Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

naber kızlar
bugün öldüm öldüm dirildim sözünü birebir yaşadım
Allahım nasıl ateşlendim iltihaptan oturamadım kalkamadım
anlatamam görmeniz gerekirdi
2 saat önce patladı sonunda
banyoyu kan götürdü
bi çocuk doğurmuş kadar oldun dedi annem siz düşünün artık
çocuk doğursam elimde bebe kar kalırdı
rahatladım ama tam temizleyemedim hala
içinden bir siz çıkmadınız
siyah yumak gibi birşey çıktı inş o kıl mıdır nedir çıkan odur
ameliyata gerek kalmasa daha isterim
şuan hala kanıyor yarın dr.un yolları taştan
neysem daha fazla iğrençleşmiyim

aktardan aldıysan doğaldır nekadar aldın
canım 3 tl ye almıştım ucuzdu

sadiyemm süper bi menüüü
aksam keske pilav yemeseydin ama sizde fazla gec yemiyorsunuz yemegi o yüzden sorun yok. hem birazdan spor zamani

canım saat 6 gibi yedik yaa işte bende yememeye karar vermiştim ama sinirlenince pilav koymuşum tabağıma ondan yedim neyseki 2 yk fazla değildi yanii

3 tlye aldıysan doğal değil markettede aynı fiyat en az 10-15 tl arası olması gerekiyor ve mümkünsü bulanık tortulu olucakmış

ayyy canımmm inşallah çıkmıştır çıkanda kurtulursunnn dikkat et bide mikrop kapma sonraa onlada uğraşmaaa canım

kızlar bi şey sorcam ya.

benim belimde ve göbeğimde incelme oluyo ama bacaklarım incelmedi doğru dürüst ya :18::18:

bacaklar daha mı zor inceliyo acaba? o kadar da spor yapıyorum yani.. sinir oldum.. sizde de öyle mi?

tatlim herkesin bi problem bölgesi var. mesela benim belim, bacaklarim, yüzüm, kollarim baya bi inceldi ama göbegim hala ayniiii
demek ki senin problemin bacaklarinda, bendede göbek malesefff poffffffff bende sinir oluyorum sormaaaa yaaaa

kızlar beni özleyen herkese teşekkür ediyorum
gerçekten çok duygulandım bende sizi çok özledim

sadiyecim bilgisayarın sorununu çözdüm sayılır
mausu bağlayınca bilgisayar kapanıyor
bu nedenle maus olmadan kullanmaya çalışıyorum
biraz sıkıcı oluyor olsun
sizinle olmaya değer

sizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz

ben de göbek var :/ ama az az da olsa gidiyo ondan da..
ama bacaklarım şimdiye kadar 4 cm falan inceldi ancak. diğer bölgelerimde onun 2 katı kadar incelme var.
esktra bi şey mi yapmam gerekiyo acaba bilemedim ki.

bence spordan bacak kaslarımız güçleniyor oyüzden incelmiyor zamanla kaslar yağları yaktıkça onlarda incelicektir

bende bugünkü menümü yazıyım

sabah fix herzamanki kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
2 tatlı kaşığı biber salçası
1 domates

öğlen
2 yumurta tavada zeytin yağlı yaptım
2 dilim kepek ekmek( ilk defa öğlen yemeğinde bukadar çok yiyorum)

ara
bir kk'dan az kek :26::26:
1 mandalina

akşam
fırın poşetinde tavuk yaptım(yağsız,patatesli)
ve bolca yedim miktarı bilmiyorum ama abarttım heralde
üstelik patateslerinden de yedim ve bir parçada beyaz ekmek
tıkabasa doydum bu akşam biraz abarttım farkındayım

canım vallahi benim dizkapağımın üst kısımlarında bayağı incelme var ellerimle tuttuğumda bile fark ediliyor kalça kısımlarımdada yavaş yavaaş gidiyo çok şükür aslında benim pek sorunum yok heryer orantılı gidiyo şükürr bendede mide varr zayıf olduğum sıralar bile o mide çıkacak illa

özlemezmiyim kızzz çok özledim hemdeee vallahi tlf numaranı bilsem arıyacaktım o derecede

canım menün gayet normal kekide zaten kkdan az yemişsin ne olcak sanki ondan 2 lokma bişedir
akşam yemeğinde fırında ve yağsızz ayy haftasonu adanadaydım fırın poşetinde tavuk yaptık ablamla okadar kuruduki tavuklar anlatamam ama biraz pişince poşetinden çıkardım sonra tepsiye döktüm kupru olduuu kendi evimde poşete bile koymasam yumuşacık oluyordu inan yiyemedik çok üzüldümm

yaaaa sözleşiyormusunuz ben geldiğimde kimse olmuyo ben çıkınca herkez burda ahahah

kızlar 5mil leslienin 3 milini yaptım 50 mekik çektim okadarrr off bu aralar üşeniyorum sporaaaa

selam herkese...

