Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

CLA ne canım zayıflama hapı falan mı?

kızlar paylaşım için teşekkürler
ama biz ilk sayfada yazanlardan başkalarının burada paylaşımda bulunmasını istemiyoruz
nolur kusura bakmayın ama biz 13 kişi bu yolda bu şekilde yürüme kararı aldık
özellikle sedaco isimli arkadaşımız, biz belli kalıplarda diyet yapmıyoruz ve ek olarak hiçbir takviye kullanmıyoruz
bizim burdaki amacımız sağlıklı beslenme ve spor desteğiyle kilo vermek
tamamen sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyoruz bu tür ilaçlar, takviyeler vs kullanmıyoruz lütfen bu topikte boyle şeyler paylaşmayalım
saygılar...

merhaba kızlar,

şimdi geldim gezmekten ama bir facia yaşadım :)

1 kase puding ve 1 parça börek yedim :)

walla yedim

kızın bana dövün beni ama yedim :)

canım sağolsun dimi

ama söz yarın 1 saat kesintisiz spor yapacağım

afiyet olsun ablam :)

misafirliğe gidince öyle oluyo :)

bu arada bağyanlar menümde belirtmiş bulundugum kabak yemeğini yemedim. gündüzden götürdüğüm abur cuburlar yüzünden karnım toktu.
o yuzden sadece çorba içtim.
bu arada midem tamamen unutmuş bu tarz şeyleri ya. yedikten sonra midem bulandı hafiften.
buna sevinmeliyim sanırım :)

çorbadan sonra acıktım biraz onu da meyveyle kapattım.

hepinize öpücükler a

selam size çıtır güzellerim
ya dünden beri sadece göz gezdiriyordum şimdi fırsat bulup oturdum pc başına ayrıntılı olarak okumaya çalıştım dünden beri
bu arada dün akşam hep beraber tv izledik ailecek, gece de gelesim yoktu soğukta üşendim
direkt yattım bu nedenle dün gece...
bugun ananemi uğurladık kızlar tam bir ev kadını modundaydım
sabahtan kahvaltı hazırladık annemle, kahvaltıdan sonra biraz tv izledik annem ben ananem sonra ananemi uğurladık işte ben bir girdim mutfağa, ne giriş ama
bulaşıkları makineye dizdim çalıştırdım bu arada beyazbulutla dün de mesajlaştık ya burdan, ben bulaşık makinesine tableti ikiye bölerek koyuyorum annem kızsa da napayım deterjan iz bırakıyor, yarım koyunca hem tertemiz oluyor hem de iz kalmıyor, bugun bi de birazcık elma sirkesi döktüm o yarım tablet deterjanın üstüne, valla pırıl pırıl oldu bulaşıklar
sonra kalanları elde yıkadım, mutfağı toparladım kardeşim falan geldi yemek yedi derken, öğle yemeğimi de yedim arada, sonra yemek yaptım, kek koydum fırına sonra da oturdum dizimi izledim (fox-unutma beni yıllardır izlerim, üni.de bile eve gelir az da olsa izlerdim hep takipteydim yani o diziyi)
işte dizi bitti yemek hazırlığına giriştim, salata falan yaptım, çorbayı sosladım, yani dediğim gibi tam ev kızı modundaydım:104:
gerçi sonra mutfağa girmedim ama neyse birazdan girerim
dünden bugune yorumlarımı yapayım kısa kısa... ama dünkü menüler hariç... çünkü bugun yenileri var
Karameleğim valla dün hiç farketmemişim hakkaten topiğimizin adı biraz değişime uğramış sondaki "beraber zayıflıyoruz" kısmı "beraber zayıflama deneyimleri" olmuş, olsun ya çok bir evrim geçirmemiş
kalbim ve pembem döktürmüşsünüz oryantalleri oh oh yarasın o beller daha da incelsin inşallah
pembem faydalı bilgiler için teşekkürler
ben de kısa bişey ekleyim, bu yumurta bulaşığını ben de sevmem
biz de hep ya çamaşır suyuyla yıkardık elde yıkıyorsak ya da iyice telle ovup makineye atardım hani kokusu çıksın diye
daha pratik bir yöntem okudum ya da duydum ki onu uyguluyorum şimdi
deterjanla yıkıyoruz ya soğuk suyla yıkamak ve durulamak gerekiyormuş o zamn gerçekten koku olmuyor ama sıcak su kokusunu belirginleştiriyor deneyerek farkettim
bir de sirke, bir antiseptiktir yani diyelim temiz tabağınıza yanlışlıkla sirke sıçradı, onu tekrar temizlensin diye durulamanıza gerek yok sirke üzerindeki tüm mikropları öldürmüştür ztn
bana kalsa ben bulaşık yıkarken eklicem de annemden çekiniyorum ztn bulaşık makinesi bitti kızım bu ne kokuyor dedi dedim deterjan, yeni bitti ya sıcak oldugundan kokusu ağır geliyordur:26: hiç der miyim sirke döktüm makine gözüne diye

