Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cyy pek abartılcak bir gariplik yok canım güzel menün.
random ödül say kendine pizzayı felan
kalbim sporlarını aksatma yivrim menü güzel
karamelek kız niye yedin o mısırı menün güzel hayatım ya sporunu yaparsın bişiycik olmaz.

bu arada kalbim maşallah smiley kullanmaktan yazıyı nası yazdın

haha sevgimm rekor kirdim galiba, daha hic bu kadar smiley kullanmamistim
simdi kullanmicam bu bana 2-3 sene yeter haha
yok canim spor yapmamayi aliskanlik hale getirmem insallah, yarin yine full gazla devam

lilycimm menün cok ama cooook basariliii afiyet olsun
git gide daha iyi oluyorsun tatlim
sporunuda yapmissin zaten ohh yarasinnn
ya su tavuklu bezelye yemegi nasil oluyor merak ettim
söyleyinde anneme yaptiriyim yarin​

bugun dediğim gibi kendime çekidüzen vermeye ve yediklerimi arttırmaya başladım
tabii onca işin arasında kendime de zmn ayırdım yani
daha önce yazdığım gibi, hamaratlığım üstümdeydi hihi
hadi menümü yazayım da görün

sabah - 10:15
- 1dl tahıllı ekmek
- 3-4 lokma yumurta salatası
- 4 yeşil zeytin
- 5-6 çay kaşığı tahin-pekmez (ben tatlı sevmiyorum diye annem pekmezi az koymuş)
- biraz da geçen günkü kıymalı köy böreğinden yedim
- 3 bardak çay

sabah dolu oldugundan, öğlen geç yedim

öğle - 14:30
- 2.5 kepçe mercimek çorbası
- 1 havuçtan yağsız salata (elma sirkeli)
- yarım kase yogurt

ara - 16:40
- 1 anamur muzu
- 1 lokma meyveli tarçınlı kek kek (annem tıkıştırdı ağzıma)

akşam - 18:45
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 2 tahta kaşığı kıymalı kabak yemeği (yaklaşık 5-6yk) - toplamda 2 yk yağ koydum yaklaşık 1 kg idi tabii kıymanın da kendi yağı var
- 3-4 yk yogurt
- yağsız salata

ara - 1 dl kek+150ml çay

su - 1700ml - az oldu biliyorum ama bu aralar içme suyu sıkıntısı var evde o yuzden
spor
- 25dk leslie (5 milin 2 mili)(sabah yaptım bunu)
- 25 dk zumba cardio
- 200 bacak hareketi
- 30 yana bacak kaldırma
- 50 kalça kaldırma
- 5 de pilates karın egzersizi

leslie hariç hepsini akşam yaptım...
yazınca çok göründü gözüme
herkese iyi geceler güzellerim...

tatlım ben eski halime döndüm o yanlış beslenmeler dönemlikti yoksa biliyorsun herkesi gaza getirmeye çalışırdım hatta şu anda gaza getirmeye çalıştıgım 2 kişi var
yani iyiyim şükür
kısmayacagım artık yediklerimden, ölçüyü de kaçırmayacagım kısaca boyle iyiyim

bu arada ben cok kullanıyorum smiley boşverin kızlar kullanın boşuna mı var onlar
tavuklu bezelye de şöyle tatlım
biz yurtdışında kırmızı et almaz herşeyi tavukla yapardık
ben soğanı kavurmuyorum az suda pişiriyorum sonra küp küp doğranmış tavuk göğsünü de ekleyip pişiriyorsun, sonra salça ekle
üstüne küp küp doğranmış havuç patatesi ekliyorsun bi de bezelye tabii
ben hepsini bir katıyorum çiğden üstüne su ekleyip kısık ateşte pişirdim
suyu katarken yağını da kat, ocağı söndürüp hemen baharatını da atıyorum kaşıkla iyice karıştırıp kapagını kapatıyorum kendi sıcaklığında baharatı iyice içine işliyor ztn

lilymmmm yine basarili bi menü görüyorummm masallah tatlim
fazla yememissin ki dedigin gibi herseyden ölcülü yemissin vallah ben menüyü hele sporunu coook begendim
devam et böyle
bu arada laptopuma biseyler oldu site bi geliyor bi gidiyo ama ben yinede devam yaziyorum hahaha
virusmu var ne:26:
tarif icin tsk ederim tatlim anneme yaptiririm bi ara
cok lezzetli bi yemege benziyor.

