Öncelikle katılımınız diğer forumlar gibi değil hemen hemen her konuda paylaşım ve katılımınız çok fazla ... ve çok fazla destek var ve benimde desteğe ihtiyacım var kilo vermem yine durdu, ve yavaşladı 96 kilo gezince normal bu kiloya inmeme pek alışamadı vucudum.
Açıkçası çok diyet denedim olmadı şimdi kendime ve aldığım eğitime göre hareket ettim hem bunu sizinle paylaşmak istedim hemde şunu bilin istedim benim gibi size katılanlar gibi katılamayan yada katılmayanlarda var burada yazdıklarınız onlarada fayda saglıyor. Spor konusunda elimden geleni yaparım tabiki :))
evet sen önceden daha istekliydinvalla benim de spor konusunda yardıma ihtiyacım var çünkü önceden spordan gelince çivi gibi olurdum
şimdi ise ölüyorum etlerim kopuyo
bunun sebebini merak ediyorum
neyi yanlış yapıyorum acaba?
ayyy bencede kıllı kıllı bööggpembe şu iboyu kaldır ya valla hayattan soğuyorum görünce
Şu an dukan diyeti yapıyorsanız günde en az iki buçuk lt su içmenizi öneririm proteinler vucuttan dehidrasyon yapar (su kaybı) bu da tansiyonda değişiklik susuzluğa bağlı baş ağrısı yapar.
tamamdır size özelden mesaj atıcam begenmediğiniz bir yer olursa mesajlaşırız yine
menün güzel şekerim afiyet olsunbenim menü belli oldu görümcemler gelcek akşama haftasonu burda kalcaklarmış
akşam giremem birdaha
sabah
yarım dilim kızarmış ekmek(1 dilimdi yarısını efeyedi)
1 sarımsaklı salçalı omlet
1 kk peynir
domates salatalık
1 fincan sütlükahve
3 dilim fırın mücver
1 kase sarımsaklı yoğurt
yarım kase yoğurt(içine yarm salatalık doğradım nane ekledim cacık gibi yedim)
fırında tavuk
yoğurt
salata
spor birazdan markete ve tavukçuya gitcem yarım saat yürümüş olcm
2 lt oldu yatana kadar 3 ü geçer
yeşilçay 2 bardak
benim menü belli oldu görümcemler gelcek akşama haftasonu burda kalcaklarmış
akşam giremem birdaha
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
1 fincan sütlükahve
3 dilim fırın mücver
1 kase sarımsaklı yoğurt
fırında tavuk
yoğurt
salata
yeşilçay 2 bardak
sevgili miss arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldi demek isterim
ben de tickerımda da görüldüğü üzere 30ay yakın bir miktar kilo verdim 1 sene gibi bir sürede.
bu topikte ortak yaşadığımız sorun aslında kilolarımızın tıkanması. ben şu an 60a adeta çakılmış durumdayım. bir sporcu olarak kilo vermesi duraklamaktan çok yerine kazıkla çakılanlara önerilen ne olabilir? ben 3 haftadır haftada 4-5 gün 1 saat spor yapıyorum şu an. diğer kilolarımı da bu şekilde sporla verdim. şimdi neden veremiyorum nerde yanlış yapıyorum?
Şöyleki en az 6 ayda bir antrenman şeklinizi (program değil ama yanlış anlaşılmasınörneğin aerobik yapıosunuz 1 senedir diyelim vücut bu düzene ve kalari harcamasına alışıyor kaslarda öyle bu sebepten antrenmanınıza ağırlık çalışmaları yada istasyon çalışmaları eklemelisiniz. Aslında ben vücudumda olan biteni anatomik ve fizyolojik olarak bilmem rağmen ben de dayanamıyorum. Mesela şimdiye kadar hep antrenman düzeniniz aynı diyelim fitnes+ grup dersi(pilates ,aerodans,zumba vs.) bu düzenden birini çıkarıp ip atlamaya başlayın örneğin bu durum kas çalışmasındaki koordinasyonu da değiştireceği için vücut duruma adapte olabilmek için daha fazla enerji harcayacak. Birde şunu da eklemek isterim bayanlar her zaman yaptığınız spor ne olursa olsun yeni eklemeler ve değişiklikler yapmazsanız kilo verimi durur. Umarım aydınlatıcı olmuştur.
Beslenme konusunda da isterseniz yardımcı olmaya çalışırım ..
evet sen önceden daha istekliydin
ama şimdi sürekli yoruldum bıkkınım felan diyorsnn
destek iyi olur
kendi hocana sorsan bide
ayyy bencede kıllı kıllı böögg
suyumu 3 lt den aşağı içmiyorm
başağrım felan olmuyor çok şükür
özelden mesaj atamazsın yenii üye olduğun için
burdanda yazabilirsin problem yok
kendini bize anlatırmısın
nerde yaşarsın evlimisin bekarmısın yaşın kaç nerde okudun neler yapıyorsun gibi
İstanbul da yaşıyorum, Bekarım,Spor Akademisi Antrenörlük mezunuyum. Pilates ,Aerodance.kişiye Özel Antrenörlük yapıyorum. Bir bloğum var orda antrenman ve zayıflamak ile ilgili bi çok seyi anlatacağim zaten. Bir erkek arkadaşım var 5 senedir beraberiz şimdi ailelerimiz görüşmeye başladı inşallah yakında nişan olucak. Çalışıyorum ama Özel olarak kişiye özel eğitmenlik yapıyorum.
