Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

öffff kizlar canim lahmacun cekti, böyle bol salatali ve yaninda ayran

çekmesin canın öyle tehlikeli şeyler 84 dü düşün bak ozaman canın lahmacun çekiyormu
yada şöyle yap orda varmı bilmiyorum ama burda kepekli lavaş ekmekleri var ince onun içine az kavrulmuş kıyma bol yeşillik koy yanınada bir koca bardak ayran al sana sağlıklı
bir öğlen menüsü

menim canm puding çekio dünden beri çikolatalı pudingggg mmmmm aklıma gelince bilem ağzım sulanıo

şekerim sende evde kendin yap ozaman daha az kalorili olur hazırların içerisinde çok şeker var :18::18: lezzet konusuna bişey diyemiyeceğim ama daha sağlıklı olduğu kesin

şekerim sende evde kendin yap ozaman daha az kalorili olur hazırların içerisinde çok şeker var :18::18: lezzet konusuna bişey diyemiyeceğim ama daha sağlıklı olduğu kesin

evde kendim nasıl yapcamki kakaoyla yap desen o da hazır sonuçta yemesem daha iyi olcak aslında ama yinede tarif alabilirim:)

evde kendim nasıl yapcamki kakaoyla yap desen o da hazır sonuçta yemesem daha iyi olcak aslında ama yinede tarif alabilirim:)

valla uydurma bir tarifim var :))) kızım puding diye tututurnca yapıyorum eşim tadını sevmiyor ama kızım seviyor
çok basit aslında tarif bile denmez sütün içine pirinç ununu koyucaksın az şeker ve kakao al sana puding :))) evde muhallebi yapıcan yani eski usul
kakao doğal olursa aslında çok iyi bak faydalarını kopyaladım özellikle süte karıştırılıp içilebilir

Kalp, felç, kanser ve diyabet riskini azaltıyor. Çekirdeğinde bulunan "flavanol" maddesi beyne fazla oksijen gitmesini sağlıyor ve ileri yaşlardaki bellek sorunlarını azaltıyor. İdrar söktürücü etkisi olduğu gibi hazmı kolaylaştırıyor. Bağırsak ve idrar yolu spazmlarını çözümlüyor. Göğüs ucunda oluşan çatlak ve yaraların azalmasında etkilidir. Uyarıcı etkisiyle yorgunluğu giderir ve vücuda dinçlik verir. Yağı vücuda sürüldüğünde güneşin zararlı etkilerini azaltır, cilt koruyucu olarak görev yapar. Kakao, kırmızı şaraba oranla iki, yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor. Çikolatanın kalori sorunu yaratmasından ötürü yoğun çikolata yerine kakaoyu tercih edin.

gül kaynak gülben ergende bir gün bir tatlı yapmıştı deniyeceğim hala yapamadım
bildiğiniz ramazanda yenilen hurmadan 5-6 adet gece bekletmiş şekirdeklerini çıkardı suyuyla birlilte blandıra attı içine doğal kakao tarçın bikaç bişey daha koydu hatırlamıyorum valla
diyetlerde tatlı krizlerinde rahatlıkla tüketilebilir dedi

anowwww idrar söktürücü etkisi varmış daha ne kadar söktürür bilemiorum yani zaten tuvaletle akraba oldum:):):) yağını cok seviyorum bende vucuduma sürüyorum sonrada kendimi yemek istiyorum cok güzel kokuyo ve çatlakları engelliyo

Allah aşkına bende 58e düşiyim artık

bende 35 dakka stepperde adımladım geldim bende düşmek istiyorum kaç olursa olsun ama artık 67 yi görmiyim

basaracaz bu hafta icinde 1 kilo gidecek kizlar

hayir burda yok böyle bisey tatlim, olsa ne güzel olurdu

menim canm puding çekio dünden beri çikolatalı pudingggg mmmmm aklıma gelince bilem ağzım sulanıo

o da lahmacunun arkasindan iyi giderdi heee
ay pis bogaz oldum resmen
simdi 2. yürüyüsüme gidecem kizlar

