Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ayy sabah sabah ne çene yaptım :99::99::99::99::99::99::99::99::99:böle hissettim kendimi
ben şimdi totomu eritmeye gidiyorum leslie yapçem hadi görüşürüz çıtırlar

şeker ve krema kilo vermeye olumsuz etki eder o yüzden üçübirarada kahve içilmemeli
ikisi birarada kahvedeki krema kilo vermeyi olumsuz etkilerrr
tek başına nescafede yağ yakımını yavaşlatır
bu yüzden şekersiz kremasız olmak koşuluyla türk kahvesi ekspresso veya filtre kahve içilebilir diyette
istenirse içine süt eklenebilir ancak krema ve şeker olmazz

kızlar size bir yazı kopyaladım bu arkadaşı diğer topikten tanıyorum yani daha önce katıldığım ama devam edemediğim topikten
diyetisyene gidiyor 90 kiloya yakındı 65 düştü gfikirlerine güveniyorum oyüzden birine yaptığı yorumu paylaşmak istedim

menü süper tatlimmm
yakinda 90-60-90 olacaksinnnn fistik gibiiiiiii

İnşallah bebişim hepimiz olalım öyle ama ciciklerim küçülmese bariii şuan tam 90 sınırında:)

ara yapmamış olmana rağmen acıkmadıysan senin mide ufalmış belli ki :)
tebrikler canım.
kilon da çok iyi zaten..
Canım çok saol ya bende anlayamadım dün canım hiç bişey istemiyodu ama bi önceki günde kriz geçirdim hem tatlı yemek istedim:)Sanırsam miğde küçülme olayı bikaç gün suntalarla idare etmem sayesinde:)

ay lily bni unutmmamışsın canım ya çok duygulandım :13:
günaydın yeni topiğimiz hayırlı olsun çok iyi olmuş bayıldım valla
buarada 400 gr daha erimişim

Günaydın tatlım sen unutulurmusun hiç kahve arkadaşım benim ama artık dön aramıza kaçıp kaçıp durma

ay ne güzel muhabbetler etmişsiniz bende istiyorum bende bende
hergün girmeye çalışıcam buraya şimdi menümüzü burayada yazıcaz günlüğede değilmi kızlar :44::44:

ben günlüğede yazdım ama kale alan olmamış:) burda hepsini altalta görmek çok güzel oluyo

artık eve beyaz ekmek girmiyor eşimi kızımı alıştırdım onlarda tam buğday ekmeği tüketiyorlar
hatta kayınvalidem bana alırken kendinede almaya başladı

Canım geçenlerde şöyle bişey duydum ki inşallah olur.Beyaz ekmeği kaldırcaklarmış.Tam tahıllı ve sağlıklı ekmekler olcak artık bence süper

benim gibi damacanayı sobanın yanına koy :))))) ılık ılık içersin

Yeminlen lily nin yazısını okurken aynı şey benim aklıma geldi:)

o totolar iki taneli rakamlara inmeli ben yürürken arkamdan bişey daha yürüyo resmen:) bide yolda yüürürken arabaların camlarına bakıp cok tribe giriorum çok komik görünüo:) Bizim ki genetik ama daha erirmi bilmiorm.Obelleri inceltmemiz lazım akşam vileda sopasını alcam omuzlarıma koycam bi sağ bi sol gitcek o bel:)

ayyy güldürdün beni ya alemsin ay ben hiç bakmıyorum kendime morelim bozulmasın diye ama arada acı gerçek yüzüme tokat gibi çarpıyor
geçen anneme kızı bıraktım dışarda işlerim vardı onlarında tam kapı girişinde boy aynası var çıkarken gözüm totya ilişti ilşmemesi mümkün değil hatta gözüme girdi diyeyeim
ama allahım dedim ogün bugündür kısa montumu kaldırdım dolaba zayıflayana kadar uzun montumu giyeceğüüüm