kızlar, biberiye tek başına yağ yakıcı değil ama yağ yakmaya yardımcı bir bitki bunu çok öncedir biliyorum kokusu cok güzeldir eminim çayı da öyle... ama yasmincim cnm bnm sen biraz fazla bitki çayı tüketiyorsun bi de karışık şeyler tüketiyorsun mesela hem yeşil çay hem formçay hem biberiye çayı... çok fazla bitki çayı tüketmek, karaciğer için zararlıymış ben ztn fazla bitki çayı tüketemiyorum işte yeşil çay ıhlamur kuşburnu gibi klasik çaylar bazen kendime nane-kekik çayları da yapardım ama uzun süredir yapmıyorum
en fazla tükettiğim yeşil çay ama 2-3 gündür yapmıyorum
normal çayı da az içiyorum artık ama annem hep demlediğinden mecbur yeşilçay yapamadan onu içiyorum
yasmincim, ahmet marankiyi ben de seviyorum adam hem bilimsel şeyler söylüyor hem de manevi yönden de öneriler sunuyor süper
kitaplarını henüz almadım çünkü elimde beslenme-diyetle ilgili okumam gerekenler var işte yavaş yavaş zamanla alırım inşallah
bu arada yazdığın karışımı ben de deneyim inşallah bi de kızlar ben dün akşam eskiden beri yani en az 8-9 yıllık kaynaklarım var elimde bölük pörçük onları okudum tekrar
bana verilen diyetler en az 1400kalorilik ki o zmn 61kiloymuşum
günde hep en az 6-7 dl ekmek var
ben de baktım kendime de ben azalttım iyice yediklerimi ama sanki kilo almaya daha da meylediyorum üstelik spor da yapıyorum en az 20dk hergün (arada firelerim de olmadı değil tabii ama en az 4 gün yapıyorum sonucta)
bu nedenle ben bazal metabolizma hızım olan 1549a yakın beslencem, mesela 1400-1500kalori civarında ki metabolizmam olması gereken seviyede çalışsın yoksa az yedikçe yavaşlıyor zatn spor da yapıyorum daha kolay veririm herhalde...
bu arada yasmin bu karışıma ek olarak kayısı yağını da tavsiye ederim, o da çatlaklar için iyi diye biliyorum bende bitkiler ve yağları ile ilgili küçük kitapçıklar var aktardan almıştım farklı markalarınki hem de... onları da okudum dün akşam...

yorumlara devam ediyorum dahası gelcek, bilginize...

evet canım kafein var yeşil çayda ve sahteside çok varmış bilginize bunuda gül kaynaktan duydum gerçek yeşil çay yani bu japonların filan sürekli içtiği bizimkiler gibi değil
kurtçuk gibi küçücük kıvrık kırvrık sıcak suyu dökünce kocaman açılıyor yapraklar ve siyah çay gibi koyu renk oluyor bir kere demlediğinizi 2 ciydede demliyebiliryorsunuz
ben hem çaykurun yeşil çayını alıyordum şu teneke kutuda olan geçen gün eşim markette bulmuş almış al sana yeşil çay dedi gerçekten çok farklı tadı filan içimi kolay
gül kaynak gerçeğini bulamıyormsanız tüketmeyin ıhlamur tüketin diyor ıhlamurun sahtesini yapamıyorlarmış
güzel kekmiş afiyet olsun ben de genelde evde yaptığım kekleri böyle yapıyorum havuçlu tarçınlı cezvili kuru üzümlü filan kızım için yapıyorum o yüzden besleyici olmasına özen gösteriyorum herzaman
ama ben size hem güzel hemde az kalorili bir kek tarifi vereyim bayılaksınız birazdan kopyalarım yapın tavsiye ederim yağsız çok az sekerli bir kek ara öğün olarak süper oluyor