kızlar ben iyice unutkanlaştım, sanırım kansızlık var bende... ztn vardı değerler sınırdaydı ama iyice arttı herhalde, çünkü arada ani baş dönmeleri yaşıyorum, dengemi kaybediyorum falan... bir de unutkanlık da var bu aralar mesela dünkü menümü bugun yazdım ama ne yediğimi bile hatırlayamadım yaa..... ztn çok da üşüyorum halbuki burası genele bakıldığında daha ılıman biyer, geçen yıl karda bile bu kadar üşümedim, geceleri ayaklarım ve ellerim hiç ısınmıyor, yatağın içinde bile sırtım üşüyor o derece yani....

neyse menümü yazayım...
bugun erken kalktım o yuzden çift kahvaltı etmiş oldum ya...

sabah - 08:00
- 1/3 otlu börek - dünden kalan
- 1 kk kadar küçük kaşarlı tost ama beyaz ekmektendi
- 1 çay bardağı kadar meyveli çay

kahvaltı - 10:00
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- lorlu salata
- 1 yeşil zeytin
- domates
- 4-5 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay
aslında pekmezi çoğaltıp tahini azaltsam iyi olacak, en azından kan yapıyor pekmez ztn tahini tatlı sevmiyorum ona da ara versem iyi olacak bu aralar iyi dadandım ona ama napayım seviyorum

öğle - 15:40
- 1 otlu sac böreği - bitti sonunda
- yarım kase yogurt
- 1 pkt bitterli gofret - 38g
kardeşlerim kaç gündür yiyorlar ben de bittere dayanamam...

akşam - 18:00
- 2-3 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk yogurt

ara - 19:30
- çayla 5 petibör bisküvi - misafirler vardı

ara - 21:15
- 8 tane küçük kestane
- yarım armut

su - 1-1,5 lt anca oldu içemedim gündüz dışardaydım
spor - 1 saate yakın yürüdük annem ve babamla belki 1 mil yaparım

kalori olarak yaklaşık 1300kalori falan oldu sanırım hesaplamalarıma göre... eksiği var fazlası yoktur bu arada...

işte bugun de böyle kaçamaklı bir gün oldu yaaaa.....
ama yarına menüm hazır bile kahvaltı+öğlen sebze yogurt+ akşam da kendime sebze çorbası yapıcam detoks çorbası tarzında bişey yarın vücudu dinlendirme niyetindeyim ztn annemler de olmayacak bahçe evinde kalcaklar, oh mis
bunu hak ettim ben kaç gündür tıkındım olmuyor böyle... neyse bu kadar yeter

hepinize sevgiler güzellerim...

Son düzenleme:
iyigeceler kızlar
ben bugün menü yazmadım yazmayada gerek yok batık bir menüm var çünki
ben karar verdim ve zayıflama takımlarına girdim kızlar 9. takıma 1 hafta deneme sürem var eğer kuralları aksatmazsam haftaya listeye ekliyecekler
daha fazla motive olmaya ihtiyacım var olmuyor sürekli sallıyorum en azında kurallar olursa ve bikaç kişiye değil bir sürü kişiye menü yazınca daha ciddiye alırım bu işi diye düşünüyorum
tabi burayıda bırakmayacağım hergün menümü yazıcam elimden geldiğince sohbetlere katılıcam

Pembem....
bu diyetisyen gitmek istediğin diyetisyen ben de sandım ki bir diyetisyene gitmek istiyorsun bu linke de tesadüfen rastladın
ama bu kadın pahalıdır ha... ama senin vermen gereken az sana 1-2 ay falan gel der hani azar azar vermen açısından
bnm diyetisyen de güler yüzlüydü ama bana analiz sonuçlarımı söylemedi ona bozuldum yani sadece vücudunun fazlas duyu gitmiş ama yağda çok azalma olmamış demişti ama değerleri söylememişti bi de doğru düzgün muhabbet fazla etmiyorduk ben soruyordum o eksik cevap veriyordu yani tatmin pek olamıyordum fazla bilgi vermek istemiyordu mesela kalorileri az cok biliyordum ama bana onları öğreticem çok takma şimdi falan diyordu ne var sanki ben ztn biliyorum sadece diyeceği doğru ya da yanlış ya da eksik... doğrusu şu... ama yok ilerleyen zamanlarda öğretecekti neden, daha fazla gideyim diye...
bu metabolizma kısmına gelince... ben bu konuda daha çok yeni 2-3 gün kadar anca olmuştur araştırma yapalı, daha doğrusu bişey ararken başka bişey öğrendim diyelim mesela ben egzersizle yaptıgımızı bazal metabolizmaya eklememiz gerektiğini ondan da aldığımız kaloriyi çıkartmamız gerektiğini yeni öğrendim bilgi tazeyken sen söyleyince paylaşma gereği hissettim konu gelmişken...

