ben gideyim sporumu yapayım sonrada menü yazmaya gelirim
benim gidebildiğim tek yer tuvalet fenalık geldi artık vallah bırakcam su içmeyi hee kafam atıo artık
merhaba bağyanlar.
ben lily'nin mantığından yola çıkarak yediklerimin miktarını biraz artırmaya karar verdim.
düşündüm de 3 aydır neredeyse aynı şekilde besleniyorum ve spor yapıyorum. sanırım kilo vermem durdu. son bir haftadır hiç oynama olmadı tartıda.
artırcam dediysem az bi miktar artış olucak. gidip de tatlılara falan saldırmam yani :) amacım vücuda eski düzene dönüyoruz sinyali verip tekrar hızlı çalışmasını sağlamak.
internette de araştırdım baya. bu dönemlerde yediklerini azaltmak çözüm değilmiş. aksine daha yuksek kalorili bir beslenme düzenine geçilmeliymiş.
velhasıl noluyoo böyle ne çok yemişsin demeyin. :) mujukkkk
bende öyle yapmaya çalışıyorum benimde cok kafama yattı ama alışmışım bikere fazla yiyemiyorum.Çeşit yememiz lazım yemeklerin yanına salata yoğurt falan bgn biyerde okudum zayıflamak istiyosanız protein yiyin her öğünde diodu
hehehehe bakın ben onu çok iyi yapıyorumya ben elimden geldiğince yemeklerin yanında ayran falan içmeye çalışıyorum protein girsin vücuduma diye... ama işte her zaman olmuyo. yoğurt şeklinde yediğim de oluyo.
son bi kaç gündür sapıtmış olsam da çok az yiyorum ben. vücudum da alıştı. çünkü çok düzenli gidiyodum. bunu bi bozmak lazım :) şaşırsın bi affallasın :)
zaten doğru olan da bu.. diyetisyenler de hastalarının kilo vermesi durunca 1 hafta boyunca ne istiyosan ye, öyle gel diyoLarmış.
ben o kadar abartmam elbette...
Merhaba Kızlar,
Öncelikle bugünkü sevindirici haberimi vereyim. 82,5 kiloyum
Yarın sabah bir kez daha tartılıp çizelgemi düzenleyeceğim
Bugün neler yediğime gelirsek
Sabah 1 fincan nescafe
Ara 1 fincan yeşil çay 1 fincan biberiye çayı
Öğle 1 parça tavuk (70-80 gram bil yoktu) + 3-4 kaşık pilav (okulda iki gündür pilav var menüde mecbur kalıyorum) + havuçlu mor lahanalı salata
Ara 1 fincan beşi bir arada çayı + 2 kurabiye + 1 bardak süt (okuldan gelince 2 kurabiye ve 1 bardak süt içip bir uyudum yeni kalktım daha :))
Akşam 1 tabak tutmaç çorbası + 4-5 kaşık yoğurt
Toplamda 1 litre civarı su içtim
Daha da içerim bu akşam
Spor yapar mıyım bilmiyorum cumartesi misafir gelecek ikram yapmam lazım belki onlarla uğraşırım yarın temizlik yapacağım çünkü
Umarım bugün menümü beğenirsiniz.
merhaba bağyanlar.
ben lily'nin mantığından yola çıkarak yediklerimin miktarını biraz artırmaya karar verdim.
düşündüm de 3 aydır neredeyse aynı şekilde besleniyorum ve spor yapıyorum. sanırım kilo vermem durdu. son bir haftadır hiç oynama olmadı tartıda.
artırcam dediysem az bi miktar artış olucak. gidip de tatlılara falan saldırmam yani :) amacım vücuda eski düzene dönüyoruz sinyali verip tekrar hızlı çalışmasını sağlamak.
internette de araştırdım baya. bu dönemlerde yediklerini azaltmak çözüm değilmiş. aksine daha yuksek kalorili bir beslenme düzenine geçilmeliymiş.
