Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar ben akşam yemeklerinden çorbayı kaldırcam bi süre
o da ekstra bi kalori oluyo sonuçta
sadece yemek ve pulbiberli yoğurt yiycem akşam yemeklerinde
bi de böyle deniyim bakalım
bu arada akşamları yeşil çaya da başladım
4-5 akşamdır içiyorum yeşil çayımı
inşallah faydasını göriyim allahım aminnnnnn

çok saol tatlım. umarım bi sıkıntı olmadan iyileşir. baya korkuyoruz hepimiz ama çaktırmıyoruz..

detox filan yapsan işe yaramaz mı ki acep:S

çok geçmiş olsun canım
böyle sorunlarımızda tabikide ara veririz neden sıkıntı olsun tatlım
sen işlerini hallet rahat ol

çok teşekkürler fıstıgım...

yatırdık teyzemi hastaneye. ameliyattan sonra mı ne kemoterapiye baslanacakmıs sanırım bir sürü sey anlattı doktor.
hayırlısı olsun bakalım... bu arada ortamın durulması ve birini almak konusunda bi konuşma geçmiş yine. bence de alınabilir biri daha... tabi yine de siz bilirsiniz.
hepinizi çok çok seviyorum.
bişey olursa facebooktan ulaşabilirsiniz bana 24 saat. telefonumdan görürüm.

hayırlı olsun cnm Allah tamanına erdirsin
o zamana kadar dikkat edersen verirsin 5kg falan

sabah güzel, öğlen kızartma işi bozmuş, akşamı da açıklamışsın ztn... aslında çok kötü değil de işte artık sağlıklı beslenince ufacık şeyler bile batıyor eee biz de onları da söyleyelim ki hırs yapalım kaçamak yapmaya çekinelim
menün şahane bence
şu gofret olayını bırakmana sevindim vallahi
valla aslında sevdiğimden değil sırf evde kaçamak onu bulduğumdan yiyordum:26: hatta dün annem almış muzlu mutfağa giriyorum çıkıyorum gözüme takılıyor ben de aldım dolabın üst rafına kaldırdım kapağını da kapattım gözümün önünde değil ya aklıma gelmiyor

az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583

güzel bişeye benziyor sanırım yulaf kepekli krep arası peynirli karışımla doldurulmuş geçen gün dukaniche bloğu olan kadının bir videosu vardı orda da etlisini yaptı bu fotodakinin ordan anladım
aslında dukan yapmasam da denenebilecek birşey
ya bişey sorcam, yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi de kullanabilir miyiz?:44: benm evde bi kutu var da
Vayy anammm vayyy pis boğaz seni üşenmedin tarif aradın buldun bide yaptın ehehehehe benim komşum olsana ya sende yemek yer bende kahve içeriz ehehhe birlikte dukan yaparız eğlenceli olur:)
valla ya arada sadişe diyorum keşke yakın olsak beraber yapardık diyeti... hepimiz komşu olsak ne güzel olurdu gerçi hayalimiz vardı pembe hatırlar mısın acep? parti yapcaktık zayıflayınca

cnm sayfa saatlerce boş kalmıyor ki, o yüzden lütfen küçümsemeyelim sonuçta 1 haftada 1 sayfanın gittiği zamanlara göre çok yol kat ettik
ben bi açtım 5 sayfa ilerlemiş eee kötü mü Allah aşkına...
bugun giremedim gündüz girsem hiç boş bırakır mıyım? toplasak 6-7 kişiyiz eee 3 mesajla zaten 3 sayfa ilerler üzmeyin kendinizi....
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt sakın liliy duymasın
şimdi baktım da topu topu 20dk arayla yazmış pembeyle sadiş gören de günlerce yazılmamış sanır

