rahat ol bebişim sen. teyzene çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir. sen işlerini hallet ama bizi unutmak yok tamam mı
bu arada son sene çok acayip oluyo ya. böyle sevinç, huzun her şey bir arada. dur şunu da yapalım edelim, içelim gezelim tozalım derken sene geçiveriyo valla kıymetini bil derim. ben en çok okulun son senesinde eğlenmiştim :) eskişehiri de çok özledim ya of
ya kızlar ben napsam bana bi yol gösterin
klasik diyet modu bende işe yaramıyo artık, sadece kilomu koruyorum böyle
3 gün protein yaptıktan sonra akşamları yemek yerine salata yemeyi mi denesem bi süre...? en azından 3 gün de onu mu yapsam. ya çok sıkıldım ben 60 kilo olmaktan57-58leri görmek istiyorum ya banane
çok geçmiş olsun canım
böyle sorunlarımızda tabikide ara veririz neden sıkıntı olsun tatlım
sen işlerini hallet rahat ol
günaydın kızlar
akşam eşimin amcasının kızı aradı
çok severim
kasımın birinde istemeye geliyorlarmış o akşamda aile arasında
yüzük takılıcakmış çanakkalede oturuyorlar bayramda gel kalırsın burda diyor
söze kadar zayıflamam lazım :18::18:
Günaydın bebişler dün kü menümü yazıyım
Sabah : üçgen kepekli ekmek arasına beyaz peynir,domates,zeytin ezmesi ve marul
Öğlen: 2 parça ızgara derisiz tavuk but,4 kaşık pilav,bikaç tanede patates kızartması (ne güzel tavuk yicektim yanına pilavla patateste koymuslar dayanamadım biraz yedim)
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği,1 tatlı kaşığı biber salçası, 1kk beyaz peynir,1 kk kaşar peynir ve sayısını bilemediğim kadar kavun (annişim şehir dışında ablamda yemek yapmaya üşenmiş kahvaltı ettik zaten en sevdiğim şey kahvaltı etmek)
birsürü çay içtim 2 litrede su içtim
Dün zayıftım bugün şişkoo ahh şu ödemler ahhhh
valla aslında sevdiğimden değil sırf evde kaçamak onu bulduğumdan yiyordum:26: hatta dün annem almış muzlu mutfağa giriyorum çıkıyorum gözüme takılıyor ben de aldım dolabın üst rafına kaldırdım kapağını da kapattım gözümün önünde değil ya aklıma gelmiyormenün şahane bence
şu gofret olayını bırakmana sevindim vallahi
az önce dukantarifleri sayfasından aldığım şeyi fırınladım ve yedim gerçekden çok güzel oldu oda ahanda bu resimdeki
Eki Görüntüle 508583
valla ya arada sadişe diyorum keşke yakın olsak beraber yapardık diyeti... hepimiz komşu olsak ne güzel olurduVayy anammm vayyy pis boğaz seni üşenmedin tarif aradın buldun bide yaptın ehehehehe benim komşum olsana ya sende yemek yer bende kahve içeriz ehehhe birlikte dukan yaparız eğlenceli olur:)
ben biliodum böyle olucanı lily bir ay bakalım kimse gelmezse alırız demişti ama bi haftada fos olmaya başlıoruzzzBiz diyette eskidik kanımız dondu akmıyooo neyse yinede hala gazlıyım ve yemiyccccccciiiiiiim zayıfliyciiiiiiim işte:) Dün akşam belimi ölçtüm 72,73 gibi bişey çıkıo sevgilime sölemeye utandım 60lara insemde gururla söylesem:)
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt sakın liliy duymasın
öncelikle suyun 2lt olmuştur yatana kadar o yüzden iyiselammmmenümü yazmaya geldim
sabah 2 dl ekmek bir dl kaşar peynir bir bardak süt
ara kızımın kahvaltısından kalan bir lokmacık reçelli ekmek küçük bir parça kaşar
öğle salata yaptım bir çay bardağı kadar makarnayı haslayıp içine ekledim yanında bir bardak ayranla yedim
akşam 2 dl ekmek ve patlıcan yemeği
arada meyve yiyecektim ama uyumuşuz kardelenle
akşam yemeği az oldu akşam arasında meyve yiyebilirim
su şimdilik 1.5 lt
cnm ben de aynen senin gibi kaçamak yaptım azcık:26::26::26: ama bence iyi idare etmişsin sonuçta tadımlık yemişsin senin dengeyi koruduğunu biliyorum zaten spor da yapıyorsun yarın eritirsinmerhaba sevgili kardeşlerim
menümü sunuyorum
biraz kaçamaklı :)
sabah spora giderken 1 bardak süt
kahvaltı: 2 dl ekmek, peynir, zeytin ve kahvaltının saz arkdaşları, yeşil çay.