kızlar çok uykum var gece çok geç yattım ama uyursamda sporum kalır olmaaaaaz

size bişey anlatayımda gülün
akşam eşim işten çok geldi gelmeden bir saat önce telde konuştuk
geldiğinde zile basma bana çağrı at ben kapıyı açarım dedim
kızımın uykusu çok hafif hemen uyanıyor diye
neyse kayınvalidemde bendeydi
saat baya geç olunca ben koltuğa uzandım öyle uyumuşum
eşim gelmiş tabi kaynanam açmış kapıyı geldi yanıma hadi kalk yerine yat dedi hatırlıyorum
ama tabi ben kalkmadım üzerimide örtmüşler devam uykuya
kaynanamda eve gitmiş eve gidincede ben eve geldim merak etmeyin gibilerinden tele çağrı bırakmış
evi bize çok yakın saatte geç olunca tabi
tabi çağrı gelince tele ben fırladım yattığım yerden otomatiğe bastım
kapıyı açıyoom eşime :))))))))))))))))
eşimde pc başında gülüyor napıyosun sen diye ay kendimi çok tuhaf hissettim beyin kapıı açıcam diye odaklanmış
zaten zor uyudum okadar açtımki resmen savaştım irademle

Hertürlüsünü yerim valla dün bitane sade bitanede hindistancevizli fındıklı yedim he bunlara ek olarak 2minicik dilim çokolata birazda kuruyemş yedim ama az:)

Canım fazlalık olmasın diye magazin yazarları misali yazııların kendimle alakalı kısımlarını kırptım:) Selimiye çorbasını sormuşsun bende bilmiyorum bilmediğim şeyleri denemeyi severim o yemekleri dışardan söylemiştim.Egeli gurme mutfağından yani içinde ne olduğunu onlardan başkası bilemez kendilerine ait sırları vardır kesin:) Ama googleda biçok selimiye çorbası tarifi olduğuna eminim bakabilirsin hatta bende bakcam merak ettim:) Senin şu menüyü arttırma durumuna katılıyorum biz ne kadar sıktıysak metebolizmamız o kadar yavaşladı.Şuana kadar verdiğim kiloları resmen yiyerek vermiştim ben ne zamnki böyle sıkmaya başladım çok az vermeye başladım.Buarada burda verdiğim kilo 4-5 kilo civarı gözüküo ama geçen sene 68 kiloya kadar cıkmıştım ve rejim yapmadan verdim.Eğer ki yeşilçay uyku yapıosa bana yaramıyo demektir.Çünkü bende direkt ayran etkisi yapıyoHep uyumak istiyorum buaralar 8 saatlik uyku yetmiyo.Bebekler gibi oldum Canım sporuda sormuşsun sormaz olaydın :) Buaralar hava çok soğuk diye yapamıyorum.Ben leslieden falan sıkılıyorum aklım hep "kaç dakka oldu acaba" da oluyo ben sokakta tempolu yürümeyi seviyorum.Belki yarın buz patenine giderim.Geçen sefer yarım saat kayıp ter içinde kalmıştım.Baya etkili oluyo.

Canım evet bütün kadınlar sıcakla yıkamanın daha iyi temizleyeceğini düşünür ama bu koca bi yanlış!!! Sıcak , yumurtalı bulaşığı leş gibi kokutur hayattan sogursunuz valla sakın hee Buz gibi suyla azcıkta sirke eşliğinde yıkayınca tertemiz oluyo.Sirkenin antiseptik olduğunu bilmiyodum ama kötü enerjiye karşı evi sirkeli suyla sileriz biz.Hehehehehe nazara karşıda antiseptik:)

Kızlar dün akşam iki lokum ,2minicik dilim çokolata birazda kuruyemş yedim ama az:)
Napıyım baktım dün herkes kaçamak yapmış bende yaptım krizim tuttu resmen:) Balıktan sonra niye helva yenir diye hep düşünürdüm meğer insanı tatlı krizlerine sokuyomuş.Ayrıca ben tatlı yiyince üstüne tuzlu bişey yeme ihtiyacı hissederim kuruyemiş onun içindi=)

sende bendensin bende tatlı yesem hemen üstüne illa tuzlu bişeyler yiyeceğim su için diyor bazıları ama yok beni kesmiyor su filan özellikle şerbetli tatlı yersem bittiğim andır
hani şöyle ucundan yiyeyim desem bile komple bitiriyorum sonrada üzerine bir tabak yemek yiyorum ya böyle geribim yani neyseki artık değiştiriyorum kendimi canım tatlı istersede
artık sütlü tatlılardan yana kullanıcam hakkımı

selam fıstıklar kimsecikler yok nerelerdesiniz bakalımm
moralim bozuk yarın tartılacağız ve ben bugün regl oldum
sabah
1 haş. yum
8 yeşil zeytin
yarım domates
2dilim tahıllı ekmek
1 çk ballı kaymak

