hehehehe Şakkaaaaaaaaaaa yermiyim kız zaten haftasonu yediklerimi daha yeni yeni hazmediorum tövbeeler olsun ki yemem zaten bu hafta pek sporda yapamıcam havalar çok bozuk bende öle evde sporu sevmiyorumgözüm hep saatte oluyo acaba kavitasyona falan mı başlasam bilemedimkii
Canım salatayı bol ye bari çorba dediğin nedirki bildiğin su anlık tok tutar seni gerçi beni salatadada acıktırır:) Bildiğim kadarıyla bide geç yatıosun acıkabilirsin en güzeli yanına birazda yoğurt ye sağlıklı olur genel anlamda güzel menü tam tarzım:)
Menüne hayran kaldım umarım bulguru abartmazsın hatta böyle bulgur ya da normal pilav gibi şeyleri akşam pek yememeğe çalışın öğlen yiyin derim.Ben inanılmaz seviyorum bulguru yedimmi 2 tabak yerim yani sonrada bulgurlar karnımda şişer miğde fesatı geçirrim:) Sporunda müthişşşş kahvaltınıda çok sağlıklı yapmışsın tüm araöğünleri toplayıp yemişsin:) ohh kahvelerde içilmiş miss misss tebrikler tatlım
teşekkürederim canım bulguru 3 yemek kaşığı yiyim ozaman yeter fazla bile bana
kahvaltıyı ben çok erken yapıyorum alışknalık işe gittiğim zamanlardan 7 yada 7:30 kalkıp hemen kahvaltı ediyorum bu sabahda elime ne gerçerse yedim
aslında :)))) uzun uzun kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum valla kızımda osaatte kalkarsa hazırlıyorum ama onun kalkma saati değişiyor oyüzden yanlız başıma olunca
böyle oluyor aslında vazgeçilmezim kahvaltıda domates salatalık ama bu mevsimde olmuyor tabikahvem vazgeçilmezim onu içmezsem olmaz kız
ama azalttım günde 2 kere içiyordum bire indirdim yeşil çaydada kafein var çünki fazlası zarar şimdi şu biberiye çayını almam lazım çok iyiymiş zayıflamada
erken erken yazayım menümü. bugün 11 ocak 2012...
sabah uyanınca: 2 kuru incir, su.
kahvaltı: 3 dl çavdar ekmeği, peynir, omlet, 5 zeytin, domates, yeşil çay, kahvaltılık salça.
ara: yok.
öğlen: patates salatası, 2 fincan meyve çay.
veee arkadaşım geldi bugun bize yanında gelirken pizza kraker ve ikram bisküvi getirmiş. yedim ben de ohh canım değsin :))
arkadaşım gidince 2 mandalina ve 1 kivi yedim.
akşam: kabak yemeğiyle çorba yicem.
bozdum diyeti tilililili nedense bugun hiç pişmanlık duymuyorum. zaten sabah da deli gibi spor yapmıştım. 1.5 lt kadar da su içtim.
gece yine meşhur yeşil çayımı içerim. suyu da tamamlarım 2.5 lt ye...
haydi hayırlı işler
Başın sağolsun bitanem olur arada öyle takma fazla da abartmamışsın.Merhaba Kızlar,
Bugün biraz garip geçti
Kaçamak denmez de ne bileyim garip garip yemek yedim
Umarım abartmamışımdır
Bakın ve nolur abarttıysam söyleyin
Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi + 1 dilim kek
Ara 1 fincan biberiye çayı + 1 fincan beşi bir yerde çayı
Öğle 1 dilim ekmek + 3-4 kaşık pilav + 1 kase kuru fasulye + 1 kepçe cacık
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 1 salatalık + 1 fincan ayran + 1 yemek kaşığı bal
1 litre civarında su içtim
Bugün akşam canım bişey istemedi peynir, ayran bal ile kahvaltı yaptım
Umarım bugün abartmamışımdır
Bugün garip bir gün dedim ya
En sevdiğim, yokluğuna asla alışamadığım, beni büyüten dedeciğimin vefatının 2. yıldönümü
Sanırım o yüzden saçma sapan bir gün ve bende saçma sapan yemek yedim
Bugün 2 öğün oldu hanımlar valla evde ne pişiyorsa o yemekleri ben yapamadığım için.
sabah bildiğimiz kahvaltı kepek ekmeği yedim ama çavdar değil
akşamda kuru fasülye ve bulgur pilavı vardı ama ben sadece fasülye yedim bir tabak
bide az önce nescafe içtim ama kremalıydı ve bir dl kek
spor neyin yok.
keşke şuan iyi olsam da yapabilsem
bu arada kızlar menülerini takip edemiyorum fazla kusuruma bakmayın olurmu en kısa zamanda tekrar yorumlara başlıcam.
random ne ara 72 oldun :S
geçen hafta düşmüştüm de 1 haftadır tık yok.
bendede tik yok delirmek üzereyimmmm
motivasyonum gidecek diye korkuyorum
bu arada menünü begendim, 17 kilo verdin bence bugün abur cubur yemegi hakettin tatlim, iyice tadini cikarsaydin
afiyet olsun
Sabah 08.30: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Yeşilçay,500ml su
11.15: Yeşilçay,500ml su
Öğle 12.30 : 4-5kaşık kapuska, 5kaşık falanda light yoğurt,500ml su ,Türk kahvesi
Ara15.45 : 1 avuç leblebi ve bir ayran
Akşam: mısır unlu kızarmış balık(cok küçüktü kaçtane yedim saymadm),Yeşil salata
Su : Toplam 2ltre oldu bu 2,5 yapılcak
Yeşilçayda: 2 kupa
pembisim menüyü begendim afiyet olsun
şimdide lokum yicem bakıyım onuda beğencenmi hihihih
sakalım olsa sözüm geçecek diye bir laf vardır ya :)
biberiye zayıflatıyor demiştim
çayı yağları yakıyor
yağı selülitleri yok ediyor
ben dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?