Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız neden uzak olsun yaaaaa
Sevgiiimmmmm karamsarlık yok ama

böyle 3 ay gibi kısa sürede evlenmek gibi bir çılgınlık yapacagımı düşünmüyorum tabii büyük de konuşmamak lazım nasip diyelim....

sen yinede büyük konuşma canım herşey bizim için bu dünyada herzaman allahtan hayırlısını istemek en doğrusu

sira simdi bendeeeee
22 yasindayim, almanyada yasiyorum. dogma büyüme almanya, türkiyeye sadece yaz tatillerinde geliriz her sene degil malesef en son 2010da gittik.
annem 9 yasindaydi almanyaya geldiginde, yani o da burda büyüdü burda okula gitti. annemin almancasi süper bu arada söyliyim bunu
köln üniversitesinde okuyorum tercüman bölümünde (almanca, ingilizce ve ispanyolca)
benimde sevgilim yok aman uzak dursun zaten hic cekemem dirdirini felan
bekarlik sultanliktir dimiii kizlar
kitap konusuna gelirsek, ben türkce kitap okumuyorum cunku cogu seyleri anlamakla zorluk cekiyorum. ne bileyim tuhaf tuhaf kelimeler var..
ben daha cok almanca, ingilizce ve ispanyolca kitaplar okurum. su an ingilizce "twenties girl" kitabi okuyorum
kitab nasil yaziliyor yaa sasirdim simdi B ile mi yoksa P mi
türkce ögretmenimiz var nasilolsa herseyi sorabilirim
müzik..dumana bayilirim mesela..
gecen kölnde konserleri vardi tam arefe gününde ama annem izin vermedi arefe günü ne isin var o ickicilerin yaninda diyo ahahah catlakim benim yaa
neyse cok konustum sanirim heee bide akrep burcuyummmmm siz nesinizz merak ediyorum

tabi herşeyin hayırlısını versin rabbim ben asla demiyorum ama o mutluluğa inancım var desem yalan olur.

bende senin gibi düsünüyorum tatlim. bence evlilik aski öldürür.
asik oldugun adamla evlendin diyelim ama sonra yillar gectikce hersey monotonlasiyor hic heyecani kalmiyor.
ben bekarim evlenmedim hic ama etrafta duyuyorum iste..
ben hic evlenmek istemiyorum asla..

etrafındaki evliliklerin kötü olması seninde evliliğinin kötü olacağı anlamına gelmez canım
ben sürekli kavga eden boşanma derecesine gelen bir ailenin çocuğuyum çok ağlardım hatırlıyorum bazı şeyler hala yüreimde yaradır
eşimmin annesi babası eşim 13 yaşındayken boşanmışlar eşimle biz anne tarafından uzaktan akrabayız benim dayım tam 3 evlilik yaptı şimdi hala bekar her karısından bir kızı var
çevremde gördüğüm şahit olduğum çoğu evlilik zor yürüyenlerden ama ben bu konuda çok şanslıyım pırlanta gibi bir eşe sahibim allaha çok şükür üstelik evlenmemize çoğu insanın karşı çıkmasına rağmen
bu çocuk çalışmaz tembel serseri demelerine rağmen eşim bir gün olsun benim yüzümü yere eymedi inşallah bir gün sende çok mutlu olucaksın yeterki yüreğindeki umut filizlerini çürütme

bence insan ya çok sevdiği ile evlenmeli ve onu olduğu gibi, nasıl sevdiyse öyle severek devam etmeli hayatına. hatalarını eksiklerini görmeden

ya da kendini çok seven biri ile evlenmeli

bence insan ya çok sevdiği ile evlenmeli ve onu olduğu gibi, nasıl sevdiyse öyle severek devam etmeli hayatına. hatalarını eksiklerini görmeden