ay harika ya demekki miyde unutmuş inşallah bende o günleri görebilirim ben tam bir bisküvi canavarıyı ya ama çok zararlıymış

lilycim elma sirkesi muhteşem ya hem deterjna kalıntılarını alıyor hemnde pırıl pırıl çıkıyor bulaşıklar anneni söyleme boşver :)))
çamaşır makinası içinde bir formül vereyim bildiğiniz şu eski çamarı sodası varya eskiler kullanır onların matikleride var ne kadar deterjan koyuyorsanız makinaya okadar deterjna koyun üzerinede bir kaşık kadar deterjan koyun
çamaşırlar terteiz oluyor hem deterjandan tasarruf hemde daha sağlıklı

kızlar çoğunuz burdayken söyliyim dikkatimi çekiyo ben profil ismimi değiştirdiğimden beri bana fazla yorum yapan yokkk
çabuk hepiniz yorum yapın menüme

kekin tarifi kızlar

Malzemeler:
- 1 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1.5 çay bardağı şeker
- 2 çay bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Önce yumurtanın içine şekeri ekleyip, bir süre çırpın. Ardından bütün malzemeler konur ve iyice çırpılır. 6 adet neskafe fincanı yağlanır. (Kekte yağ olmadığından, mutlaka iyice yağlayın; yoksa yapışır.) Kek hamuru ile, fincanların yarısını doldurun. Yayvan bir tencereye fincanları dizin. Fincanların yarısına gelecek şekilde ılık su ekleyin
Tencerenin ağzı açık bir şekilde, su kaynayana kadar bekleyin. Kaynayınca tencerenin kapağını kapatın. Ağzını hiç açmadan, kısık ateşte 20 dakika pişirin. Altını kapattıktan sonra, 15 dakika kapağı açmadan dinlendirin.
Not: İsterseniz, fincanlara kek hamurunu dökmeden önce, topkeklerin altına konulan kağıtlardan koyabilirsiniz. Çok güzel oluyormuş. Tencerenin kapağından buharlaşan sular damlamasın diye, kağıt havlu veya temiz bir bez koyabilirseniz iyi olur. Keklerin üzerine isterseniz, yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz.
Yukarıdaki malzemelerle 6 adet fincan keki çıktığını düşünürsek,
1 adet fincan kekindeki kalori değeri: 179 kka

yemeyin yemeyin cuma tartı günü çok kötüyüm demi hem tarf veriyom hem yemeyin diyorum

süper canım menünde sporunda harika devamnı dilerim
dedeciğin nur içinde yatsın cnaım
menünde abartılacak bişe yok öglen ekmek yanına pilav yemişsin ama okadar aç günün ardından bugün doymuşsundur
abartılı bişe yok üzme kendini bal içinde bişi diyemicemm
sporunu yaptınmı bakalım
canım eminim o yedikleirnin hiç biri sana kilo olarak geri dönmeyecek demedi deme
menünde gayet güzel
ayda bir kaçamak yapmış oluyorsun
canım menün iyi kekide akşam yemeği yerine say: nasıl oldun ağrın varmı
şu kuruları okadar çok yemişsin kii 2 tane kuru üzümm delikız ne yemişsinki kaçırdım diyorsun dövcem haaa
menün gayet başarılı tatlım süpersin

afiyet olsun canım balıkda kızarınca bi başka oluyo yaaa
menün güzel şu kızarmış balık için bişe diyemicem geçen bende kızarmış kocaman bi balık yemiştimmm

bu arada 5 mil leslienin 4 milini yaptım (50 dk) sıkılaşma hareketi yapmadım bugün fazla gezince yoruldum

Son düzenleme:
Kalbim... ve kızlar...
makarnadan korkmayın yaaaa
normalde 4-5yk makarna 1 ekmek yerine geçiyor
siz ortalama 1 tabak yediğinizde 2-3 dl ekmek yemiş gibi olursunuz
üstüne yogurt, domatesli ya da sebzeli sos, kıymalı sos vs şeyler de eklerseniz süper olur ama çok yağlı olmamak kaydıyla...
ama yanına mutlaka ayranla, salatayla takviye yapın eğer sadeyse özellikle, ama kıymalı sebzeli vs ise de bu şekilde takviye yapın ki içindeki nişasta kana hızlı karışmasın diğerleri ile sizi daha uzun tok tutsun
yani çok korkmayın üstelik biz yiyip yiyip oturmuyoruz kalkıp sporumuzu da yapıyoruz panik yok yani
dünkü bana verilen listede ekmek ve çorba, ekmek ve pilavı beraber görünce inanın şok oldum ve bunu bana diyetisyen verdi yani...
bi de sabahları bana 2 kk peynir vermiş gerisini siz düşünün artık, üstelik 1400kalorilik bir diyet bu...
yani herşeyden dengeli olmak koşuluyla yiyebiliriz paranoya yapıyormuşum ben biraz...

