Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menü süper tatlimmm
yakinda 90-60-90 olacaksinnnn fistik gibiiiiiii

ben gögüsümü ölçmedim yawww neyse bende ölçeyim onu
ahahahahah senin toto bizi döverde sürekli oturmakdan öleee
bundan sonra herakşam yürüyeceksin bak ozaman bizim toto senin totoyu döver

ara yapmamış olmana rağmen acıkmadıysan senin mide ufalmış belli ki :)
tebrikler canım.
kilon da çok iyi zaten..

1 halley iyi kesmiş vallahi beni koca paket bitterden ötesi kesmezdi allahdan artık öyle krizlere girmiyorum pek

Ya aslında benide kesmezdi de kesmek zorunda.
Zamanında koca halley paketini yerdim abow ne pis boğazım
Yanaklarım hala yanıyor hasta mı olcam yoksa bilemedim.
Pek tatlıyla alakalı değil sanki...

ben gögüsümü ölçmedim yawww neyse bende ölçeyim onu
ahahahahah senin toto bizi döverde sürekli oturmakdan öleee
bundan sonra herakşam yürüyeceksin bak ozaman bizim toto senin totoyu döver

Tatlım oturmaktan deil benim kase kendimi bildim bileli büyük yani ama öyle hayvani deil yani orantılı çıkık ve kalkık:) ama artık yürüycem hem bedava sporda bi başka oluyomuş :) hem ben daha işe başlayalı 5-6 ay anca oldu neyse ölçmek olayı iyi oldu iş çıkışı üşenmedim yürüdüm gittim tartıma pil aldım mezuro aldım ehehe bakalım kaç santim incelcez çok heyecanlıyım:)

süpersin hayatım yürümeye başla bak nasıl memnun kalacaksın
ben sporun çok faydasını görüyorum
haftasonu gezmeye gitmiştim yaa orda abartınca 66.3 çıkmıştım bak 2 gündür 900 grm verdim
çünkü haftasonu spor yapmadım hem hemde çok kaçamağım oldu
keşke senin toton gibi olsaydı benim totomda jeniffer lopez totosu eheheheh

canlarım size iyi geceler demek için geldim ve son durumumu bildirmek için
sabahki 20 dk bisiklete 30 dk leslie 10 dkda sıkılaşma hareketi ekledim
spor yapmaya bayılıyorrruuuuuuuuummmmm aynı pepe gibi dedim
iyi geceler hepinizi tek tek öptüm

tatlım selüliti ztn kahvedeki kafein yapıyor, diyetisyenlerin yazdıkları makalelerde hep bunları okudum, ordan biliyorum, selüliti azaltmak için çay kahve azaltılmalı, tabii çikolata da...
ay inanmıyorum yaaaa ben alkol kullanmam hiç, ama herkese saygım vardır da... kendimi alkışlamak istiyorum yaaaabirini daha içkiden soğuttum ya oh canıma değsin tabii bunu önce senin istemen önemli onu da atlamayım...
dikkat ettikten sonra sorun olmaz ztn bi günlük sonra eski düzene devam etcez ya sorun olmaz hem belki metabolizma için şaşırtma bile olabilir, inşallah tabii...
İçimi rahatlattın valla sadiyem
Söz vermiştim yemicem tatlı diye ama görseydin beni tatlı diye gözüm döndü yanaklarım bile kızarmıştı
Şekerim mi düştü nedir

oyyyy kıyamam ben kuzuma yaaaa....olsun cnm afiyet olsun
1 halley iyi kesmiş vallahi beni koca paket bitterden ötesi kesmezdi allahdan artık öyle krizlere girmiyorum pek

aynen beni de...
benim kase seninkinden büyük ciciklerimde küçükmüş eheheh tipik Türk bayanıyım koca totolu:)

en büyük bnmki sanırım
valla bnmki hem oturmaktan hem ilaçlardan vs.. bi ara yani unideyken hergun yürüyordum mecburen, okula başka türlü ulaşım yoktu araç yani... o zaman baya toparlamıştı şimdi salınca daha da arttı ama yok vereceğim inşallah
ama benm yürüme imkanım yok burda yollar asfalt değil mıcırlı, o da bnm nasırlarımı acıtıyor yürümekten çok işkence, eve gelince ayakalrımın üstüne basamıyorummm, ondan yaptığım spor evde oluyor ya leslie ya başka videolar...