1 elma
1 fincan nescafe sade

3 fırında tavukbaget
1 dilim ekmek

yarım anamur muz
1 çaybardağı salep

1 dilim ıspanak böreği yicem
2 yk ıspanak yemeği(böreğin içinden ayırdım )yicem
ayran içerim azda salata
nasıl olsa yarın reglden dolayı kilom fazla çıkcak bırakında 1 dilimcik börek yiyim

su 2 lt olmuştur akşama 3 yaparım
spor 10dan sonra 50 dk leslie yapmayı planlıyorum(yaparım ihmal etmem bilirsiniz)
yeşilçay 2 bardak 3 e tamamlarım

wooowww süper bi menü ve spor
canım aslında benim diyetisyenimde bir liste vermişti yazsam aklınız almak dolu dolu öğle akşam yemekler yoğurtlar salatalar ekmekler vardı yanında bide 1 ertane patates haşlaması vardıı dolu doluydu doktora ben bunları yersem kilo alırım bu ne böyle dedim ama verdim hemde hepsi yağdan gitti süper
çok beğendim canım inşallah bu şekil devam edersin sevindim adına

bir dilim ıspanaklı börek bence çok değil
ekmek yemiyorsun sonuçta
ben olurum bu yakınlarda pazartesi olsam ya
haftasonu temiz geçsin

bir dilim ıspanaklı börek bence çok değil
ekmek yemiyorsun sonuçta
ben olurum bu yakınlarda pazartesi olsam ya
haftasonu temiz geçsin

evet canım farkındaysan yemeğimide 2 yk yicem hem ekmekden hem yemekden kısarak 1 dilim börek yicemm offf nasıl dayanacam yaaa herkes 5 6 dilim yerken ben onlara bakcam
nie haftasonu temiz geçsin hımm

evet canım farkındaysan yemeğimide 2 yk yicem hem ekmekden hem yemekden kısarak 1 dilim börek yicemm offf nasıl dayanacam yaaa herkes 5 6 dilim yerken ben onlara bakcam
nie haftasonu temiz geçsin hımm

tartılcazya şekerim ondan yoksa başka bir şey yok yani

kızlar beni şu ekmek işinde aydınlatın
ben tam buğday ekmeği alıyorum sürekli
amatam isteiğim gibi bulamadım bir türlü
uno çok güzel onuda sürekli bulamıyorum
bimde satılanlar hoşuma gitmiyor
kaynanaın getirdikleride çok dökülüyor bayat gibi sanki
halk ekmekten alıyorum oda güzel ama çabuk tükeniyor ve hafta sonu yok (
neyse bugünde pastaneden aldım küçücük yuvarlak bişey onunda dilimleri küçükten büyüyye doğru
ne kadar yediğimi kestiremiyorum ve birde acaba nasıl yapılıyor diye kafam karışıyor açıkçası :44:
halk ekmeğin temizliğinden eminim istanbul ihe bu konuda çok titiz ve özverili çalışıyor uno tanınmış bir marka
sanırım bu ikisi konusunda israrcı olucam yada bir ekmek yapma makinası alıcam

yani sorumun özü siz hangi ekmekleri tercih ediyorsunuz ambalajlımı yoksa fırındanmı alıyorsunuz
ambalajlı olanların avantajı içine beyaz un karıştırılıyormu yoksa tam buğday unudan mı yapılıyor görüyorsunuz
sanki fırından aldıklarımda beyaz un karışımı var gibi geliyor emin olamıyorum :44:
çok uyuzum demi

oyoyooyoyoyo kankişşşşşş böreinden canım çekti ayranla pek bi güzel gider nasıl 1dilimle sınırlı kalcan ama boşver bgn küçk bi dilim ye yarın kahvaltıda ekmek yerine gene yersin:) buarada menünü gördm aklıma ara yapmadığım geldi menün bi uyarıcı niteliği taşıdı benim için saol:) balkaymak yedimmi kendimi durduramıorum ben acaip bi iştah yapıo bende tebrik ederim çok iradelisin tartıda fazla cıksan nolur bi kaç gn sonra o şişlik iner nası olsaaa pardon sekizgün sonra:)sekiz gün snra bi bakcan iki kilo vermişsin:) o anki mutlulugu düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…