Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hoşgeldin canım herkes seni merak ediyodu
valla biz de hep kaçamak peşindeyiz, sorma :18:
yani ben kendi adıma konuşayım, bi gün düzgün giderse ertesi gün bozuyorum :26:
ben geçen hafta kilo kaybı yaşamadım.. ondan önce 72ye düşmüştüm. hala 72 yim..
işte böyle

bgn herkes daha az yemek yesin yemeğinin gerikalanını sokakta kalan köpeciklere versinn yazık cok üşüyolar hemde az yemiş oluruz

Merhaba Kızlar,

Bu sabah 82,200 geldim

Sanırım dün geceki 38,5 ateşin etkisi var. Çok kötü grip oldum. Bugün okula bile gidemedim.

Bugün yediklerime gelince

Sabah bişey yemedim hasta ve yalnız bir kadınım malum :)

Öğle 400 ml süt içine 1 dilim kepek ekmeği atıp bebek maması yaptım ancak onu yiyebildim.

Akşam 1 tabak tarhana çorbası 2 dilim etimek

Kış çayı içeceğim şimdi.

Tövbe tövbe keşke hep hasta olsam diyesim geliyor :) İnsanın yemek yiyesi olmuyor grip olunca :) Tövbe tövbe :)

geçmiş olsun ama yemek yemezsen nasıl iyileşiceksin? olmaz öyle..
zorla kendini bi şeyler yemek için.

merhabalar akşam yemeğini yemedim ama ne yiyceğim belli. o yüzden menümü veriyorum.

sabah spordan önce: 2-3 yemek kaşığı çilekli nesfit.

kahvaltı: 3 dl çavdar, 4 zeytin, peynir, turp, 1 haşlanmış yumurta, az salça, yeşil çay.

ara: 3 hurma.

öğlen: rezillik ( 2 tane gözleme(allahtan yağsız), yanında ayran ve peynir.

ara: yok.

akşam: çorba ve köfteli patates.(öğlen rezilliğini kapatmak için az yemeye çalışacağım)

*sabah sporu tamamdır.
*su: 2 lt.
*yeşil çay: sabah 2 tene içtim + 2 tane de içerim. mujukk...

vallahi denizim cep tlfnundan girip okuyordum kk yı seni görünce hemen koştum açtım bilg. offf nerdesin seni çok özledim
bak bilg. açıldıysa sakın bidaha kapatma hep açık kalsın
vallahi ben halen aynı kilodayım cuma günü 64.9 geldim şükür ama regl şuan
kız bidaha gitme allah aşkına yokluğun çok belli oluyo benim için

bgn herkes daha az yemek yesin yemeğinin gerikalanını sokakta kalan köpeciklere versinn yazık cok üşüyolar hemde az yemiş oluruz
vallahi bizim 2 tane köpeciğimiz var zaten bizz hergün onlara veriyoruz yemek artığı olmazsa 70 tl ye aldığımız mamaları var oda olmazsa tavukçudan kırıntı alıyoruz

ahhh canımmm geçmiş olsun vallahi çok üzüldüm ne bu salgın var sanırım bu aralar havalar soğudu yaa ondan böyle hasta herkess
canım dikkat et kış çayını iç ıhlamurunu iç iyileş bakalım neyse akşam yemeğin iyi genedee

canım gözlemeler neliydii ayy yaa 2 tane gözlemeyle iyi durmuşsun yaa benim canımda patatesli sıkma istiyo ablam gelcek yanıma bu ay sonu ozaman bende 2 sıkma yiyebilirim
menün çok güzel canım akşama birazda salata ekle en azından doyarsın canım benim zaten spor süper suda süper

kızlar pilav yedim bisinirle sofrayı hazırlamaya başladım ekmek yicektim unutmuşum pilav koymuşum tabağıma yerken fark ettim sonra değiştirmedim bende
yani
3 yk kıymalı patlıcan yemeği
2 yk pirinç pilavı
1 kase cacık
brokoli salatasınıda öğlen haşlamıştım sinirimden onuda yapmayı unutmuşum artık yarın yerim

offf kızlar yaaa karnım çok kötü ses çıkarıyor sürekli hareket halinde ve sürekli cırcır seviniyimmi üzüliyimmi bilmedim umarım bu zayıflamama sebep olur

150. sayfamızın ilk yazı benden olsun istedim kızlarrrr

beyazbulutcum elmasirkesi karışımını içiyormusun yaaa ben geçen fersanın aldım 3 4 gün içtim kabız olmuştum şimdi 3 gündür içmiyorum süper çalışıyo bağırsaklarım ahahhaha sende öyle bişi oluyormu

Son düzenleme:
Kahvalti

2,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
domates, salatalik
3 zeytin

Ara: 2 kuru incir

Ögle

1-2 kepce mercimek corba

Ara: 2 tane ceviz

Aksam

1-2 kepce mercimek corba + yarim dilim ekmek
5 tane karalahana sarma
2 yemek kasigi yogurt

su, spor ve yesil cayi birazdan eklerim kizlar

vaaaayyyy 3+3 besleniyorsun süpersin canımmmm
menün çok güzell şu lahmacunları yemediğin için sana kocaman bir bravoooooooooooo bitanem
sporuda aksatmaz yaparsın sen ben biliyorumi

vaaaayyyy 3+3 besleniyorsun süpersin canımmmm
menün çok güzell şu lahmacunları yemediğin için sana kocaman bir bravoooooooooooo bitanem
sporuda aksatmaz yaparsın sen ben biliyorumi

tsk ederim tatlimmmm. ögle acikmistim az bende corba iciyim dedim
evet yaa lahmacunlari yemedim allahtan, zaten acimis annem dedi

hayır içmiyorum ben doğalını alıcam aktardan ozaman içicem ama daha nce içtiğimdede öyle bir etkiyle karşılaşmadım
gerçi ben düzenli hergün wc ye çıkarım çok şükür oyönden porblemim yok

tamam canım zaten bende bakacağım k.kükrere felan benim herzaman gittiğim aktarda tek bu vardıı bende onu almıştım doğalmı diye sorduğumdada evet doğal demişti manyak herif

ahh yasmincimmmm cok cok gecmis olsun, biran önce iyilesirsin insallahh evet bendede öyle oluyor hep, hastayken hic istahim olmaz, tarhana corbasi iyi gelir ama

randomcimmmm
su gözlemeler yokmuuuuu afiyet olsun tatlim
aksama insallah patates yememissindirrr:18: sadece köfte ve corba daha iyi olur
sporun her zamanki gibi sahane

sadiyemm süper bi menüüü
aksam keske pilav yemeseydin ama sizde fazla gec yemiyorsunuz yemegi o yüzden sorun yok. hem birazdan spor zamani

hosgeldinnnn canimmmmmmmmmm cok özledik seniii
hepimiz hafta sonu kacamak yaptik ve onun acisini cekiyoruz su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…