- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kız neden uzak olsun yaaaaa
Sevgiiimmmmm karamsarlık yok ama
böyle 3 ay gibi kısa sürede evlenmek gibi bir çılgınlık yapacagımı düşünmüyorum tabii büyük de konuşmamak lazım nasip diyelim....
Canım evlilik elbette güzel birşeydir.
Ama benm yaşadıklarım bu meseleye bakışımı değiştirdi.
Anacım evlenmiş yıllardır eziyet çektik
amcam evlendi hayatımız hep beter karardı
abimi evlendircektik yuvamız dağılıyodu
bizim aileye evlilik iyi gelmiyor
bu zamana kadar aşktan sevgiden bi nane bulamadım ben illa ki hevesim kaçtı.
kim bilir belki de bu sözlerimi yutturacak gerçek aşk (mucize) benide bulur.
bende senin gibi düsünüyorum tatlim. bence evlilik aski öldürür.
asik oldugun adamla evlendin diyelim ama sonra yillar gectikce hersey monotonlasiyor hic heyecani kalmiyor.
ben bekarim evlenmedim hic ama etrafta duyuyorum iste..
ben hic evlenmek istemiyorum asla..
bence insan ya çok sevdiği ile evlenmeli ve onu olduğu gibi, nasıl sevdiyse öyle severek devam etmeli hayatına. hatalarını eksiklerini görmeden
ya da kendini çok seven biri ile evlenmeli
bence insan ya çok sevdiği ile evlenmeli ve onu olduğu gibi, nasıl sevdiyse öyle severek devam etmeli hayatına. hatalarını eksiklerini görmeden
tatlım kitap p ile yazılır yanına ek alınca eke göre b halini alırsira simdi bendeeeee
22 yasindayim, almanyada yasiyorum. dogma büyüme almanya, türkiyeye sadece yaz tatillerinde geliriz her sene degil malesef en son 2010da gittik.
annem 9 yasindaydi almanyaya geldiginde, yani o da burda büyüdü burda okula gitti. annemin almancasi süper bu arada söyliyim bunu
köln üniversitesinde okuyorum tercüman bölümünde (almanca, ingilizce ve ispanyolca)
benimde sevgilim yok aman uzak dursun zaten hic cekemem dirdirini felan
bekarlik sultanliktir dimiii kizlar
kitap konusuna gelirsek, ben türkce kitap okumuyorum cunku cogu seyleri anlamakla zorluk cekiyorum. ne bileyim tuhaf tuhaf kelimeler var..
ben daha cok almanca, ingilizce ve ispanyolca kitaplar okurum. su an ingilizce "twenties girl" kitabi okuyorum
kitab nasil yaziliyor yaa sasirdim simdi B ile mi yoksa P mi
türkce ögretmenimiz var nasilolsa herseyi sorabilirim
müzik..dumana bayilirim mesela..
gecen kölnde konserleri vardi tam arefe gününde ama annem izin vermedi arefe günü ne isin var o ickicilerin yaninda diyo ahahah catlakim benim yaa
neyse cok konustum sanirim heee bide akrep burcuyummmmm siz nesinizz merak ediyorum
etrafındaki evliliklerin kötü olması seninde evliliğinin kötü olacağı anlamına gelmez canım
ben sürekli kavga eden boşanma derecesine gelen bir ailenin çocuğuyum çok ağlardım hatırlıyorum bazı şeyler hala yüreimde yaradır
eşimmin annesi babası eşim 13 yaşındayken boşanmışlar eşimle biz anne tarafından uzaktan akrabayız benim dayım tam 3 evlilik yaptı şimdi hala bekar her karısından bir kızı var
çevremde gördüğüm şahit olduğum çoğu evlilik zor yürüyenlerden ama ben bu konuda çok şanslıyım pırlanta gibi bir eşe sahibim allaha çok şükür üstelik evlenmemize çoğu insanın karşı çıkmasına rağmen
bu çocuk çalışmaz tembel serseri demelerine rağmen eşim bir gün olsun benim yüzümü yere eymedi inşallah bir gün sende çok mutlu olucaksın yeterki yüreğindeki umut filizlerini çürütme
tatlım kitap p ile yazılır yanına ek alınca eke göre b halini alır
kelimelere gelince... aslında aynı diğer diller gibi mesela ben sana ispanyolca almanca soruyorum ya bana da onlar tuhaf geliyor
Türkçe çok zengin bir dil, içinde Arapça, Farsça, Osmanlıca kökenli kelimeleri de barındırıyor ama bu bizim kültürümüz
bizim dilimiz gerçekten bir çok dile göre çok zengin maalesef biz değerini bilemiyoruz o başka
senin için zor olması çok normal, bildiğin Türkçe anneciğinin öğretmeye çalıştığı, evde konuşulan ve Tvde duyduğunla sınırlı maalesef Almanyada oldugn için tavsiyem aynı ispanyolca ingilizce gibi bir Türkçe sözlüğü alman ama biraz geniş bilr sözlük olmalı, bir de roman mesela Canan Tan'ın kitaplarının dili yalındır Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını severek almıştım gerçekten bir solukta okunacak bir kitap
