selam fıstıklar kimsecikler yok nerelerdesiniz bakalımm
moralim bozuk yarın tartılacağız ve ben bugün regl oldum
sabah
1 haş. yum
8 yeşil zeytin
yarım domates
2dilim tahıllı ekmek
1 çk ballı kaymak
1 elma
1 fincan nescafe sade
3 fırında tavukbaget
1 dilim ekmek
yarım anamur muz
1 çaybardağı salep
1 dilim ıspanak böreği yicem
2 yk ıspanak yemeği(böreğin içinden ayırdım )yicem
ayran içerim azda salata
nasıl olsa yarın reglden dolayı kilom fazla çıkcak bırakında 1 dilimcik börek yiyim
su 2 lt olmuştur akşama 3 yaparım
spor 10dan sonra 50 dk leslie yapmayı planlıyorum(yaparım ihmal etmem bilirsiniz)
yeşilçay 2 bardak 3 e tamamlarım
karamelekcim valla bi hafta kadar böyle denicem. dediğin gibi diyetisyenlerin verdiği listeler dolu dolu oluyo... biz birbirimizi göre göre azalttık iyice yemekleri :) babam dalga geçiyo bnmle, hiç oturma bari sofraya bu ne kuş kadar yiyosun diyo bana
diyetisyenin verdiği listedeki gibi yediğimde görümcem felan dalga geçiyordu ne bu böyle sen böyle yersen nasıl zayıflıcan diyeee
bide sabah kahvaltı tabağımı görüncede dalga geçiyoo ben üşenirim böyle tabak hazırlamaya diyo diyet işini bilmedikleri için boş konuşuyorlarçünkü onlar yemeyi tamamen kesip 1 ayda 10 kilo vermeyi kilo vermek olarak görüyorlar
isterseniz listemi paylaşabilirim
arkadaşım öncelikle topiğimizi ziyarete geldiğin için teşekkürler hoşgeldinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım bu diyet güzelmiş, bunu senin zevklerine uygun olarak hazırlamış dediğine bakılırsarahmetli doktorumun verdiği ilk diyet listesi
açık çay (şekersiz veya tatlandırıcı ile)
1 yumurta
1 dilim beyazpeynir(30 gr)
5 6 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
domates salatalık(istediğin kadar)
2 meyve
6 yk sebze yemeği
1 küçük haşlanmış patates
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
salata
1 fincan sadekahve
2 küçük parça bitter çikolata
akşam öğle ile aynı
1 kase patlamış mısır (yağsız)
bana bu listeyi vermeden 1 hafta önce ben normal bi şekilde yedim ve listeledim o benim yediklerime bakarak sevdiğim şeylere göre liste hazırlamıştı ve ben bu listeyi uygulayarak haftada 1.2 verdim tam 1 kilosu yağdandı
tatlım bu diyet güzelmiş, bunu senin zevklerine uygun olarak hazırlamış dediğine bakılırsa
peki bu listeyi uygulamaya başladığında kaç kiloydun???
bu arada kızlar ben geçmişi okudum birazdan kısa cevaplar vereyim inşallah ondan sonra fatmagülü izlemeye gidecem malum bilgisayarım laptop değil, öyle olsaydı reklam aralarında yazardım ztn boş durmazdım
2. listeside hemen hemen aynıydı patates haşlamasını çıkarıp akşamada tavuk balık et köfte yada yumurta eklememi söylemişti canım sence bu listenin aynısı uygulasam çok olurmu bana hani şuan 65 kiloyum yaa ondan yani
size bişey anlatayımda gülün
akşam eşim işten çok geldi gelmeden bir saat önce telde konuştuk
geldiğinde zile basma bana çağrı at ben kapıyı açarım dedim
kızımın uykusu çok hafif hemen uyanıyor diye
neyse kayınvalidemde bendeydi
saat baya geç olunca ben koltuğa uzandım öyle uyumuşum
eşim gelmiş tabi kaynanam açmış kapıyı geldi yanıma hadi kalk yerine yat dedi hatırlıyorum
ama tabi ben kalkmadım üzerimide örtmüşler devam uykuya
kaynanamda eve gitmiş eve gidincede ben eve geldim merak etmeyin gibilerinden tele çağrı bırakmış
evi bize çok yakın saatte geç olunca tabi
tabi çağrı gelince tele ben fırladım yattığım yerden otomatiğe bastım
kapıyı açıyoom eşime :))))))))))))))))
eşimde pc başında gülüyor napıyosun sen diye ay kendimi çok tuhaf hissettim beyin kapıı açıcam diye odaklanmış
zaten zor uyudum okadar açtımki resmen savaştım irademle
cnm yediklerin için afiyet olsun ben de severim lokumuHertürlüsünü yerim valla dün bitane sade bitanede hindistancevizli fındıklı yedim he bunlara ek olarak 2minicik dilim çokolata birazda kuruyemş yedim ama az:)