Son düzenleme:
tatlım menün harika afiyet olsun ama bişey belirteyim mandalina ve nesfit yemişsin yaaa

nesfit bir öğün yerine geçer o yüzden onu öğle olarak sayıyorum ok? ama sorun yok yani süper
maşallah kız daha ne olsun??? tabii ben sen ve kalbim gibi o kadar spor yapma imkanı bulamıyorum ama olsun dimi ne yapsak kâr... tatlım sabahki olabilecek bişey insanlık hali, ztn poğaçayı görünce dedim şu ev yapımı olan herhalde:)
ara yapmışsın güzel, asıl öğleye kadar 1,5lt su içmiş olmana hayran kaldım
öğlen sadece bulgur pilavı yemişsin keşke yanında salata ve/veya yogurt da ekleseymişsin az olmuş tek başına...
akşam da aynı şekilde salata ve/veya yogurt güzel olurmuş ama genel olarak iyi, hani spor???? su toplamda kaç oldu şeker???:44:

tatlım genel olarak menüyü beğendim, afiyet olsun sabah ve öğlen gayet dengeli... akşam da öyle tabii hem peynir de katarak salatana dengelemişsin proteini de... yalnız bişey hatırlatmakta yarar görüyorum
5 fındık=1 porsiyon yağ=1 tatlı kaşığı sıvı yağ umarım salataya bir de yağ eklememişsindir...
sporda zaten idolsün maşallah

su da süper bn senin kadar değilim maalesef
sabah güzel, öğlen de... arada tatlı olabilir canın çekmiş
akşam naptın kız, aç kalmışsın resmen yaaaaa
o limonata inşallah çok şekerli değildi?!

aç kalma Sevgimmmm
tatlım menü süper ama araları çok uzun, acıkmamış olsan da tavisyem azıcık atıştırma yaparsan iyi olur meyve- ayran-fındık,fıstık falan
çünkü bu şekilde vücudun kıtlık sinyalleri verip depolama yapabilir aman dikkat

ölçüler de özele lütfen ok?

iyi geceler...
biliyorum bugun cok geç geldim ve hiçbiriniz yoksunuz, maşallah sayfa birden 4 sayfa ilerlemiş
ama malum havalar soğudu, biz de sobalı odadayız, bnm odam da soğuktu
bir de hem reglden hem soğuktan hem de kansızlık da tekrar nüksetti sanırım ki 2 gündür çok üşüyorum, sobanın yanında bile doğru düzgün ısınmadı ellerimle ayaklarım
ayaklarımda çift kat çorap artı terlikleyim ona rağmen üşüyor
bu nedenle bu saatte geldim
bildirimler için teşekkürler herkese...
bu ölçüleri ve kiloları ben bir liste yapıp inşallah haftaya bildirimden sonra buraya ekleyeceğim
bnm niyetim ya ilk sayfaya ekleyip her hafta güncellemek ya da buraya her hafta kalan mesajdan eklemek ve muhabbet içinde siz de görürsünüz hangisinde karar kılınırsa onu yapacagım
eğer ilk sayfa derseniz diyet gruplarındaki gibi olur diğer seçenek de tablo halinde yorum olarak yaparım sevgi kelebeğinin topiğindeki gibi
hangisi daha uygun, oylamaya sunuyorum...

raporumu vereyim hemen...

sabah - 11:30 (geç kalktım)
- 1 kase nesfit (tam yağlı sütle maalesef)

öğle - 14:30
- 4-5 lahana sarma (etsiz)
- 3-4 yk etli bezelye yemeği (patates havuç da var küp şeklinde)
- 1 bardak tuzsuz ayran
- havuç salatası (küçük bir havuç+yarım limon suyu+1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı)

akşam - 18:30
- patatesli tavuk (küçük bir parça tavuk+5-6 küp patates)
- bol salata (marul+havuç+turp)
- 2-3 yk pilav (ne zamandır yemiyorum cnm çekti)

ara - 21:15
- 1 küçük kase yer fıstığı

su - 1,5lt olmuştur sanırım (yaa cok soğuk ondan içemiyorum boğazım ağrıyor)
spor - 1 mil leslie+15dk zumba+100 bacak hareketi

aslında leslie 2 mil yapacaktım ama karnım ağrıyordu zor dayandım nefesim kesildi....
işte böyle...
sanırım o kadar zamandan sonra iyi diye düşünüyorum, ne dersiniz???
hepinize iyi geceler
sevgiler...

ay lily bni unutmmamışsın canım ya çok duygulandım :13:
günaydın yeni topiğimiz hayırlı olsun çok iyi olmuş bayıldım valla
buarada 400 gr daha erimişim

ay ne güzel muhabbetler etmişsiniz bende istiyorum bende bende
hergün girmeye çalışıcam buraya şimdi menümüzü burayada yazıcaz günlüğede değilmi kızlar :44::44:

kuralları okudum iyice anladım kilomu ve ölçülerimi özelden sana mesaj atarım lilycim

ay spor yapıcam diye erkenden kalktım buraya takılmaktan yapamadım ya neyse eşimi gönderdikten sonra yaparım artık

artık eve beyaz ekmek girmiyor eşimi kızımı alıştırdım onlarda tam buğday ekmeği tüketiyorlar
hatta kayınvalidem bana alırken kendinede almaya başladı

benim gibi damacanayı sobanın yanına koy :))))) ılık ılık içersin

senin totoyla benim tot denk geldi valla bende 105 ölçtüm doğru ölçtüysem kardeş totolar :))))))))))))))))))))
tabi belde tam bir uçurum sen 73 ben 90 böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…