internetten sipariş verebilirsin Almanyada da Türk yayınlarının pazarlmasını yapan siteler var
cnm dikkat ettiysen büyük konuşammalı, nasip demiştimetrafındaki evliliklerin kötü olması seninde evliliğinin kötü olacağı anlamına gelmez canım
ben sürekli kavga eden boşanma derecesine gelen bir ailenin çocuğuyum çok ağlardım hatırlıyorum bazı şeyler hala yüreimde yaradır
eşimmin annesi babası eşim 13 yaşındayken boşanmışlar eşimle biz anne tarafından uzaktan akrabayız benim dayım tam 3 evlilik yaptı şimdi hala bekar her karısından bir kızı var
çevremde gördüğüm şahit olduğum çoğu evlilik zor yürüyenlerden ama ben bu konuda çok şanslıyım pırlanta gibi bir eşe sahibim allaha çok şükür üstelik evlenmemize çoğu insanın karşı çıkmasına rağmen
bu çocuk çalışmaz tembel serseri demelerine rağmen eşim bir gün olsun benim yüzümü yere eymedi inşallah bir gün sende çok mutlu olucaksın yeterki yüreğindeki umut filizlerini çürütme
biliyor musun ben hep dualarımda Rabbimin bana beni benim onu sevdiğimden daha çok sevecek birini vermesini diliyorum inşallah Rabbim kabul ederse...bence insan ya çok sevdiği ile evlenmeli ve onu olduğu gibi, nasıl sevdiyse öyle severek devam etmeli hayatına. hatalarını eksiklerini görmeden
olcak olcak bebemmmmm olcak inşallah ama hayırlı zamanı bekliyor nasibin karşına çıkmak için...Elbette canım öyledir.
22 yaşına gelmiş aşkı sevdayı hiç tatmamış.
sevmiş kilolu diye terslenmiş bir insan olarak gerçekten önyargı ister istemez oluşuyor
he umut var mı var tabi
ama bunu kendimi kandırarak yapmıyorum.
olursa olur olmazsa da üzülmem galiba.
lilye de söylemiştim keşke bi sevdiğim olsaydı diye ama yok işte. alıştık tek takılmaya :)
yılbaşında yanlızsın, 14 şubatta yanlızsın, doğum gününde yanlızsın
başkalarının sevgililerine aldığı hediyeye imrenirsin
bana bir çift söz yeterdi dersin
işte bu durumda kabulleniyorsun artık
yanlızsın da yanlızsın
al tabii kız sözlüksüz dil mi öğrenilir???evet haklisin aslina ben neden sözlük almadimmm:26:
canan tan'in kitaplarina bi göz atarim tatlim, dili iyise alirim hemen.
söyledigin icin tsk ederim bebgim
biliyor musun ben hep dualarımda Rabbimin bana beni benim onu sevdiğimden daha çok sevecek birini vermesini diliyorum inşallah Rabbim kabul ederse...
çünkü sevdiğimle olmadı, bir daha da bu kadar çok fazla sevemeyecek kadar kalbim kırık, cesur değilim o kadar
olcak olcak bebemmmmm olcak inşallah ama hayırlı zamanı bekliyor nasibin karşına çıkmak için...
hem biz beraber kutlamıcaz mı kız bu güzel günleri aşk olsun
ahhh ahhhh lilycim yemişsin keklere pudinglerii biz nekadar fenayız yaaa yiyeceğimizi bile bile alıyoruz yapıyoruz işte yapma alma bende bugün 40 gr bitter almıştım ilk gittim 1 dilim yedim negüzel sonraa aklım orda sürekli gittim 1 dilim daha yedim sonra gittim hepsini yedim kızzzlarrr 40 gr bitter yedim haberiniz olsun
iyigeceler kızlar lilycim ekmek için yazdıklarına teşekkürler
evet en uygunu ekmek yapma makinası nette buldum bitane bekonun 80 tl bakalım bu ay olmaz ama
sonraki ay taksitle alabilirim evde yapılan ekmek gibisi olurmu koy içine ne istersen
aynen öyleee mesela en beyazbulutla pembişden çok etkileniyomonlar az yiyor ben neden çok yiyorm diyorum azaltıyorm
eheheheh şaka kız ama gerçekden etkileniyoruz mesela ben sizden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm tam 1 saat sürüyor birbirimizden hertürlü etkileniyoruz yanii
kötü anlamda değil tabii ki tatlım :) spor için istediğimiz kadar etkileyebiliriz bence eheheh :))
yani demek istediğim az yiyen birini okuyunca bi tuhaf hissediyorum ben kendimi. oha kendi menüme bak amma yemişim diyorum.
kontrolü elde tutmak çok önemli...
bir de hepimizin kiloları çok farklı seviylerde.. mesela pembe 59 kilo. onun midesi iyice küçülmüştür. benimle bir olmaz mesela, ben 72 kiloyum.
bu gibi şeyleri de düşünmek lazım...
28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam
espri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...
nerdeee öyle birii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?