Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bayanlar, sadiyem ne randomlife göbek için mekik yapmayın derim neden dersenşiz, yağları ertimeden mekik çekersen kas olur direk yaniş yağ üstüne kas yaparsın.. ben önce sadece yürüyüş ve yemeği kısarak vermiştim, ekmek i kestim çayı şekersiz yaptım, salata ve yoğurtla karnımı doyurup ardından ana yemekten bi kaç kjaşık yedim meyve fındık ceviz baden atıştırdım, birde acıktıkça leblebi yemiştim... YEŞİL ÇAY ın ne kadar çokk faydasını gördüğümüm de paylaşmak isterim ...

anladım bayanlar, haklısınız bende yeni üye oldumdA BURDAN PAYLAŞIM YAPARIM TABİ, wala kilo vermek sıkıntı asıl kötü olan verdikten sonra alınıomuş kilolar, ben 3 yıl gibi sürede 12 kilo verdim bi daha da asla almadım.. sırları gün geçtikçe paylaşırız birbirimizle, merak edenlerle, birde şunu söliim:
bayanlar, sadiyem ne randomlife göbek için mekik yapmayın derim neden dersenşiz, yağları ertimeden mekik çekersen kas olur direk yaniş yağ üstüne kas yaparsın.. ben önce sadece yürüyüş ve yemeği kısarak vermiştim, ekmek i kestim çayı şekersiz yaptım, salata ve yoğurtla karnımı doyurup ardından ana yemekten bi kaç kjaşık yedim meyve fındık ceviz baden atıştırdım, birde acıktıkça leblebi yemiştim... YEŞİL ÇAY ın ne kadar çokk faydasını gördüğümüm de paylaşmak isterim ...

günaydııın şekerlerrr:119::119:
kaçamaksız bol sulu sağlıklı dinç mutlu huzurlu bir gün olsun hepimizee:103::118:

bir kağıda kocaman haflerle ben sağlıklı besleniyorum yazdım kağıdın tamamına bunu buzdolabının üzerine asıp her sabah okuyacağım sürekli
bir kitap okuyorum kişisel gelişim kitabı inanmanın gücünden ve düşünce gücümüzden bahsediyor bu fkri kitap verdi bana bakalım ne kadar faydalı olucak bana denemekte yarar var
herşey güzel olucak

pembişim kız sen hiç bişi yememişsin kiiii biz sana yediklerini azcık arttır diyozz sen gittikçe azaltıyon vallahi dövcem senii..

canım arttırcamda haftasonunun şişkinliğini bitürlü atamadım akşamları karnım davul gibi oluo bi iki gün hafif oliyim istedim bide öğlen geç yediğim için akşam acıkmadım portakalla geçiştirdim.

kız pembe maşallah pek az yemişsin.
gerçi vitaminli şeyler yemişsin ama az olmuş...
afiyet olsun.

Canım karameleğede dediğim gibi öğlen baya geç yiyince akşamda baya geç acıktım yemiyim bu saatte dedim bende portakal yedim.Saol canım sanada afiyt olsun..

eheheheh gözümün önüne annem geldi bianda :) o kitaptan yığınlarca var bizim evde annem okadar aklını bozduki bu secret düşünce sistemiyle buzdolabının üstünde sayısal numaraları var hee bide tavana yıldızlar yapıştırırsın ya bizim tavandada yıldızların arasında sayısal numaraları var:) bide gazeteden son model jip yalı dairesi falan resmi kesip duvara yapıştırmıştı:) ama sen güzel not düşmüşsün gerçi kitaptada annemin yaptıklarını yaparak bissürü başarılı olan insan vardı:) nasrettin hocanında dediği gibi "ya tutarsaaa"

günaydın kızlar...
5 mil leslienin 2 milini yaptım şimdi
ama aç karnına inanın başım dönüyor nefesim daralıyor...
şu elif miracle'a ben özelden bize katılamazsın yazdım anlamadı herhalde siz de yazın nolur
bi de facete ortak diyetle ilgili yazı yazdım bakın olur mu ben kaçtım...

ay annene bayıldım negüzel umudu var en azından :))))))))))))
bendeki kitapta daha çok düşünce gücüyle bunları istemek var ve tabi inanmak gerçekten inanmak tamam kağıda yazdım okuyorum ama okuduğuma gerçekten inanmalıyımki onu kendime çekeyim
ben genelde karamsar bir insanımdır bir işe kalkışmadan önce kötü yönünü düşünürüm hep risk almayı sevmem
ama bir süredir bunları yenmem için dua ediyorum çok şükür yüce rabbim yardım ediyor bundan bir sene önceye kadar çok kötüydüm
yaşadığım bazı psikolojik sorunlar yüüznden kendimden nefret eder olmuştum kendimi yemeye verdim tabi 62 kilo 72 gördü
bikaç gün öncede elime bu kitap geçti evde kardeşimden almıştım bir türlü okuyamamıştım başladım bana kendimi iyi hissetirdi özellikle bu kilo verme konusundan azimlememi sağladı

size kitaptan altını çizdiğim bir paragraf yazayım

Ne olursa olsun,hiçbirzaman yeterince iyi olmadığınızı düşünmeyin.Hiçbir zaman kendinizi ikinci sınıf olarak görmeyin.
İnsanlar sizi,sizin kendinizi gördüğünüz değerde görürler.Eğer siz kendinize inanmıyorsanız,kim inanır?
herzaman kendi gözünüzde kahraman,kendi gözünde bir numara,kendi gözünğde şampiyon olarak kalın.
Bugüne kadar yaşamış bütün sıra dışı insanlar,kendi gözlerinde sıradışıydılar.

