Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar
kardeşim kahvaltısını ederken pcyi boş buldum gireyim bari dedim

Beyazbulutcum,
günün iyi gidiyormuş ki misafirle beraber çuvallamışsın bugun dikkat et de bari dünün telafisi olsun

Denizcim,
bende de lifalif var kimbilir ne zmn oldu alalı 6 ay falan olmuştur heral:44: ama ona gelesiye kadar yiyecek çok ondan ona sıra gelmiyor yine de kek krep falan yaparsam onu denicem gerçi bu aralar kaçamak modunda değilim geçen günkü k.hidratlı ve milföy kaçamaklı menümden sonra...

kızlar ya bu iş gerçekten beyinde bitiyormuş baksanıza yemiyorum bişey
bi de eve annem dün bisküvi almış 2 çeşit muzlu gofret de var reçel sonra bi sürü meyve var yemicem dedim ya yemiyorum
ha dolaptaki kavun bana bakıyor ben ona ama yok pazartesiye kadar yememem lazım

bi de karamelek sana söz verdim ya ondan mıdır nedir bugun rüya gördüm işte arkadaşlarla yurtdışına çıkmışız orda da kurabiyeyle puding yemişim sonra eyvah ben sözümü tutamadım diye üzülüyordum:18:
kızlar ben o milföyü yedikten sonraki gün kalktım ve dedim ki pazartesiye kadar dikkat edicem kendime söz verdim sonra karamelekle de sözleştik ondan rüyamda da kızıyordum kendime sözümü tutmadım diye...

bu arada kızlar bugun 73,6 çıktım hehe ben de odamda sabitledim tartıyı ondan sabah aç karnına tartılıyorum tabii dikkate aldığım bildirim günü olan da... yine de motive oluyorum eksileri gördükçe

RANDOM kına nasıl geçti ne giydin tepkiler nasıldı hemen yaz bakıyım

canım komşumuzun kızının kınasıydı annem yalnız kalmasın diye gittim
beni pek tanıyan yoktu zaten
ama başka bi komşumuzun oğlu beni karşıdan gördü yarım saat sonra tanımış yanımıza geldi nolmuş sana diyo
annesi diyomuş bak random çok zayıfladı tanımıycaksın falan diye
inanmamış o da yok canım demiş
çocuk şoka girdi yazık

Son düzenleme:
bugun spora gitmedim
sizlerde var mı bilmiyorum tarhana çıkarıcaz bugun
yorulcam zaten annem yollamadı kafan kalkmıyo bugun dinlenik ol dedi
ama gene evi temizletti bana
mutfagı ovdum falan ne anladım spora gitmemekten neyse

sabah tartıldım gene eksinin eeee si bile yok
ama şöyle bişey oldu
eski ölçülerin yazılı oldugu kagıdı buldum
orda en son 2 ay önceki ölçülerim var
belimde ve bacağımda o zamanki ölçülere göre 1 cm düşüş var
ama göbek aynı gibi

söz çok hoşuma gitti diyet sözcüğü ağız alışkanlığıdır benimkisi sağlıklı tıkınmak demiş
çok güzel şeyler yazmış 33 kilo vermiş arkadaşlar

sporla ilgili küçük bir bölüm çok samimi yazmış :))

Asla düzenli spor yapma alışkanlığım olmadı.
Zamanında atletik bir vücuda sahip olduğum doğruydu ama kilo verme sporları diye tabir ettiğim aerobikti, pilatesti, yogaydı, stepti hiiiiç beceremedim. Onlar için gereken senkronizasyon yeteneği bende gıdım bulunmamaktadır. Zira, dans da edemem. Varsa yoksa doğaçlama…
Salonlar beni sinirlendirir. Müthiş popolu kadın hocalar ve karnı baklavalı erkek hocaların libidoları eşliğinde spor yapmak –hem de olanca beceriksizliğimle zor değil, caydırıcıdır da.
Çok sevdiğim bir arkadaşım, üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmuş bir pilates antrenörü. Bana üç kuruş almadan ders veriyor. Hiçbir derse gecikmedi. Ama ben o kadıncağızı yoldan çıkartıp durdum. Hadi kahve içelim, hadi domatesli makarna… Suç bende. Bir ayın sonunda bana domates doğruyordu. Oysa ben lastik çekiştirip, top üzerinde yuvarlanacaktım, plan buydu.
İkinci el bir yürüyüş bandı edindim. Biraz eğimli. Tırmanış bandı desek daha doğru. Bana hiçbir şeye mal oldu. Ama uzun telefon konuşmaları yaparken üzerine çıkıp, konuşma bitene kadar yürüdüm. Hani olur ya, kazağınızın bir köşesiyle oynar, konuşma bitince de kazağı tamamen sökmüş olursunuz. Hah, benimki de o hesap; konuşma başında çıkıp biterken nefes nefese indiğim ama bundan gayrı da çıkıp iki yürümediğim bir bant oldu.
Peki şimdi ne yapacağım. Hareketsizlik beni avlıyor. Hareketsizlik, içtiğim suyu havada kapıp popo yağı olarak dönüştürüyor.
Bir yüzmeyi seviyorum bir de yürümeyi. Öyle çok alingirli olmayan birkaç hareketi de düzenli yapabilirim. İşe yarayacağına da inanırım.
İşte bu yüzden SPOR GÜNCESİ bölümünde günlük kaç dakika yürümüşüm, kaç tane mekik çekmişim, kaç kez şpagat atmışım yer alacak. Eğer siz bana destek olursanız, yemin ediyorum kahve ya da domatesli makarnaya değişmeksizin kültür-fizik hareketlerime de başlayacak ve sizinle paylaşacağım.

