Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

vallahi faceye yazdığından beri bende senin düüşüncenden yanaydım biliyorsun ama herkes evde ne pişerse onu yerim yada ek bütçe yaıramam dedi ama mesela sen yarın illa öğlen bamya akşama fırında tavuk felan demedinki mesela öğlen sebze yemeği akşam ya sebze ya bakliyat ya tavuk ya et ya köfte yada haşlanmış yumrta derdik ona göre herkez yerdi değilmi bence böyle gayet uygun sende böyle düşünmüyormuydun

OOOOOOOO Mantı haa oyyy canım çehtiiii menün güzel mantı için bişe diyemicem
kolayıda az içmişsin zaten ben hiç sevmem kolayı
yürüyüş yapmamışsın bugün bıraktınmı yoksaa

menülere devam...
Beyazbulut...
sabah güzel, tahin pekmez de hadi bugunluk olsun ben de yemiştim dün o yuzden fazla eleştirme hakkını kendimde görmüyorum
öğlen güzel de öğleden sonraki arada tavuk olmamış, helva da...
diğerleri iyi, su az ama ben de aynıyım bu aralar maalesef

Sevgiiimmmmmmm
kuzum sözünü tutmaya çalışman bile bir çaba bebeğim kasma kendini sağlığını düzeltmeye, iyileşmeye bak sen
afiyet olsun
bu arada büyükler hep öyle valla ananem vardı bizde 1 hafta, kenardaki köşedeki tozları bile kafaya takıyor ben bulaşık temizlik yemek zor yetişiyorum o bana olmadık köşedeki tozdan bahsediyor takma yani boşver...

Randomlife...
sabahın biraz fazla olmuş tatlım, hem 4 dl ekmek hem bal çok fazla karbonhidrat yüklemesi olmuş sanki...
dikkat
öğlen güzel, bak öğlen bir dl ekmek yiyebilirdin mesela
akşam da 1 dl yerdin daha dengeli olurdu
helvaya hayır dediğin için alkış
bir de hem mandalina hem greyfurt biraz fazla olmuş ztn 1 çay bardağı narenciye suyu günlük gerekli C vitamini ihtiyacı için gerekliymiş tamam gerisi idrarla atılır ama olsun yine de fazla olmuş, greyfurt zayıflamada etkili onu tavsiye ederim her ne kadar içemesem de...

Cyy...Yasmincim
menün genel olarak güzel, kilo için tebrikler yarın herşey daha net görülcek inşallah
ama sabah aç kalmışsın bu hoş değil, sabah kahvaltısız olmaz, tamam tatlım???
kurabiyeyi de görmedik ztn az yiyorsun o kadar olur afiyet olsun

Karameleğim akşam menün değişmiş ama kötü bişey bulmadım afiyet olsun...
görümcen de boşver geçsin dalgasını ne demişler: "son gülen iyi güler" sen de çıtırlaşınca da gülebilcek mi acaba???:44:
tatlım ben ekmeği arttır demedim azaltırsın dedimyanlış okudun sanırım...

diyet konusunda da evet ben illa şu yencek dememiştim senin diyetisyenin verdiği gbi genel liste hazırlıcaktım
ben de diyetisyenin verdikleriyle kendi beslenme tarzıma uygun bişeyler yapcam işte...
arada yazdığını da okudum şeker, seni hazır cevap seni

Kalbim...
dövülcek bişey yok tatlım
sadece bugun 4 öğün gibi olmuş o kadar olsun yaaa afiyet olsun
hem belki bu sayede vücudun şaşırır biraz daha çalışır değişiklik bazen iyidir

Pembemmmm
menünü beğendim kolayı da hadi es geçelim ne dersin???

ben de yazayım da siz de beni eleştirin bugun hak ettim

hem hünkar beğendi hem mantı

nasıl canım çekti anlatamam

Karameleğim: hava cok soğuk oyüzden hiç canım yürüyüş çekmio az yürüdüm ama ben ter atmadığım sporları saymıorum işyerinde falan normalden daha fazla harekket etmeye calışıorum

lilyşim: kola zaten zero sıfır şeker yani hem cok az içtim bence burda önemli olan mantı

buarada denizeliklim nerde yaa özledim valla onu sesimi duyyyyyyyy sesime gellll ehehheeh onun kız heralde fena bizziklemiş bilgisayarı düzelemedi bitürlü:)

kızlar ben de bugun tatlılara saldırdım ama sırf can sıkıntısında elim boş durmasın diye... yoksa cok zevkle yemedim lezzetli de gelmedi elim sağlıklı bişeyler aradı ne yalan diyim, keşke meyveye saldırsaymışım yanlış seçim yaptım
bir de cnm süt istedi, ben de sütü eğer yağsız değilse içemem ondan içine çeyrek pkt puding vardı daha önce içinden tırtıklaya tırtıklaya puding yapmıştım kalanı da bugun yaptım işte
yaklaşık 1,5 kase falan puding oldu, daha doğrusu 2 defa yaptım ilkini ayıptır sölemesi sıkıştım wcye gittim dibi tutmuş azıcık bişey kalmış ondan 2.kez yaptım yine
yazayım da görün...

sabah - 10:15
- 1 dl tahıllı ekmek (ama daha esmerdi:44:)
- 1 kk beyaz peynir (tam kk şeklinde kesmiş annem süperdi yaa)
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 lokma küp şeker büyüklüğünde ekmekle tahin-pekmez (tadımlık yani)