3. şık olsa bal gibi olur ama nerdeee :98:

tatlım kitap p ile yazılır yanına ek alınca eke göre b halini alır
kelimelere gelince... aslında aynı diğer diller gibi mesela ben sana ispanyolca almanca soruyorum ya bana da onlar tuhaf geliyor
Türkçe çok zengin bir dil, içinde Arapça, Farsça, Osmanlıca kökenli kelimeleri de barındırıyor ama bu bizim kültürümüz
bizim dilimiz gerçekten bir çok dile göre çok zengin maalesef biz değerini bilemiyoruz o başka
senin için zor olması çok normal, bildiğin Türkçe anneciğinin öğretmeye çalıştığı, evde konuşulan ve Tvde duyduğunla sınırlı maalesef Almanyada oldugn için tavsiyem aynı ispanyolca ingilizce gibi bir Türkçe sözlüğü alman ama biraz geniş bilr sözlük olmalı, bir de roman mesela Canan Tan'ın kitaplarının dili yalındır Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını severek almıştım gerçekten bir solukta okunacak bir kitap
internetten sipariş verebilirsin Almanyada da Türk yayınlarının pazarlmasını yapan siteler var

Elbette canım öyledir.
22 yaşına gelmiş aşkı sevdayı hiç tatmamış.
sevmiş kilolu diye terslenmiş bir insan olarak gerçekten önyargı ister istemez oluşuyor
he umut var mı var tabi
ama bunu kendimi kandırarak yapmıyorum.
olursa olur olmazsa da üzülmem galiba.
lilye de söylemiştim keşke bi sevdiğim olsaydı diye ama yok işte. alıştık tek takılmaya :)
yılbaşında yanlızsın, 14 şubatta yanlızsın, doğum gününde yanlızsın
başkalarının sevgililerine aldığı hediyeye imrenirsin
bana bir çift söz yeterdi dersin
işte bu durumda kabulleniyorsun artık
yanlızsın da yanlızsın

evet haklisin aslina ben neden sözlük almadimmm:26:
canan tan'in kitaplarina bi göz atarim tatlim, dili iyise alirim hemen.
söyledigin icin tsk ederim bebgim

cnm dikkat ettiysen büyük konuşammalı, nasip demiştim

bir de bu yazına tamamen katılıyorum
biliyorum ki bni sevecek, mutlu edecek ve kendisini mutlu edebileceğim biri elbet bir gün biyerden çıkıp gelecek o yuzden acele etmiyorum
aşık olmak isterim ama o kadar kırık ki kalbim artık mantığım ağır basıyor erkeklerden romantizm falan beklemiyorum
ama içimden de şu geçmiyor değil, tüm bu az beklentilere rağmen karşıma pırlanta gibi biri çıkacak ve bni çok mutlu edecek...
eğer her gün, gün yeniden doğuyor ve nefes alıp o günü görme şansına sahipsek, umut var, yeni fırsatlar için hala zamanımız var demektir
Rabbim herkesin gönlünde olanın hakkında hayırlı olanlarını nasip etsin güzellerim

biliyor musun ben hep dualarımda Rabbimin bana beni benim onu sevdiğimden daha çok sevecek birini vermesini diliyorum inşallah Rabbim kabul ederse...

çünkü sevdiğimle olmadı, bir daha da bu kadar çok fazla sevemeyecek kadar kalbim kırık, cesur değilim o kadar olcak olcak bebemmmmm olcak inşallah ama hayırlı zamanı bekliyor nasibin karşına çıkmak için...
hem biz beraber kutlamıcaz mı kız bu güzel günleri aşk olsun

evet haklisin aslina ben neden sözlük almadimmm:26:
canan tan'in kitaplarina bi göz atarim tatlim, dili iyise alirim hemen.
söyledigin icin tsk ederim bebgim
al tabii kız sözlüksüz dil mi öğrenilir??? sen benden daha bilgilisin bu konuda
Canan Tan'ın kitapları gerçekten yalın, dili ağır değil anlaşılır yani

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah

ben kaçar kızlar

sabah okul var hala ayaktayım

görüşürüz

Allah'a emanet olun.

