RANDOM kına nasıl geçti ne giydin tepkiler nasıldı hemen yaz bakıyım
selam Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!
güzel bir bolg bakın derim
hehe rüyana girerim böle işteselam kızlar
kardeşim kahvaltısını ederken pcyi boş buldum gireyim bari dedim
Beyazbulutcum,
günün iyi gidiyormuş ki misafirle beraber çuvallamışsın bugun dikkat et de bari dünün telafisi olsun
Denizcim,
bende de lifalif var kimbilir ne zmn oldu alalı 6 ay falan olmuştur heral:44: ama ona gelesiye kadar yiyecek çok ondan ona sıra gelmiyor yine de kek krep falan yaparsam onu denicemgerçi bu aralar kaçamak modunda değilim geçen günkü k.hidratlı ve milföy kaçamaklı menümden sonra...
kızlar ya bu iş gerçekten beyinde bitiyormuş baksanıza yemiyorum bişey
bi de eve annem dün bisküvi almış 2 çeşit muzlu gofret de var reçel sonra bi sürü meyve var yemicem dedim ya yemiyorum
ha dolaptaki kavun bana bakıyor ben ona ama yok pazartesiye kadar yememem lazım
bi de karamelek sana söz verdim ya ondan mıdır nedir bugun rüya gördüm işte arkadaşlarla yurtdışına çıkmışız orda da kurabiyeyle puding yemişim sonra eyvah ben sözümü tutamadım diye üzülüyordum:18:
kızlar ben o milföyü yedikten sonraki gün kalktım ve dedim ki pazartesiye kadar dikkat edicem kendime söz verdim sonra karamelekle de sözleştik ondan rüyamda da kızıyordum kendime sözümü tutmadım diye...
ooooooooo 70i ulaştn oldn hadi devammbu arada kızlar bugun 73,6 çıktım heheben de odamda sabitledim tartıyı ondan sabah aç karnına tartılıyorum tabii dikkate aldığım bildirim günü olan da... yine de motive oluyorum eksileri gördükçe
bugun spora gitmedim
sizlerde var mı bilmiyorum tarhana çıkarıcaz bugun
yorulcam zaten annem yollamadı kafan kalkmıyo bugun dinlenik ol dedi
ama gene evi temizletti bana
mutfagı ovdum falan ne anladım spora gitmemekten neyse
sabah tartıldım gene eksinin eeee si bile yok
ama şöyle bişey oldu
eski ölçülerin yazılı oldugu kagıdı buldum
orda en son 2 ay önceki ölçülerim var
belimde ve bacağımda o zamanki ölçülere göre 1 cm düşüş var
ama göbek aynı gibi
hadi hayırlısı olsun canımartık telefonum var heheh eşim git kendine istediğin tlfnu al dedii
elimden telefonu alıp uzun süre tlfsuz bırakıp senelerdir kullandığım hattımın kapanmasına sebep olduğu için
ona bayağı bir masraf çıkardım ahahah
bugün öğlen kayınpederim pisboğazlığını gösterdi illa batırık yapın dedi
offf şimdi yemesen olmaz yanlış anlar görümcemler protein diyeti yaptığımı bilmiyorlar
az yedim ama sonuçda bugün saf protein günümdü
neyse öglen öyle oldu ama kaçamağım yok
haftalık hakkımı daha önce kullanmıştım kızartma yiyerekkhadi hayırlısı olsun canım
artık yeni fotolarını telefoncuğunla çeker yüklersin
kaç gündür baya iyi gidiyosun
merak etme bişey olmaz o kadar
haftalık kaçamak hakkını kullanmış oldun
evet yenilebilir ama şekerli olduğu için göbek çevresinde genişleme oluyormuşakşam yemeğine balık yapcakmış annem
çok sevindim hem balığı çok severim hem de protein olcak
bugun 1 adet bitterli gofreti yemekle yememek arasında uzun gel gitler yaşadımmmm amaaaaaa yemedim
kalorisi çok değildi ama sanki
baktım arkasına 161 kaloriymiş, bitterli olduğu için öyle sanırım
aslında canımız çok çektiğinde yiyebiliriz ara öğün niyetine
sonuçta 1 ara öğün de 100-150 calori civarı olmalıymışşşş
menün gayet güzelcanım sıkıldı menümü yazayım bari
sabah: 2 dl çavdar ekmeği, haşlanmış yumurta, peynir zeytin vs, yeşil çay.
ara: 1 şeftali
öğlen: 2 parça kadar hatta daha az dünkü pırasalı mücver, 1 dl ekmek, doymayınca da yarım dl ekmekle çok az patlıcan yemeği yedim
ara: 1 armut
akşam: çorba içer miyim bilmiyorum, balık sınırsızzzzz ve salata, bi dl de kavun yerim.
spor: yokkk
su: 2 lt oldu sabahtan beri su içiyorum
değişiklik olursa bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?