Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar
akşam eşimin amcasının kızı aradı
çok severim
kasımın birinde istemeye geliyorlarmış o akşamda aile arasında
yüzük takılıcakmış çanakkalede oturuyorlar bayramda gel kalırsın burda diyor
söze kadar zayıflamam lazım :18::18:

Menü çok can çektiren cinsten olmuş merak ettim şu sarmısaklı krep nasıl bişey ayrıca krebin yulaf kepeğinden dimi canım vlla ben beğendim afiyet olsun

Mnün güzel canım sporun suyunda tam bence pazartesi günü böyle devam edersen tartıda eksileri görürsün

lilynin de dediği gibi akşam çorba salaata yoğurt kombini yapabilirsin tek salata yersen çok acıkırsın sonra gece gece iki katı yersin

ahahahha pusuda mı bekliolar koptum valla alem kızsın umutsuzluga düştüğünde beni düşün 5-6 ay 59 59 diye kıvrandım ama pes etmedim bak 56 lara kadar düştüm sen şimdi uzun süredir 60 ta kalıosan emin olll zor kilo alırsın az sabır canımm

Günaydın bebişler dün kü menümü yazıyım

Sabah : üçgen kepekli ekmek arasına beyaz peynir,domates,zeytin ezmesi ve marul

Öğlen: 2 parça ızgara derisiz tavuk but,4 kaşık pilav,bikaç tanede patates kızartması (ne güzel tavuk yicektim yanına pilavla patateste koymuslar dayanamadım biraz yedim)

Akşam: 1 dilim kepek ekmeği,1 tatlı kaşığı biber salçası, 1kk beyaz peynir,1 kk kaşar peynir ve sayısını bilemediğim kadar kavun (annişim şehir dışında ablamda yemek yapmaya üşenmiş kahvaltı ettik zaten en sevdiğim şey kahvaltı etmek)

birsürü çay içtim 2 litrede su içtim

Dün zayıftım bugün şişkoo ahh şu ödemler ahhhh

kasıma kadar verirsin canım daha çok var ya ben napiyim ay sonunda abimin nişanı olucak inşallah ve gelinimizde ablamda zapzayıf onların arasına girip foto çektirdiğimi düşünsenize rakamsal olarak 101 gibi görünürüz ehehehehehhe

öncelikle merhabalar

menün şahane bence
şu gofret olayını bırakmana sevindim vallahi
verirsin canım dikkat edersen bayrama kadar 4 5 kilo verirsin

Menü çok can çektiren cinsten olmuş merak ettim şu sarmısaklı krep nasıl bişey ayrıca krebin yulaf kepeğinden dimi canım vlla ben beğendim afiyet olsun
sarımsak rendeledim 1 diş ama 2 3 diş rendelesem daha güzel olurmuşş
yulaf kepeğinden yapıyorum canım

menün güzel olmuş canım öğlende ekmek yememiş onun yerine pilav yemişsin kızartmayıda abartmamışsın tebrik ederim

süperim vallahi olan bütün ödem gitmiş sabah 64 kiloydum bugün sebze protein yapıyorum
büyük ihtimal bugün artıya çıkarım
pembişinde öyle oluyordu yaa ondan yani

dün avmye gittik eşim bir tlf beğenemedi cumartesi bakarız dedii
c.tesiye kaldı artık tlf işi
dün avmdeki migrosa baktım süt tozunu gene bulamadım ama toz tatlandırıcıyı aldım
bugün kendime süttozsuz tatlı yapcam tarif arıyorum

cnm birden o kadar yüklenme suya... dengeli almak en iyisi.... ben en çok 2-3 bardak içerim aynı anda o da sabahları

birden içmedim cnm. akşam tvye bakarken yavaş yavaş içtim

bi gün 59 çıktım ya aha dedim iniyo tamam
şaka yaptı resmen bana
şimdi hep 60-61 arasında bi yerdeyim
yiterrrrrrrrrrr

ben dışarı çıkıyorum kızlar
arkadaşla çay kahve içicez
öğlen yemeğimi yiyip çıkıcam
dışarda bişey yemeyi düşünmüyorum
bugun tam diyet modumdayım
allah bozmasın

öpering

Son düzenleme:
offff çok güzel gözüküyo ya
o sardıklarına ne ki
jambon falan mı?
evet janbon canım tadıda güzeldi

bende seni öpering
gez bakalım yürüyüş olur

bencede menün dengeli olmuş öğlen yediğin pilavda ekmek niyetine olmuş dert etme

buarada abimin nişanı var demişsin ben daha önce söyledim
senin boyunda 1.60 kilon bence okadar fazla değil
ama ablan çok zayıfsa onun yanında şişko durucağın kesin

az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583

Vayy anammm vayyy pis boğaz seni üşenmedin tarif aradın buldun bide yaptın ehehehehe benim komşum olsana ya sende yemek yer bende kahve içeriz ehehhe birlikte dukan yaparız eğlenceli olur:)

işte öyle olmuyo canım yaa sonuçta buraya verdiğimiz kilo aç karnına kilosu oluyo btn gün aç dolaşmıoruzki şiş miğdeyle şişko duruyomuşum gibi gelio bide hakketen insan zayıfladıkça daha nankör oluyo beğenmiyo bitürlü kendini

napim yaaa evde tavuk felan yokyaa evdeki malzemelerimi değerlendiriyorm
bide az önce dukenalla yaptım çok güzeldii
az önce1 şeftali yedim yahuu gitti dukan
bencede insan zayıfladıkça kendini beğenmiyor

sayfa gene eski gnlerine dönmeye başladı sanki

ben biliodum böyle olucanı lily bir ay bakalım kimse gelmezse alırız demişti ama bi haftada fos olmaya başlıoruzzz Biz diyette eskidik kanımız dondu akmıyooo neyse yinede hala gazlıyım ve yemiyccccccciiiiiiim zayıfliyciiiiiiim işte:) Dün akşam belimi ölçtüm 72,73 gibi bişey çıkıo sevgilime sölemeye utandım 60lara insemde gururla söylesem:)

al bendende o kadar aylardır 59 da takıldım
gram eksilmiyor gerçi bugün ucundan 58 i gördüm ama akşam aç yattım resmen ondan yoksa gene 59 dur benim kilom

az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583

ay bu ne kız çok güzel görünüyor

aynen ya diyetten önce şu halimin üstünde 19 kilo vardı
ve ben şu andaki kadar kusur bulmuyordum kendimde
şimdi azıcık sağdan soldan bişey çıksa dert ediyorum
kafayı iyoyoruz heralde

sayfa gene eski gnlerine dönmeye başladı sanki

şşşşşşşşşşşşşşttttttttt sakın liliy duymasın

geçende ablam bana dediki kaç kilo veridğinin farkındamısın sen şişkoyken bu kadar ksuur bulmuodun kendfinde ahahah aynende öyle buarada profil fotondan miğdem bulandı be ne güzel taş gibi hatun vardı gözümüz gönlümüz açılıooodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…