tşkler canım yaa hergün sade yumurtadan sıkıldım bugün ps günüm ya ondan dolayı değişiklik olsun istedimmenün güzel şekerim afiyet olsun
bu arada sabahki gibi bazen ben de yapıyorum çemenli yumurta gibi olyor
ben de birazdan pazara gitcem biraz sebze alayım eve
mücver sulu olmamış canım altını pişirmeyi unutmuşumbeh behhh behhh süper bir menü vallahi afiyet şeker olsun
bu arada mücver sulu oldu demişsin
bizde bi kere yaptık olmadı
çünkü acıkmıştık
pişmiştir deyip çıkardık sulu kalmış
çok az yedik çöpe attık
iyice kızartman lazım bebişim mucuk
sabah ekmeği çok yemişsin ama öğlen ve akşam yememişsinben de menümü yazayım
annem şu an akşam yemeğini yapıyo
ne yiyceğim belli o sebeple
sabah spora giderken: 2 kaşık nesfit(yulaf ezmesi karışık), yarım bardak kadar süt
kahvaltı: 4 ince dl ekmek, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, maydanoz, yeşil çay, peynir, zeytin..
ara: 2 yaş incir, 1 armut
öğlen: 3 dl dünkü kabak mücverin pırasa versiyonu, sarımsaklı yoğurt, biraz siyah üzüm.
ara: 3 tane mavi yeşil light elmalı büsküvi, çay
akşam: 3-4 yk patlıcan yemeği, pulbiberli yoğurt.
spor: 1 saat
su: 2 lt olmadı sanırım ama daha erken içerim bol bol..
bugun meyveyi ve sabahki ekmekleri çok kaçırdım
kendi menüme özeleştirim bu olsun
ama meyveler iyi geldi
sanırım şekerim düşmüş
meyve yeyince açıldım biraz
napalım fazla yediğim meyve olsun tatlı yemiyim de..
ohh ohhhh çok güzel hayırlısı olsunİstanbul da yaşıyorum, Bekarım,Spor Akademisi Antrenörlük mezunuyum. Pilates ,Aerodance.kişiye Özel Antrenörlük yapıyorum. Bir bloğum var orda antrenman ve zayıflamak ile ilgili bi çok seyi anlatacağim zaten. Bir erkek arkadaşım var 5 senedir beraberiz şimdi ailelerimiz görüşmeye başladı inşallah yakında nişan olucak. Çalışıyorum ama Özel olarak kişiye özel eğitmenlik yapıyorum.
ne var yani bizle paylaşsann ben paylaşırdım mesela sizinle ahahahah
benm mücverin alt kısmı pek kızarmamış midem bualndı
ayyyy benimde çok ihtiyacım var yahuu
haftaya bende giderim artık
miss fleshy,
ben de 26 yaşındayım
evli değilim
kronik hastalığım var ameliyatlıyım ondan mekik yasak mesela...
yüksek proteinle beslenmem sakıncalı
hareketlerim kısıtlı kemik erimesi başlangıcı var bel ve omurga ağrıları falan yaşıyorum
spor salonuna gitme imkanım yok evdeyim videolardan yapmaya çalıştım yazın nefes darlığı yaşadım spor yapamadım
yürüyüş için de maalesef bozuk yollar ayaklarımda nasır ve topuk dikenine yol açtı ne yapabilirim alternatifler neler olabilir?
başka soruların varsa cevaplayabilirim
geç kaldın şekerimkızlar akşama tarif istiyom
evet evet evetpembe şu iboyu kaldır ya valla hayattan soğuyorum görünce
Şu an dukan diyeti yapıyorsanız günde en az iki buçuk lt su içmenizi öneririm proteinler vucuttan dehidrasyon yapar (su kaybı) bu da tansiyonda değişiklik susuzluğa bağlı baş ağrısı yapar.
tamamdır size özelden mesaj atıcam begenmediğiniz bir yer olursa mesajlaşırız yine
ben de menümü yazayım
annem şu an akşam yemeğini yapıyo
ne yiyceğim belli o sebeple
sabah spora giderken: 2 kaşık nesfit(yulaf ezmesi karışık), yarım bardak kadar süt
kahvaltı: 4 ince dl ekmek, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, maydanoz, yeşil çay, peynir, zeytin..
ara: 2 yaş incir, 1 armut
öğlen: 3 dl dünkü kabak mücverin pırasa versiyonu, sarımsaklı yoğurt, biraz siyah üzüm.
ara: 3 tane mavi yeşil light elmalı büsküvi, çay
akşam: 3-4 yk patlıcan yemeği, pulbiberli yoğurt.
spor: 1 saat
su: 2 lt olmadı sanırım ama daha erken içerim bol bol..
bugun meyveyi ve sabahki ekmekleri çok kaçırdım
kendi menüme özeleştirim bu olsun
ama meyveler iyi geldi
sanırım şekerim düşmüş
meyve yeyince açıldım biraz
napalım fazla yediğim meyve olsun tatlı yemiyim de..
İstanbul da yaşıyorum, Bekarım,Spor Akademisi Antrenörlük mezunuyum. Pilates ,Aerodance.kişiye Özel Antrenörlük yapıyorum. Bir bloğum var orda antrenman ve zayıflamak ile ilgili bi çok seyi anlatacağim zaten. Bir erkek arkadaşım var 5 senedir beraberiz şimdi ailelerimiz görüşmeye başladı inşallah yakında nişan olucak. Çalışıyorum ama Özel olarak kişiye özel eğitmenlik yapıyorum.
benim menü belli oldu görümcemler gelcek akşama haftasonu burda kalcaklarmış
akşam giremem birdaha
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
1 fincan sütlükahve
3 dilim fırın mücver
1 kase sarımsaklı yoğurt
fırında tavuk
yoğurt
salata
yeşilçay 2 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?