Kalbimmm....
ben de 74e düşmek istiyorum... 75i şu diyete başladı başlayalı kıramadım da

Beyazbulutum....
cnm ekmek konusunda titizlenmen çok doğru sonuçta sağlık için bir de insan doğruları öğrenince eski hataları yapmamaya çalışır hem damağa daha çok hitap ediyor esmer ekmek üstelik çocugun var ileride genç kız olacak anne olacak inşallah elbette temellerini şimdiden iyi atarsan o da sağlıklı yetişir hem günümüzde ztn her yer hazır gıda iken bari ekmeği temiz, sağlıklı olsun bence abartmıyorsun hem ztn burda niçin paylaşıyoruz hem öğrenmek için hem de bildiklerimizi aktarmak için yeri geliyor sıkıntımızı açıyoruz birbirimize ki dertlere çareler bulalım...
hem ben de beyaz ekmek yemiyorum
bir ara eve hep beyaz ekmek giriyordu arada markette bulursam ki hemen bitiyor, kepek ekmeği falan alıyordum ama beyaz ekmek yediğimde hem doymuyorum hem lezzet almıyorum şimdi tam tahıllıya alıştım bırakamıyorum hem de sıcak alıyor babam ama ben bayat ekmek seviyorum hani bir gün öncesinin, çünkü tahıllı olunca yapış yapış oluyor
üni.de de hususi tahıllı kepekli çavdar artık esmer olan ne bulursam alıyordum beyazdan iyidir düşüncesiyle...
bu cips vs azaltman iyi olmuş arada kek, kurabiye tabii ki yap ama ev yapımı ztn dışarıdan almayla kıyasla daha sağlıklı en azından içine gireni biliyorsun

Karameleğim
oh oh döktürmüşsün şekerim sağol valla az yedin falan diyorsunnnnn
maşallah hamaratlığına...
ben pek bilmezdim annem de hala öğretmekte ısrar etmiyor ben öğreneyim anne ben de açayım diyorum en son yaptırırım diyor sonra da hamur cıvıdı zorlanırsın diyor yaptırmıyor yani pişirmeye de yeni yeni izin veriyor ztn annemin sac böreği yaptığını ben de 7-8sene önce öğrendim o güne kadar bilmezdim
ama ben severim mutfağı... valla kafama göre de uydururum valla... ama işte annem kızıyor beğenmiyorlar bi babam Allah razı olsun der o da eskiden yokluk varmş herşey şimdiki gibi hazır değilmiş, yağ için ayrı kuyruk, un için ayrı ekmek için ayrı... çok fazla böyle çeşitli şeyler yokmuş o yuzden babam yemek ayırmaz Allah ne verdiyse der... annem hiç beğenmese de o ellerine sağlık der, o yönünü çok takdir ederim babamın...

bu arada adanaya 50dkda gittiğini bilmiyordum iyiymiş

Beyazbulut...
kakao yağının çatlaklara iyi geldiğini aktardan aldığım yağlarla ilgili kitapçıktan öğrenmiştim birkaç sene önce ama denemedim
biraz zayıflayım alıp denicem şimdi daha vücut sıkılaşmadı o yüzden istemiyorum ztn soğuk birkaç ay sonra inşallah...
pudinge gelince... ben de hazır pudingi tavsiye etmem, okurken doç gıda müh. hocamız bile kendiniz yapın ne kadar doğal deseler de içinde şeker fazla, belli koruyucular kullanıyorlar kendiniz evde süt+nişasta+şekerle yapın daha sağlıklıdır demişti
yine alıyoruz arada ama ben sevmiyorum annem alıyor maalesef kendi ailemle muhalif yaşıyoruz
annem nişastayı pek sevmez de...
ben süt kokusunu sevmem, o yüzden hep azıcık koyulaştırsın diye nişasta ama cok az, biraz şeker ve bol kakaoyla çikolatalı süt yaparım bi de çabuk bitmsin diye tatlı kaşığı ile kaşık kaşık içerim ama kaynar olacak çünkü kaşıkla içerken soğuyor ztn, ben sıcak seviyorum