Randomlife...
leslieye biraz fazla kaptırmışsın kendini maşallah
ben artık leslieden sıkılıyorum yaaa... farklı bişeyler arıyorum mesela zumba cardio hiç sıkmıyor hem eğlenceli hem de 25 dk nasıl geçiyor anlamıyorum
leslie de yapıyorum tabii ama 2 milden fazlasını çekemiyorum işte

Pembem dünkü menünde selimiye çorbası diye bişey var o ne??? tariflesene biraz:44:
bi de menüyü arttır kuzum az yemişsin yine...
Random'um cnmmmmmmmmm yokluğumu farketmişsin cnmmmmmm yaaa ama ben tüm arkadaşlarımın farkettiğinden adım gibi eminim canlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm
Sevgimmmmm bebemmmm geçmiş olsun kuzucum

Beyazbulutummmmm
bu düşünce gücü tarzı kişisel gelişim kitaplarına ben de yazın merak salmıştım okuyordum ztn genç beyin genç gelişim süper beyin falan da alırdım ama burda bulamıyorum maalesef
bu arada diyetimin bu kadar uzun sürmesinde ve bnm burada arkadaşım olmamasına rağmen yüzümün gülebiliyor olmasındaki nedenlerden biri de hayatı sevmem ve pozitif olmaya çalışmamdır (tabii arada çöküşler yaşamıyor değilim ama eskiye göre daha az çok şükür) biliyorsunuz kendim az da versem elimden geldiğince destek olmaya çalışıyordum yeni başlayanlara birkaç ay önce...
Pembem annene hayran oldum ya.. maşallah
ben de beyazbulutum yazdıklarını her zmn kendime söylüyorum bunu hatta kkda karamsarca yazanlara da yazıyorum önemli olan sensin once sen kendine inan vs tarzında
ama tabii cok aşırı kaptırmamak da gerekiyor neden derseniz, illa ben şu olcak diye olumlu düşünürsem ve o şey olmazsa da dünyanın sonu değil bunu da düşünelim yani ben istedim inandım olmadı demek ki işe yaramıyor demek yerine bazen de bu demek ki bnm için hayırlı değilmiş de denmelidir

gelelim bugunkü yorumlara...
Kalbim...
tatlım menün güzel akşam az olmuş ama, ztn erken yiyorsun
bi de sen hızlı kilo veriyorsun kıramadım diye üzülme birden olmaz zamanla, eğer aynı kiloda 2-3 hhafta takılırsan o zmn kıramamış olursun ki maşallah sen her hafta veriyorsun

kızlar ben girmiyorum ya ondan boşluyorsunuz dimi??? sizi gidi sizi bi pembemle kalbim kalmışlar canlarım vefakar dostlarımmm
Beyazbulut...
menün güzel afiyet olsun spor da yapmışsın maşallah
akşam pilav yiyecekseniz eğer, gün içinde ne kadar ekmek pilav vs yediğinize bakın
en fazla 4-5 kaşığa kadar yiyebilirsiniz eğer öğlen ekmek veya pilav, makarna falan yemediyseniz
bulgurun pirince göre glisemik indeksi daha düşüktür yani piriç pilavına göre daha sağlıklı bir alternatif
akşam en geç 7ye kadar yenmiş olsun ama akşam yemeği o zmn yağa dönüşme riski azalır ama akşam tavsiyem 2-3 yk yani ben en azından bu kadarla yetinmeye çalışırım ama 4 kaşık yeseniz de cok büyük sorun olmaz...

Pembem evet yeşilçayda da kafein var ama aynı zmnda yararlı maddeler de var yani çay ve kahveye göre daha iyi ama uyarıcı etkisinden dolayı uykusuzluk yapabilir...bilginize...

cyy.. yasmin...

