- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
benim menümde şöyle
sabah
yarım omlet
yarım kk peynir
1 dilim kızarmış tahıllıekmek
1 lıght üçgenpeynir
1 janbon
1 ısırık karpuz
2 parça haş. tavuk
1 bardak ayran
1 fincan sütlükahve
1 sarımsaklı krep
1 lıght üçgenpeynir
1 janbon
3 dal maydanoz
1 bardak ayran
spor: evtemizliği
2 lt su
1 bardak yeşilçay
kabak kabak dediniz biz de kabak dolması yaptık valla
menüm
sabah spora giderken: bi kaç parça ceviz ve 1 bardak süt
sabah: 2 dl ekmek ve kahvaltılıklar, yeşil çay
ara: 1 yaş incir
öğlen: 3 küçük parça kırmızı et, ayran, domates, 1 dl ekmek
ara: çay
akşam: 1 kabak dolması kıymalı az pirinçli, 1 kpçe çorba
su: 2lt vardır ölçmedim
spor: 1 saat ve 60 mekik
ya kızlar ben napsam bana bi yol gösterin
klasik diyet modu bende işe yaramıyo artık, sadece kilomu koruyorum böyle
3 gün protein yaptıktan sonra akşamları yemek yerine salata yemeyi mi denesem bi süre...? en azından 3 gün de onu mu yapsam. ya çok sıkıldım ben 60 kilo olmaktan57-58leri görmek istiyorum ya banane
ben biraz geç yiyorum galiba canım ya
yani akşam 8i falan buluyo bazen yemek yememiz
babamın işten gelmesini falan bekliyoruz
akşamları salata yemeyi deniycem mutlaka
bi de senin dediğin akşam 6da son verme olayını deniyim bakalım nasıl sonuçlar vericek
ya 60 çok iyi bi rakam benim için
60 kilo olmak hayaldi yani 89-90 kilodan düştüğüm düşünülürse :)
işte ben de aksine işe girersem alırım diye korkuyorum
yeni bi ortam falan kasılırım kendimi yemeğe veririm gibi geliyo
o yüzden artık şu kalan 5 kilodan da kurtulup öyle işe girmeyi istiyorum aslında
benim vucudum kilo almaya elverişli baya
kaldı ki daha yeni kilo verdim
kiloyu korumak için en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyomuş
çünkü yağ hücreleri çabuk ölmezmiş
pusuda bekliyo şerefsizler geri gelmek için yaaaaa
günaydın kızlar
akşam eşimin amcasının kızı aradı
çok severim
kasımın birinde istemeye geliyorlarmış o akşamda aile arasında
yüzük takılıcakmış çanakkalede oturuyorlar bayramda gel kalırsın burda diyor
söze kadar zayıflamam lazım :18::18:
menün şahane bencekızlar aslında menümde kaçamak yok ama kaç gündür k.hidratlı şeyler var menümde ve bu beni rahatsız ediyor özellikle öğlen yiyerek dengelemeye çalışıyorum mecburen... mesela şimdi evde yemek yok pilav ve dolma kaldı dolmadan da yemedim bilmiyorum belki yarın yer miyim emin değilim:44: spor da yok maalesef çıkamadımama bugun hareketliydim otururken bile kalktım gezindim ne bileym müzik açtım biraz hareket ettim yani eskisi kadar tembellik yapmıyorum havalar da biraz daha iyi... nefesimi zorlamıyor
sabah - 11:15
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 dl peynir
- 5 küçük yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 1 çay k. tahin pekmez (çok cnm çekince çay k. ile aldım)
- 2 bardak çay
öğle - 14:45
- 4 yk pilav
- 4 yk tavuklu kabak yemeği
- domates-salatalık
akşam - 18:30
- 6 yk tavuklu kabak yemeği
- 3-4 yk yoğurt
- 1,5 dl çavdar ekmeği
- yarım salatalık
ara - 22:30
- 1 büyük şeftali
su - 2ltyi geçti 2,5olur
spor - yok
verirsin canım dikkat edersen bayrama kadar 4 5 kilo verirsingünaydın kızlar
akşam eşimin amcasının kızı aradı
çok severim
kasımın birinde istemeye geliyorlarmış o akşamda aile arasında
yüzük takılıcakmış çanakkalede oturuyorlar bayramda gel kalırsın burda diyor
söze kadar zayıflamam lazım :18::18:
sarımsak rendeledim 1 diş ama 2 3 diş rendelesem daha güzel olurmuşşMenü çok can çektiren cinsten olmuş merak ettim şu sarmısaklı krep nasıl bişey ayrıca krebin yulaf kepeğinden dimi canım vlla ben beğendim afiyet olsun
Günaydın bebişler dün kü menümü yazıyım
Sabah : üçgen kepekli ekmek arasına beyaz peynir,domates,zeytin ezmesi ve marul
Öğlen: 2 parça ızgara derisiz tavuk but,4 kaşık pilav,bikaç tanede patates kızartması (ne güzel tavuk yicektim yanına pilavla patateste koymuslar dayanamadım biraz yedim)
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği,1 tatlı kaşığı biber salçası, 1kk beyaz peynir,1 kk kaşar peynir ve sayısını bilemediğim kadar kavun (annişim şehir dışında ablamda yemek yapmaya üşenmiş kahvaltı ettik zaten en sevdiğim şey kahvaltı etmek)
birsürü çay içtim 2 litrede su içtim
Dün zayıftım bugün şişkoo ahh şu ödemler ahhhh
birden içmedim cnm. akşam tvye bakarken yavaş yavaş içtimcnm birden o kadar yüklenme suya... dengeli almak en iyisi.... ben en çok 2-3 bardak içerim aynı anda o da sabahları
Menü çok can çektiren cinsten olmuş merak ettim şu sarmısaklı krep nasıl bişey ayrıca krebin yulaf kepeğinden dimi canım vlla ben beğendim afiyet olsun
Mnün güzel canım sporun suyunda tam bence pazartesi günü böyle devam edersen tartıda eksileri görürsün
lilynin de dediği gibi akşam çorba salaata yoğurt kombini yapabilirsin tek salata yersen çok acıkırsın sonra gece gece iki katı yersin
ahahahha pusuda mı bekliolar koptum valla alem kızsınumutsuzluga düştüğünde beni düşün 5-6 ay 59 59 diye kıvrandım ama pes etmedim bak 56 lara kadar düştüm sen şimdi uzun süredir 60 ta kalıosan emin olll zor kilo alırsın az sabır canımm
az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583
evet janbon canım tadıda güzeldioffff çok güzel gözüküyo ya
o sardıklarına ne ki
jambon falan mı?
