Kızlar gitmeyi düşündüğüm bi diyetisyen var ve oda bizler gibi günlük tutuyor ben bu kadar yesem ayı gibi olurduk bi bakın bakalım:) Bir Diyetisyenin Beslenme Günlüğü bakın bakın oda kahve içio:)
günaydın..buraya bir uğrayım dedim yazdığın linke tıkladım.maşallah diyetisyen ne güzel besleniyo öyle..olması gereken böylemiymiş?ben öyle yesem nolurum bilmiyorum.
Günaydın canım bence olması gereken böyle değildir sanmıyorum.Bence kişiye özel kilo programı uyguluyo kndisine.Yiyo ama bi şekilde dengeliyo.Zaten kendide belirtiyo ay cok karbon hidrat aldım bugün yarın kahvaltı etmiyim falan diye bide aynı benim gibi spor yapmayıda sevmiyo:) baya kişiyede kilo verdirmmiş.Benim iş yerimede çok yakın biraz daha kendim verememeye devam edersem gidicem.
afiyet olsun hafta sonu için süper menü alkış15 ocak 2012
bugün kaçamak yapmadım çok şükür.
sabah: 2.5 dl çavdar ekmeği, peynir, 5 ya da 6 zeytin, az maydanozlu omlet, havuç, turp, çeri domates, yeşil çay.
ara: 1 fincan ıhlamur(elmalı ve limonlu)
öğlen: 5 ya da 6 tane köfte, domates, soğan salatası, ayran, 2 dl çavdar ekmeği.
ara: kafe latte(şekersiz), 1 greyfurt.
akşam: çorba ve kuru fasülye.
*suyun hesabını tutamadım kızlar. dışardaydım. 1.5 lt falan ancak olmuştur.
*bugün spor salonu kapalıydı. spor yapmadım. gece leslie yapabilirim 2 ya da 3 mil.
*klasik yeşil çay da içerim. mujuksss
senin menünde güzel sadiş bence bir bardak fanta çok mühim değil sporuda da 7 gün yapmak şart değil bir gün ara verebilirzmerhaba kızlar ilk olarak şu slim in 6 yı banada faceden atarmısınız bitürlü bulamadım bunu
bugün kaçamak olarak fazla bişi yapmadım şükür adanadaydım ve akşam geri döndük geleli 1 saat felan oldu
sabah
1 yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
1 çk kaymaklıbal
yarım kk peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık yeşiillik
1 sütlü az şekerli nescafe
1 çk nutellla(öğle yemeğini 3 gibi yedik o arada açıkmıştım ondan yedim)
1 porsiyon fırında tavukgögüs
yarım fırında patates
3 yk pilav
1 bardak fantatek kaçamak bunu sayıyorum
yarımdan daha az tonbalık(akşamıda çok geç yedim saat 8felandı)
1 dilimden az tahıllı ekmek
1 portakal
su 2ye yakın 2yi tamamlarım uyuyanakadar
yeşil çay hiç içmedim 1 tane form çayı içtim şimdi
sporda yapmıcam bugün kendime izin verdim adanaya gitgel yol yordu beni hemen uyumak istiyorum
bende senin gibi tatlıya saldırdım dün bitter çikolata yedim kare bir paketin birazını kızım ve eşime verdim ama çğunu ben yedim yanievet bugünün menüsünü sunuyorum size citirlar
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
yarim dilimden kücük gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
azicik recel & pekmez
sekersiz cay
aralarda dünden kalma batirik köftesinden atistirdim. dün kendime ayirmistim bugün yerim diye
5 veya 6 batirik köfteden yedim, haslanmis lahanaya sarinca güzel oluyor. bu arada aramizda sadece sadiyem bilir batirigi, digerleri icin
ayni mercimek köfte gibi, tahin ve yer fistigiyla yapiliyor ama annem yer fistigi yerine ceviz kullanmis.
Sonra canim tatli cekti 1 parca sütlü cikolata yedim
Aksam yemegi
2 kepce mercimek corba
2 tahta kasigi bulgur pilav
2 kasik yogurt ve bi kac parca lahana ve domates tursusu
bu arada diyetde tursu yenilebilir dimi kizlar?:26:
daha bitmediiiiiiiii canim tatli cekti bugün bütün gün
4-5 parca lebkuchen yedim, linkini koyuyorum hemen
http://www.karlsruhe-vegan.org/wp-content/uploads/2008/10/weihnachten.jpg
Su: 2 litre olmustur yatana kadar daha icerim zaten
Spor: 45 dk bikini fatburner workout ve 10dk oryantal
yesil cay: 1 kupa birazdan 2. kupa gelecek
allahtan sporumu yaptim bugün
Kızlar gitmeyi düşündüğüm bi diyetisyen var ve oda bizler gibi günlük tutuyor ben bu kadar yesem ayı gibi olurduk bi bakın bakalım:) Bir Diyetisyenin Beslenme Günlüğü bakın bakın oda kahve içio:)
KIzlar yazmayı unutmuşum
Dün en fazla 1 litre su içmişimdir
Yeşil çay içmedim
Spor olarak yarım saat buzpateni yaptım
Ben sanki haftasonunu kaçamak günü ilan etmekle birlikte su içmeme günüde ilan ediyorum.Sevmiyorum su içmeyi yaaaAra öğünlere falanda pek dikkat etmiyorum.
