5temi yiyosun en sonnn Allahım Allahım karnında grul grul sesler gelmioyo mu?mesela benim grultum senfoni ortekstrası oluşturur bin kişilik salonda gösteri yapar eheheh buarada ölçülerde kimbilir nekadardıda bu kadar oldun onu bidüşünsene üzülcene onun hazzını yaşa mutlu ol bence can simitlerimizide ölçmeliyiz benim kesin 100 çıkar akşam ölçcem günlüğüme yazcam onuda inceltcem
tatlım bildirimler özelden lütfen
bir de akşam 5-6dan sonra acıkırsın tatlım sen gece geç yatıyorsun şekerin düşer
düşünsene en az 13-14 saat açsın, diğer 10 saatte ise 2-3 öğün... yatmadan 2,5-3 saat önce meyve tarzı şeyler yemeni öneririm ya da 1 bardak ayran veya az yağlı süt, 4-5 fındık falan da olabilir
Hepimizin ölçülerinin maşallahı var yani
Lilycimm ben akşam menüsünü annem sofrayı hazırlarken yazmıstım.
Sonradan vazgeçtim limonata içmedim.
Donuyordum zaten.
Onun yerine çay demledik içtik.
Leblebi daha fazla tok tutuyo ve fındığa göre kalorisi daha az diye leblebi dedim fındığa başladınmı ölümüne yiyesin gelio:) yani en azından benim için öyle o yüzden dedim.
evet ölçüler hep benzer:)Hepimizin ölçülerinin maşallahı var yani
Lilycimm ben akşam menüsünü annem sofrayı hazırlarken yazmıstım.
Sonradan vazgeçtim limonata içmedim.
Donuyordum zaten.
Onun yerine çay demledik içtik.
Bu arada kızlar ben fındıktır lebledir yemiyorum çok nadir.
Arka dişimde sorun var.
Dışı var içi yok
Yediğim zaman o tarafla yemesem bile kaçıyor arasına çıkmıyorda o nedenle pek yiyemiyorum
Yemem gerekiyor mu?
bu konuda bende tüm bilgiler hahasimdiye kadar iyi gidiyor tatlim ilk zamanlarda zorlaniyordum ama simdi alistim artik acikmiyorum aksamlariaksam yemegi iyi doyuruyor beni
gece 12-1 gibi acikiyorum ama o zaman yatiyorum hemen
vallah dogru söylüyorsun kim bilir diyete baslamadan önce ne kadardi ölcülerimabowwwww bilmek bile istemiyorum
can simitler ne kizzz
canimmmmm ben sana faceden özel mesaj attim sanirim faceye girme firsatin yoktu daha, ama simdi yolladim sana burdan ölcülerimi
iyi gidiyor aslinda simdiye kadar sadece geceleri acikiyorum 12-1 gibi ama o zaman yatiyorum hemen
cok fena olursam dayanamazsam ozaman dedigin gibi yatmadan önce bi mandalina felan yerim, yada bi bardak süt icerim artik
hahaha dimiii hepimizin masallahi var ama kimse beni gecemez ondan eminim
kızlar kızlar kızlar
ben bu sabah tam 62.2 olarak tartıldım inanmadım bidaha tartıldım
okuldan gelince yine tartıldım yine 62.2 ay inanasım gelmiyor ya
nezaman düştüm ben bukadar
kızlar kızlar kızlar
kızlar kızlar kızlar
kızlar kızlar kızlar
Bir yerde okuduğum kahve yorumunu paylaşmak istedim
Kahve içerisinde yüzlerce değişik kimyasalın bulunduğu bir içecektir. Başta kafein olmak üzere bu kimyasalların aşırı miktarda tüketimi selülit üretimini tetikleyebilir. Ancak, kahve ile selülit arasındaki ilişkiyi kesin olarak ispatlayan bilimsel çalışmalar yoktur. Kahve, eğer aşırı miktarda tüketilirse selülit artışına neden olabilir.
Selülitle Mücadelede Kahve
Ayrıca, pek çok selülit yok etme kreminin içerisinde kahve bulunmaktadır. Yapılan bilimsel araştırmalar, kahve içeren selülitle mücadele (anti-selülit) ilaçlarının başarılarını ortaya koymaktadır.
Hazır Kahve Selülit Açısından Daha Tehlikeli Olabilir
Bir diğer önemli nokta ise, hazır kahvenin diğer kahve türlerine göre selülite daha çok neden olabilme ihtimalidir. Hazır kahve, aslında gerçek bir kahve türü olmayıp kahvenin işlenmesi ile edilen bir kahveli hazır içecektir. Doğal olmayan bir süreç ile elde edildiğinden ve içerisinde yapay pek çok madde içerdiğinden selülite neden olma olasılığı, doğruda kahve çekirdeğinden yapılan kahvelere (Türk kahvesi, espresso, filtre kahve ve French press gibi) göre daha fazladır.
