Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar bugün maranki dedi ki: ' akşam yatmadan önce biberiye yağını selülitli bölgenize sürün sonrasında streçle sarın, bir ay bu şekilde devam edin 1 beden inceliceksiniz ' dedi selilütleri eritiyormuş yağ yakıcı etkisi varmış en ben en yakın zamanda biberiye yeğı alıp yapacağım bakalım

sakalım olsa sözüm geçecek diye bir laf vardır ya :)

biberiye zayıflatıyor demiştim

çayı yağları yakıyor

yağı selülitleri yok ediyor

ben dediydim

yaklaşık 10 gün oldu, CLA kullanıyorum. Biraz yediklerime dikkat ediyorum ancak, kilom hızla azalmaya başladı diyebilirim. Ben de şaşkınım. Umarım daha iyi olur. Ayrıca inceltici jel kullanıyorum. Onun da işe yaradığını söyleyebilirm ama, cla kiloyu azaltıyor. İnceltici kremler ise sanki bölgesel şişliği azaltıyor. Ama zaten araştırırsanız ödemi yok edip o bölgede kan akışını hızlandırarak incelme sağladığı söyleniyor. Ancak spor yapmıyorum, bazen mekik. Yanlız bir de ph'ı yüksek besinler yemeye çalışıyorum Özellikle öğünlerimde göbekli marul başta olmak üzere yeşillik (yağsız) yemeye dikkat ediyorum. Tabii her yemeği de yiyorum. Kan PH'ını biraz daha yükseltmek için de ara sıra karbonatlı su içiyorum. Mekik çeksem özellkle karnımın gerginliğinden olsa gerek o gün daha ince görünüyorum. Neyse biraz daha deneyeyim sonuç alırsam daha fazlasını yazarım.

aaaaaaaaaaaaa kizacam simdiii nerde herkes bakalimmmmm
niye hic kimse yok
acilarin cocugu gibi kaldim burda tek basima

arada bir makarna yemenin zararı yok ki. çok yağlı olmadığı sürece tabii..
zaten akşam yemeği yememişsin. çoktan yakmışsındır sen onu dert etmeye gerek yok bence.
annem yapınca ben de yiyorum valla.

biberiye biberiye dediniz ben de bu akşam yeşil çayıma biraz biberiye de attım :)
spor olarak da leslie yaptım.
en azında yatağa gönül rahatlığıyla girebilirim.

09.00: 2 Fincan sıcak su
Sabah 10.00 : Kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost,Sıkma portakal suyu
Ara 12.00: 1vuç leblebi ve Türk kahvesi
Öğle 15.45 : Karnıbahar graten,Selimiye çorbası,Karnıbahar&brokoli salatası, ekmek yerine poça getirmişler ucundan kopardım biraz
22.00: 1pportakal

Su : 2,5 ya da 3 litre tam sayamadım
Yeşilçay: 2 kupa içtim.

selam kızlar menü bildirimim bugün geçiktiii doğumgününe gitmiştim malüm anca geldik
sabah kahvaltısında herşeyden yedim ama az az
2 dilim tahıllı ekmek
2 çatal yum.
yarım kk lıght peynir
kahvaltılık salça(denizeliklim usulü 1 çk z.yağ ileyaptım ondan zeytin yemedim)
maydanoz domates ve salatalık
1 çk ballı kaymak

1 bardak nescafe

1 kase topalak çorbası(2 kepçe)
1 minik dünden kalan karnıbahar (kızartma)
yarım dilimden daha az ekmek

1 elma
1 avuç leblebi+kuruüzüm

havuç salatası
1 soda
2 yk mercimekli bulgurpilavı

yarım dilim yaşpasta kalın değildi 1 dilim aldım tabağıma bitiremedim yarısı kaldı çoooooooookkkkkkkkk şükürr
1 yudum fanta ahahah

3mil leslienin 2 mili (30 dk) 15 dkda oryantal yapmıştım sabah
su 2 litre oldu uyuyana kadar 3 yaparım
yeşilçay 2 oldu birazdan 3 üde içerim yada form çayı içerim
az önce pijamalarımı giyerken tartımın pilini gördüm dayanamayıp tartıldım cıbıldak ve wcden sonra 65.5 geldim yani sizce kaç kilo olabilirm

beyazbulutcum menün akşam pilavın haricinde hepsi güzel onunda farkındasın hadi bu akşam böle olsun sporun harikaharikaaa canım hergün aynı tempoyu bekleirm

cyy canım menün gayet başarılı 1 kek yemişsin ye gitsin anacım zaten azcık yiyorsun sporuda eminim yapmışsındır şimdiye

randomlıfe cım seninde menü güzel gayet başarılı suyu az içmişsin okudum leslie yapmışsın bende 5 mil leslienin genelde 5 inide yapmaya çalışıyorum gerçekden su içinde kalıyorum süper bişee bu arada iş görüşmen iyi geçmemiş yazdığından anladığım kadarı ile

kalbim ellerinde bozulmuş bi menü göremiyorum öglen yemişsin zaten makarnayıda geçen bende öğlen yedim 1 tabak hiçbi sorun olmuyo sıkma canını keşke akşamda salata felan yeseydi brokoli felan
sporunda harika o makarna uçmuş gitmiştir

pembişim kız sen hiç bişi yememişsin kiiii biz sana yediklerini azcık arttır diyozz sen gittikçe azaltıyon vallahi dövcem senii..

Son düzenleme:
karamelekcim su baya içtim menüyü yazdıktan sonra.
iş görüşmesi de fena diildi aslında ama saçma sapan bi sebepten olmadı.
biraz canım sıkıldı yani..

bu arada karamelekcim menün güzel tabii pasta olmamış ama az yemişsin olcak o kadar :)
bu arada gece gece tartılmışsın. tüm günün ağırlığı çıkmıştır orda.
en az 1 kg fazla gösteriyo öyle ara zamanlarda tartılınca.

kız pembe maşallah pek az yemişsin.
gerçi vitaminli şeyler yemişsin ama az olmuş...
afiyet olsun..

bu arada lily yok yahuu ortalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…