ara: sodalı ayran
öğlen: 3 küçük parça et, 1 domates, 1 dl ekmek
ara: yarım simit, çay, bi lokma kurabiye... dışardaydım batırdım gene tüm menüyü :)
akşam: 3 küçük kabak dolması, salata, 3 yk yoğurt üstüne pulbiber
spor: 1 saat
su: bugun az içtim ya. gece içmeye çalışıcam 1 lt daha. 1,5 ancak içmişimdir şimdiye kadar.
benimki 80in üstünde normalde 82-83 gibiydi dün 85-86yı görünce gözüm pörtledibenim de boy 1,60 :) topikçe ortalama türk kadınıyız vallahi :) bi deniz uzun bizden. ortalamayı yükseltiyo :)
bu arada az önce gözüme ilişti. pembe benim bel 72-73 cm demiş. incecik kız benim gözümde şaşırdım çünkü benim belim de şu an 72 cm. daha bu sabah ölçtüm. ama bende goca bi göbek var işte
bugun aynadan fotomu çektim grupta paylaşıcam. yorum yapın plizzzz :)
biraz kaçamaklımı bence gayet iyi o kurabiye bir lokmada kalmışya süpersin vallamerhaba sevgili kardeşlerim
menümü sunuyorum
biraz kaçamaklı :)
sabah spora giderken 1 bardak süt
kahvaltı: 2 dl ekmek, peynir, zeytin ve kahvaltının saz arkdaşları, yeşil çay.
ara: sodalı ayran
öğlen: 3 küçük parça et, 1 domates, 1 dl ekmek
ara: yarım simit, çay, bi lokma kurabiye... dışardaydım batırdım gene tüm menüyü :)
akşam: 3 küçük kabak dolması, salata, 3 yk yoğurt üstüne pulbiber
spor: 1 saat
su: bugun az içtim ya. gece içmeye çalışıcam 1 lt daha. 1,5 ancak içmişimdir şimdiye kadar.
yavrucum o fotoyu zaten bakıpta midemiz bulnsın,ibret olsun diye koydum
kendimizi salarsak sonumuz ne olur aklımızda olsun diye koydum şekerim
sen öyle san bizde öyle sanıyorduk
60 bizim için hayeldi bi düşeyim başka şey istemiyoruz derdik
ama bak bende,random da,pembişte halimizden memnun değiliz
daha fazlasını istiyoruz emin ol sende öyle olacaksın
bi hayırlısıyla 60 a düş o zaman görüşelim canım
bencede herkes gene dağıldıkızlar 1 haftada gazımız sönüyo bakın topik eski haline dönmeye başladı bile
daha 1 kere bildirim yaptık 2. hafta gelmeden yazmalar azalmaya başladı
böyle olunca kaçamakları da artırıyoruz
lütfen herkes yazabildiği kadar bolca yazsın
canım teyzene acil şifalarçok saol tatlım. umarım bi sıkıntı olmadan iyileşir. baya korkuyoruz hepimiz ama çaktırmıyoruz..
detox filan yapsan işe yaramaz mı ki acep:S
çok teşekkürler fıstıgım...
yatırdık teyzemi hastaneye. ameliyattan sonra mı ne kemoterapiye baslanacakmıs sanırım bir sürü sey anlattı doktor.
hayırlısı olsun bakalım... bu arada ortamın durulması ve birini almak konusunda bi konuşma geçmiş yine. bence de alınabilir biri daha... tabi yine de siz bilirsiniz.
hepinizi çok çok seviyorum.
bişey olursa facebooktan ulaşabilirsiniz bana 24 saat. telefonumdan görürüm.
lilycim o yulaf kepeğiyle yapılmamış janbona lor yumurta ve maydanoz karışımı koyup sarılmış öyle fırınlanmış
güzel bişeye benziyor sanırım yulaf kepekli krep arası peynirli karışımla doldurulmuş geçen gün dukaniche bloğu olan kadının bir videosu vardı orda da etlisini yaptı bu fotodakinin ordan anladım
aslında dukan yapmasam da denenebilecek birşey
ya bişey sorcam, yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi de kullanabilir miyiz?:44: benm evde bi kutu var davalla ya arada sadişe diyorum keşke yakın olsak beraber yapardık diyeti... hepimiz komşu olsak ne güzel olurdu gerçi hayalimiz vardı pembe hatırlar mısın acep? parti yapcaktık zayıflayınca
cnm sayfa saatlerce boş kalmıyor ki, o yüzden lütfen küçümsemeyelim sonuçta 1 haftada 1 sayfanın gittiği zamanlara göre çok yol kat ettik
ben bi açtım 5 sayfa ilerlemiş eee kötü mü Allah aşkına...
bugun giremedim gündüz girsem hiç boş bırakır mıyım? toplasak 6-7 kişiyiz eee 3 mesajla zaten 3 sayfa ilerler üzmeyin kendinizi....