12:30 - 1,5dl kek (2.dlimi bitiremedim)

14:30 - yarım dl keki yedim+1,5 kase kadar kakaolu puding

öğle - 16:15
- 1+1/4 tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı yağla hazırladığım kahvaltılık sos
- 1 kk beyaz peynir

akşam - 19:30
- 1 küçük parça tavuk
- 12-14 küp patates (toplamda 1 patates vardır herhalde)
- 1 tabak yağsız yeşil salata - elma sirkeli
- 1.5 bardak tuzsuz ayran

su - 1lt anca oldu en az 1,5ltye tamamlarım
spor - henüz yapmadım ama en az 20-30dk yaparım yani...

işte bugun boyle abuk subuk şeyler yedim ama lezzet almadım 1 dl kek tamam belki ama sonrası nedeniyle pişmanım
hepinize sevgiler şekerlerim

tatlım olsun mantı da arada olur ya cok takma afiyet olsun
denizi ben de özledim valla faceten falan da soruyorum ben sadişe ama kızı "biziklemiş"

kızlar uzun zamandır radyo dinlemiyordum burda pek radyo çekmiyor çekenler de bnm tarzım değil, şimdi netten dinliyorum çok enerjik yaaa, bi de size yazarken konsantre olmak için müzik de açmazdım ama sesi biraz kıstım arka fon misali
gayet de güzel yaaa özlemişim valla

Karameleğim akşam menün değişmiş ama kötü bişey bulmadım afiyet olsun...
görümcen de boşver geçsin dalgasını ne demişler: "son gülen iyi güler" sen de çıtırlaşınca da gülebilcek mi acaba???:44:
tatlım ben ekmeği arttır demedim azaltırsın dedimyanlış okudun sanırım...

diyet konusunda da evet ben illa şu yencek dememiştim senin diyetisyenin verdiği gbi genel liste hazırlıcaktım
ben de diyetisyenin verdikleriyle kendi beslenme tarzıma uygun bişeyler yapcam işte...
arada yazdığını da okudum şeker, seni hazır cevap seni

aaa evet yaa yanlış okumuşum eheheheh
evet bende buna uygun bişe yapcam artık öğlen ve akşam 1 dilim ekmek yicem bakalım bu hafta gelecek haftaki cumaya tartı ne göstercek
hadi bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun

ahhh ahhhh lilycim yemişsin keklere pudinglerii biz nekadar fenayız yaaa yiyeceğimizi bile bile alıyoruz yapıyoruz işte yapma alma bende bugün 40 gr bitter almıştım ilk gittim 1 dilim yedim negüzel sonraa aklım orda sürekli gittim 1 dilim daha yedim sonra gittim hepsini yedim kızzzlarrr 40 gr bitter yedim haberiniz olsun 204 calori yapıyo hesapladım amaaaann deger bugün yediklerim çokda calorili değildi ahahahahah bide regl oldum biliyorsunuz canım çekiyoo
canım kekin 2.si fazla olmuş pudinginde 1 kasesi fazla olmuş napalım yapıyoruz böyle hatalar önemli olan hergün tekrarlamamak biliyorumki sen yarın bunu tekrarlamazsın
suyu biraz daha arttırsanda 2 lt yapsan bebeğimmm canım hiç spor yapmak istemiyo ama bakacam oğlumu cipcip yaptırdım uyuttum 10buçuk gibi kalkıp 50 dk yapabilirsem yapcam offf yaaa leslieden sıkıldım artık

pöfff pöffff ter icinde kaldim resmen, tshirtim islandi sanki yeni camasir makineden cikmis gibi
50dk bikini fatburner workout yaptim kizlar
yediklerimi yakmisimdir insallah
neyse yarin yine güzelce beslenmeme devam ederim, bugün sporu yaptim ya cok mutlu oldum
aslinda yarim saat yapacaktim sonra amannn 15dk daha yapiyim dedim, 45dk oldu bi 5 dk daha ekledim

Son düzenleme:
5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

diye bir topik var okudum

sizce işe yarar mı gerçekten

5 güncük denesem mi :)

5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

diye bir topik var okudum

sizce işe yarar mı gerçekten

5 güncük denesem mi :)
tek kelimeyle HAYIR....
sırf etle ve sebzeden yoksun bir diyet hem böbreklerini ve diğer organları yorar böbreklerde gut hastalığı, taş vs yapar
hem de sebzesiz oldugu için kansere karşı, hastalıklara karşı açık bir hale gelirsin vücudunu iflas ettirir bence, işe yarar mı kısa süreli belki ama bu diyet bir günlük veya kısa sürelik değil ki, etkileri yıllar sonra da çıkabilir bu riskleri alıyorsan onu bilemem

iyigeceler kızlar lilycim ekmek için yazdıklarına teşekkürler
evet en uygunu ekmek yapma makinası nette buldum bitane bekonun 80 tl bakalım bu ay olmaz ama
sonraki ay taksitle alabilirim evde yapılan ekmek gibisi olurmu koy içine ne istersen

offff kızlar tam 1 saat leslie yaptım 5 mil leslienin hepsi
vallahi 3 milini yapacaktım hadi 4 mil yapayım dedim olmadı 5 milide yapıyım dedim ahahah yediğim bitteri yakmışımdır umarım yarın bakacaz bakalım ben 64.9 gelsem onada razıyım ama şu reglden dolayı 65.5 üstü çıkmazsa iyi bişe poooooooffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…