Günaydin fistiklarrr
bugün cok mutluyum biliyorsunuz bugün bizim tartilma günümüz..
birazdan lilyme mail atacam yeni kilomla

ahhaahahahahahaha biri beni anlatıo galibaaa dolapta sevdiğim bişey olsun tek odak noktam o oluo gidiyim nefsimi köreltmek için az yiyim diorum yiyorm geliorm yetmedi az daha derkennn loppp diye yutuyorum herbişeyi:)

Yawrular ekmek makinesi iyi hoş tadıda muhteşem oluyo evi bir koku sarıyo anlatamam size nası süper bişey ama iki şey demek istiyorum birincisi fırından sıcak cıkmış ekmeğe dayanabilcen mi? 1 2 dilimle sınırlı kalamıyo insan sırf kokusu için bile yarısı yenir. İkincisi o makineler ekmeği 1 saatte pişiriyo yani elektrik faturanın baya bi şişik gelme ihtimali var

kızzzzzzzzz bende senden etkileniyorum diosun ya bgn cok yedim anam menüye bi bakıorum çok mok göremiorum:)sonra başlıorum tribe girmeye ben cok yedim diye:) bi spor konusunda kimseden etkilenemiyorum maşşallahım var çok üşengecim:)

kızlarrr beni etkileyin büyüleyin himayenize alın bişeyler yapın bende spor yapmak istiyorum.Ama evde yapamıorum spor salonunada erkek arkadaşım izin vermiyo yazın yürüyüş yaparsın diyo yazın zaten sıcaktan zayıflarım hiç bi anlamı yok ama dinletemiyorum.
Ayrıca benim miğdenin acaip bi esnekliği bi genişleyebilitesi var:) lastik gibi mübarekBende sizden görüp tribe girip az yiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Doğru diosun menüler kiloya boya göre fln değerlendirilmeli

cyy: Sayın İstanbul hayranı arkadaşım gel hergün iş çıkış saati eve dönmeye çalışta görüyim seni:) Trafiğine rağmen bende istanbulu seviyorumm ya gelin gezdiriyim sizi :)

28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam

espri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...

hehehehehehe çok güldüm yazdıklarına kızlar pes etmeyin benim abim yaklaşık on yıldır evlenmek istiyo hala pes etmedi yakışıklıda ama kısmet işte

Canım karamsar olma hangi birimiz bunları yaşamadık ki çocukluğuma baktığım zamanlar bende çok kötü günler geçirdim.Benim annemde az çekmedi ama yılmadı böyle durumlarda güçlü olmayı bilmek lazım yoksa üstüne basar geçerler...Yanımızda kimse yoktu destek çıkanfalan 3 cocuk gencecik bi anne yeni inşaatı bitmiş evimize kaçtk.Hiçbişeyimz yoktu ama oldu.Şuan çok mutluyuz eski Türk filmlerindeki gibi mutlu bi ailem var abimle ablamla annemle arkadaş gibiyiz.Eğer annem güçlü olmasaydı ne üni okuyabilirdik ne bu sosyal yaşamımız olabilirdi hatta şuan kesin evli olurdum istemediğim biriyle falan(buarada babamlada aramız süper ayrı yaşıyoruz ama görüşüyoruz sürekli) ama bunları düşünerek evlilik hayallerimden vazgeçmemem lazım dimi yani illa bikaç kişi böyle oldu diye hepimiz böyle olcak deiliz he şunuda söyliyim sakın olaki evde mutlu deilsin ve evden uzaklaşmak için hayatına seni seven birini sokma herkes sevdiği ve sevildiğiyle evlenmeli bence yoksa en ufak bi sorunda kimse kimseye katlanamaz.

nerdeee öyle birii

Bizim evde var bitane aliyim szi abime eheheh hem gelin görümce oluruk beraber zayıflamaya çalışırıkk eheheh

günaydın sabah tartıldım kilomda değişiklik yok regl de oldum sanırım oyüzden kilo veremedim olsun morel bozmak yok kilom aynı ama baya inceldim pantolonlarımdan anlıyorum
bu sabah iklotalarıda götürdüm yanlız bende cuma gününün sabahı istediğim bir şeyi yeme hakkı verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…