NOT: Ben bu yazıyı bi siteden buldum.Aşırı kahvenin zararlı olabiceğini (herşeyin fazlasının zararlı olduğu gibi) fakat bir iki bardak kahvenin selülit yapmıcanı aksine zayıflamaya faydası olduğunu düşünüyorum.Yukardaki yazılardada hep olasılıklarla konuşulmuş kesin ispatlı bir bilgi yokmuş.Neyse paylaşmak istedim ben içiorum ve vucudumdaki tepkimeleri hissediyorum.
:) çok sevindimmm yılbaşından sonraki yeni güne yeni tickerınla girmeni bekliyorum cnmBuarada bakkal muhabbeti çok hoşuma gitti.Eski filmlerdeki gibi böle esnaflık komşuluk flan kaldımı ya çok hoş
süpersin kız eski ölçülerin kimbilir neydiii keşke ölçseydinheeee kalca miiiiiiiii
tmm kalcamida ölctüm zaten
yeniden yaziyorum o zaman:
Gögüs: 107
Bel: 95
Basen: 116
simdi su ölcüleri görünce yine gaza geldim, herhalde birazdan sporumu yapacam, ne bicim ölcüler bunlar begenmedim
eheheh bende ondan fındığı tercih ediyorum canım onu istiyo fındığı alırken 1 paketde leblebi aldım ama daha paketi açmadımtatlım paylaşım için teşekkürler...
krema ztn yağlı olduğundan dolayı bence tercih edilmemeli
neskafe de su tutuyor diye biliyorum içindeki kafeinden dolayı ben kahve türü şeyler hiç içmem ztn sütsüz ve şekersiz hiç...
şeker de ztn metabolizmayı bozup bize kilo aldıran en büyük suçlulardan, onu da kestim elimden geldiğince cok şekerli şeyler tüketmiyorum, arada kaçamaklar haricinde
tatlım su konusunda haklsınız da ben suyu odamda tutuyorum çünkü genelde şişenin nerde oldugu belli olmuyor salona koysan mutfaktan çıkıyor buz gibi, bir de plastik şişeyi sobanın yanına koyunca şişenin kimyasalı suya geçer, diceksin ki ılık su ekle, annem kaynamış su ekliyor sudan nefret eder hale geliyorum yoksa bilirsniz ki ben suyu cok severim sabah aç karnına 2-3 bardak içen bi insanım bu aralar bi bardağı zor içiyorum yudum yudum içince midem bulanıyor, bunları bahane olarak anlatmıyorum sadece durumu izah etmeye çalışıyorum hepsi bu... sarmaya gelince, artık kendimi sınırlıyorum tatlım, hem bnm sınırlamada zorlandığım yaprak sarma, yaprak da evde kalmadı yani şimdilik bu kaçamaktan kurtuldum, bu arada "böbreklerin" demişsin düzelteyim böbreğim, bn nakilliyimkendi böbreklerim çalışmıyor
sevgiye dediğin gibi bende de kansızlık olabilir valla bu aralar hem yorgunum hem donuyorum ellerimle ayaklarım hiç ısınmıyor, geçen hastanede sınırın azıcık altında çıkmıştı şimdi iyice arttı herhalde kansızlık regl ile iyice artmıştır kesin ama tatlı yemiyorum şimdiye kadar evdeki stokları bitirmem gerekirdi ben akşam 2 kaşık kadar sütlaçla idare ettim, yeterince kesti beni
tatlım sadiyeye fındıkla ilgili yazmışsın da leblebi de ekmek yerine geçer, yani 5-6 fındıkla 1 avuç leblebi aşagı yukarı aynı, abartmamak kaydıyla yenebilir ben olsam tercihi fındıktan yana kullanırım içinde omega3 veya ona benzer vücut için yararlı yağ asitleri barındırıyor
süpersin canım hemen şu tickerı değiştir lütfennkızlar kızlar kızlar
ya inanmıyorummmmmmmm
bende bu günlük kardeşleri konusunu,diyet günlüklerinde aryom.
megerse diyet yöntemleri bölümde imiş.
anlamadım nie burdayız....