ben dışarı çıkıyorum kızlar
arkadaşla çay kahve içicez
öğlen yemeğimi yiyip çıkıcam
dışarda bişey yemeyi düşünmüyorum
bugun tam diyet modumdayım
allah bozmasın
öpering
bencede menün dengeli olmuş öğlen yediğin pilavda ekmek niyetine olmuş dert etmeGünaydın bebişler dün kü menümü yazıyım
Sabah : üçgen kepekli ekmek arasına beyaz peynir,domates,zeytin ezmesi ve marul
Öğlen: 2 parça ızgara derisiz tavuk but,4 kaşık pilav,bikaç tanede patates kızartması (ne güzel tavuk yicektim yanına pilavla patateste koymuslar dayanamadım biraz yedim)
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği,1 tatlı kaşığı biber salçası, 1kk beyaz peynir,1 kk kaşar peynir ve sayısını bilemediğim kadar kavun (annişim şehir dışında ablamda yemek yapmaya üşenmiş kahvaltı ettik zaten en sevdiğim şey kahvaltı etmek)
birsürü çay içtim 2 litrede su içtim
Dün zayıftım bugün şişkoo ahh şu ödemler ahhhh
az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583
bencede menün dengeli olmuş öğlen yediğin pilavda ekmek niyetine olmuş dert etme
buarada abimin nişanı var demişsin ben daha önce söyledim
senin boyunda 1.60 kilon bence okadar fazla değil
ama ablan çok zayıfsa onun yanında şişko durucağın kesin
Vayy anammm vayyy pis boğaz seni üşenmedin tarif aradın buldun bide yaptın ehehehehe benim komşum olsana ya sende yemek yer bende kahve içeriz ehehhe birlikte dukan yaparız eğlenceli olur:)
işte öyle olmuyo canım yaa sonuçta buraya verdiğimiz kilo aç karnına kilosu oluyo btn gün aç dolaşmıoruzki şiş miğdeyle şişko duruyomuşum gibi gelio bide hakketen insan zayıfladıkça daha nankör oluyo beğenmiyo bitürlü kendini
sayfa gene eski gnlerine dönmeye başladı sanki
Menü çok can çektiren cinsten olmuş merak ettim şu sarmısaklı krep nasıl bişey ayrıca krebin yulaf kepeğinden dimi canım vlla ben beğendim afiyet olsun
Mnün güzel canım sporun suyunda tam bence pazartesi günü böyle devam edersen tartıda eksileri görürsün
lilynin de dediği gibi akşam çorba salaata yoğurt kombini yapabilirsin tek salata yersen çok acıkırsın sonra gece gece iki katı yersin
ahahahha pusuda mı bekliolar koptum valla alem kızsınumutsuzluga düştüğünde beni düşün 5-6 ay 59 59 diye kıvrandım ama pes etmedim bak 56 lara kadar düştüm sen şimdi uzun süredir 60 ta kalıosan emin olll zor kilo alırsın az sabır canımm
Eki Görüntüle 508583
Vayy anammm vayyy pis boğaz seni üşenmedin tarif aradın buldun bide yaptın ehehehehe benim komşum olsana ya sende yemek yer bende kahve içeriz ehehhe birlikte dukan yaparız eğlenceli olur:)
işte öyle olmuyo canım yaa sonuçta buraya verdiğimiz kilo aç karnına kilosu oluyo btn gün aç dolaşmıoruzki şiş miğdeyle şişko duruyomuşum gibi gelio bide hakketen insan zayıfladıkça daha nankör oluyo beğenmiyo bitürlü kendini
sayfa gene eski gnlerine dönmeye başladı sanki
ben biliodum böyle olucanı lily bir ay bakalım kimse gelmezse alırız demişti ama bi haftada fos olmaya başlıoruzzzBiz diyette eskidik kanımız dondu akmıyooo neyse yinede hala gazlıyım ve yemiyccccccciiiiiiim zayıfliyciiiiiiim işte:) Dün akşam belimi ölçtüm 72,73 gibi bişey çıkıo sevgilime sölemeye utandım 60lara insemde gururla söylesem:)
al bendende o kadar aylardır 59 da takıldım
gram eksilmiyor gerçi bugün ucundan 58 i gördüm ama akşam aç yattım resmen ondan yoksa gene 59 dur benim kilom
ay bu ne kız çok güzel görünüyor
aynen ya diyetten önce şu halimin üstünde 19 kilo vardı
ve ben şu andaki kadar kusur bulmuyordum kendimde
şimdi azıcık sağdan soldan bişey çıksa dert ediyorum
kafayı iyoyoruz heralde
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt sakın liliy duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?