Neye inanırsak,bizim gerçeğimiz olmaya başlar.İnancın gerçekle bir ilgisinin olması yada bir hayal ürünü olması
bu sonucu değiştirmez.Neyin beklentisi içinde olursak,hayatımıza çekeriz.Kendinizden sürekli olarak en iyiyi bekleyin. korkularınızdan ziyade,başarmak istediklerinizin
gerçeklerşmesini bir beklenti haline getirin.Eğer gerçekten inanabilirseniz,istedikleriniz hayatınıza,siz onlar için hazır olduğunuzda daha hızlı bir şekilde girer.

Bütün bunların pozitif düşünce gücünden geçtiğini biliyosun dimi? Bizim aile olarak hayat felsefemiz hep budur.Evde olumsuz düşünmek yasaktır annem hemen kızar öyle düşünürsen tabi olmaz der.Gerçektende olumlu düşünmek insanı herkonuda bir adım öteye taşıyor.Bi işe girerken baştan ben yapamam dediğim zaman hep kaybetmişimdir.İnsanın kendine güvenmesi çok önemli ve kendimize inanmalıyız güçlü olduğumuzu bilmeliyiz.

elifcim bizi yanlis anladin herhalde, biz sadece kendi aramizda kalmayi tercih ediyoruz. yani kimsenin katilmasini istemiyoruz, bizim günlüklerimizde var, istersen oraya göz at bi. yada kendine bi günlük ac ve biz seni ziyarete geliriz merak etme
biraz sert olacak ama katilamazsin bize, kusura bakma

aksam yemegimi daha yemedim, yemek belli oldugu icin bugünün ilk menüsü benden olsun..

Kahvalti

2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda
salatalik, 1 közlenmis biber
az pekmez
yesil cay

Ara: 2 kuru incir & 1 kase nesfit (hepsini birden yemedim, ara ara yedim)

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
ve salata yaptiririm anneme herhalde

Bugün böyle olsun istedim kizlar, 86'i hala kiramadim sinir krizi gecirmek üzereyim
su, spor ve yesil cay aksama dogru yazarim.

Son düzenleme:
Ben varım bebeeemm olmamı? Bu cadılar burayı boşluyolar o facebooku kafalarına yıkcam:) çabuk gelin buraya bak motivasyonum gider pastaları yerim görürsünüz heee:)

pembisim uzak dur pastalardan sacini basini yolarim ona göre
benim motivasyonumda gitmek üzere
kaldik ikimiz pembisim

pembisim uzak dur pastalardan sacini basini yolarim ona göre
benim motivasyonumda gitmek üzere
kaldik ikimiz pembisim

hehehehe Şakkaaaaaaaaaaa yermiyim kız zaten haftasonu yediklerimi daha yeni yeni hazmediorum tövbeeler olsun ki yemem zaten bu hafta pek sporda yapamıcam havalar çok bozuk bende öle evde sporu sevmiyorumgözüm hep saatte oluyo acaba kavitasyona falan mı başlasam bilemedimkii

Canım salatayı bol ye bari çorba dediğin nedirki bildiğin su anlık tok tutar seni gerçi beni salatadada acıktırır:) Bildiğim kadarıyla bide geç yatıosun acıkabilirsin en güzeli yanına birazda yoğurt ye sağlıklı olur genel anlamda güzel menü tam tarzım:)

ne güzel bir yasak tebrik ediyorum sizi gerçekten olumlu düşününce ve kendine inanınca insan başaramayacağı birşey yok
Ben varım bebeeemm olmamı? Bu cadılar burayı boşluyolar o facebooku kafalarına yıkcam:) çabuk gelin buraya bak motivasyonum gider pastaları yerim görürsünüz heee:)

ben faceye girmiyorum buraya zor giriyorum valla günlüğüme bile yazamıyorum ev işi spor birde küçük cadı olunca zor oluyor bir sabah bakıyorum birde menümü yazmak için akşam geliyorum okadar

benimde akşam menüm belli bir daha giremeyebilirim şimdiden yazayım bende kalbim gibi :)))
sabah 2 dilim ekmek bir aktivya yoğurt yarım bardak süt 3 kuru kayısı
ara kendi sıktığım taze meyva suyu bir bardak şekersiz türk kahvesi
öğle haşlama karnıbahar haşlama tavuk 1 dilim ekmek çok az yoğurt
ara 2 kuru kayısı küçük bir kae yoğurt
akşam şehriye çorbası var bir kse içerim bulgur pilavı ve havuç salatasıyapıcam
bulgu rpilavından ne kadar yesemki
spor 40 dakika leslie 20 dakika da adımladım
su 1.5 litre şu ana kadar yeşil çay bir bardak

Menüne hayran kaldım umarım bulguru abartmazsın hatta böyle bulgur ya da normal pilav gibi şeyleri akşam pek yememeğe çalışın öğlen yiyin derim.Ben inanılmaz seviyorum bulguru yedimmi 2 tabak yerim yani sonrada bulgurlar karnımda şişer miğde fesatı geçirrim:) Sporunda müthişşşş kahvaltınıda çok sağlıklı yapmışsın tüm araöğünleri toplayıp yemişsin:) ohh kahvelerde içilmiş miss misss tebrikler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…