buarada bende ki alette twister diye bir parça var yuvarlak dönüyor sağa sola bel yağları içinmiş satıcı öyle demişti işe yararmı acaba ben onu hiç kullanmıyorum :44:

birde benim aslında totom pek şikayetim yokta şu can simitleri olmasa hanin kot giyince sağdan soldan fışkırıyorya
onlar nasıl gitçek ya işte bende onlar genetik az bişey kilo alınca hemen çıkıyorlar uyuzlar
denize düşsem havada tutarlar yani

kalbimEllerinde

Canım menün genel anlamda başarılı ama lilynin dediğine takıldım nesfit öğün yerine geçiyormuş ozamanda çok bişey farketmio ara yerine öğün yemiş olmuşsunnn.Sağlıklı! :) Suyu az içmişsin onu biraz çoğalt canım bide bu hepimiz için gecerli patates bilav gibi şeyler yiceksek bunları öğlen yemeğimizde yiyelim akşam metabolizma yavaşladığı için zorlamamak lazım gerçi sen ölçülü yiyosun tatlım bişey olmazda yinede dikkat edelim.

Randomlife:

Başarılı menü çok beğendim sporlarında hariikaa darısı benimde başıma:) neden arayı kahvaltıdan önce yapıosun onu merek ettim kahvaltıda daha az yemek içinmi? Burada kahvaltıda o haydariler patlıcan ezmeleri çok iyi gidiyo yarım kutu közpatlıcan yediğimi bilirim ama kalorisi az oluo:)

Denizeliklim:

Senin menüde süpermiş,Sabah kahvaltı etsen o ev poçasıyla aynı kaloriyi alırdın zaten merak etme yani okadar fazla kalorili deildir hemde sabah olduğundan günü kurtarır.Buarada sen bakkal dedikçe benim gülesim gelio bakkalmı süper marketmi eczanemi belli deil orda tartılıyosun orda oturuyosun ordan poça alıyosun.Demekki çok iyi bi esnaf.He bide yeşilçayın nerde göremedim:)

Sadiyem33:

Sevgili fındıklara takan arkadaşım fındığı boşver yerine leblebi al hem yağda yok:) buaralar yeterince fındık yedin zaten ama dayanılmaz bi lezzet bende çok seviyorum:) Yılbaşından sonra hergün fındık yeme derim arada bi suntada yiyebilirsin tok tutuo:)Amaaa menün can alıcı valla iyi iş çıkarıosun bebişim Sporuna zaten dicek bişey bulamıorum senden feyz alıp bende yapmaya çalışıorum:)

Sevgi_melegi:

Canım ben halleye tutulmadım limonata beni düşündürdü zaten erken yemişsin bişey olmaz bi minik halleyden hem senin canın istememiş belliki vucudun istemiş.Geçen gün banada oldu sendede kansızlık vardı sanırım vucut halsiz düşüo bişeyle takviye yapman gerekio oda bu olmuş işte.Genel anlamda menü güzel.

lily86:

hop hopppp su içmemek için bahane yok bak bende işyerindeyim nerdeyse bana sidikli dicekler hatta belkide diolardır ama el mahkum hem senin böbreklerin içinde çok faydalı kızarım valla içmezsen.Sobanın yanına koy ılınsın su öyle iç tatlım.Menün güzel zaten günlüğün ilk gününden herkesi azimli gördüm kimse abartmamış.Buarada sarmalar için seni extra tebrik ediorum biara 8 10 tane yiyodun baya iradeli davranmışsın bravo tatlım.