aynen ben de bıktım su içmekten.benim gidebildiğim tek yer tuvalet fenalık geldi artık vallah bırakcam su içmeyi hee kafam atıo artık
evet cnm bi süre düzeni bozucam bakalım. çok da abartmam tabii. mesela az önce helvayı reddetmeyi başardım :)hehehehe bakın ben onu çok iyi yapıyorum
şaka bir yana siz benim gibi abartmayın ama
ben geçen haftalarda baya abarttıp baya yedim sonra tekrar yavaş yavaş azalttım hemen farketti kiloda
bencede porteine ağırlık verin mesela bir öğünde yemek artı salata ve yoğurt veya ayran olsun ekmeğide kısmayın fazla
canım pekmezle birlikte tahin yeme. pekmezin zararı yok ama tahin diyet yapanlara verilmiyo. içinde susam yağı var çünkü.hemen menümü yazıyorum çok işim var
sabah 2 kuru kayısı bir bardak süt yaklaşık 2 saat sonra kahvaltı
2 dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
beyaz peynir şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 3 yk bulgur pilavı taze fasulye yoğurt
ara 2 grisini bir parça helva bir parçada haşlanmış tavuk
akşam taze fasulye yoğurt haşlama tavuk yarım grisini
bir litre su devamı gelicek
bir bardak yeşil çay
20 dakka setepperde adınladım
ve yürüyüş yaptım
fırsat bulursam lesliede yaparım yada adımlarım bilmiyorum
şimdilik bu kadar yarın sabah tartıda eksileri görmek dileğiyle hayırlı akşamlar
ben kaçar
sevgim iyileştin mi sen?benim menüye menü denmez bugün
sabah kahvaltımı yaptım normal
arada bir dl kek yedim ama sade ve portakallıydı
akşamda süte ekmek katıp yedim ne alakaysa
az öncede annemle çekirdek çitledik çayla beraber 2 bardak içtim
bide azcık cipsi
saçmalama rekoru istiyorum bugün
ne çok misafirin geliyo yav :) o kurabiyeler 2+2 4 tane mi oldu yani onu anlayamadım.?
Arada bir metabolizmayı şaşırtmak iyi bişey bence de
Dün akşam misafirlikte bişeyler yediğimi yazmıştım ve bugün kilom düştü
Çünkü 3 gündür kabızlıkla boğuşuyordum ve dün gece bişeyler yiyince bitti kabızlık sorunum ve bugün kilom düştü
Destekliyorum.
Random belim 2 gün önceye oranla iyi evet.
ama grip olunca çabuk atlatamıyorum sinüzit varda bende
başım çatlıyor o nedenle bende ancak ağrı kesici ile durabiliyorum.
genel olarak bir benle ilgili bir sorun yok ama babam hala eve dönmedi
o anlattığım günden beri
babaannemde kalıyor bugün gelmişler öyle bi beraber bize
uyuyordum nasıl uyandırıyor kadın beni
hasta halimle temizlik yaptırdı bana
babamın da çenesi durmadı çıldırtcaklardı beni
Allahtan gittilerde dinlendim biraz geçti.
ben bide lilye söz verdim bugün diyete güzelce devam diye
canım bende marketden hazır dilimlenmiş alıyorum normalde yuvarlak büyük bir ekmek en ortadaki dilim kocaman ben onu 2 dilim olarak sayıyorum genelde ekmegi kahvaltıda yiyorum zaten onuda 2 dilim olarak sayıyorum çünkü ortadan 2 ye böldüğümde 1 etimek büyüklüğüne geliyoo canımkızlar beni şu ekmek işinde aydınlatın
ben tam buğday ekmeği alıyorum sürekli
amatam isteiğim gibi bulamadım bir türlü
uno çok güzel onuda sürekli bulamıyorum
bimde satılanlar hoşuma gitmiyor
kaynanaın getirdikleride çok dökülüyor bayat gibi sanki
halk ekmekten alıyorum oda güzel ama çabuk tükeniyor ve hafta sonu yok(
neyse bugünde pastaneden aldım küçücük yuvarlak bişey onunda dilimleri küçükten büyüyye doğru
ne kadar yediğimi kestiremiyorum ve birde acaba nasıl yapılıyor diye kafam karışıyor açıkçası :44:
halk ekmeğin temizliğinden eminim istanbul ihe bu konuda çok titiz ve özverili çalışıyor uno tanınmış bir marka
sanırım bu ikisi konusunda israrcı olucam yada bir ekmek yapma makinası alıcam
ahahah canım benim 2 dilim yedim ama nasıl oldu anlamadım incecik hiç kalın değildi neden öyle incecik oladu anlamadım ondan 2 dilim yedimoyoyooyoyoyo kankişşşşşş böreinden canım çekti ayranla pek bi güzel gider nasıl 1dilimle sınırlı kalcan ama boşver bgn küçk bi dilim ye yarın kahvaltıda ekmek yerine gene yersin:) buarada menünü gördm aklıma ara yapmadığım geldi menün bi uyarıcı niteliği taşıdı benim için saol:) balkaymak yedimmi kendimi durduramıorum ben acaip bi iştah yapıo bende tebrik ederim çok iradelisin tartıda fazla cıksan nolur bi kaç gn sonra o şişlik iner nası olsaaa pardon sekizgün sonra:)sekiz gün snra bi bakcan iki kilo vermişsin:) o anki mutlulugu düşün:)
merhaba bağyanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?