taylan kümeliyle zayıflayan bi kız vardı
o da böyle dal gibi olmuş
resimlerini falan paylaşıyodu blogunda
ama blogun adını hatırlayamıyorum

öncelikle selam
hehe rüyana girerim böle işte

bu arada kızlar bugun 73,6 çıktım hehe ben de odamda sabitledim tartıyı ondan sabah aç karnına tartılıyorum tabii dikkate aldığım bildirim günü olan da... yine de motive oluyorum eksileri gördükçe
ooooooooo 70i ulaştn oldn hadi devamm

ayyy bende istiyorum tarhana
herhalde tek yapamadığım şeylerden biri tarhana
eee sıkılaşıyorsun işte kızımm

artık telefonum var heheh eşim git kendine istediğin tlfnu al dedii

elimden telefonu alıp uzun süre tlfsuz bırakıp senelerdir kullandığım hattımın kapanmasına sebep olduğu için

ona bayağı bir masraf çıkardım ahahah

bugün öğlen kayınpederim pisboğazlığını gösterdi illa batırık yapın dedi
offf şimdi yemesen olmaz yanlış anlar görümcemler protein diyeti yaptığımı bilmiyorlar
az yedim ama sonuçda bugün saf protein günümdü
neyse öglen öyle oldu ama kaçamağım yok

hadi hayırlısı olsun canım
artık yeni fotolarını telefoncuğunla çeker yüklersin

kaç gündür baya iyi gidiyosun
merak etme bişey olmaz o kadar
haftalık kaçamak hakkını kullanmış oldun

akşam yemeğine balık yapcakmış annem

çok sevindim hem balığı çok severim hem de protein olcak

bugun 1 adet bitterli gofreti yemekle yememek arasında uzun gel gitler yaşadımmmm amaaaaaa yemedim

kalorisi çok değildi ama sanki

baktım arkasına 161 kaloriymiş, bitterli olduğu için öyle sanırım

aslında canımız çok çektiğinde yiyebiliriz ara öğün niyetine

sonuçta 1 ara öğün de 100-150 calori civarı olmalıymışşşş

canım sıkıldı menümü yazayım bari

sabah: 2 dl çavdar ekmeği, haşlanmış yumurta, peynir zeytin vs, yeşil çay.

ara: 1 şeftali

öğlen: 2 parça kadar hatta daha az dünkü pırasalı mücver, 1 dl ekmek, doymayınca da yarım dl ekmekle çok az patlıcan yemeği yedim

ara: 1 armut

akşam: çorba içer miyim bilmiyorum, balık sınırsızzzzz ve salata, bi dl de kavun yerim.

spor: yokkk
su: 2 lt oldu sabahtan beri su içiyorum

değişiklik olursa bildiririm

haftalık hakkımı daha önce kullanmıştım kızartma yiyerekk
iyice bunaldım tam konsantre oluyorm yaa biri geliyor menü değişiyor yada ben gidiyorm saçma sapan şeyler çıkıyor
38 yaşında liseye giden 2 çocuk annesi görümcem bile 65 kiloya düşmüş benden sadece 1 kilo fazlaa
bugidişle beni sollayıp geççek iradesi süperr
ben aptal ise 1 çikolatayı görünce bile diyetini bozabiliyor çocuk gibiiym
evet yenilebilir ama şekerli olduğu için göbek çevresinde genişleme oluyormuş
bide glisemik indeksin dengesini bozuyor (bunu sıktım bilgim yok)
menün gayet güzel
öğlende çok olmamış tam kararında olmuş

selam kızlar
geçmişe jet hızıyla baktım bi daha giremem belki demek için geldim aşağıda komşunun nişanı var bahçede müzikli olcak küçük bir parti gibi yani:)
Beyazbulut, o dediğin bloğu ben çoooookkkk aylar önce takibe almıştım taylan kümelinin kızı elif ezgi uzmansele ait bnm blogda var linki
şimdi annesiyle bir kitap çıkarttılar başarı öyküsü diye...
randomcum incelmene sevindim
karamelek şekerim sen de çok yeme bak söz verdik
random bnm yediğim bitterli gofret de 130kcal falandı ama yemiyorum kızlar pazartesi düşüş görürsem belki bişeyler yerim misal mutfakta geçen günden kalan kekin yarısı duruyor sigara böreklerini ısıttım teflonda kardeşime hatta yarıya bölünmüş olanı elime aldım yesem mi dedim vazgeçip geri koydum bugun de nişan eğer ikramlı olursa bilmiyorum naparım en fazla olur da ikram edilirse nişan çikolatası yerim ama ddiğim gibi ikram edilirse
neyse anam ben çıktım görüşürüz
öpüldünüz

bende ptoein ve yağile karışık saçma menümü yazayım
bugün protein günüm güme gitti artık yarını ful protein yapcam
sabah
yarım dilim kızarmış ekmek
az sucuklu yum
1 kk peynir
2 ince dilim kaşar

1 kase batırık(yerfıstığı ile yapılan vardı ya o)
biraz haşlanmış lahana

1 fincan sütlükahve
az fırında tavuk(dünden kalan)
1 kaseye yakın yoğurt

ilerleyen saatlerdede süt içerim
spor bayağı bi yürüdüm
su anca 1buçuk lt 2buçuk yaparım yatana kadar
yeşilçayda 1 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…