Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

akşam menüm değişti kızlar
2 dilim incecik ve küçük fırında ıspanak böreği
domates salatalık
4 yeşil zeytin
2 bardak çay

az önce 1 dilim (1 ısırıkkadar) bitter yedim bu günü kapattım başkada bişi yemicem

diyetisyenin verdiği listedeki gibi yediğimde görümcem felan dalga geçiyordu ne bu böyle sen böyle yersen nasıl zayıflıcan diyeee
bide sabah kahvaltı tabağımı görüncede dalga geçiyoo ben üşenirim böyle tabak hazırlamaya diyo diyet işini bilmedikleri için boş konuşuyorlar çünkü onlar yemeyi tamamen kesip 1 ayda 10 kilo vermeyi kilo vermek olarak görüyorlar
isterseniz listemi paylaşabilirim

aman versinler 10 kiloyu, onlar 10 kiloyu geri alırken biz fıstık gibi dolaşıcaz ortalıkta hohohoho.
bi örnek ver bakalım nasılmış merak ettim..

rahmetli doktorumun verdiği ilk diyet listesi
açık çay (şekersiz veya tatlandırıcı ile)
1 yumurta
1 dilim beyazpeynir(30 gr)
5 6 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
domates salatalık(istediğin kadar)

2 meyve

6 yk sebze yemeği
1 küçük haşlanmış patates
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
salata

1 fincan sadekahve
2 küçük parça bitter çikolata

akşam öğle ile aynı

1 kase patlamış mısır (yağsız)

bana bu listeyi vermeden 1 hafta önce ben normal bi şekilde yedim ve listeledim o benim yediklerime bakarak sevdiğim şeylere göre liste hazırlamıştı ve ben bu listeyi uygulayarak haftada 1.2 verdim tam 1 kilosu yağdandı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşım öncelikle topiğimizi ziyarete geldiğin için teşekkürler hoşgeldin
ama neden böyle bir yazı yazma gereği duydun?
bir de biz ilk sayfada yazanlarla birlikte diyetteyiz yani ilk sayfadakilerden başkasını almıyoruz aramıza ama ziyarete hep bekleriz

tatlım bu diyet güzelmiş, bunu senin zevklerine uygun olarak hazırlamış dediğine bakılırsa
peki bu listeyi uygulamaya başladığında kaç kiloydun???

bu arada kızlar ben geçmişi okudum birazdan kısa cevaplar vereyim inşallah ondan sonra fatmagülü izlemeye gidecem malum bilgisayarım laptop değil, öyle olsaydı reklam aralarında yazardım ztn boş durmazdım

ben ozaman 69.8 ile gitmiştim diyetisyene canım

2. listeside hemen hemen aynıydı patates haşlamasını çıkarıp akşamada tavuk balık et köfte yada yumurta eklememi söylemişti canım sence bu listenin aynısı uygulasam çok olurmu bana hani şuan 65 kiloyum yaa ondan yani

lily'ye sormuşsun ama ben cvp vereyim :) bence gayet güzel bi liste. uygulayabilirsin gibi geldi bana. gözüne çok gelenleri yemezsin mesela.. atıyorum patates yemezsin.. meyvesi eti her şeyi var. çikolata bile koymuş daha ne olsun :)

okurken hakkaten koptum yaaaa
kıyamam sana
cnm yediklerin için afiyet olsun ben de severim lokumu
bu kırpmaya gelince ben de oyle yapıyorum ztn belki farketmişsinizdir
bir de bu menü arttırma işine çok sevindim hep beraber dolu dolu yazcaz anlaşılan
faydalı bilgileri de paylaşmaya devam edelim çok şey öğreniyoruz birbrimizden
:118:

valla pembem ve beyazbulutum ben de bugun dün yaptığım kekten yedim öğle yemeğini yemem 4ü buldu akşam üstü sırf bu nedenden, ama inanın tatlıdan eskisi kadar haz almıyorum sağlıklı bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum nedense...