wooowww menü gene süpermiş canım saç böreğini bende çok severim hepsini tek başına yapabiliyorum hamarat kadınım canımm
içinide kendim hazırlarım hamuruda kendim yoğururum kendim açar kendim pişiririm ama 2 kişilikden fazla yapacak olursam yardımcı isterim az yemişsin bravo vallahi 3den aşağı kurtarmazdı beni. bugünde az yemişsin hadi neysee bide utanç verici diyorsun gerçi karbonhidrat yedikleirnin çoğuu
canım slim in 6 yı bende merak ediyorum youtube de bile göremedim videosunu nasıl bişe merak ediyorum leslieden sıkıldım artık değişiklik istiyorum
canım adana güzeldi ama yağışlıydı akşam geri döndük hızlı trenle 50 dk sürüyo aynıgün içinde gitgel yoruluyor ama insan ondan sporda yapmadım zaten 7gün spor yapıyom artık 1 günümde dinlencem

ben hamileliğim boyunca kakao yağı sürdüm vücuduma ve hiç çatlağım yok bende sürerdim kendimi yemek isterdim ahahahah

kız adanadada var outlet mağazası ama aynı fiyata satıyorlar kazıkçılar ama burda sosyete pazarı var ünlü markaların çakmaları yada ihraç fazlası gelio orada ucuz oluyoo ama 1 kez gitdim
yürüyüsümü yaptim geldim
bu hafta 84e düsmek istiyorum banane banane bananeee
bende bu hafta 64 olmak istiyorum hatta 63.9 olsam göbek atarımm daha mutlu olurumm
öffff kizlar canim lahmacun cekti, böyle bol salatali ve yaninda ayran

hişşşş söleme kız böle bizimde canımız çekiyoo

kızlar şu saate kadar söylemesi ayıp 5 kez büyük wc ye çıktım sanırım offf içim boşaldı resmen

abowww kiz icin bosaldi iste ne güzel

kizlar bu aradaaa keske allahtan baska bisey isteseydim simdi yürüyüsten geldim ve baktim ki mutfakta 6 tane lahmacun var
yengem yapmis ve birazini bize getirmis, ama simdi kardesimin önüne koydum al hepsini ye dedim
tmm madem bu kadar cok israr ediyorsun yiyim bari diyo hahaha
yemicem lahmacunu iste yemicemmmm 84ü görmek istiyorum bu haftaaa o kadar

bu evdekiler bela ya. hiç durmuyo boğazları.
bizimkiler de gözleme yaptılar bugun. abimin canı istedi.
bana da yedirdiler.
ben haftaya iyi başlıycam dedikça batırıyorum.

bana da yedirdiler.

tatlim benim annemde dün gözleme yapacam diye tutturdu ama ben kizdim
diyete basladim güzelce kilo verdim senin birden hamur isi sevdasi basladi dedim
cunku son zamanlarda bi lahmacun yapti, bi poaca yapti daha bilmem nee
zaten yaptigi zaman azar azar yedim ama en son yaptigi poacadan abartmistim resmen o yüzden kizdim yapma gözlemeyi ne gerek var felan dedim
yapmadi allahtan
ama simdi karsidan lahmacunlar geldi

Son düzenleme:
ayy ne güzel hemen git tartıl tabi pilleri bulabilirsen eheheh ben böle gnleri şanslı sayarım ve heemen tartılırım:)

canım regl nekadarda olsa fazla tartar bide gün içinde okadar su içiyorumkii gerçek kiloyu göstermezz bide bu hafta piller duruyoo eşime vermedim ama hiç tartılmadım regl bitsinde tartılırım halen karnımın içi paldür küldür

abim istedi diye yaptı annem de ya..
yoksa dikkat ediyo benim yemediğim şeyleri yapmamaya...
neyse ki yağ sürdürmedim
dedim siz de yağsız yiceksiniz

ahahahah zaten bu kolu komşu yokmuuu getiriyorlar ne bilsinler diyetdeyiz banada geçen komşum yufka ekmeği getirmiş hani şu saçda ekmek yaparlar yaa ondan bende kayınpederime götürdüm halen dolapda 2tane var kız eger Allah ım 83 GELEYİM TARTIDA deseydin belki 83 gelirdin kızzz eline geçenide kardeşine yedirme onunda kilosu az değil haa dikkat etsin bende eşme yediriyorum 88 kiloydu şimdi 92 olmuş ahahhahah

bana da yedirdiler.

hepimiz öyleyiz bu hafta yaaa neden böyleeee

ay gözleme dedinde kuzen anlatmıştı boluda bi gözleme yapıolarmış üstüne yoğurt üstüne salçalı sos döküolarmış cok güzel olur he aynı mantı gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…