Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Ben dünkü menümü yazmamıştım bi yazim bakiim ne diceksini

Sabah:

1haslanmış(zeytinyağlı ve baharatlı)yumurta
Yarım kk kaşar peynir
3 dilim çavdar ekmeği
1çk nutella
1çk reçel
1çk yağ

Ara

Şekerli Türk kahvesi

Akşam

Beyti (AY LAW BEYTİİİİ)
2yk bulgur pilavı
2yk yoğurt
1bardak kola

Eve gittim baktım sevdiğim yemeklerden yapmışlar bidaha yedim:)

1yk pazı kavurması
2yk patates salatası
1 bardak ayran

günaydın..buraya bir uğrayım dedim yazdığın linke tıkladım.maşallah diyetisyen ne güzel besleniyo öyle..olması gereken böylemiymiş?ben öyle yesem nolurum bilmiyorum.

günaydın..buraya bir uğrayım dedim yazdığın linke tıkladım.maşallah diyetisyen ne güzel besleniyo öyle..olması gereken böylemiymiş?ben öyle yesem nolurum bilmiyorum.

Günaydın canım bence olması gereken böyle değildir sanmıyorum.Bence kişiye özel kilo programı uyguluyo kndisine.Yiyo ama bi şekilde dengeliyo.Zaten kendide belirtiyo ay cok karbon hidrat aldım bugün yarın kahvaltı etmiyim falan diye bide aynı benim gibi spor yapmayıda sevmiyo:) baya kişiyede kilo verdirmmiş.Benim iş yerimede çok yakın biraz daha kendim verememeye devam edersem gidicem.

KIzlar yazmayı unutmuşum

Dün en fazla 1 litre su içmişimdir
Yeşil çay içmedim
Spor olarak yarım saat buzpateni yaptım

Ben sanki haftasonunu kaçamak günü ilan etmekle birlikte su içmeme günüde ilan ediyorum.Sevmiyorum su içmeyi yaaa Ara öğünlere falanda pek dikkat etmiyorum.
Heeee buarada mangodan kumaş pantolon aldım 99 milyondan 5 milyona inmiş bu kadarda adam kazıklanmazki kardeşiim fiyat farkına bakın yuhh yaniii madem 5liradan kar yapıosun nie 99 liraya satıosun:) Ay işte ben böyle indirimli alışverişi çok seviyorum bide bu indirimli alışverişleri arkadaşlarımla paylaşmayıda çok seviyorum.Kumaşım 38 beden biraz zor kapandı ama oldu nihayetinde.Kotta daha rahat oluyo 38 kumaşlarda bi beden büyük giyerm herzaman.Ahh keşke hepiniz istanbulda olsaydnızda mangoyu talan etseydik yaa.Burdaki giy çıkar işlemimde spor yapmış kadar vardır.:) Hadi uyanında gelin şurayaa yaa sizleri çookkk özledimmmm.

keşke benim yapmam gereken diyet de böyle olsaydı..tam benim damak tadıma göre yer yer sonra dengelerdim :)

afiyet olsun hafta sonu için süper menü alkış
senin menünde güzel sadiş bence bir bardak fanta çok mühim değil sporuda da 7 gün yapmak şart değil bir gün ara verebilirz
bende senin gibi tatlıya saldırdım dün bitter çikolata yedim kare bir paketin birazını kızım ve eşime verdim ama çğunu ben yedim yani

canım bu diyetisyen büyük ihtimalle ideal kilosunda sadece form tutmak için günlük tutuyordur oyüzden bu tarz beslenmesi
yani bugün böyle yemesi onun için önemli değil haftanın belirli günleri yiyordur diğer günler dikkat ediyordur sporu sev bence sıkılaşıyor insan gerçi senin sıkılaşmaya ihtiyacın yoktur değilmi

aboooo neler yiyo bu böyleeee
iyi menüleri var ama begendim, acaba böyle kilo verilirmi yaaa:26:

99 liradan 5 lira
bende indirimden alisveris yapmaya bayilirimmm. kölnde her zaman olur, öyle bi alisveris yapiyor ki millet sanki hic görmemis gibi
istanbula hic gelemdim tatlim yaa cok istiyorum amaaa, gelirsem direk sana gelecem ona göre, beni gezdirirsin

bende menümü yazayım pazar menüsü
kahvaltı 2 dilim ekmek bir aktivya yoğurt bir tatlı kaşığı tahin pekmez
ara 2 kuru kayısı şekersiz kahve
öğle 5 yk bezelye salata 2 dilim ekmek küçük bir kase yoğurt
ara avuç içi kadar kuru üzüm
akşam çok karışık market alışverişine gittik saat 5 gibiydi bende yemek yemeden çıkmıştım keşke yeseydim
neyse alışverişten sonra eşim bir yere kadar gitti biz arabada bekledik kızımla saat oldu 7 öldüm açlıktan fırındanda galeta almıştım saldırdım
onlara kaç tane yediğimi hatırlamıyorum ama paket bitmedi ama yedim yani üzerine bitter çikolata
su 3 litreyi buldu
spor 5 milin 3 mili leslie yaptım
gecede 3 de yattım ama hiç acıkmadım galeteler içimde şişti

fırından çavdar ekmeği aldım daha güzel ya çok beğendim ve daha tok tutuyor bundan osnra çavdar alıcam
daha mı iyidir sizce yoksa tam buğdayla dönüşümlü mü kullanıyım ne dersiniz

kızzz nasıl 99 tl den 5 tl ye düşmüş ne bu indirim böylee %95 kehkehhkehhh kız bizim burdaki mangodada varmıkii böyle indirim geçen hafta gittim ama hiçbi magazaya girmedik efe beyi parkland a götürdük oyuncak felan aldık onla ilgilendik hiç kendime bişe bakamadımki geçen bende 35 tlye mangodan bluz almıştım acaba onunda fiyatı düştümü 1 tanedaha alırım aynısında çok begeniyorum çünkü şu giy çıkar olayını hiç sevmiyorumD

Randomlife...
şekerim maşallah döktürmüşsün yine...afiyet olsun
maşallah diyelim de nazar değmesin

Karamelek...
slim in 6 linki bende var ama torrent link yani o program bende yok bi kere ilk yüklemede açılmıştı ki o gun de yapmadım çünkü o yüklenirken ben spor yapıyordum ztn sonra bi daha açılmadı yine denicem eğer olursa sana da atarım linki başka programda mesela media playerda açılanı varsa alabilirim ben de

menün de güzel olmuş tatlım, menünü dengelediğin müddetçe bence diyetisyeninin verdiği şekilde azıcık çikolata ekleyebilirsin ama tabii ölçüye dikkat!!!

afiyet olsun
memleketine gitmişsin epey yorulmuşsundur sporu sallaman iyi olmuş
bu arada adana 15dereceymiş sabah hava durumunda gördüm ilk aklıma sen geldin

Kalbim....
tatlım batırık sanırım biraz kalorili bişey:44:ölçülü yemekte fayda var
ama sen ztn sporla dengelemişsindir
akşamki pilav biraz fazla olmuş sanki, çünkü tahta kaşıkları normal yemek kaşığından biraz büyük oluyor
çorba da varmış menüde, o yuzden biraz fazla gibi geldi ama yogurt yemişsin olsun varsın
bu arada turşu yenebilir ama çok tuzlu oldugu için pek tercih edilmez tuz vücutta su tutuyor çünkü
ama her zaman yemediğin için arada yenmesi bence cok sakıncalı değil
mesela ben normalde hiç yemem tuzdan dolayı ama annemin yaptığı hem az tuzluydu hem de suyundan almadığım için ve 2-3 tane parmak kadar yediğimden sorun etmedim bence sağlıklı ve dengeli beslendikten sonra herşeyden azar azar yenmeli ama tabii abartmamak da lazım, sana da afiyet olsun tatlım
bu arada şu çikolatalı bisküvilere fena sardın sanki bi kere daha gördüm olsun bebeğim o kadar inceldin azıcık hakkın olsun

tatlım benim bildiğim günlük alman gereken kiloyu hesaplayıp 500kalori az yemen lazım ki kilo veresin biçok yerden böyle okudum ben