zilimmmmmmmm ismini altta gördüm hoşgeldin cnm bnmmmmm

cnm Random patatesi çıkartırsın demiş katılıyorum ztn diyetisyen de öyle yapmış sanırım
mesela patatesi çıkartır, ekmeği 1 dl azaltırsın al sana 65kg için diyet
çikolatayı da yersin gönlünce oh mis gibi diyet işte...
dene derim ben eğer imkanın olursa ve gerçekten uygulamak istiyorsan...

ohh canım süpersin menünde gayet iyi sabah biraz pekmek tahin fazla kaçmış ama zaten fazla bişede yememişsin hem doğal bişe
sporunda harikaaa

rekor sana ahahahhaha
kız bişe yememişsinkii ne bu böleee yemek yok hiç ama öyle zararlı bişi yok keki görmezsem
ne öyle yemeği var ne bişe hadi neyse rahatsızsın die susuyom
bende bugün yeşil çayımı mate ile içtim mate sanki beni kabız yapıyo gibi bakalım gene öyle olursa bırakırım
menün çok güzel hayatım bencede bir süre arttır zararlı bişe yok zaten ayrıca helvayı yemedğin için bravooo

evet canım begendim menünü o kurabiyede süper 2 tanecik yemişisn harikasın
eşin gelene kadar 70li rakamları görceksin hayatım çok sevindim kilo vermene darısı bana kuzenimin düğününe 20 gün kaldı daha ben halen 65 im üfff((

zaten çoğunlukla bunlara uyarak yapıyordum diyetimi canım zaten o çikolatayı seve seve yyordum 1 hafta boyunca hergün nekadar süper bişeee

kız her ögün 2 dilim ekmek var zaten 1 er daha arttırısam günde 9 dilim ekmek yapar ahahaha

ağzından bal damlıyor

inşallah

Allah bana 77 olduğum günü göstersin inşallah

herkese istediği kiloyu göstersin Rabbim

ben menümü yaziyimde görün..dövün beni tmm mi
motivasyonum iyice gitti kilomda daha tik yok sinir oluyorum sabah iyi gidiyordum ama sonra abarttim sanirim
Bu sabah kahvaltiya davetliymisiz benim haberim yoktu. sabah erken kalktim annem evde yoktu alisverise gitmis bende güzelce kahvalti hazirladim ikimize cayi demledim annemi bekliyorum
saf saf. sonra dayanamadim artik 1 dilim ekmek yedim, sonrada 2. kahvaltiya gittik

1. kahvalti

1 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
1 közlenmis biber, 2 zeytin
sekersiz cay
bide yarim dilim ekmegi ortadan kestim azicik recel sürdüm yedim

2. kahvalti

1 tane brötchen http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/broetchen.jpg
beyaz ekmek malesef, 2 dilim oluyor
2 tane kücük gouda peynir (ikisi anca yarim dilim eder)
domates, salatalik
4-5 yemek kasigi patates salatasi (sofrada patates kizartmasi ve sucuklu yumurta vardi o yüzden patates salatasini tercih ettim)
sekersiz cay

Ara: nesfiti yogurtlayip yedim (4-5 kasikti anca)

Aksam yemegi

1 tabak makarna
2 kasik yogurt
ve doymadim üstüne kocaman bi kase kellogs yedim

su: 1 litre olmustur daha icerim yatana kadar
spor: birazdan yapacam
yesil cay: su an yudumluyorum 1. kupam

Son düzenleme:
karamelek...
sabah güzel, ama 8 zeytin biraz fazla zeytini en fazla 6 yemeni tavsiye derim normalde ideali 5tir ama ben de arada 6ya çıkartıyorum cnm cok çekerse...
diğer öğünlerin de güzel
maşallah senin ztn su ve spor inanılmaz nazar değmesin
cnm yazdıklarına cevap olarak gerçekten diyetisyenler acayip çok yazıyor ben de oyle yicem bakalım ne kadar tesir etcek, yarın hem tartı günü hem de diyete yeniden başlangıç olsun ne dersiniz hanımlar??? haftasonu kaçamaklara da izin var elbette ama abartmıcaz

bu arada 2 dl kk büyüklüğünde börek yani 1 dl ortalama büyüklükte börek bir dl ekmek, içi kıyma veya peynirse, yarım kk peynir ya da 1 köftelik et; ıspanak veya sebzeyse, o da yaklaşık 1-2 yk sebze yerine geçer, bilginize...

