karşı da çok sinirli
annem uyarmıştı zaten onu evlenmeden önce
bak kızım dedi benim oğlum çok sinirlidir ona göre evlen
annen baştan uyarmış yengeni... en azından bile bile evlenmiş
valla ben arada sabahları ölçüyorum mesela bugun tahminimden 2-3 cm fazla çıktı oldum daha ince hissediyorum kendimi neyse önce secret yapıp psikolojikman hissedelim elbet gerçeğe dönüşür

cnm menün güzel de inşallah suyun artmıştır

Son düzenleme:
öncelikle teşekkürler
sen de üşenmemiş almışsın ihtiyaçları süper

menün güzel cnm zaten temizlik epey kalori yaktırmıştır sana
cnm menü de spor da harika

cnm eğer ki bir insan belli bir kiloda kaçamak yapmamasına rağmen takılıyorsa, o kilo onun dönüm noktasıdır o yüzden kaçamaksız diyete devam ama dediğin gibi 3 gun ful protein kalan 4 gun de normal diyet şeklinde gidesen vücudun tam beslenme düzenine alışmadan şaşar ve kilocuklar gider ama akşam salatayı yemek yerine yeme çünkü zaten akşamdan sabaha aç kalıyoruz şekerimiz yeterince düşünüyor bir de akşam yemeğinde yeterli yemezsen Allah korusun hastalanır, güçsüz düşersin
çorba-salata-yoğurt yapabilirsin hem doyurucu hem hafif ne dersin:44:

cnm akşam 6 olayı aslında kilo verdiriyor ama çok uzun süreli açlık ani şeker düşmelerine sebebiyet verebilir
mesela akşam 6da yedin sabah da 8de diyelim vücudu 14 saat aç bırakp kalan 10 saatte de doyurmaya çalışıyorsun bu da bir dengesizlik metabolizma için... ha akşam yemeği dersen tamam ama sonrasında mutlaka bir ara yapılmalı... hatta geç yatılıyorsa 2 ara bile yapılabilir

cnm ben de evde durmaktan aldım okurken çalışırken hep bir hareket vardı az yiyordum ama insan evde boş durmamak için yemeğe saldırıyor hareket yok eee doğal olarak da kilo almak kaçınılmaz oluyor
cnm yağ hücreleri belli miktardadır vücutta... kilo alınca ebatları genişler verince küçülürlermiş
ama eğer ki çok kilo aldıysan, yeni yağ hücreleri dahil olurmuş o da zayıflasan bile kilo almaya meyilli yaparmış insanı..
yani maalesef gitmiyorlar sadece küçülüyorlar

Son düzenleme:
kızlar aslında menümde kaçamak yok ama kaç gündür k.hidratlı şeyler var menümde ve bu beni rahatsız ediyor özellikle öğlen yiyerek dengelemeye çalışıyorum mecburen... mesela şimdi evde yemek yok pilav ve dolma kaldı dolmadan da yemedim bilmiyorum belki yarın yer miyim emin değilim:44: spor da yok maalesef çıkamadım ama bugun hareketliydim otururken bile kalktım gezindim ne bileym müzik açtım biraz hareket ettim yani eskisi kadar tembellik yapmıyorum havalar da biraz daha iyi... nefesimi zorlamıyor

sabah - 11:15
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 dl peynir
- 5 küçük yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 1 çay k. tahin pekmez (çok cnm çekince çay k. ile aldım)
- 2 bardak çay

öğle - 14:45
- 4 yk pilav
- 4 yk tavuklu kabak yemeği
- domates-salatalık

akşam - 18:30
- 6 yk tavuklu kabak yemeği
- 3-4 yk yoğurt
- 1,5 dl çavdar ekmeği
- yarım salatalık

ara - 22:30
- 1 büyük şeftali

su - 2ltyi geçti 2,5olur
spor - yok

cnm öncelikle teyzen için çok geçmiş olsun Allahım şifa versin en önemli şey hastalıklarda moral, inşallah moralini yüksek tutsun da atlatsın biran önce...

tatlandırıcı işine gelince... aslında her kafadan bir ses çıkıyor kullansanız bile en az seviyede tutarsanız yani çok nadir tatlı kaçamağı yapacağınız zamanlarda mesela, o zaman çok zarar vermez diye düşünüyorum ya da stevia ya da agave gibi şeylerden alırsınız :44:

spora gelince... okulun spor salonu yok mu ya? bizim vardı aylık 60 mı neydi ama saatler uymayınca gidemedim ev uzaktı halim kalmıyordu okuldan sonra... zaten çok yürüyordum ondan çok da gerek görmemiştim
sen de bence ya arkadaşına de, illa koşmak zorunda değilsin biraz yürürsün sonra da sıkılaşma hareketleri yaparsın koşuya da yavaş yavaş başlarsın iyice kondisyon kazanınca...

kulp takmaya gelince ise, herkes istediğini diyebilir ben buyum sonuçta karakter ortada değil mi ama beğenen buyursun gelsin beğenmeyene güle güle... sanırım sizin orda bu tür şeyler çok yaygın yani mesela benim ailem lafını bile açmazlar tabii çalışsam aradan 2-3 sene geçse belki derler de daha bişey demiyorlar

selam kızlar anca gelebildim
birsürü alıntı yapmıştım ama internet kopunca hepsi gitti
artık yarın yaparım yorumlarımı

menümü gündüz yazmıştım ama akşam yemeğinde değişiklik oldu
ne fasülye nede yumurta yemek istemedim
bende bolca yağsız çoban salata ve 1 kase yoğurt yedim
saat 7 civarı yedik ve şu an çok açım ama bişe yemicem
artık tartıda 58 kiloyu görmek istiyorum

ben şimdi yatıyorum yarın okul var
yarın öğleden sonra görüşürüz öpüldünüz şekerler

yaaaaa2 yıl çok uzun

bence gayet dengeli menün karbonitrat çok oldu demişsin ama
suda çok güzel maşallah maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…