Kızlar alıntı yapmadan yorum yaptım çünkü alıntı kirliliği yaratmak istemedim.Okuyanlar için daha kolay olur.Buarada sizlere söylemek istediğim popo sıkılaştıran ve eriten bir hareket var.Oturduğunuz yerden bile yapabilirsiniz.Spor hocam söylemişti.Poponuzu sıkabildiğiniz kadar skın bırakın sıkın bırakın inanın çok faydası oluyfiste evde yolda yürürken yapabileceğimiz bişey bunu alışkanlık haline geitrirseniz kısa sürede etkiyi görceksiniz.Bitanıdıgımın poposu kalmamıştı bu hareketle.Dün içinde herkesi tebrik ediyorum çok iyi iş çıkardınız.MEnüler süper.

buarada bende ki alette twister diye bir parça var yuvarlak dönüyor sağa sola bel yağları içinmiş satıcı öyle demişti işe yararmı acaba ben onu hiç kullanmıyorum :44:

Şakamısın o alet süper aşşadaki sorunun cevabı o alette gizli onu yaparken belin ve kollar sabıt olcak alttaraf döncek komple dönersen bi işe yaramaz.Bende o alet olsa hep yapardım direk bel ve simit için.

Buara simitler vucut zayıfladıktan sonra en son giden yerlermiş.Oyüzden o aleti kullan derim:)

ölcülerimi bende yaziyim buraya madem herkes yazmis
ay utaniyorum resmen yaaa

Bel: 95
Gögüs: 107
ama bisey sorcam sizeeee baseni nasil ölctünüz???? ben 64 ölctüm ki yanlisdir kesin

ölcülerimi bende yaziyim buraya madem herkes yazmis
ay utaniyorum resmen yaaa

ama bisey sorcam sizeeee baseni nasil ölctünüz???? ben 64 ölctüm ki yanlisdir kesin

heheheheh kız 64ü nasıl buldun manken ölçüsünde bile basen 90 alıo:) kalçanın en fazla yerinden ölçtüm ben:)

heheheheh kız 64ü nasıl buldun manken ölçüsünde bile basen 90 alıo:) kalçanın en fazla yerinden ölçtüm ben:)

heeee kalca miiiiiiiii
tmm kalcamida ölctüm zaten
yeniden yaziyorum o zaman:

Basen: 116

simdi su ölcüleri görünce yine gaza geldim, herhalde birazdan sporumu yapacam, ne bicim ölcüler bunlar begenmedim

ay lily bni unutmmamışsın canım ya çok duygulandım :13:
günaydın yeni topiğimiz hayırlı olsun çok iyi olmuş bayıldım valla
buarada 400 gr daha erimişim

tatlım unutur muyum hiç??? aşk olsun sensiz olmaz
ay ne güzel muhabbetler etmişsiniz bende istiyorum bende bende
hergün girmeye çalışıcam buraya şimdi menümüzü burayada yazıcaz günlüğede değilmi kızlar :44::44:

evet tatlım öyle... ben ilk günden burayı takip edeyim derkenkendi topiğime yazmayı unutmuşum bile...
artık eve beyaz ekmek girmiyor eşimi kızımı alıştırdım onlarda tam buğday ekmeği tüketiyorlar
hatta kayınvalidem bana alırken kendinede almaya başladı

süpersin tatlımbaşkalarının da sağlıklı beslenmesine vesile olmuşsun ne güzel
tatlım elbette işe yarar... ben bi ara parlara yapılan dönen alette yapıyordum hakkaten işe yarıyor da şimdi bu yeni taşındığımız yerde gidesim gelmiyor, tam kösede gelen geçen görüyor ben evde bile spor yaparken annemlerden çekiniyorum insanlar görcek diye hiç yapamam

tatlimmm suyu zaten 2-2,5 litreye cikardim dün bide ben aksam 6dan sonra bisey yemiyorum kesinlikle
aksam yemegimi saat 5 gibi yiyorum ve günü öyle kapatiyorum

tatlimmm suyu zaten 2-2,5 litreye cikardim dün bide ben aksam 6dan sonra bisey yemiyorum kesinlikle