Kalbim ve Random...
valla ne güzel annelerinize laf geçiriyorsunuz az da olsa... bnmki de hiç durmuyor, bi gözleme, bi kek, ben yaptım ama ben yapmasaydım annem yapcaktı... bi poğaça haşhaşlı... Allahım yaaa.... hiç durmuyor annem hem pastane gibi çalışıyor maşallah
bi de diyor sen yeme ya da elbette yiceksin sonucta canın çeker diyor... kardeşlerim iki gündür gidip gelip bitterli gofretleri götürüyorlar ben bakıp duruyorum yaaa.... iradem sağlamlaşmadan yıkılıyor bi de sen yemiyorsun diye biz de mi yemicez diyorlar sinir oluyorum

Beyazımmmm
maşallah senin kız da yavrum sen diyetteyken daha bi canı dubabe çekiyor anlaşılanama ne güzel ya bak süte bancakmış annesi....
bak sana küçük bi tüyo vereyim naçizane... tam tahıllı un alıp kurabiye veya hamur işi yaparken ondan da karıştır, hem daha farklı ama lezzetli bir tat olur hem de daha sağlıklı bir alternatif, içine kuru meyvelerle falan hem sen de az da olsa arada yiyebilirsin, tabii arada...

karın da keyfini çıkar burda yok ama soğugu var...
ben de 2004ten sonra ilk defa memleketimde kar gördüm hatta o ara evde yalnız kalıyordum çıktım kardan adam yaptım o kadar keyifliydi ki... bi de kömürden göz, havuç burun bi de eski yırtık pırtık bi hırkam vardı çöpe atılcaktı ayırmıştım ztn kolları epey gitmişti onu da sardım ama kardan adamda hiç eski oldugu belli olmadı çok güzel olmuştu... 8 yıl önce de kaza atlattık servisle okula gidiyorduk kaya kaya gittik şehrin bir ucundan diğer ucuna... izmirde de hafif yağıyordu uni.de ama soğugu çok keskindi...

valla karameleğim... burası da yazın terden yapışıyorsun resmen ilk defa bu kadar sıcak gördüm evde oldugum halde yandım yani... düşünün içeri giren güneşi... bi de acayip nem var nefes darlığı çekiyordum günde 3,5-4lt rahat içiyordum wcye de gidiyordum ama daha cok terle çıkıor.... offf....

Karameleğimmmm....
menün güzel... bu pilav ekmek muhabbetine gelince... pilavı daha doğrusu pirinci yememeye çalışmak en doğrusu ama akşam yediysen de dengeli olmuş bence... afiyet olsun

DENİZİM.........
kuzum nerelerdesin yaaaa....özledik valla muhabbetler hep eksik kalıyor birileri olmadı mı....
dur ben sana liste göndereyim anla durumu....

Yasminnn...
tatlım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaaa........
biran çnce iyileş de dön aramız bu kilo işini de dert etme ztn hasta olunca insan veriyor kilo.. ama sağlıklı beslenmeye bak meyve falan ye... direncini topla sonra yine dönersin diyetine...

Randomum...
kız menün güzel işte neden üzülüyorsun ki bence gayet dengeli... ekmek yemeyim diye cok kasma kendini tamam kilo vermeliyiz bu konuda hemfikiriz ama arada nefsini de besle hem yağsız yemişsin ne güzel... afiyet olsun

Kalbimmm...
menün güzel sadece akşam çorba+ekmek+sarma görünce dedim baya k.hidrat olmuş ama az yemişsin dengelemişsin sorun yok yani...afiyet olsun...

