Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bende evde spora bayilirim tatlim, tvnin önüne crosstrainermi koyuyorum sonra dizi izleye izleye yapiyorum
en iyisi yürüyüs vallah kiz, leslie yapsana sende

aaa evet yogurt aklima gelmedi, tmm o zaman bi kac kasik yogurtda yerim tskler fistigim

teşekkürederim canım bulguru 3 yemek kaşığı yiyim ozaman yeter fazla bile bana
kahvaltıyı ben çok erken yapıyorum alışknalık işe gittiğim zamanlardan 7 yada 7:30 kalkıp hemen kahvaltı ediyorum bu sabahda elime ne gerçerse yedim
aslında :)))) uzun uzun kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum valla kızımda osaatte kalkarsa hazırlıyorum ama onun kalkma saati değişiyor oyüzden yanlız başıma olunca
böyle oluyor aslında vazgeçilmezim kahvaltıda domates salatalık ama bu mevsimde olmuyor tabi kahvem vazgeçilmezim onu içmezsem olmaz kız
ama azalttım günde 2 kere içiyordum bire indirdim yeşil çaydada kafein var çünki fazlası zarar şimdi şu biberiye çayını almam lazım çok iyiymiş zayıflamada

aaaaaa yeşilçaydadamı kafein varrrr ee kahvedede var kesin bana o dokunuo ozaman acaip şekilde akşamları kaşıntı tutuo beni doktora gittim allerji olmuşsun dedi ama neye oldugunu söylemedi. şu biberiye dediğiniz şey cilde sürünce yakıyomuş acı bişey mi ki eğer acı deilse bende alıyım acıysa gerek bile yok çnkü bana yasak

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,

Bugün biraz garip geçti

Kaçamak denmez de ne bileyim garip garip yemek yedim

Umarım abartmamışımdır

Bakın ve nolur abarttıysam söyleyin

Sabah 1 fincan tek şekerli Türk kahvesi + 1 dilim kek

Ara 1 fincan biberiye çayı + 1 fincan beşi bir yerde çayı

Öğle 1 dilim ekmek + 3-4 kaşık pilav + 1 kase kuru fasulye + 1 kepçe cacık

Ara 1 fincan yeşil çay

Akşam 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 1 salatalık + 1 fincan ayran + 1 yemek kaşığı bal

1 litre civarında su içtim

Bugün akşam canım bişey istemedi peynir, ayran bal ile kahvaltı yaptım

Umarım bugün abartmamışımdır

Bugün garip bir gün dedim ya
En sevdiğim, yokluğuna asla alışamadığım, beni büyüten dedeciğimin vefatının 2. yıldönümü
Sanırım o yüzden saçma sapan bir gün ve bende saçma sapan yemek yedim

erken erken yazayım menümü. bugün 11 ocak 2012...

sabah uyanınca: 2 kuru incir, su.

kahvaltı: 3 dl çavdar ekmeği, peynir, omlet, 5 zeytin, domates, yeşil çay, kahvaltılık salça.

ara: yok.

öğlen: patates salatası, 2 fincan meyve çay.

veee arkadaşım geldi bugun bize yanında gelirken pizza kraker ve ikram bisküvi getirmiş. yedim ben de ohh canım değsin :))

arkadaşım gidince 2 mandalina ve 1 kivi yedim.

akşam: kabak yemeğiyle çorba yicem.

bozdum diyeti tilililili nedense bugun hiç pişmanlık duymuyorum. zaten sabah da deli gibi spor yapmıştım. 1.5 lt kadar da su içtim.
gece yine meşhur yeşil çayımı içerim. suyu da tamamlarım 2.5 lt ye...
haydi hayırlı işler

o kadarcık olur arada

bence hiç mahsuru yok

arada kaçamak yapmazsak keçiler kaçacak :)

başarılı bir menü

tebrik ederim

Bugün 2 öğün oldu hanımlar valla evde ne pişiyorsa o yemekleri ben yapamadığım için.
sabah bildiğimiz kahvaltı kepek ekmeği yedim ama çavdar değil
akşamda kuru fasülye ve bulgur pilavı vardı ama ben sadece fasülye yedim bir tabak
bide az önce nescafe içtim ama kremalıydı ve bir dl kek
spor neyin yok.
keşke şuan iyi olsam da yapabilsem

bu arada kızlar menülerini takip edemiyorum fazla kusuruma bakmayın olurmu en kısa zamanda tekrar yorumlara başlıcam.
random ne ara 72 oldun :S

Başın sağolsun bitanem olur arada öyle takma fazla da abartmamışsın.