5temi yiyosun en sonnn Allahım Allahım karnında grul grul sesler gelmioyo mu? mesela benim grultum senfoni ortekstrası oluşturur bin kişilik salonda gösteri yapar eheheh buarada ölçülerde kimbilir nekadardıda bu kadar oldun onu bidüşünsene üzülcene onun hazzını yaşa mutlu ol bence can simitlerimizide ölçmeliyiz benim kesin 100 çıkar akşam ölçcem günlüğüme yazcam onuda inceltcem

tatlım paylaşım için teşekkürler...
krema ztn yağlı olduğundan dolayı bence tercih edilmemeli
neskafe de su tutuyor diye biliyorum içindeki kafeinden dolayı ben kahve türü şeyler hiç içmem ztn sütsüz ve şekersiz hiç...
şeker de ztn metabolizmayı bozup bize kilo aldıran en büyük suçlulardan, onu da kestim elimden geldiğince cok şekerli şeyler tüketmiyorum, arada kaçamaklar haricinde

tatlım su konusunda haklsınız da ben suyu odamda tutuyorum çünkü genelde şişenin nerde oldugu belli olmuyor salona koysan mutfaktan çıkıyor buz gibi, bir de plastik şişeyi sobanın yanına koyunca şişenin kimyasalı suya geçer, diceksin ki ılık su ekle, annem kaynamış su ekliyor sudan nefret eder hale geliyorum yoksa bilirsniz ki ben suyu cok severim sabah aç karnına 2-3 bardak içen bi insanım bu aralar bi bardağı zor içiyorum yudum yudum içince midem bulanıyor, bunları bahane olarak anlatmıyorum sadece durumu izah etmeye çalışıyorum hepsi bu... sarmaya gelince, artık kendimi sınırlıyorum tatlım, hem bnm sınırlamada zorlandığım yaprak sarma, yaprak da evde kalmadı yani şimdilik bu kaçamaktan kurtuldum, bu arada "böbreklerin" demişsin düzelteyim böbreğim, bn nakilliyim kendi böbreklerim çalışmıyor
sevgiye dediğin gibi bende de kansızlık olabilir valla bu aralar hem yorgunum hem donuyorum ellerimle ayaklarım hiç ısınmıyor, geçen hastanede sınırın azıcık altında çıkmıştı şimdi iyice arttı herhalde kansızlık regl ile iyice artmıştır kesin ama tatlı yemiyorum şimdiye kadar evdeki stokları bitirmem gerekirdi ben akşam 2 kaşık kadar sütlaçla idare ettim, yeterince kesti beni
tatlım sadiyeye fındıkla ilgili yazmışsın da leblebi de ekmek yerine geçer, yani 5-6 fındıkla 1 avuç leblebi aşagı yukarı aynı, abartmamak kaydıyla yenebilir ben olsam tercihi fındıktan yana kullanırım içinde omega3 veya ona benzer vücut için yararlı yağ asitleri barındırıyor

tatlım bildirimler özelden lütfen
bir de akşam 5-6dan sonra acıkırsın tatlım sen gece geç yatıyorsun şekerin düşer
düşünsene en az 13-14 saat açsın, diğer 10 saatte ise 2-3 öğün... yatmadan 2,5-3 saat önce meyve tarzı şeyler yemeni öneririm ya da 1 bardak ayran veya az yağlı süt, 4-5 fındık falan da olabilir

Leblebi daha fazla tok tutuyo ve fındığa göre kalorisi daha az diye leblebi dedim fındığa başladınmı ölümüne yiyesin gelio:) yani en azından benim için öyle o yüzden dedim.

Hepimizin ölçülerinin maşallahı var yani
Lilycimm ben akşam menüsünü annem sofrayı hazırlarken yazmıstım.
Sonradan vazgeçtim limonata içmedim.
Donuyordum zaten.
Onun yerine çay demledik içtik.

Bu arada kızlar ben fındıktır lebledir yemiyorum çok nadir.
Arka dişimde sorun var.
Dışı var içi yok
Yediğim zaman o tarafla yemesem bile kaçıyor arasına çıkmıyorda o nedenle pek yiyemiyorum
Yemem gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…