tatlım bu dediğine bakarsak bnm 1000kalori, mesela sadişin de 900kalori alması lazım ki bu sağlıklı olmaz...
sana şöyle anlatayım, bazal metabolizma hızı, vücudun hiçbir aktivite yapmadan 24 saat yatsa bile kendi başına harcayabileceği enerjiyi gösteren bir birim, yani vücudunun çalışması için gerekli asgari enerji miktarı
eğer ki sen alman gereken bu miktarın altında beslenirsen, metabolizma yavaşlar ve daha az çalıştığından daha az yakar
senin dediğini de şöyle açıklayayım ben müsaaadenle
bnm bazal metabolizma hızım 1549 yani bnm en az 1500 kalori civarında besin almam gerekiyor ki vücudum olması gerektiği hızda çalışsın
ben eğer 1600 kalori alırsam 51 kalori fazlam olur ama ben tüm gün yatmıyorum ki ev işi yapıyorum, affedersin wcye gidiyorum oturuyorum kalkıyorum vs... yani ortalama 1600kalori bnm ihtiyacım olan miktar dersek ve ben egzersizle de diyelim 300kalori yakıyorum
1600+300=1900 kalori
ben kilomu korumak için 1900 kalorilik beslenmem lazım
eğer ben 2000kalori alırsam günde 100 kaloriden ayda 3000kalori fazla almış olurum ki bu da bana yaklaşık 0,5kg fazlalık olarak geri döner
ama eğer ben ihtiyacım olan 1600kaloriyi alırsam egzersizle yakmış oldugum kaloriler bnm var olan fazla kilolarımdan gider hesaba dökersek;
1900-1600=300 kalori günde, 9000kalori ayda eder ki bu da bnm ay sonu yaklaşık 1,2-1,3kg vermiş olmam demektir
eğer ben bir de 1600 yerine 1500 kaloriyle beslenirsem, günde 400kalori arttırırım ki bu da neredeyse ayda 2kg verdirir bana
ama dikkat edersen 1500-1600 kalori civarı beslenmeye dikkat etmeliyim ki bazal metabolizma hızım olan 1549a yakın olsun ve metabolizmam olması gerektiği hızda çalışsın
bilmem iyi anlatabildim mi???

Pembem menün güzel bence, tamam beyti, nutella, yağ falan var ama ölçüye dikkat ediyorsun o yuzden bence sorun yok afiyet olsun şekerim
bu diyetisyenin menüsüne baktım da bana hiç uymadı en azından ben öyle şeyler pek yemiyorum hatta ilk baktığımda bu ne böyle hep karbonhidrat dedim ama o da yazmış ztn bunu

kız o mango alışverişini okurken koptum resmen
hakkaten kâra bak yaaaa.....ben de burda sezon sonunu çok seviyorum buranın giyim pazarı var ama görseniz mağazalardan bile pahalı oluyor genelde... ama sezon sonu 20-25tl olan bir kazağı 10tl hatta 5tlye bile bulabilirsin ki seneye hazırlık olur fena mı???
ben de inşallah 3 ayımı doldurayım gidip bakıcam bakalım bnm o beğenip de üstüme yakıştıramadığım hırka nasıl duracak???
yani o zmna kadar 2kg daha versem toplamda 7kg falan edecek o da nerden bakarsanız 1 beden demek...

Beyazbulutum...
galetalara saldırmışsın ama yemek yememişsin o yüzden afiyet olsun şekerim

bu arada çavdar ekmeğini sormuşsun, en iyi seçeneğin tam buğday ekmeği olduğu kanaatindeydim ama çavdar ekmeği de faydalı kepek ekmeği genelde beyaz una kepek karıştırılarak olduğundan ben tam buğdayı tercih ediyorum ama dediğin gibi dönüşümlü yiyebilirsin sonucta esmer ekmek ve faydalı

Karameleğim....sana da aleyküm hello bebek
ben de mağazalarda giy çıkarı sevmem sanki biri perdeyi açacak da rezil olcam diye çekinirim hep

selam herkese
size karbonhidrat ağırlıklı utanç verici menümü sunarım

sabah - 10:30
- 1 etimek kadar kepek ekmeği
- patates salatası - az yedim
- salçalı yumurta
- 1 tatlı kaşığı kadar tahin-pekmez (az pekmezli)
- domates
- çay
zeytin yedim mi hatırlamıyorum:44:

öğle - yok

ara - 16:30
- 1 anamur muzu
- sabahtan kalan patates salatası (1 küçük patates olarak saydım ben)

akşam - 20:00
- 1 kıymalı + yarımdan biraz fazla otlu sac böreği
- 1 bardak ayran

22:00 - 1 kupa meyve çayı

su - 1-1,5lt anca olmustur ölçmedim
spor - 25dk leslie (5 milin 2 mili) + 25dk zumba cardio + 50 yana bacak kaldırma + 25 kalça kaldırma hareketleri (her bacak için ayrı)

bu arada sac böreği yapmak için ön hazırlık gerekiyor o arada yedim muzu da ztn, akşam da annemle yaptık beraber ben pişirdiğimden arada atıştırma şeklinde yedim hepsini birden yemedim yani, saatten emin değilim ama akşam 8 civarıydı sanırım saate bakmadık
börekler küçüktü yani normalin altında bit büyüklükteydi ama hesaplarıma göre yediklerim 500-600kalori ediyor

yani işte dünüm bu şekilde geçti ama inanılmaz spor yaptım terledim ama gün içinde de hareketliydim bir tek akşam sac başında oturdum o kadar sonra da ztn tv karşısında keyif çayımı içtim kırmızı meyveli çaydı, yeşil çayı uykum kaçmasın diye içmedim

hepinize sevgiler şekerlerim
birazdan çıkmam lazım sonra görüşürüz...

Yok cnm bence verilmez kilosunu muhafaza ediyodur ve kendini cok yemeğe alıştırmış bana kalırsa.Bide dehşet tempolu çalışıyo yakıyodur.Ama çok güleryüzlü ve danışanlarınıda hakket zayıflatmış.Kadir çöpdemire bile sporsuz baya kilo verdirmiş.Az daha kendimi deniycem hala zayıflayamıosam gidicem bu diyetisyene.

İnşallah gelirsin canımm gelmesi senden seve seve gezdirmesi benden.Zaten yazın ingiltereden arkadaşımız gelio hep onla gezioruzz aramıza bi kişi daha katılır fenamı:)

Canım bizim burda bi alışveriş merkezi var bütün mağazaların outleti var ablama bi keten pantolon almıştım 149 milyondan 7milyona düşmüş şaka gibi yaa dün bi ceket aldım oda 100küsürdü 30 liraya aldım mesela buz patenli fotodaki kotumu oniki liraya aldım:) hahaah seviyorum mangoyu millet ay marka aldım kazıklandım die hava atar bende ucuz aldım kazaıklanmadım die hava atıorum eheheheh

Zaten en mantıklısı sezon sonu şimdi alcan seneye giycen zaten kazak giymeyi hiç sevmem bide kazıklanamam valla=) o beğenip üstüne yakıştırmadığın hırka coktaaan uçmuştur:) zaten o diyetisyene uysak kilo alırız ama hastalarına bu şekilde tavsiye vermiodur çünkü baya kişiyi zayıflatmış.

Tatlım ayrıca güzel bilgiler vermişsin ama ben okudugumu söyledim sadece senin yazdığın daha mantıklı geldi okudugum kısımda metblzmanın yavaslayacagndan bahsetmiyodu

Son düzenleme:
bende 35 dakka stepperde adımladım geldim bende düşmek istiyorum kaç olursa olsun ama artık 67 yi görmiyim

buarada lilycim ekmek konusunda beni çok aydınlatıyorsun teşekkürler
ben bu konuda hassasım biraz çünki daha önce dediğim gibi kızımda benim yediğim ekmekten yiyor eve beyaz ekmek almıyorum
yaklaşık 2 aydır oyüzden titizleniyorum içinizden bana gıcığa bak alt tarafı bir ekmek amma sorun etti demeyin
sadece kendimi değil eşimi ve kızımıda sağlıklı beslenmeye çalışıyorum özellikle kızım onun beslenmesi ilerde nasıl olucağı bana bağlı çünki
benim gibi kilo porblemi olmasın sağlıklı beslensin şeker çikolata bağımlısı olmasın istiyorum çikolatayı azalttık artık arada veriyoruz
önceden her sabah ekmeğe sürülen çikolata isterdi şimdi almıyorum unuttu cips kola zaten vermiyordum bisküvide almıyorum eve
kurabiye yapıyorum evde daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…