Denizeliklim....
cnm ne güzel paylaşıma başlamışsın ayyyy seni göremedim yaaaaa
menün süper bence çok gibi görünse de... keki de az yemişsin hem kilonda da fark yokmuş olsun o kadarcık
afiyet olsun fıstığım tekrardan aramıza hoşgeldin

kızlar bu basen karın erime muhabbetine gelince...
genelde Türk hanımları bel kısımları saha ince, basenleri çıkıntılı hani şu 90-60-90 modeli kıvrımlı hatları olan bir vücut yapısına sahiptirler
tabii istisnalar kaideyi bozmaz
bnm de basenlerim kıvrımlıdır ama göbeğim de vardır ztn ameliyattan beri bndeki göbek duruyor ve hiç basenleri o kadar takmadım halbuki 100den 117ye çıktı ama bnm için önce göbek gitsin belim incelsin...
genelde basen daha zor gider... kemik yapısına da bağlı olarak, vücut tipine bağlı olarak
kilo aldığında basenden fazla almayıp kiloları bel-karın bölgesinde toplananlar elma tipli, bel kısmı basene göre ince olup baseni çabuk genişleyebilen hanımlar da armut tipli vücuda sahiptir
ben mesela armut tipliyim, bundan da gayet memnunum göbüş gitsin baseni bi şekilde eritirim, yürüyüşle falan sıkılaşıyor o yuzden biraz daha zor eriyor o bölgedeki yağlar...
ben basenden toplamda 3cm kadar belden de 5-6cm kadar inceldim ama pantolon giydiğimde bel dar geliyor
bir de kızlar bnm bacaklar da iyice sıkılaştı eskiden yağlar sallanırdı resmen şimdi sertleşti annem bile farketti dedim bak sert dokundu evet sert dedi demek ki leslie ve zumba işe yarıyor
bence buna takmayın şimdilik.... verelim de kilolar gitsin de... sorunlu bölgeler incelince daha da belli olur o zmn başka çözümler ararız...

bu arada burda bir fitness center var epey ünlü, aerobic+pilates 45tl yazıyor ama acaba ikisi beraber mi 45 yoksa ayrı ayrı ama ve yazmak yerine artı mı koydular bilmiyorum ama tek başına 45 bile olsa sorun değil pilates düşünüyorum aerobic yeterince yapıyorum ztn... 2-3 ay gitsem haftada 3 günden, diğer günlerde de zumba ve leslieye devam etsem epey fark olur herhalde... hem profesyonel ellerden geçmek de önemli, ztn diyet tamam arada kaçamak yapsam da... bir de ehliyet istiyorum bakalım kursa yazılsam iyi olcak babam da diyor boşken git diye... bugun de halk eğitimin ahşap boyama kurs ilanını gördü ona da gitmek istiyordum sosyallik olsun diye git diyor iyi olur aslında hem öğrenirim ztn takı kursuna da gitmiştim... hem meşgale olur sosyal bir çevrem de olur... işte böyle kızlar.........

bu arada beyazbulutum hayırlı olsun yeni diyet grubun inşallah devam edersin.... bizi de unutma ama...
arada o eklediğin 36bedene inen kadının topiğini de oku onla da zayıflayabilirsin epey zayıflayan var... k.hidrat diyeti yapıyor bana uymayan tarafları olmakla beraber genele bakıldığında mantıklı bir yol izliyor...en azından sen yapabilirsin bunu, bnm haricimdeki herkes yapabilir
neden sen yapamazsın derseniz, malum, böbrekten dolayı...

unuturmuyum liycim bak burayada bakmadan yatmadım yine :))) yine gelicem hergün iyigeceler

Günaydın Arkadaşlarrrrrrrrr Saollll Türküm Doğruyum :):):)Andımızı okumayı özledimmmm bennnnnnn kar tatili olsun diye gece heyecandan uyuyamamayı haberlere kitlenmeyi özledim büyümek çok sıkıcı son günde ders çalışmayı son dakikalarda ödev yapmayı özledim.Kopya çekmenin stresini özledim.Amaan nerden geldi aklıma sabah sabah en iyisi dünkü menümü paylaşıyım ben.

1 bardak sıcak su

sabah

Patates salatası(yağsız tuzsuz baharatlı ve bol yeşillikli)
Sade nescafe

Ara 11.15:

1 Avuç leblebi

Öğle 12.30

4yk pazı kavurması(yumurtalı)
3tane fırında köfte
Activia yoğurt

Ara

15.00= 1avuç leblebi
17.00=1 avuç leblebi

Akşam 19.30

4kaşık pazı yemeği
4Kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe düğün çorbası
1 kepçe cacık
bikaç çatal patates salatası

Veeeeeeeeee bombalar geliooooo

4tane hoşbeşin fındıklı gofretinden ve iki tane minicik bisküvi he bitanede nutymax çikolatasının bitanesi ama napiiim tatlı krizine girmiştim az az yedim normal şartlarda hoşbeşin koca pakedini bitiriyorumm:) Potansiyel var yaniii

Yeşilçay :İçmedim
Su : 2 litre içtim (sabah içtiğim 1 kupa sıcak su hariç)
15-20 dakka kartopu spordan sayılır heralde:)