öncelikle suyun 2lt olmuştur yatana kadar o yüzden iyi
menün iyi sadece yemeklerde yoğurt ve salataya yer ver derim sebze yemeği de olsa

cnm ben de aynen senin gibi kaçamak yaptım azcık:26::26::26: ama bence iyi idare etmişsin sonuçta tadımlık yemişsin senin dengeyi koruduğunu biliyorum zaten spor da yapıyorsun yarın eritirsin

benimki 80in üstünde normalde 82-83 gibiydi dün 85-86yı görünce gözüm pörtledi ödemden olabilir herşey olabilr yani... biraz çalışmak lazım inceltmek için
benim de 62-63kg iken en fazla 73-74e inmişti

selam kızlar
bugun giremedim maalesef... ev işleri biter mi? pc boş kalır mı? kalsa ben hemen gelcektim
tabii ben yokum ya hemen yeni birilerini alalım lafları dönmüş topik eski halinde değil kızlar inanın sadece yeni birine karşı olduğum için değil yazılanlara bakarak söylüyorum bunu... günde herkes 3 mesajdan fazlasını yazıyor zaten eeee sorun ne? tabii ki ilk baştaki gibi günde 10ar sayfa ilerlemez zira hem sayı olarak azaldık hem de çalışan var benim gibi çalışmadığı halde giremeyen var her dk pc başında olamayabiliriz sonuçta... ha deseniz ki günde 1 sayfa zar zor ilerliyor o zaman anlarım hem herkesin diyet de iyi gidiyor diye düşünüyorum
bugun acayip yoruldum 3 saat ütü yaptım ayakta da fazla durmak beni çok yordu tam akşam yemeğinde totomun üzerine oturdum derken yemek arkası misafirimiz vardı bi de ikram hazırlığına giriştik yemek arkasıdemin işte bulaşıkları makineye attık annemle mutfağı toparladık
valla her makineyi doldurduğumda icat edenlere Allah razı olsun diyorum tüm dağınıklığı topluyor
sonrasında da soluğu burda aldım işte... gün boyu zaten muhabbetten uzak kaldım bari gidiyim yorumları okuyayım dedim
misafirlere ikram hazırladk dedim ya... milföyleri ince şeritler halinde kestim pişince kıtır kıtır oldular çayın yanında birkaç tane ondan yedim bi de 2 sigara böreği ama fırında yaptık işte üstüne yumurta sarısı bi de toplasanız 1 tatlı kaşığı yağ koyduk o da tepsiyi yağladık da ondan arttı yani çok azdı
onun haricinde de gene k.hidrat yoğun oldu maalesef valla evdeki yiyeceklerden en iyi kombinasyonu yapmaya çalışıyorum
neyse menümü yazayım da...

biraz kaçamaklımı bence gayet iyi o kurabiye bir lokmada kalmışya süpersin valla

görüşürüz canım
inşallah o günleri görebilirim

random resmini gördüm harikasın
nereni beğenmiyorsun şaırdım valla
kaç bedensin sen şimdi
gayet fit ve ince duruyorsun

bencede herkes gene dağıldı
dün akşam ben giremedim
eşim işten gelince o giriyor ona bırakıyorum bilgisayarı
oda mynete girip haber okuyor
akşamları girebildiğim kadar girerim giremezsem bilinki eşimde pc
canım teyzene acil şifalar
sen işlerine bak canım
allah yardımcınız olsun
lilycim o yulaf kepeğiyle yapılmamış janbona lor yumurta ve maydanoz karışımı koyup sarılmış öyle fırınlanmış
yulaf ezmesi bendede var pul pul sanmıyorum ondan olacağını

Günaydın günlük kardeşlerimmm dün harika giderken akşamki balık programı diyeti güme getirdi yazıyımde görün

Sabah: 1 avuç kellogs special k 200 ml süt

Öğlen: 5 kanat ızgara(derileri ayıkladım zaten minnacık eti vardı), Süzme mercimek çorbası,Mevsim salata

Ara: Öğlenden kalma yoğurtlu semizotu salatası (4yk falandı)

Akşam: bidünya göbek yedim üstüne limon sıka sıka,Hamsi ve palamut yedim sayısını bende bilemiyorum ayrıca ne zaman balık yesem canım tatlı çekio bi iki kare bitter yedim kesmedi üstüne 3 tane lokum yedim kesmedi bide abime pasta siparişi verdim yarım dilim çikolatalı pasta yedim anca kesti:) neyse sefam olsun ömrümde hiç bukadar balık yemekten keyif almamıştım.