nese ben hemence sayfaları okumaya başlıyım,
süpersin canım hemen şu tickerı değiştir lütfenn
kızlar bugün moralim çok bozuk
dün ben neyanlış yaptımki bugün 100 grm almışım
dün 65.4 düm şimdi 65.5
şunalet olası tartının pilini nie aldımkii yaaa hergün tartılıyom
eşime söylicem şu pili al sakla perşembe akşamları getir ver cuma sabahı tartılacam dicem alsın saklasın
zaten bugün habersiz misafir çıktı geldi zaten birsürü işimiz vardı bide o çıktı
saçma sapan bi menüm varr durun anlatayım
sabah
1 salçalı azyağlı yumurta
yarım domates-yarım salatalık
yarım kk lıght peynir
4 yeşil zeytin
2 dilim kızarmış tahıllıekmek
1 ceviz
1 elma
10 yada 12 mercimekli köfte(buarada kekyaptım yemedim)
bolbol salata
2 ceviz
1 badem(cevizi ve bademi gelen misafirimiz getirdi)
misafirgidince sarmadolma yaptık görümcemle yaparken
haşlanmış pazı yedim yarım tabak
1 ykda sarma içinden yedim
2 ykda içli köfte içinden yedim
bunları akşam yemeği olarak sayıyorum ondan dolayı yemek yemicem
spor mipor yok suda 2 olmamıştır daha 2 bardak yeşil çay
hazır nescafede 1 dilim ekmek kadar kalori oldunu duymuştum.haberin olaaavallahi bende içiyorum ve çok seviyorum
günde 1 fincan türk kahvesi 1 kupada neskafe içiyorum
ve bunların zararlı olabileceğini düşünmüyorum
insan inanmıyo demino no no
hemen havaya girmicem bu kilolar bi sabitlensin sonra değiştirecem
kilom şu an çok oynak
belkide sadece su kaybıdır
kızlar bugün moralim çok bozuk
dün 65.4 düm şimdi 65.5
eşime söylicem şu pili al sakla perşembe akşamları getir ver cuma sabahı tartılacam dicem alsın saklasın
zaten bugün habersiz misafir çıktı geldi zaten birsürü işimiz vardı bide o çıktı
sabah
yarım kk lıght peynir
4 yeşil zeytin
1 ceviz
1 elma
bolbol salata
2 ceviz
hemen kullanmaya başlıyorum ozaman ne biliyim hiç terleme filan olmuyorya spor yapıyormuş gibi hissetmiyorum kendimi oyüzden yapmıyordum benŞakamısın o alet süper aşşadaki sorunun cevabı o alette gizli onu yaparken belin ve kollar sabıt olcak alttaraf döncek komple dönersen bi işe yaramaz.Bende o alet olsa hep yapardım direk bel ve simit için.
Buara simitler vucut zayıfladıktan sonra en son giden yerlermiş.Oyüzden o aleti kullan derim:)
süpersin şekerimkızlar kızlar kızlar
hmmmm kahvemden vazgeçmem sütlü şekersiz türk kahvem var muhakkak günde bir kere bazen iki kere içiyorumBir yerde okuduğum kahve yorumunu paylaşmak istedim
Kahve içerisinde yüzlerce değişik kimyasalın bulunduğu bir içecektir. Başta kafein olmak üzere bu kimyasalların aşırı miktarda tüketimi selülit üretimini tetikleyebilir. Ancak, kahve ile selülit arasındaki ilişkiyi kesin olarak ispatlayan bilimsel çalışmalar yoktur. Kahve, eğer aşırı miktarda tüketilirse selülit artışına neden olabilir.
Selülitle Mücadelede Kahve
Ayrıca, pek çok selülit yok etme kreminin içerisinde kahve bulunmaktadır. Yapılan bilimsel araştırmalar, kahve içeren selülitle mücadele (anti-selülit) ilaçlarının başarılarını ortaya koymaktadır.
Hazır Kahve Selülit Açısından Daha Tehlikeli Olabilir
Bir diğer önemli nokta ise, hazır kahvenin diğer kahve türlerine göre selülite daha çok neden olabilme ihtimalidir. Hazır kahve, aslında gerçek bir kahve türü olmayıp kahvenin işlenmesi ile edilen bir kahveli hazır içecektir. Doğal olmayan bir süreç ile elde edildiğinden ve içerisinde yapay pek çok madde içerdiğinden selülite neden olma olasılığı, doğruda kahve çekirdeğinden yapılan kahvelere (Türk kahvesi, espresso, filtre kahve ve French press gibi) göre daha fazladır.
NOT: Ben bu yazıyı bi siteden buldum.Aşırı kahvenin zararlı olabiceğini (herşeyin fazlasının zararlı olduğu gibi) fakat bir iki bardak kahvenin selülit yapmıcanı aksine zayıflamaya faydası olduğunu düşünüyorum.Yukardaki yazılardada hep olasılıklarla konuşulmuş kesin ispatlı bir bilgi yokmuş.Neyse paylaşmak istedim ben içiorum ve vucudumdaki tepkimeleri hissediyorum.
bencede çok kötü bir menü değil bu sadiş gayet iyi afiyet olsunkızlar bugün moralim çok bozuk
dün 65.4 düm şimdi 65.5
sabah
yarım kk lıght peynir
4 yeşil zeytin
1 ceviz
1 elma
bolbol salata
2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?