Son düzenleme:
karamelek01

Bebeemm toplasan zaten pilavları 5yk edio zaten 4 kaşık pilav normal diye biliorum e öğlen ki zaten bulgur pilavı zatende sinirine kurban olup yemişsin dicek bişey yok afiyet olsun ama bence güzel menü sonuçta bide menüleri arttırdık artık az biraz böyle devam edip sonra kısmaya başlarsak güzel vrcez gibi geliyo

cyy

Hiç bişey yememişsin ki çok geçmiş olsunn.Vitaminli şeyler ye bence canın istemede zorla kendini.Geçen gün dedem bizdeydi hasta olmuş beş kilo vermiş
Diyoki hasta oldum habu göbeumdan beş kilo verdum bidaha hasta olayumda beş kilo daha vereyumm ay çok gülmüştüm üstünede sen yazmışsın:) hasta olmada sağlıklı sağlıklı verelim kilocuklarımızı:)

randomlife

Ben senin menülerine bayılıyorum bikerem kendine haksızlık etme sadece gözlemeyi 2 deil bir yesen tam süper olcakmış ama iki tane yedin diyede dünyanın sonu gelmedi baştan baştan bidaha başlarız nolcakkk

kalbimEllerinde

Kızzz okadar lahmacun dedin canım bişiyler istiyo dedin dedin de böyle kaçamaksız menümü yaptın afferin sanaaaaaaaaaaaaa

acı konusundada acı yemek lazımmm enerji verio metebolizmayı hızlandırıo ama çıkışı zorr yan yan dur ehehehhe bide bana yasak yoksa zayıflamak için ölümüne yerdim:) sanada dokunuomus zaten varsın yemiyelim zayıflamayalım

Herkesin zor giden bi bölgesi var işte canım benimde ilk erimeye başlayan yerim bacaklarım (Allaha şükür) Çünkü bacaklarım konusunda çok takıntılıyım.Üst bacaklarım kaldı etli etli sinir oluyorum.Bide can simitleri zor erir btn vucut zayıfladıktan sonra en son giden yer oradır.Spor salonuna gidiodun dimi sen? bence bacaklarla agırlık falan çalışıosan onu bırak yağın üstüne kas olabilio diye biliyorum.GErçi en güzeli spor hocana danışman.

canım bence sen abartmamışsında bizim beyinlerimiz abartıyo menü olması gerektiği gibi bence çok az yiyerek zayıflanmıo dengeli yemek önemli bak kekte yemişsin ama miktarı güzel

Tatlım kansızlıktan unutkanlık oluyomu çünkü bende ikiside var çok bunak oldum herşeyi unutuyorum.Pekmez konusundada ne yapman gerekeni biliosun yahin az pekmez çok olsun bide o son vuruşu yapmıcaktın hadi herşey tamam da keşke en son petitboureleri götürmeseydn gerçi kalori hesabında 1300 çıkmış ozamanda ideal dicem kafamı karıştırdın gızzz:)afiyet olsun şeker

Son düzenleme:
Benim gibi manyağı var mı yaaa sabah sabah cenaze marşı dinliyorum.Ama hikayesi çok acıklı geldi paylaşmak istedim.Ofise hoperlör getirdim az müzik dinlemek benimde hakkım diyee haliyle burda serdar ortaç dinlemek olmaz die youtube hemen yazdım clasic muzik diye baktım aha Chopin var ismi tanıdık gelio dinliyim dedim.Sonra dedim bu kör müydü Türk filminden aklımda öyle kalmış bak bak nerden nereye eheheheh:) dedim bi hayatına bakıyım şunun ay bakmaz olaydım çok üzüldüm.39 yaşında ölmüş yıllarca memleket hasretiyle yanıp tutuşmuş arkadaşlarını savaşta kaybetmiş kahrolmuş falan aşktanda zaten yüzü gülmemiş müzikleride çok acıklı sanki piyonoyu ağlatıyo.Sonra ölüceni anlamış son bestesini yapmış son konserini vermiş sonra evinde öksürük krizleri sonucu ölmüş(ciğerleri bitmiş) son yaptığı müzikte bu Frédéric Chopin - Marche Funèbre - Funeral March - YouTube bu hikayeden sonra bu müziği dinlemek müziği gerçekten hissetmeme sebep oldu gerçekten şuan çok anlamlı gelio

Not: Clasik müzik sevmem yani yıllarca nefret ettim ama sevmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…