Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bende şimdi kızıma kurabiye yapıcam kuarbiye yiycekmiş sütle
kızım diyetteyim diyom anlamıyooooo
şimdi geldi başıma anne dubabe dubabe (kurabiye ) deyip duruyor

kar yağıyor dışarda

valla mı kız sende istanbuldaydın sanırsam bizim burdan sabah yerler karlardan oluşmuş kayak pistleriyle doluydu ama haftasonu kadıköye gittim orda sadece yagmur yağıyodu keşke cok yagsada evde mahsur kalsam işyeri tatil olsa:) ay öğrenciyken ne iyiydi sabah uyanrdm baktm geç kalıorum amaaan ilk ders gitti nası olsa ikinci derse girerim die tekrar uyuyodm uyku öle tatlı gelioduki son derse gittiğimi bilir:) ay amma laftan lafa atladım he bgn konusasm gelmiş:)

:)))))))))))))))))) yaz canım maksat muhabbet evet istanbuldayım bende avrupa yakası öyle güzel yağıyorki
pcde cam kenarında açtım perdeyi bir yandan izliyorum bir yandan yazıyorum bir yandanda kurabiye tarifi alıyorum netten :))))))))))))

cnm avrupa yakası derken ne tarafta tabi deşifre olmamak adına yazmayabilirsinde tekirdaga yakınmı:) kar burayada gelirmi diye hesplıyorum

yok kiz kücük kardesime yedirmiyorum zaten. erkek kardesime verdim. 3 kardesiz biz. en büyügü ben, sonra erkek kardesim 18 yasinda ve en kücügü daha 5 yasinda
kücügü yemesin diye hepsini ona yedirdim zaten.
bu arada erkek kardesim yiyo yiyo yiyooo ama dal gibi masallah hic kilo almiyor

cnm avrupa yakası derken ne tarafta tabi deşifre olmamak adına yazmayabilirsinde tekirdaga yakınmı:) kar burayada gelirmi diye hesplıyorum

canım mecdiyeköy levent şişli tarafları yani :)))))))
ben leventte daha yakınım ama şişliye mecdiyeköyede çok yakınım
tekirdağda burdan 2 saat sen kadıköydemisin

canım mecdiyeköy levent şişli tarafları yani :)))))))
ben leventte daha yakınım ama şişliye mecdiyeköyede çok yakınım
tekirdağda burdan 2 saat sen kadıköydemisin

yok cnm ben ataşehirdeyim teyzemde mecidiyeköyde oturuyo merkezi yerde oturuyomussun ne güzel çokk arkadaşlarm var o taraflarda hep haftasnları karşıda olurum ama buaralar misafr cok gelio biyere gidemiorum buarada burdada kar başladıııı:)

bende şimdi kızıma kurabiye yapıcam kuarbiye yiycekmiş sütle
kızım diyetteyim diyom anlamıyooooo
şimdi geldi başıma anne dubabe dubabe (kurabiye ) deyip duruyor
tabiii önceden yaptın kurabiyeleri yaptın kurabiyeleri alıştırdın kızı şimdiede istiyo çocuk

kar yağıyor dışarda

ayyyy negüzellll biz kar yağmayan şehrin çocuguyuz
ne adanama nede mersine daha hiç kar yağmamış ben hiç bilmem ama nevşehire gitmiştim orda kar yağmıştıı güzel geçmişti tatilim karın içinde oynadık birsürü ama o kadar soğuktuki inanın bizim burası okadar ılıkki sobasız oturabilirsiniz mesela ben çocuk odasına kurdum sobayı bütün kapıları örtüyorm salonla ç.odasının kapısı açık bırakıyorm iki odada ısınıyo salonda oturuyorm ama yazında resmen cehennemm nem ter yapış yapış allahdan benim evim serin yazın biyere giderken saçını düzleştirdiğinde ne saç kalır ne makyaj terden saç bozulur makyaj akar

Son düzenleme:
oha 15 dakka önce hiçbişey yoktu ince ince yağıodu şimdi bibaktım arabaların üstü kapanmış ressmen size foto çekmeye çalıştım ama hep kar geldi makinenin merceine belli olmadı fotolarım

kızlar ilk menü benden olsun herkesden yorum istiyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1den azcık fazla yumurta
6 yeşil zeytin
yarım kk peynir
1ince dilim salam
domates salatalık

1 nescafe
yarımdan az anamur muz(oğluşumun artanı)

3 yk y.mercimekli b.pilavı
brokoli
1 kase sarımsaklı yoğurt(brokolinin üstüne döktüm üstünede 1 tk salçalı sosyaptım)

1 çaybardağı salep
1 avuçiçi leblebi 8 çiğ badem

3 yk kıymalı patlıcan yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık
brokoli salatası(limon+z.yağ+sarımsak+sumak)

8 gibi 1 meyve yerim belki
akşamı daha yemedim ama bu yemekleri yaptım eşimi gelcek birazdan onla yicezz pilavda kararsızım açıkcası çünkü öğlende yedim belki pilav yerine 1 dilim tahıllı ekmek yerim
su 2 yatana kadar 3 olur mutlakaa
2 bardak yeşilçayy 3 olur
sporda 10dan sonra nekadar yapabilirsem işte gene lesliee tabii

bence de pilav yeme ekmek ye, gündüz yeme hakkını kullanmışsın
güzel menü ya afiyet olsun

hu hu ben geldim

epeydir yoktum
beni özlediniz mi bakıyım
ben gerçekten burayı çok özledim
bilgisayarım halen bozuk defalarca tamire gitti ama olmadı
bugün nasıl olduda açıldı anlamadım

ben aynı durumdayım
hafta sonu yine kaçamaklarım oldu
ama halen 62-62,5 arasında gidip geliyorum
geçmişi okuyamadım
ben yokken neler oldu
kimler kaç kilo verdi, kaç kilo aldı
hemen özetleyin bakıyım

ayyyyyyyyyy nerdesinnn gızzzz biz seni çokkk özledikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…