2litrede su içtim.Tartı gününe kadar eriyip biterim inşallah:)

Random canım acaip sıkılaşmışsınnn çok güzel olmuşsun biraccık bacaklarda incelse tam süper olcan demekki artık tombik deilsin normalsin resmen şuandada çabalanan şey zayıf bi kız olmak heralde:) o zayıf miniminnacık kızların yaşadığı duyguları bende yaşamak istiyorum nasıl bi duygu acabaa:)

random resmini gördüm harikasın
nereni beğenmiyorsun şaırdım valla
kaç bedensin sen şimdi
gayet fit ve ince duruyorsun

işte öyle olmuyo canımm millet ne kadar harikasın desede insan kendi kendine takıo şurada gitse burada gitse azaldıkça azalası geliyo insanın bir iki ay sonra senide görcezz dal gibi kalcan hala erimek istiyorum dicen:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ben geldim özlediniz mi beni
yazdıklarınızı okudum kızlar
yorumlara sonra geçeceğim çünkü annem markete gidelim diyorrrrr

bi amin de benden olsun

ben artık akşam yemeklerinde rendelenmiş ve kavrulmuş kabağın üstüne yoğurt döküp yemeyi planlıyorum
dün akşamda öyle yaptım bolcada baharat ekledim pulbiber,nane falan çok süper oldu
sabah tartıda da epey bi eksilme vardı 58,4 çıktım
birkaçgün daha böyle idare edebilsem 57 rakamları görücem inşallah

oooooo o aakşam yediklerini birdaha görmiyim o ne kız öyle o kesmedi bu kesmedi vallahi gelirsem ben seni kesecem
tabi face de tiramusu resimleri yayınlarsan böyle gözün döner işte

hee ya nasıl bir duygudur acep :44::44::44:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

özlemezmiyiz yavrum
aman ha markette cııssssss lardan alma

bi amin de benden olsun

ben artık akşam yemeklerinde rendelenmiş ve kavrulmuş kabağın üstüne yoğurt döküp yemeyi planlıyorum
dün akşamda öyle yaptım bolcada baharat ekledim pulbiber,nane falan çok süper oldu
sabah tartıda da epey bi eksilme vardı 58,4 çıktım
birkaçgün daha böyle idare edebilsem 57 rakamları görücem inşallah

oooooo o aakşam yediklerini birdaha görmiyim o ne kız öyle o kesmedi bu kesmedi vallahi gelirsem ben seni kesecem
tabi face de tiramusu resimleri yayınlarsan böyle gözün döner işte

hee ya nasıl bir duygudur acep :44::44::44:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

özlemezmiyiz yavrum
aman ha markette cııssssss lardan alma

anowwww yaşpasta haaaa
neyse sana kızamayacağım bende dün akşam 1 avuç dolusu kavrulmuş tuzlu yerfıstığı yedim
p.tesiye bişe kalmaz merak etme

dünkü menümü yazmamıştım onu ekliyeyim
sabah
1 haş. yum
1 kk peynir
domates

3 parça o resimdeki janbonluşeyden
yarım tabak yoğurtlu bakla
1 soda
domates

1 şeftali

yoğurtlu kabak
azcık kızartma(
azcıkda lor

1 avuç kavrulmuş yerfıstığı

3e yakın su yeşilçay yok

offf halen birsürü işim var yahuu yaz mevsimi benim amelelik mevsimim pöööööffffff

kırmızı lahana turşusu yaptım şeftali kompostosu yaptım şimdide közlenmiş patlıcan koservesi yapcam

bide görümceme domates konservesi yapcam 6 kavanoz allahdan az

neyse benim patlıcanlar közlendi gideyim ona başlıyayım

offf şu yerfıstığı yokmu beni bitiriyor resmen bağımlısıyım
ama bence menü süper arada fıstık mıstıkta gerekli yani

aynen canım karınca gibiyiz
yazın depolayıp kışın iyoruz
bende domateslerimi,yaptım dünde buzluğa türlü attım bugün birazdaha türlü yapıp atacam
geriye dolmalık patlıcanla közlenmiş biberler kaldı
onuda haftasonu halledecem zaten buzlukta da yer kalmadı artık
ohhh kışa rahatım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…