Canım fazlalık olmasın diye magazin yazarları misali yazııların kendimle alakalı kısımlarını kırptım:) Selimiye çorbasını sormuşsun bende bilmiyorum bilmediğim şeyleri denemeyi severim o yemekleri dışardan söylemiştim.Egeli gurme mutfağından yani içinde ne olduğunu onlardan başkası bilemez kendilerine ait sırları vardır kesin:) Ama googleda biçok selimiye çorbası tarifi olduğuna eminim bakabilirsin hatta bende bakcam merak ettim:) Senin şu menüyü arttırma durumuna katılıyorum biz ne kadar sıktıysak metebolizmamız o kadar yavaşladı.Şuana kadar verdiğim kiloları resmen yiyerek vermiştim ben ne zamnki böyle sıkmaya başladım çok az vermeye başladım.Buarada burda verdiğim kilo 4-5 kilo civarı gözüküo ama geçen sene 68 kiloya kadar cıkmıştım ve rejim yapmadan verdim.Eğer ki yeşilçay uyku yapıosa bana yaramıyo demektir.Çünkü bende direkt ayran etkisi yapıyoHep uyumak istiyorum buaralar 8 saatlik uyku yetmiyo.Bebekler gibi oldum Canım sporuda sormuşsun sormaz olaydın :) Buaralar hava çok soğuk diye yapamıyorum.Ben leslieden falan sıkılıyorum aklım hep "kaç dakka oldu acaba" da oluyo ben sokakta tempolu yürümeyi seviyorum.Belki yarın buz patenine giderim.Geçen sefer yarım saat kayıp ter içinde kalmıştım.Baya etkili oluyo.
Canım evet bütün kadınlar sıcakla yıkamanın daha iyi temizleyeceğini düşünür ama bu koca bi yanlış!!! Sıcak , yumurtalı bulaşığı leş gibi kokutur hayattan sogursunuz valla sakın hee Buz gibi suyla azcıkta sirke eşliğinde yıkayınca tertemiz oluyo.Sirkenin antiseptik olduğunu bilmiyodum ama kötü enerjiye karşı evi sirkeli suyla sileriz biz.Hehehehehe nazara karşıda antiseptik:)
2. listeside hemen hemen aynıydı patates haşlamasını çıkarıp akşamada tavuk balık et köfte yada yumurta eklememi söylemişti canım sence bu listenin aynısı uygulasam çok olurmu bana hani şuan 65 kiloyum yaa ondan yani
lily'ye sormuşsun ama ben cvp vereyim :) bence gayet güzel bi liste. uygulayabilirsin gibi geldi bana. gözüne çok gelenleri yemezsin mesela.. atıyorum patates yemezsin.. meyvesi eti her şeyi var. çikolata bile koymuş daha ne olsun :)
ohh canım süpersin menünde gayet iyi sabah biraz pekmek tahin fazla kaçmış ama zaten fazla bişede yememişsin hem doğal bişehemen menümü yazıyorum çok işim var
sabah 2 kuru kayısı bir bardak süt yaklaşık 2 saat sonra kahvaltı
2 dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
beyaz peynir şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 3 yk bulgur pilavı taze fasulye yoğurt
ara 2 grisini bir parça helva bir parçada haşlanmış tavuk
akşam taze fasulye yoğurt haşlama tavuk yarım grisini
bir litre su devamı gelicek
bir bardak yeşil çay
20 dakka setepperde adınladım
ve yürüyüş yaptım
fırsat bulursam lesliede yaparım yada adımlarım bilmiyorum
şimdilik bu kadar yarın sabah tartıda eksileri görmek dileğiyle hayırlı akşamlar
ben kaçar
rekor sana ahahahhahabenim menüye menü denmez bugün
sabah kahvaltımı yaptım normal
arada bir dl kek yedim ama sade ve portakallıydı
akşamda süte ekmek katıp yedim ne alakaysa
az öncede annemle çekirdek çitledik çayla beraber 2 bardak içtim
bide azcık cipsi
saçmalama rekoru istiyorum bugün
bende bugün yeşil çayımı mate ile içtim mate sanki beni kabız yapıyo gibi bakalım gene öyle olursa bırakırım12 ocak 2012
sabah uyanınca: 3 küçük kuru incir, keten tohumu, su.
kahvaltı: 4 dl çavdar ekmeği, haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, kahvaltılık salça, mate ve biberiye karıştırılmış yeşil çay, domates, 1 tatlı kaşığı bal.
ara: 2 mandalina, 1 greyfurt.
öğlen: 3 parça yağsız pişirilmiş tavuk, soğan salatası, az haydari.
ara: yok.
akşam: 1 tabak fırında hamsi, bol salata, çorba ve portakal suyu.
helva almış bizimkiler ama yemedim hihih :)
gördüğünüz gibi bugün bol bol yedim. bir süre böyle olucak...
*sabah sporumu yaptım.
*su 2 lt.