öncelikle başın sağolsun Rabbim dedeciğinin mekanını cennet etsin inşallah
menüne gelince çaylar ara sayılmaz ara olması için besin değeri olan şeyler olması gerekir
ama yazman tabii ki güzel en azından neyden ne kadar içtin görüyoruz
sabah güzel, kek hadi bugunluk hoş görüyorum
öğlen pilav fazla olmuş, baklagillerle 1 dl ekmek yenebilir ki bu pilava göre daha iyi bir alternatif, pilav fazla geldi gözüme
akşam da bal biraz fazla olmuş ama olsun cnm ağzın tatlanmıştır afiyet olsun
Sevgimmm
menün bugunluk boyle olmuş olsun toparlıcaksın ben inanıyorum sana sen azimli kızsın

Kalbimmm, yediklerin çok değil iyi bence afiyet olsun
keke gelince, sen bilirsin ben bugun 1 dl yedim kesti ama yemeseydim içimde kalırdı
canın çektiyse yap ztn az yemek yiyorsun biraz dengelersin

Pembemmmm, menü süper afiyet olsunhani spor???
ayrıca lokum için de afiyet olsun
ay ben de güllü lokuma bayılırımmmm:131:

Karamelek
menü güzel kaçamakları da salla görmedik

yasminim yediğin tatlılar için afiyet olsun, ne dövmesi ztn bişey yemiyorsun ki....
bunlar biraz dengelesin seni

karameleğimmmm bebemmmm
kız ben sana yorum da yaptım
ay seni önemsemiyor bunlar ben önemsiyorum tatlım üzülme sen
sporun da oh oh sefan olsun
ben de yazcam inşallah menümü 5-10dkya kadar kaçırdığım yorumlar anca bitti de...

beyaz bulutummm menüyü begendim cok basarili
bulgur pilavdan cok yememissindir insallah
sporunuda begendim, süper gidiyorsun tatlim

cyy'cimmm basin sagolsun deden nur icinde yatsin
menü abartili degil bence, sadece kek gözüme batti ama böyle bir günde kabul edilebilir
puding ve böregide afettik, ama sözünde duracaksin yarim 1 saat spor ona göre

randomcimmm bugünde böyle olsun dimi, zaten 17 kilo vermissin bugünde ödül günü olsun ye anam yeee
iyice tadini cikart
ama aliskanlik hale gelmesin sakin kabak yemeginide yememissin zaten süpersin

sevgimm gecmis olsun hemen iyiles ve aramiza geri dön
cok cok az yemissin bugün sakin ac kalma
ne demek canimmm ne kusuruu ask olsun yabancimiyiz biz

pembisim menün herzamanki gibi sahane sekerim
afiyet olsun

karamelegimmmmmmmmmmmmm, o ne bicim laf öyleeee bak yorum yapiyorum simdi hemen
menünü begendimm, kahvalti süper, ögle ve aksam yemeginide begendim, gözüme carpan sadece: patlamis misir ve pide
ama alisveris merkezindemissin o yüzden afedildin.
basarili bi menü bence
sporunu yaptinmi??? yada yapacakmisin? ben saldim bugün
bide suyu 2 litreye cikar canimm
hemen sadiyeme yorum yapin arkadaslar

Bugünü yine atlattik, süperiz vallah nazar degmesin bize
hepinizi cok seviyorummmm

kızlar dünkü menümle başlayım söze

sabah - 10:30
- 1dl beyaz ekmek (maalesef tahıllı kalmamıştı mecbur yedim)
- salçalı yumurta
- domates
- 3-4 yeşil zeytin
- 1 küp şeker kadar helva (yesem mi yemesem mi derken dedim yemezsem içimde kalır sonra saldırmayım ondan bir minik lokma attım ağzıma)
- çay

öğle - 14:00
- 2 yk pilav
- 4-5 yk tavuklu bezelye yemeği
- 2-3 yk yogurt

akşam - 18:00
- 1 but ++ 7 minik küp patates
- 2 kepçe mercimek çorbası (az yağlı yaptım)
- salata

gece - 23:00
- 4 tane kestane
aslında yemezdim de napayım gecenin köründen babamın yapası geldi 4 taneyle yetindim meyve de yemedim

spor - 2 mil leslie (5 milin 2 mili) + 10 kalça kaldırma
su - 1700ml

kızlar ara yaptım mı hatırlamıyorum ne yediğimi hatırlamakta bile güçlük çektim bugunle dün arasında biraz düşünmem gerekti
saatlerde ufak farklılıklar da olabilir ama hemen hemen aynı vakitlerde yemek yiyorum
birazdan bugunu de yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…