şimdi baktım da topu topu 20dk arayla yazmış pembeyle sadiş gören de günlerce yazılmamış sanır
random resmini gördüm harikasın
nereni beğenmiyorsun şaırdım valla
kaç bedensin sen şimdi
gayet fit ve ince duruyorsun
kızlar 1 haftada gazımız sönüyo bakın topik eski haline dönmeye başladı bile
kızlar ben akşam yemeklerinden çorbayı kaldırcam bi süre
o da ekstra bi kalori oluyo sonuçta
sadece yemek ve pulbiberli yoğurt yiycem akşam yemeklerinde
bi de böyle deniyim bakalım
bu arada akşamları yeşil çaya da başladım
4-5 akşamdır içiyorum yeşil çayımı
inşallah faydasını göriyim allahım aminnnnnn
Günaydın günlük kardeşlerimmm dün harika giderken akşamki balık programı diyeti güme getirdi yazıyımde görün
Sabah: 1 avuç kellogs special k 200 ml süt
Öğlen: 5 kanat ızgara(derileri ayıkladım zaten minnacık eti vardı), Süzme mercimek çorbası,Mevsim salata
Ara: Öğlenden kalma yoğurtlu semizotu salatası (4yk falandı)
Akşam: bidünya göbek yedim üstüne limon sıka sıka,Hamsi ve palamut yedim sayısını bende bilemiyorum ayrıca ne zaman balık yesem canım tatlı çekio bi iki kare bitter yedim kesmedi üstüne 3 tane lokum yedim kesmedi bide abime pasta siparişi verdim yarım dilim çikolatalı pasta yedim anca kesti:) neyse sefam olsun ömrümde hiç bukadar balık yemekten keyif almamıştım.
2litrede su içtim.Tartı gününe kadar eriyip biterim inşallah:)
Random canım acaip sıkılaşmışsınnn çok güzel olmuşsun biraccık bacaklarda incelse tam süper olcan demekkiartık tombik deilsin normalsin resmen şuandada çabalanan şey zayıf bi kız olmak heralde:) o zayıf miniminnacık kızların yaşadığı duyguları bende yaşamak istiyorum nasıl bi duygu acabaa:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim özlediniz mi beni
yazdıklarınızı okudum kızlar
yorumlara sonra geçeceğim çünkü annem markete gidelim diyorrrrr
kızlar 1 haftada gazımız sönüyo bakın topik eski haline dönmeye başladı bile
kızlar ben akşam yemeklerinden çorbayı kaldırcam bi süre
o da ekstra bi kalori oluyo sonuçta
sadece yemek ve pulbiberli yoğurt yiycem akşam yemeklerinde
bi de böyle deniyim bakalım
bu arada akşamları yeşil çaya da başladım
4-5 akşamdır içiyorum yeşil çayımı
inşallah faydasını göriyim allahım aminnnnnn
Günaydın günlük kardeşlerimmm dün harika giderken akşamki balık programı diyeti güme getirdi yazıyımde görün
Öğlen: 5 kanat ızgara(derileri ayıkladım zaten minnacık eti vardı), Süzme mercimek çorbası,Mevsim salata
Akşam: bidünya göbek yedim üstüne limon sıka sıka,Hamsi ve palamut yedim sayısını bende bilemiyorum ayrıca ne zaman balık yesem canım tatlı çekio bi iki kare bitter yedim kesmedi üstüne 3 tane lokum yedim kesmedi bide abime pasta siparişi verdim yarım dilim çikolatalı pasta yedim anca kesti:) neyse sefam olsun ömrümde hiç bukadar balık yemekten keyif almamıştım.
Random canım acaip sıkılaşmışsınnn çok güzel olmuşsun biraccık bacaklarda incelse tam süper olcan demekkiartık tombik deilsin normalsin resmen şuandada çabalanan şey zayıf bi kız olmak heralde:) o zayıf miniminnacık kızların yaşadığı duyguları bende yaşamak istiyorum nasıl bi duygu acabaa:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim özlediniz mi beni
yazdıklarınızı okudum kızlar
yorumlara sonra geçeceğim çünkü annem markete gidelim diyorrrrr
anowwww yaşpasta haaaaGünaydın günlük kardeşlerimmm dün harika giderken akşamki balık programı diyeti güme getirdi yazıyımde görün
dünkü menümü yazmamıştım onu ekliyeyim
sabah
1 haş. yum
1 kk peynir
domates
3 parça o resimdeki janbonluşeyden
yarım tabak yoğurtlu bakla
1 soda
domates
1 şeftali
yoğurtlu kabak
azcık kızartma(
azcıkda lor
1 avuç kavrulmuş yerfıstığı
3e yakın su yeşilçay yok
offf halen birsürü işim var yahuu yaz mevsimi benim amelelik mevsimim pöööööffffff
kırmızı lahana turşusu yaptım şeftali kompostosu yaptım şimdide közlenmiş patlıcan koservesi yapcam
bide görümceme domates konservesi yapcam 6 kavanoz allahdan az
neyse benim patlıcanlar közlendi gideyim ona başlıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?