*gece de 2 kupa yeşil çay içicem. (biberiye karıştırcam içine)
evet canım begendim menünü o kurabiyede süper 2 tanecik yemişisn harikasınMerhaba Kızlar,
Öncelikle bugünkü sevindirici haberimi vereyim. 82,5 kiloyum
Yarın sabah bir kez daha tartılıp çizelgemi düzenleyeceğim
Bugün neler yediğime gelirsek
Sabah 1 fincan nescafe
Ara 1 fincan yeşil çay 1 fincan biberiye çayı
Öğle 1 parça tavuk (70-80 gram bil yoktu) + 3-4 kaşık pilav (okulda iki gündür pilav var menüde mecbur kalıyorum) + havuçlu mor lahanalı salata
Ara 1 fincan beşi bir arada çayı + 2 kurabiye + 1 bardak süt (okuldan gelince 2 kurabiye ve 1 bardak süt içip bir uyudum yeni kalktım daha :))
Akşam 1 tabak tutmaç çorbası + 4-5 kaşık yoğurt
Toplamda 1 litre civarı su içtim
Daha da içerim bu akşam
Spor yapar mıyım bilmiyorum cumartesi misafir gelecek ikram yapmam lazım belki onlarla uğraşırım yarın temizlik yapacağım çünkü
Umarım bugün menümü beğenirsiniz.
lily'ye sormuşsun ama ben cvp vereyim :) bence gayet güzel bi liste. uygulayabilirsin gibi geldi bana. gözüne çok gelenleri yemezsin mesela.. atıyorum patates yemezsin.. meyvesi eti her şeyi var. çikolata bile koymuş daha ne olsun :)
cnm Random patatesi çıkartırsın demiş katılıyorum ztn diyetisyen de öyle yapmış sanırım
mesela patatesi çıkartır, ekmeği 1 dl azaltırsın al sana 65kg için diyet
çikolatayı da yersin gönlünce oh mis gibi diyet işte...
dene derim ben eğer imkanın olursa ve gerçekten uygulamak istiyorsan...
evet canım begendim menünü o kurabiyede süper 2 tanecik yemişisn harikasın
eşin gelene kadar 70li rakamları görceksin hayatım çok sevindim kilo vermene darısı bana kuzenimin düğününe 20 gün kaldı daha ben halen 65 im üfff((
merhaba bağyanlar.
ben lily'nin mantığından yola çıkarak yediklerimin miktarını biraz artırmaya karar verdim.
düşündüm de 3 aydır neredeyse aynı şekilde besleniyorum ve spor yapıyorum. sanırım kilo vermem durdu. son bir haftadır hiç oynama olmadı tartıda.
artırcam dediysem az bi miktar artış olucak. gidip de tatlılara falan saldırmam yani :) amacım vücuda eski düzene dönüyoruz sinyali verip tekrar hızlı çalışmasını sağlamak.
internette de araştırdım baya. bu dönemlerde yediklerini azaltmak çözüm değilmiş. aksine daha yuksek kalorili bir beslenme düzenine geçilmeliymiş.
velhasıl noluyoo böyle ne çok yemişsin demeyin. :) mujukkkk
yok meleğim maalesef ben de aynı hayal kırıklığına uğradım netten baktım bu hafta yayınlanmıcakmış...kızdımbugün fatmagül yokmu yahuuu başka bişi oynuyo
AMİN AMİN AMİN inşallah bende şu 20 gün içinde 62lere yada 63 e düşsem razıyımağzından bal damlıyor
inşallah
Allah bana 77 olduğum günü göstersin inşallah
herkese istediği kiloyu göstersin Rabbim
ben menümü yaziyimde görün..dövün beni tmm mi
motivasyonum iyice gitti kilomda daha tik yok sinir oluyorum sabah iyi gidiyordum ama sonra abarttim sanirim
Bu sabah kahvaltiya davetliymisiz benim haberim yoktu. sabah erken kalktim annem evde yoktu alisverise gitmis bende güzelce kahvalti hazirladim ikimize cayi demledim annemi bekliyorum
saf saf. sonra dayanamadim artik 1 dilim ekmek yedim, sonrada 2. kahvaltiya gittik
1. kahvalti
1 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
1 közlenmis biber, 2 zeytin
sekersiz cay
bide yarim dilim ekmegi ortadan kestim azicik recel sürdüm yedim
2. kahvalti
1 tane brötchen http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/broetchen.jpg
beyaz ekmek malesef, 2 dilim oluyor
2 tane kücük gouda peynir (ikisi anca yarim dilim eder)
domates, salatalik
4-5 yemek kasigi patates salatasi (sofrada patates kizartmasi ve sucuklu yumurta vardi o yüzden patates salatasini tercih ettim)
sekersiz cay
Ara: nesfiti yogurtlayip yedim (4-5 kasikti anca)
Aksam yemegi
1 tabak makarna
2 kasik yogurt
ve doymadim üstüne kocaman bi kase kellogs yedim
su: 1 litre olmustur daha icerim yatana kadar
spor: birazdan yapacam
yesil cay: su an yudumluyorum 1. kupam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?