Beyazbulutcummmmmmm
cnm ekmek konusunda biraz yazayım müsaadenle
biz fırından tam tahıllı alıyorduk bugun alınan ekmek daha esmerdi anneme dedim ya kepek eklenmiş ya da eski yapılanlar beyaz un katkılıydı
sanki mısır unu tadı vardı hafiften ama lezzetliydi
biz fırından alıyoruz evimizin karşısı gibi bizim fırın tabii biz ara sokaktayız fırın anayol uzerinde... yani markettele aynı fiyata sıcacık ekmek alıyoruz
ben üni.de okurken de bim'in köy ekmeği veya trabzon ekmeğini alıyordum çünkü beyaz ekmek pek yiyemiyorum tat alamıyorum
trabzon ekmekleri de yani diğer adıyla vakfıkebir ekmeği, sağlıklı diye biliyorum hem mideyi de yormuyormuş mayasından dolayı
İstanbul'u bilmiyorum ama imkan buldukça sevdiğin ekmekten al bence, haftasonu da diğer alternatiflerle idare etsen nasıl olur sence???
ekmek makinesi fikri de fena değil valla çalışırsam inşallah ben almayı düşünüyorum eve, çeyizime de tabii... tam buğday unu+maya+su sonunda ekmek hazır ki ben tuzsuz ve tahıllıyı bir arada bulamadığımdan bnm için ekmek makinesi en uygunu
tuzsuz ekmekler genelde beyaz oluyor, ya da az tahıllı katkısı oluyor; tahıllı ekmeği içinde tuz da olsa sırf tahıllı oldugu için tercih ediyorum

bu arada yuvarlak olanları nasıl ayarlıcam demişsin
bizim aldığımız da oyle yuvarlak, ben avcumu ölçü alıyorum mesela genelde 1 dl orta uzunluktaki ekmek bnm avucumdan 2-3 cm büyük oluyor ona göre orantılıyorum (bu arada bnm elim çok küçük standartların çok altında)

oh oh ortaya bir laf attım herkes menüleri arttırcak galiba
ztn facete liste yapalım dememin nedeni buydu, biraz daha dengeli beslenmek, biz cok az yiyoruz metabolizma yavaşlıyor
ay bu arada biraz şımardım galiba yazdıklarınızdan kendime pay çıkartıyorum yaaaaa

bu arada proteini arttırmak iyi ama dengeyi bozmamak şartıyla...

ağzından bal damlıyor

inşallah

Allah bana 77 olduğum günü göstersin inşallah

herkese istediği kiloyu göstersin Rabbim
AMİN AMİN AMİN inşallah bende şu 20 gün içinde 62lere yada 63 e düşsem razıyım

bugün yediklerin afiyet olsun aşkım sana yarın tartılma günü bugün yediklerim pek iyi olmamış
ama en azından sabah kahvaltısında yemişsin o iyiliği var kellogs için bişe diyemicem neyazıkki sporunu yap canını sıkma 1 günde böyle olsun bu hafta dikkat edersin canımmm

Sabah 09.30 : Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, yeşilçay,
10.30: yeşilçay

Öğle 13.30 : Hünkar beğendi yemeği, 1dilim kepek ekmeği, 1ayran
Filtre kahve
Ara 17.30: activia yoğurt
Akşam 08.45 : 1tabak bol yoğurtlu mantı, yarım çay bardağı kola zero

su: 2 litre 2,5 olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…