karamelek...
sabah güzel, ama 8 zeytin biraz fazla zeytini en fazla 6 yemeni tavsiye derim normalde ideali 5tir ama ben de arada 6ya çıkartıyorum cnm cok çekerse...
diğer öğünlerin de güzel
maşallah senin ztn su ve spor inanılmaz nazar değmesin
cnm yazdıklarına cevap olarak gerçekten diyetisyenler acayip çok yazıyor ben de oyle yicem bakalım ne kadar tesir etcek, yarın hem tartı günü hem de diyete yeniden başlangıç olsun ne dersiniz hanımlar??? haftasonu kaçamaklara da izin var elbette ama abartmıcaz
bu arada 2 dl kk büyüklüğünde börek yani 1 dl ortalama büyüklükte börek bir dl ekmek, içi kıyma veya peynirse, yarım kk peynir ya da 1 köftelik et; ıspanak veya sebzeyse, o da yaklaşık 1-2 yk sebze yerine geçer, bilginize...
canım sabah peynir bitmişti ekmeği kuru kuru yememek için zeytini abarttım biraz bide yumrtayı haşlama yemiştim ya ondan öle yedimeheheh herşeye bi cevabım var haaa
böreğimde ıspanaktı ozaman ben gaet güzel yemişim 1 dilim ekmek ve 2 yk ıspank yemişim çok sevindim zaten doymadım sırf eşimgil içn börek yaptım yoksa töbe yapmam
oh oh ortaya bir laf attım herkes menüleri arttırcak galiba
ztn facete liste yapalım dememin nedeni buydu, biraz daha dengeli beslenmek, biz cok az yiyoruz metabolizma yavaşlıyor
ay bu arada biraz şımardım galiba yazdıklarınızdan kendime pay çıkartıyorum yaaaaa
bu arada proteini arttırmak iyi ama dengeyi bozmamak şartıyla...
Sabah 09.30 : Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, yeşilçay,
10.30: yeşilçay
Öğle 13.30 : Hünkar beğendi yemeği, 1dilim kepek ekmeği, 1ayran
Filtre kahve
Ara 17.30: activia yoğurt
Akşam 08.45 : 1tabak bol yoğurtlu mantı, yarım çay bardağı kola zero
su: 2 litre 2,5 olur
Sabah 09.30 : Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, yeşilçay,
10.30: yeşilçay
Öğle 13.30 : Hünkar beğendi yemeği, 1dilim kepek ekmeği, 1ayran
Filtre kahve
Ara 17.30: activia yoğurt
Akşam 08.45 : 1tabak bol yoğurtlu mantı, yarım çay bardağı kola zero
su: 2 litre 2,5 olur
hem hünkar beğendi hem mantı
nasıl canım çekti anlatamam
tatlım olsun mantı da arada olur ya cok takma afiyet olsunKarameleğim: hava cok soğuk oyüzden hiç canım yürüyüş çekmio az yürüdüm ama ben ter atmadığım sporları saymıorum işyerinde falan normalden daha fazla harekket etmeye calışıorum
lilyşim: kola zaten zero sıfır şeker yani hem cok az içtim bence burda önemli olan mantı
buarada denizeliklim nerde yaa özledim valla onu sesimi duyyyyyyyy sesime gellll ehehheeh onun kız heralde fena bizziklemiş bilgisayarı düzelemedi bitürlü:)
kızlar ben de bugun tatlılara saldırdım ama sırf can sıkıntısında elim boş durmasın diye... yoksa cok zevkle yemedim lezzetli de gelmedi elim sağlıklı bişeyler aradı ne yalan diyim, keşke meyveye saldırsaymışım yanlış seçim yaptım
bir de cnm süt istedi, ben de sütü eğer yağsız değilse içemem ondan içine çeyrek pkt puding vardı daha önce içinden tırtıklaya tırtıklaya puding yapmıştım kalanı da bugun yaptım işte
yaklaşık 1,5 kase falan puding oldu, daha doğrusu 2 defa yaptım ilkini ayıptır sölemesi sıkıştım wcye gittim dibi tutmuş azıcık bişey kalmış ondan 2.kez yaptım yine
yazayım da görün...
sabah - 10:15
- 1 dl tahıllı ekmek (ama daha esmerdi:44:)
- 1 kk beyaz peynir (tam kk şeklinde kesmiş annem süperdi yaa)
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 lokma küp şeker büyüklüğünde ekmekle tahin-pekmez (tadımlık yani)
12:30 - 1,5dl kek (2.dlimi bitiremedim)
14:30 - yarım dl keki yedim+1,5 kase kadar kakaolu puding
öğle - 16:15
- 1+1/4 tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı yağla hazırladığım kahvaltılık sos
- 1 kk beyaz peynir
akşam - 19:30
- 1 küçük parça tavuk
- 12-14 küp patates (toplamda 1 patates vardır herhalde)
- 1 tabak yağsız yeşil salata - elma sirkeli
- 1.5 bardak tuzsuz ayran
su - 1lt anca oldu en az 1,5ltye tamamlarım
spor - henüz yapmadım ama en az 20-30dk yaparım yani...
işte bugun boyle abuk subuk şeyler yedim ama lezzet almadım 1 dl kek tamam belki ama sonrası nedeniyle pişmanım
hepinize sevgiler şekerlerim
tek kelimeyle HAYIR....5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin
diye bir topik var okudum
sizce işe yarar mı gerçekten
5 güncük denesem mi :)
5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin
diye bir topik var okudum
sizce işe yarar mı gerçekten
5 güncük denesem mi :)
sabah kahvaltısında et falan mı yeniyo böööööö
evet
bence de böööö de işte
her şey zayıflamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?