kızlar şu an için sadece göz ucuyla okuyup geçiyorum ayrıntılı okuma ve yorumları sonra yapıcam inşallah
bu arada dün de menümü paylaşamadım sizlerle dün ve bugunu toptan yazacam inşallah
sabah 5 mil leslienin 2 milini yapmıştım aç karnına şimdi de zumba cardio yapcam ondan sonra duş sonra aranızdayım
bu arada ben menüleri arttırıyorum ve yorumları da ona göre yapıcam
kzlar zayıflamada spora ragmen duraklama yaşamamın nedeni sanırım gereğinden düşük kalorili beslenmem ve bu da metabolizmanın çalışması gereken hıza gelmesini engelliyor
bu nedenle bugun yaptığım kekten 1 ya da 2 dl yiyeceğim kaloriyi tutturmak için
biliyorum doğru değil ama inanın normal keke göre daha sağlıklı oldu, içinde ceviz, portakal kabugu rendesi ve taze sıkılmış portakal suyu, rendelenmiş havuç ve tarçın var ben yaptım:)))
yani sonuç olarak günde en az 1500-1600kalorilik bir beslenme düzenine geçiyorum facete de yazdım ama görmediniz sanırım?!

Son düzenleme:

geçen hafta düşmüştüm de 1 haftadır tık yok.

aksam yemegimi daha yemedim, yemek belli oldugu icin bugünün ilk menüsü benden olsun..

Kahvalti

2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda
salatalik, 1 közlenmis biber
az pekmez
yesil cay

Ara: 2 kuru incir & 1 kase nesfit (hepsini birden yemedim, ara ara yedim)

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 kase yogurt (5-6 kasik)
yarim dilim kepek ekmek

salata yerine yogurt yedim aksam yemeginde he bide yarim dilim ekmek, toplam bugün 3 dilim ekmek yemis oldum.
dayim bikac günlügüne türkiyeye gitmisti, anneannemde kuru erik ve kuru üzüm yollams bize, 1 tane kuru erik ve 2 tane üzümden yedim.
sanki kacirdim kurulari bugün: 2 kuru incir, 1 kuru erik ve 2 tane kuru üzüm yedim:26: cokmu sizce??
spor yok bugünlük hic yapasim yok nedense

su: 2 litre
spor: yok
yesil cay: 2 kupa

lilycimmmm bugün yaptigin kekten canim cekti hemde nasilllllll
cevizli, portakal kabuklu felan
acaba bendemi yarin yapsam

Sabah 08.30: Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Yeşilçay,500ml su
11.15: Yeşilçay,500ml su
Öğle 12.30 : 4-5kaşık kapuska, 5kaşık falanda light yoğurt,500ml su ,Türk kahvesi
Ara15.45 : 1 avuç leblebi ve bir ayran
Akşam: mısır unlu kızarmış balık(cok küçüktü kaçtane yedim saymadm),Yeşil salata

Su : Toplam 2ltre oldu bu 2,5 yapılcak
Yeşilçayda: 2 kupa

bendede tik yok delirmek üzereyimmmm
motivasyonum gidecek diye korkuyorum
bu arada menünü begendim, 17 kilo verdin bence bugün abur cubur yemegi hakettin tatlim, iyice tadini cikarsaydin
afiyet olsun

saol tatlım :) arkadaşım bizdeydi zaten keyifli keyifli yedik çayın yanında.

pembisim menüyü begendim afiyet olsun

şimdide lokum yicem bakıyım onuda beğencenmi hihihih

sade lokum mu? eger sade lokum ise: ööööööggggggggg nasil yiyebiliyorsun öyle? ben sade lokumu yiyemiyorum nedense midem bulaniyor
icinde findik fistik olursa bayilirimmmm ona asla hayir diyemem
ttalim afiyet olsun, ama bu hafta baska kacamak yok ona göre

merhaba fıstıklar gezmedeyim sırf menümü yazmak için girdimmm
sabah
2 kk tahıllı ekmek
1 yumurta
6 yeşil zyetin
yarım kk peynir
domates salatalık maydanoz
1 çk kaymak bal

1 sade türkkahvesi

1 kase topalak(2 kepçe sonunda bitti)
2 yk yoğurtlu havuç

1 elma
1 altınbaşak

3 fırında tavuk baget
bolbol salata
yarım dilim kadarda pide(avuçayası kadardı)

1 kase kadarda patlamış mısır

bugün 1buçuk litre içtim suyu alışverişmerkezindeydim fazla su içemedim wc çok gelirdiye
2 kupa yeşil çay 1 kupa form çayı
spor yapamadım eve gidince 5 mil leslie yapmayı düşünüyorm şimdilik öpüldünüz
yorumlarınızı bekşiyorm canlarım

sakalım olsa sözüm geçecek diye bir laf vardır ya :)

biberiye zayıflatıyor demiştim

çayı yağları yakıyor

yağı selülitleri yok ediyor

ben dediydim

okumadım hayatım senin yazını okusam uygulamazmıyım sözün başım üstüne biberiye çayını da alırım onuda içerim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…