Heeee buarada mangodan kumaş pantolon aldım 99 milyondan 5 milyona inmiş bu kadarda adam kazıklanmazki kardeşiim fiyat farkına bakın yuhh yaniii madem 5liradan kar yapıosun nie 99 liraya satıosun:) Ay işte ben böyle indirimli alışverişi çok seviyorum bide bu indirimli alışverişleri arkadaşlarımla paylaşmayıda çok seviyorum.Kumaşım 38 beden biraz zor kapandı ama oldu nihayetinde.Kotta daha rahat oluyo 38 kumaşlarda bi beden büyük giyerm herzaman.Ahh keşke hepiniz istanbulda olsaydnızda mangoyu talan etseydik yaa.Burdaki giy çıkar işlemimde spor yapmış kadar vardır.:) Hadi uyanında gelin şurayaa yaa sizleri çookkk özledimmmm.
KIzlar yazmayı unutmuşum
Dün en fazla 1 litre su içmişimdir
Yeşil çay içmedim
Spor olarak yarım saat buzpateni yaptım
Ben sanki haftasonunu kaçamak günü ilan etmekle birlikte su içmeme günüde ilan ediyorum.Sevmiyorum su içmeyi yaaaAra öğünlere falanda pek dikkat etmiyorum.
Heeee buarada mangodan kumaş pantolon aldım 99 milyondan 5 milyona inmiş bu kadarda adam kazıklanmazki kardeşiim fiyat farkına bakın yuhh yaniii madem 5liradan kar yapıosun nie 99 liraya satıosun:) Ay işte ben böyle indirimli alışverişi çok seviyorum bide bu indirimli alışverişleri arkadaşlarımla paylaşmayıda çok seviyorum.Kumaşım 38 beden biraz zor kapandı ama oldu nihayetinde.Kotta daha rahat oluyo 38 kumaşlarda bi beden büyük giyerm herzaman.Ahh keşke hepiniz istanbulda olsaydnızda mangoyu talan etseydik yaa.Burdaki giy çıkar işlemimde spor yapmış kadar vardır.:) Hadi uyanında gelin şurayaa yaa sizleri çookkk özledimmmm.
tatlım benim bildiğim günlük alman gereken kiloyu hesaplayıp 500kalori az yemen lazım ki kilo veresin biçok yerden böyle okudum ben
aboooo neler yiyo bu böyleeee
iyi menüleri var ama begendim, acaba böyle kilo verilirmi yaaa:26:
99 liradan 5 lira
bende indirimden alisveris yapmaya bayilirimmm. kölnde her zaman olur, öyle bi alisveris yapiyor ki millet sanki hic görmemis gibi
istanbula hic gelemdim tatlim yaa cok istiyorum amaaa, gelirsem direk sana gelecem ona göre, beni gezdirirsin
kızzz nasıl 99 tl den 5 tl ye düşmüş ne bu indirim böylee %95kehkehhkehhh kız bizim burdaki mangodada varmıkii böyle indirim geçen hafta gittim ama hiçbi magazaya girmedik efe beyi parkland a götürdük oyuncak felan aldık onla ilgilendik hiç kendime bişe bakamadımki geçen bende 35 tlye mangodan bluz almıştım acaba onunda fiyatı düştümü 1 tanedaha alırım aynısında çok begeniyorum çünkü şu giy çıkar olayını hiç sevmiyorum D
Pembem menün güzel bence, tamam beyti, nutella, yağ falan var ama ölçüye dikkat ediyorsun o yuzden bence sorun yok afiyet olsun şekerim
bu diyetisyenin menüsüne baktım da bana hiç uymadı en azından ben öyle şeyler pek yemiyorum hatta ilk baktığımda bu ne böyle hep karbonhidrat dedim ama o da yazmış ztn bunu
kız o mango alışverişini okurken koptum resmen
hakkaten kâra bak yaaaa.....ben de burda sezon sonunu çok seviyorum buranın giyim pazarı var ama görseniz mağazalardan bile pahalı oluyor genelde... ama sezon sonu 20-25tl olan bir kazağı 10tl hatta 5tlye bile bulabilirsin ki seneye hazırlık olur fena mı???
ben de inşallah 3 ayımı doldurayım gidip bakıcam bakalım bnm o beğenip de üstüme yakıştıramadığım hırka nasıl duracak???
yani o zmna kadar 2kg daha versem toplamda 7kg falan edecek o da nerden bakarsanız 1 beden demek...
yürüyüsümü yaptim geldim
bu hafta 84e düsmek istiyorum banane banane bananeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?