ay gözleme dedinde kuzen anlatmıştı boluda bi gözleme yapıolarmış üstüne yoğurt üstüne salçalı sos döküolarmış cok güzel olur he aynı mantı gibi:)
eheheh yaaa şu yemeklerden bahsetmesek canımız çekiyo haaa
kar yağıyor dışarda
:)))))))))))))))))) yaz canım maksat muhabbet evet istanbuldayım bende avrupa yakası öyle güzel yağıyorkivalla mı kız sende istanbuldaydın sanırsam bizim burdan sabah yerler karlardan oluşmuş kayak pistleriyle doluydu ama haftasonu kadıköye gittim orda sadece yagmur yağıyodu keşke cok yagsada evde mahsur kalsam işyeri tatil olsa:) ay öğrenciyken ne iyiydi sabah uyanrdm baktm geç kalıorum amaaan ilk ders gitti nası olsa ikinci derse girerim die tekrar uyuyodm uyku öle tatlı gelioduki son derse gittiğimi bilir:) ay amma laftan lafa atladım he bgn konusasm gelmiş:)
:)))))))))))))))))) yaz canım maksat muhabbet evet istanbuldayım bende avrupa yakası öyle güzel yağıyorki
pcde cam kenarında açtım perdeyi bir yandan izliyorum bir yandan yazıyorum bir yandanda kurabiye tarifi alıyorum netten :))))))))))))
ahahahah zaten bu kolu komşu yokmuuu getiriyorlar ne bilsinler diyetdeyiz banada geçen komşum yufka ekmeği getirmiş hani şu saçda ekmek yaparlar yaa ondan bende kayınpederime götürdüm halen dolapda 2tane varkız eger Allah ım 83 GELEYİM TARTIDA deseydin belki 83 gelirdin kızzz eline geçenide kardeşine yedirme onunda kilosu az değil haa dikkat etsin bende eşme yediriyorum 88 kiloydu şimdi 92 olmuş ahahhahah
hepimiz öyleyiz bu hafta yaaa neden böyleeee
cnm avrupa yakası derken ne tarafta tabi deşifre olmamak adına yazmayabilirsinde tekirdaga yakınmı:) kar burayada gelirmi diye hesplıyorum
cnm avrupa yakası derken ne tarafta tabi deşifre olmamak adına yazmayabilirsinde tekirdaga yakınmı:) kar burayada gelirmi diye hesplıyorum
allahtan burda kar yok
canım mecdiyeköy levent şişli tarafları yani :)))))))
ben leventte daha yakınım ama şişliye mecdiyeköyede çok yakınım
tekirdağda burdan 2 saat sen kadıköydemisin
valla bgn aklımda olan tek sey yemek pazartesileri hep böyle oluorum.Ama irademi yeniciiiim
biz kara hasretiz kalbim istanbula kar her zaman yağmaz istanbulda kar yağarsa bayram vardır muhakkak :)))
çocuklara soğunu çekiyoruz anca
tabiii önceden yaptın kurabiyeleri yaptın kurabiyeleri alıştırdın kızı şimdiede istiyo çocukbende şimdi kızıma kurabiye yapıcam kuarbiye yiycekmiş sütle
kızım diyetteyim diyom anlamıyooooo
şimdi geldi başıma anne dubabe dubabe (kurabiye ) deyip duruyor
kar yağıyor dışarda
kızlar ilk menü benden olsun herkesden yorum istiyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1den azcık fazla yumurta
6 yeşil zeytin
yarım kk peynir
1ince dilim salam
domates salatalık
1 nescafe
yarımdan az anamur muz(oğluşumun artanı)
3 yk y.mercimekli b.pilavı
brokoli
1 kase sarımsaklı yoğurt(brokolinin üstüne döktüm üstünede 1 tk salçalı sosyaptım)
1 çaybardağı salep
1 avuçiçi leblebi 8 çiğ badem
3 yk kıymalı patlıcan yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık
brokoli salatası(limon+z.yağ+sarımsak+sumak)
8 gibi 1 meyve yerim belki
akşamı daha yemedim ama bu yemekleri yaptım eşimi gelcek birazdan onla yicezz pilavda kararsızım açıkcası çünkü öğlende yedim belki pilav yerine 1 dilim tahıllı ekmek yerim
su 2 yatana kadar 3 olur mutlakaa
2 bardak yeşilçayy 3 olur
sporda 10dan sonra nekadar yapabilirsem işte gene lesliee tabii
hu hu ben geldim
epeydir yoktum
beni özlediniz mi bakıyım
ben gerçekten burayı çok özledim
bilgisayarım halen bozuk defalarca tamire gitti ama olmadı
bugün nasıl olduda açıldı anlamadım
ben aynı durumdayım
hafta sonu yine kaçamaklarım oldu
ama halen 62-62,5 arasında gidip geliyorum
geçmişi okuyamadım
ben yokken neler oldu
kimler kaç kilo verdi, kaç kilo aldı
hemen özetleyin bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?